9.6

Regio Ontruimer


28 Beoordelingen (totaal)
28 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Sep 2021

5

Precies zoals gecommuniceerd. Dank voor de correcte snelle dienst

Prima!

Antwoord van Regio Ontruimer
We zijn blij dat u tevreden bent.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Sep 2021

4

woningontruiming

snel en vakkundig geregeld

Antwoord van Regio Ontruimer
Bedankt voor uw beoordeling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2021

5

Contact gekregen met Martin Hollestelle uit Middelburg, uiterst prettig contact en het appartement leeggeruimd en opgeleverd. en opgeleverd.

Beter bestaat niet, Martin had al uitstekende contacten met de woningbouwvereniging. Wij hoefden alleen maar de administratie en de persoonlijke zaken weg te halen. Voor de rest deed hij alles, van het kleinste gaatje stoppen t/m de oplevering. Wanneer u een huis en/of appartement moet leeg halen, Ga naar Martin


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2021

5

Regio Ontruimers denken actief mee, werken en communiceren correct en het resultaat is TOP!

Prima, prettig contact een korte voorbespreking van de werkzaamheden om de verwachtingen aan beide zijden scherp te stellen. Ze werken netjes, schoon en milieubewust. Het resultaat is top!

Antwoord van Regio Ontruimer
Bedankt voor uw aardige woorden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jun 2021

5

Zeer correct. Betrouwbare en viriendelijke mensen die weten waarme ze zich bezig houden.

Uitermate tevreden.

Antwoord van Regio Ontruimer
We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jun 2021

5

Keurig op tijd, netjes gewerkt.

Goede service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 May 2021

5

een prima ontruimer

keurig netjes afgewerkt ,zeer korrekt

Antwoord van Regio Ontruimer
Bedankt voor uw reactie en we zijn blij dat u tevreden bent!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 May 2021

5

Goed werk verricht, erg tevreden!

Wij hebben regio ontruimer ingeschakeld om ons ouderlijk huis te ontruimen. De service is erg goed. Alles is uitgevoerd naar onze wens. Aardige mannen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 May 2021

5

Het was goed

Goed

Antwoord van Regio Ontruimer
Bedankt voor uw reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Apr 2021

5

Goed contact en vlot geregeld.

Snel contact, goed geregeld en goed opgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Regio Ontruimer

Regio Ontruimer is de beste ontruimer in uw regio. Met een lokale vestiging in het hart van uw regio kent hij de situatie ter plaatse en kan u altijd maximaal ontzorgen bij uw woningontuiming, seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming. Uw Regio Ontruimer biedt u daarnaast alle diensten die nodig zijn om tijdig en netjes een woning of kantoorpand te verlaten.

Contactgegevens


085-0606855

Regio Ontruimer
Ludolf de Jonghstraat 41J
3043JD
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten