9.8

Red mijn video's


173 Beoordelingen (totaal)
23 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

20 Nov 2022

5

Top gedigitaliseerde video's van oude videobanden.

Goed aanmeldproces, snelle service, goede kwaliteit en betaalbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Nov 2022

5

Goede communicatie met uitstekend afgeleverd werk

Meerdere VHS banden en super 8 films laten digitaliseren op een USB stick . Alle met een prima resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2022

5

Blij zodat ik mijn oude videobanden via usb stick weer kan kijken, ze lagen al jaren in de kast te verstoffen.

Duidelijkheid in de kosten , netjes op tijd . Ik was best huiverig, kende het bedrijf niet maar ben blij dat ik het gedaan heb.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2022

5

vakmanschap

De video's zijn uitstekend overgezet naar een usb stick, klasse!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2022

4

Prima bedrijf dat doet wat men zegt

De eerst opdracht die wij gaven is prima uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2022

5

Snelle goede service zonder avonturen met zelf apparatuur aanschaffen

Ik was naar apparaten aan het zoeken om mijn oude video’s over te zetten. Dat zou dan weer in de kast belanden. Op mijn zoektocht naar apparatuur om het zelf om te zetten gaf iemand mij het advies dat het” laten doen” minder kost en minder ergernis met apparaten veroorzaakt. Dat bleek helemaal waar te zijn. De resolutie, snelheid van omzetten en het hele proces vond ik het geld zeker waard. Ben Wijnberg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Nov 2022

5

Heel blij dat mijn video's zijn gedigitaliseerd

Voor mij heel belangrijke video's zijn op een USB stick gezet, zoals ik dat wilde. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Nov 2022

5

Goede service en eindproduct

Zo fijn dat dankzij red mijn video's onze kindertijdvideo's nu op onze laptops kunnen, wat fijn deze herinneringen op die manier bij ons te kunnen hebben!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Nov 2022

5

Effectief en betaalbaar

Wij hebben 2 keer een stapel vhs tapes van familie homevideos bij Erik laten digitaliseren. RedMijnVideos doet dit voor een eerlijke prijs, en zorgvuldige service. De waarde van digitale videos is ongekend!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2022

5

VHS video s overzetten

Heel goed en snel overgezet op USB! Super mooie kwaliteit ! Zeer betrouwbaar gebleken !! Echt een aanrader voor uw oude opnames !!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Red mijn video's

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)

Contactgegevens


0223690875

Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW
Julianadorp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten