10

Salaristijger


8 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Apr 2021

5

Nu weet ik hoe ik het aan moet pakken!!

Verfrissend. Leerzaam. Impact. Gedurfd. Lef.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2021

5

De webinar is helder, inhoudelijk en grappig

Goede ervaring, nieuwe inzichten opgedaan


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Apr 2021

5

Veel geleerd door voorbeelden uit het echte leven!

Heel praktisch advies voor iedere fase van je carrière! Sophie en Erwin zijn heel aardig en behulpzaam. Wij hadden veel vragen en allebei bleven ze langer dan de geplande tijd om alle vragen te beantwoorden. Ze hebben een innerlijke interesse om je te helpen succesvol te onderhandelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Apr 2021

5

Een aanrader voor iedereen!

Salaristijger heeft mij uitstekend geholpen bij het verkrijgen van inzicht in de salarissen in mijn branche, en wat mijn eigen waarde obv mijn ervaring zou zijn. Fijne onderhandeltips, snelle reacties en echt al met al een hele goede investering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Mar 2021

5

Hulp bij onderhandelen was ontzettend waardevol!

Ik vond alle onderdelen van het premium pakket erg waardevol: de onderhandeltips, de feedback van industrie-experts (die echt in dezelfde sector actief waren) en vooral de 1-op-1 training. Dankzij de training heb ik honderden euro's per maand bij het openingsbod onderhandeld. Dit was mij zonder de training nooit gelukt! Het was het geld dus zeker waard. Ik was daarnaast erg tevreden over de snelheid van reageren en over het meedenken tijdens de daadwerkelijke onderhandeling. Bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Feb 2021

5

Zin in de onderhandeling

Erwin, bedankt voor je fijne persoonlijke coaching! Ook de inhoudelijke uitleg die je gaf over mijn situatie was uitgebreid en bemoedigend. Dankzij het gesprek heb ik een veel beter idee hoe het overleg met mijn toekomstige leidinggevende eruit zal zien. Dat geeft rust en vertrouwen. Ik voel me helemaal voorbereid!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2021

5

Kundige, professionele hulp bij salarisonderhandelingen

Salaristijger heeft mij geholpen bij mijn salarisonderhandelingen. Door hun hulp heb ik een goed onderbouwd verhaal kunnen houden richting mijne nieuwe werkgever in de salarisonderhandelingen. Het resultaat was betere arbeidsvoorwaarden. In de gesprekken met Salaristijger waren zij professioneel en kundig. Geen wollige verhalen, vooral helder en ter zake. Kortom: aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2021

5

Salaristijger heeft me naast de nodige informatie ook het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had voor mijn arbeidsvoorwaardengesprek!

Salaristijger is in haar geboden dienst snel, volledig en to the point! Ze verzamelen alle informatie (zeer specifiek en gedetailleerd) en geven alle tips die je nodig hebt om kalm en met vertrouwen een arbeidsvoorwaardengesprek te voeren. De persoonlijke aandacht van aanvraag tot afronding is absoluut de kers op de taart!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Salaristijger

Salaristijger is een sociale onderneming met als missie de loonkloof te dichten.
De loonkloof is een complex probleem met vele oorzaken, o.a. beloningsverschillen in sectoren, functies, type arbeidscontracten, en (onbewuste) vooroordelen.
Salaristijger heeft een data-gedreven, systematische en pragmatische methodiek om de loonkloof aan te pakken. We ondersteunen werknemers met onderhandelen. We ondersteunen werkgevers bij het meten, monitoren en dichten van de loonkloof.
We combineren onze ruime ervaring met data-analyse en statistiek met kennis van diversiteit, inclusie en gender.
Salaristijger doneert 10% van haar winst aan een goed doel dat zich inzet voor het dichten van de loonkloof.

Contactgegevens


0641677225

Salaristijger
Straat
1000 AA
Amsterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten