9.4

Retro Game Wereld


40 Beoordelingen (totaal)
40 beoordelingen (12 maanden)

97.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.5%

04 Dec 2021

5

Super Service & Support

Faire Preise, top Versand, sofort ein Ansprechpartner verfügbar bei Rückfragen, sehr seriöser toller Onlineshop, jederzeit wieder!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2021

5

Übersichtlich, schnelle

Sehr guter Service und absolut zufriedenstellende Kommunikation und Abwicklung. Danke!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2021

5

Geweldige service!

Heb verschillende producten gekocht en ik ben er enorm blij mee. Heb zelfs een gratis game gehad voor de PS2!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2021

5

Product super

Snel binnen na bestelling in goede staat en voor een heel knappe prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Dec 2021

5

Zeer snelle levering

Op de overzichtelijke website kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. De betaling was eenvoudig en de pakketje kwam keurig op tijd bij mij thuis aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Nov 2021

5

Snel geleverd, aardige jongens!

Snel geleverd, aardige jongens!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2021

5

2dehandse games brengt weer een 2de leven!!

Altijd een interessant, gevarieerd aanbod en de beste service die ik ooit bij een (web)winkel gekregen heb!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2021

5

Goede kwaliteit

Betrouwbaar en snel alles zoals ik wil,


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2021

5

Snelle verzending

product(en) van goede kwaliteit, en het werkt zoals het moet werken. Netjes verpakt, snelle verzending.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2021

4

Leuk bedrijf goede prijzen

Snes besteld en na 3 dagen geleverd in België. Soms even wachten op antwoord op mail. Snes is in zeer goede staat en goedkoper dan bij andere aanbieders.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Retro Game Wereld

Tweedehands met de service van nieuw

Bij Retro Game Wereld doen wij er alles aan om de beste service te leveren. Wij staan in voor de producten die wij verkopen en geven daarom een uitgebreide garantie op al onze producten en een zichttermijn van 14 dagen waarin je producten kunt retourneren.

Wij kopen onze producten met zorg in, controleren deze vervolgens en maken ze grondig schoon.

Contactgegevens


0850605995

Retro Game Wereld
Landsherenstraat
3641 JC
Mijdrecht

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten