10

selfiesbooth.nl


25 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Oct 2021

5

Ge-wel-dig! Fantastische begeleiding, de grappigste props en een geweldige prijs-kwaliteit verhouding

Ge-wel-dig! Onze gasten waren werkelijk niet weg te slaan van de photobooth en wat heeft dat een fantastische plaatjes opgeleverd. Vincent en Brenda waren er de hele avond bij en hebben een hele fijne begeleiding geleverd. Elke foto werd gelijk voor alle personen geprint en daarnaast kregen we ook nog eens alle foto’s op een USB-stick en download link. Maar ook de props waren ook echt fantastisch!! Bij Selfiesbooth heb je een ongelooflijk goede prijs-kwaliteit verhouding en ik kan het ieder feestje 100% aanraden. Vincent en Brenda – bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan ons feest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Oct 2021

5

Fenomenaal

Jullie waren geweldig! Van communicatie tot locatie! In aankleding, presentatie, in alles!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Sep 2021

5

Fantastisch verzorgd en oneindige mogelijkheden!

Heel meedenkend, onwijs mooi ontwerp en super mensen die de photobooth begeleiden! Kan niet beter!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Aug 2021

5

Super tof

Selfiesbooth.nl was echt een toevoeging voor onze avond, en daarmee hadden we gelijk de fotostrip voor ons gastenboek. Wij hebben een aantal keer moeten verplaatsen, maar selfiesbooth.nl ging daar super flexibel mee om.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Aug 2021

5

Fantastische service en allemaal top aangekleed

Lastminute hebben we selfiebooth geboekt en niks was teveel. Echt een aanrader, de gasten hebben hier heel veel gebruik van gemaakt. Het personeel was ook echt meedenkend en onwijs vriendelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2021

5

Fantastisch!!!!

Wij zijn zeer tevreden over selfiesbooth.nl. Door corona hebben wij onze bruiloft 2 keer moeten verplaatsen. Vincent en Brenda maakten hier geen probleem van. Ook het ontwerp van de strips en het beginscherm zijn super leuk. Ze nemen veel props mee en er was een super achtergrond. Iedereen heeft ervan genoten en wij raden selfiesbooth.nl dan ook van harte aan aan iedereen!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2021

5

Supper leuke activiteit !

Supper leuk aardige mensen en meedenkend in het thema van je feestje Echt een aanrader 💯✅🥳


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2021

4

Super geregeld!

Contact via de mail verloopt super, reageren snel. Fotostrips worden net zolang aangepast naar je eigen smaak tot het goed is. Fijn dat er personeel bij de photobooth aanwezig was voor instructies, deden het erg leuk! Iedereen op de bruiloft vond de photobooth super leuk! De gasten hebben lol gehad! Bedankt voor het leuke entertainment!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Oct 2020

5

Een geweldige verrijking voor elke bruiloft

Wij hebben selfiesbooth op onze bruiloft mogen hebben. Dit was echt een hele leuke toevoeging en echt iedereen was enthousiast. We konden foto's in het gastenboek plakken en gasten konden ook mee naar huis nemen. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2020

5

Super fijn contact en mooie foto's

Heel fijn contact gehad ook toen we onze dag alsnog wilde verplaatsen. Mooie foto's en fijn dat er meerdere afdrukken gemaakt konden worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


selfiesbooth.nl

Wij maken uw feest compleet met onze photobooth.

Contactgegevens


0655782415

selfiesbooth.nl
Rillandhoeve, 3
3137EH
Vlaardingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten