10

selfiesbooth.nl


32 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

28 Jul 2022

5

Super leuk

Wat hebben wij genoten van onze bruiloft en de aanwezigheid van de selfiesbooth, ook zo leuk om na afloop alles terug te zien van alle gasten en hun gekkigheden in de selfiesbooth. De medewerkers van Selfiesbooth waren op tijd aanwezig, super vriendelijk en gezellig aanwezig. Alles werd door hun in de puntjes verzorgd van accessoires tot het afdrukken van de fotostrips. Ook vooraf fijn en snel contact. Aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2022

5

Fantastisch!

Fantastische mensen, geweldige service en top fotobooth! Ze hebben hele leuke props meegenomen, het kader is mooi gepersonaliseerd en het was super geregeld. Een echte aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2022

5

Super veel, mooie foto’s

Onze erving is erg goed, we hebben de selfiesbooth op onze bruiloft gehad en ik raad dat iedereen aan. Alle gasten hebben de grootste lol gehad. Super aardige mensen die bij de selfiesbooth blijven!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jun 2022

5

Top aanvulling op ons feest

Geweldig


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2022

5

Geweldige service en prachtig scherpe foto’s. Kan het iedereen aanraden!

Van de prettige communicatie vooraf, het feest zelf tot het ontvangen van alle foto’s en gifjes na afloop: het was helemaal top! De gasten hebben zich uitstekend vermaakt, een echte aanrader! Foto’s zijn ook heel scherp.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 May 2022

5

Super!

Het contact verliep heel soepel, Brenda en Vincent zijn erg meedenkend en reageren snel. Ze waren ruim optijd voor de opbouw. Toen de booth open ging en de gasten hadden door wat er allemaal mogelijk was zijn er de gekste foto’s uitgekomen! Met heel veel keuze aan attributen, wat het alleen maar hilarischer maakt. De foto’s werden direct uitgeprint, er kwamen net zoveel strips als het aantal gasten op de foto, dus voor iedereen was er ook echt een foto. De foto’s kregen we gelijk mee op een USB en de volgende ochtend hadden we al de link ontvangen waar ze nog een keer allemaal opstaan. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie goede en snelle service, het was helemaal super!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 May 2022

5

Fantastische toevoeging aan ons feest

Ruim op tijd met het opzetten. Leuke spullen mee (props). Goede communicatie. Fantastisch meedacht over de lay-out van de strips. Gezellig en vrolijk personeel. Ze bleven de hele avond bij ons om te helpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Oct 2021

5

Ge-wel-dig! Fantastische begeleiding, de grappigste props en een geweldige prijs-kwaliteit verhouding

Ge-wel-dig! Onze gasten waren werkelijk niet weg te slaan van de photobooth en wat heeft dat een fantastische plaatjes opgeleverd. Vincent en Brenda waren er de hele avond bij en hebben een hele fijne begeleiding geleverd. Elke foto werd gelijk voor alle personen geprint en daarnaast kregen we ook nog eens alle foto’s op een USB-stick en download link. Maar ook de props waren ook echt fantastisch!! Bij Selfiesbooth heb je een ongelooflijk goede prijs-kwaliteit verhouding en ik kan het ieder feestje 100% aanraden. Vincent en Brenda – bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan ons feest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Oct 2021

5

Fenomenaal

Jullie waren geweldig! Van communicatie tot locatie! In aankleding, presentatie, in alles!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Sep 2021

5

Fantastisch verzorgd en oneindige mogelijkheden!

Heel meedenkend, onwijs mooi ontwerp en super mensen die de photobooth begeleiden! Kan niet beter!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


selfiesbooth.nl

Wij maken uw feest compleet met onze photobooth.

Contactgegevens


0655782415

selfiesbooth.nl
Rillandhoeve, 3
3137EH
Vlaardingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten