9.6

selfiesbooth.nl


39 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 Nov 2022

4

40 jaar onvergetelijk ( 4sterren altijd kans geven voor verbetering)

We bestelden de selfiebooth en we werden direct geholpen hoe we alles het best konden doen . In één word top !!! Snelle reactie , goed contact, mooie prijs . We gaan deze zeker onthouden voor de volgende keren . Hartstikke bedankt en zonder jullie stonden we niet vereeuwigd bedankt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2022

5

Super! Goede service, haarscherpe foto's

Wij hebben de selfiesbooth ingehuurd op onze bruiloft. Ze hebben voor ons een fotostrip gemaakt aan de hand van de trouwkaart. Op de avond zelf konden de gasten de hele avond foto's maken en dit is ook zeker gedaan. De gasten konden ook zoveel stripjes als ze wilden meenemen. Ook was er de hele avond iemand bij die kon assisteren. Wij hebben alle foto's op een usb stick ontvangen. Hele scherpe fotos!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2022

5

Super leuke fotobooth!

Super fijne communicatie vooraf en er wordt goed meegedacht. Op de avond zelf goede, gezellige begeleiding. Heel erg leuk om op een feest te hebben; veel gelachen, leuke foto's en dus een mooie herinnering aan ons feest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2022

5

Heel goed geregeld en een aanrader voor je (bruilofts)feest!

Met selfiesbooth heb je echt een hele leuke aanvulling op je feest of evenement. Het is allemaal perfect geregeld. Ze komen netjes op tijd, maken alles in orde, zijn erg vriendelijk en begeleiden het de gehele avond. Foto's zijn erg leuk en goed scherp. Veel leuke reacties van onze gasten gehad, dus echt een aanrader.

Antwoord van selfiesbooth.nl
En voor ons ook een leuk feestje met erg leuke gasten en een mooi bruidspaar. Dank jullie wel. Gr Vincent en Brenda


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Oct 2022

5

Echte geweldige service

wat een top service en mooie prints


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Sep 2022

1

Een aanwinst voor op je bruiloft!

Fijne communicatie vooraf, en alles duidelijk beschreven op de website! Vincent & Brenda hebben het heel goed verzorgd, en waren er de hele avond bij. Alle gasten praten er nog over hoe leuk het was deze Photobooth! Het heeft hele leuke foto’s & GIF’jes opgeleverd. Echt fantastisch! Heel erg bedankt! Liefs, Jacco & Jessica

Antwoord van selfiesbooth.nl
Hoi Jessica, Bedankt voor je leuke reactie. Leuk om te horen dat het helemaal naar jullie zin was.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2022

5

SUPER!

Geweldig, alle gasten praten en nog over, leuke props, leuk opgezet en fijne begeleiding van Brenda en Vincent. Dank je wel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jul 2022

5

Super leuk

Wat hebben wij genoten van onze bruiloft en de aanwezigheid van de selfiesbooth, ook zo leuk om na afloop alles terug te zien van alle gasten en hun gekkigheden in de selfiesbooth. De medewerkers van Selfiesbooth waren op tijd aanwezig, super vriendelijk en gezellig aanwezig. Alles werd door hun in de puntjes verzorgd van accessoires tot het afdrukken van de fotostrips. Ook vooraf fijn en snel contact. Aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2022

5

Fantastisch!

Fantastische mensen, geweldige service en top fotobooth! Ze hebben hele leuke props meegenomen, het kader is mooi gepersonaliseerd en het was super geregeld. Een echte aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2022

5

Super veel, mooie foto’s

Onze erving is erg goed, we hebben de selfiesbooth op onze bruiloft gehad en ik raad dat iedereen aan. Alle gasten hebben de grootste lol gehad. Super aardige mensen die bij de selfiesbooth blijven!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


selfiesbooth.nl

Wij maken uw feest compleet met onze photobooth.

Contactgegevens


0655782415

selfiesbooth.nl
Rillandhoeve, 3
3137EH
Vlaardingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten