10/10

selfiesbooth.nl


11 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

08 Dec 2019

5

Super

Kan niet anders zeggen dat het super was.. goeie kwaliteit foto’s en alles in de puntjes geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2019

5

Super

Kan niet anders zeggen dat het super was.. goeie kwaliteit foto’s en alles in de puntjes geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Nov 2019

5

Super service! De booth was een hit op het feest, de foto's zijn van zeer goede kwaliteit en krijg je in origineel formaat op usb mee. De begeleiding is professioneel, gezellig en ze helpen je om het feest op gang te krijgen of te houden. Zeer professioneel dus!

Antwoord van selfiesbooth.nl
Beste Sandra, Dank je wel voor deze mooie reactie. Zoals inmiddels al bekend houden wij wel van een goed feestje. Wat was dit een fantastisch feest met leuke mensen. Wij hebben genoten!! Met vriendelijke groet, Selfiesbooth.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2019

5

Wij hadden al 'n keer eerder 'n geslaagde middag met hen meegemaakt

Antwoord van selfiesbooth.nl
Beste Elly en Heinz, Dank jullie wel voor een leuke middag en goede verzorging. Wij hebben erg genoten. Wellicht weer tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, selfiesbooth.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Sep 2019

5

Voor onze bruiloft wilden we graag een photobooth! Deze photobooth ziet er super uit, de prijs is erg goed en het contact was super. Op de dag zelf hebben ze alles opgezet, enorm veel props meegenomen en zelfs een mooie achtergrond opgehangen! Er was continu begeleiding en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Okee, omkijken deden we wel... Wat een gelach kwam er vandaan van onze gasten! Onze gasten en wij waren/zijn echt enorm blij met jullie!

Antwoord van selfiesbooth.nl
Dank je wel Ilse en Jeroen, Wat was het een waanzinnig feest. Wij hebben weer een geweldige avond gehad met jullie en jullie gasten. Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor deze mooie reactie. Groetjes selfiesbooth.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2019

5

Leuk

Altijd leuke aanvulling


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2019

5

Leuk en door enthousiaste mensen gebracht en met veel attributen om het hilarisch te maken als men dit wilde.

eerste keer tijdens promotiedag bij onze dochter en naar aanleiding van deze goede ervaring de tweede keer ingehuurd voor invulling van onze slotavond van de country linedanceclub.

Antwoord van selfiesbooth.nl
Beste Annie, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wij zijn hier erg blij mee. Met vriendelijke groet, selfiesbooth.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Aug 2019

5

Geweldige service, mooie kwaliteit foto’s!

Gisteravond ons trouwfeest gehad met de photobooth van Selfiesbooth.nl. Wat een goede service! Alle gasten vonden het ook erg leuk en wij zijn echt meer dan tevreden! Mede dankzij de photobooth en de leuke begeleiders was het een geweldig feest. Absoluut een aanrader!

Antwoord van selfiesbooth.nl
Beste Denise, Dank je wel voor je reactie. Hier zijn wij erg blij mee. Was zeker een leuk feest, bedankt dat we daar ons steentje aan mochten bijdragen. Met vriendelijke groet, selfiesbooth.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Aug 2019

5

Super service gericht bedrijf!

Selfiesbooth weet waar het om draait als het gaat de klant zich koning te laten voelen. Zeer service gericht en meedenkend.

Antwoord van selfiesbooth.nl
Dank je wel E voor deze mooie reactie. Tot de volgende keer!! Met vriendelijke groet, selfiesbooth.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Aug 2019

5

Perfect!

Eerlijk, betrouwbaar en een super service! Ik kan de Selfiesbooth dan ook zeker aan iedereen aanbevelen!

Antwoord van selfiesbooth.nl
Beste Mariska, Dank je wel voor deze mooie reactie. Met vriendelijke groet, selfiesbooth.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


selfiesbooth.nl

Wij maken uw feest compleet met onze photobooth.

Contactgegevens


0655782415
KVK: 63820714

selfiesbooth.nl
Rillandhoeve, 3
3137EH
Vlaardingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten