8.6

Solar Honey


3 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Jul 2019

4

Perfect

Alles ging perfect. Na de installatie heeft de installateur mij, onder het genot van een bakje koffie, veel geleerd over de zonnepaneelsystemen. Ik ben erg te spreken over de klantvriendelijkheid van de installateurs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2019

4

Snelle service

Op internet zocht ik naar een goede zonnepaneelinstallateur en al snel kwam ik terecht bij Solar Honey. Nadat ik me had aangemeld voor een gratis adviesgesprek kreeg ik al binnen een uur een zeer uitgebreid plan, binnen 5 weken had ik zonnepanelen op mijn dak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2019

5

Zeer Tevreden

Ik had in eerste instantie nooit gedacht dat ik ooit zonnepanelen zou nemen aangezien ik best sceptisch ingesteld ben. Echter heeft het adviesgesprek en de goede uitleg en professionaliteit van Solar Honey mijn mening doen veranderen. Aangezien ik best hoge eisen stel aan dit soort adverterende bedrijven, vind ik dat het mijn tijd wel waard is om deze recensie te plaatsen omdat ik positief verrast ben door dit vernieuwende bedrijf, een echte aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Solar Honey

Bij Solar Honey zijn we dagelijks bezig om voor klanten de beste zonnepaneelsystemen te ontwerpen. Solar Honey levert A-merk zonnepanelen en heeft installateurs actief over heel Nederland en België.
Onze missie is om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Op deze manier willen wij bijdragen aan een duurzame toekomst. Door mensen te voorzien van zonne-energie wordt het milieu minimaal belast en kunnen wij bijdragen aan een gezonde duurzame leefomgeving.

Contactgegevens


020 751 0760

Solar Honey
Keurenplein 41
1069 CD
Amsterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten