9.8

selfiesbooth.nl


19 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

10 Jul 2021

5

Supper leuke activiteit !

Supper leuk aardige mensen en meedenkend in het thema van je feestje Echt een aanrader 💯✅🥳


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2021

4

Super geregeld!

Contact via de mail verloopt super, reageren snel. Fotostrips worden net zolang aangepast naar je eigen smaak tot het goed is. Fijn dat er personeel bij de photobooth aanwezig was voor instructies, deden het erg leuk! Iedereen op de bruiloft vond de photobooth super leuk! De gasten hebben lol gehad! Bedankt voor het leuke entertainment!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Oct 2020

5

Een geweldige verrijking voor elke bruiloft

Wij hebben selfiesbooth op onze bruiloft mogen hebben. Dit was echt een hele leuke toevoeging en echt iedereen was enthousiast. We konden foto's in het gastenboek plakken en gasten konden ook mee naar huis nemen. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2020

5

Super fijn contact en mooie foto's

Heel fijn contact gehad ook toen we onze dag alsnog wilde verplaatsen. Mooie foto's en fijn dat er meerdere afdrukken gemaakt konden worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2020

5

Super geregeld en leuke spullen

Heel vriendelijk reageren echt snel en maken mooie ontwerpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jul 2020

5

Super

Super leuk! De kinderen zijn er niet weg bij geweest


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Jullie zorgen voor een extra dimensie op een leuk feest!!!!

Zeer deskundige mensen. Allebei bevlogen met wat ze doen. Ze zijn heel gezellig en enthousiast op het feest. Erg goede en professionele communicatie vooraf. Echt een aanrader. De gasten waren erg enthousiast!!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Dec 2019

5

Fantastische service!!

Wij hebben tijdens de receptie van ons huwelijk gebruik gemaakt van selfiesbooth.nl (als gastenboek). De communicatie vooraf was al zeer fijn en het meedenken over hoe eea vorm te geven op de strip en achtergrond ook. Op de dag zelf werd er door beiden heel erg leuk omgegaan met onze gasten en iedereen inclusief wij zelf zijn bijzonder enthousiast over de service en natuurlijk de foto's zelf. Een aanwinst voor onze dag!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2019

5

Super

Kan niet anders zeggen dat het super was.. goeie kwaliteit foto’s en alles in de puntjes geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2019

5

Super

Kan niet anders zeggen dat het super was.. goeie kwaliteit foto’s en alles in de puntjes geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


selfiesbooth.nl

Wij maken uw feest compleet met onze photobooth.

Contactgegevens


0655782415

selfiesbooth.nl
Rillandhoeve, 3
3137EH
Vlaardingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten