9.6

Regio Ontruimer


63 Beoordelingen (totaal)
37 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

09 Aug 2022

5

Nette mannen en gedaan wat afgesproken was

Goede ervaring Afspraken netjes nagekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Aug 2022

5

Goed, snel, prettig en goed geprijsd. Aanbeveling.

Goed, snel, prettig en goed geprijsd. Aanbeveling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Aug 2022

5

Alles perfect zoals afgesproken.

Prima ervaring, alles zoals afgesproken op de afgesproken tijd. Alles in prima staat en geheel schoon opgeleverd. Dik tevreden dus


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Aug 2022

5

Ontruiming keurig verzorgd!

Boedelontruimer.nl heeft de ontruiming na sterfgeval keurig verzorgd. De prijs was redelijk en het werk heel netjes conform afspraken uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jun 2022

5

Super geregeld, netjes en vriendelijk.

Deze firma maakt waar wat ze toezeggen. Volledig ontzorgd en een keurig opgeruimd resultaat. Wij kunnen deze ontruimingsfirma iedereen aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jun 2022

4

Ik ben zeer tevreden

Prima service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 May 2022

5

Woning Prima opgeverd.

Korte en heldere afspraken gemaakt. Deze zijn prima uitgevoerd.

Antwoord van Regio Ontruimer
Fijn dat alles naar wens was!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2022

2

Kwam prettig ,eerlijk en netjes over

Waren te laat door zieken, kan gebeuren wij hadden voor ons 2 belangrijke meubelstukken met emotinele waarde deze werden gebracht doorweekt (stof) ik heb foto's gemaakt werd gezegd het regende en de klep stond open verder niks geen reactie , wij lieten duudelijk doorschermen dat we niet netjes vonden , er vond gespek plaats en hij zei laat maar drogen anders verzekeringswerk ..en dan word de hele bank nat bij reinigen? .geen woord van sorry erg jammer . Verder is alles netjes opgeleverd in de afgesproken tijd ..wel vond ik het persooneel wat ook reed niet prettig maar dat is mijn persoolijke mening

Antwoord van Regio Ontruimer
Wat vervelend dat uw ervaring niet is wat wij ervan gehoopt hadden. Wij nemen nog contact met u op.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 May 2022

5

Super gedaan.

Ccontact was goed. Ook bij twijfel werd er keurig naar ons gebeld. Alles top achter gelaten. Een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 May 2022

5

Wij waren zeer tevreden over het resultaat en de algehele gang van zaken.

Prima! Duidelijke offerte, je weet waar je aan toe bent. Nette, vriendelijke en correcte medewerkers. Kortom, uitstekend!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Regio Ontruimer

Regio Ontruimer is de beste ontruimer in uw regio. Met een lokale vestiging in het hart van uw regio kent hij de situatie ter plaatse en kan u altijd maximaal ontzorgen bij uw woningontuiming, seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming. Uw Regio Ontruimer biedt u daarnaast alle diensten die nodig zijn om tijdig en netjes een woning of kantoorpand te verlaten.

Contactgegevens


085-0606855

Regio Ontruimer
Ludolf de Jonghstraat 41J
3043JD
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten