9.8

Red mijn video's


145 Beoordelingen (totaal)
51 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 May 2021

5

"Red mijn video's" is nog niet van mij af!

De afgelopen jaren enige malen video's laten digitaliseren bij "Red mijn video's" en elke keer tot mijn volledige tevredenheid. Men doet wat men beloofd en is uitstekend klantgericht en - vriendelijk. Er liggen nog enige video's zg. 'op de plank', zogauw ik aan het verwerken daarvan toekom gaan deze voor digitalisering naar "Red mijn video's".


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

Integriteit gewaarborgd

Het was een video uit de jaren tachtig. Omgezet naar MP4. Het team heeft dat perfect gedaan. Prima service. Professioneel. Integriteit gewaarborgd. Betaling verliep soepel. Maak van hun diensten gebruik!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

Zo ontzettend blij

Na jaren eindelijk weer beelden teruggezien van de kinderen maar ook van mensen die er gehad niet meer zijn. De kwaliteit van de beelden is, gezien de ouderdom van het materiaal, prima. Wij hebben nog meer materiaal en brengen dat binnenkort bij red mijn video's


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

Absoluut een aanbeveling!

Positieve ervaring. Duidelijke afspraken, vriendelijk geholpen en zeer tevreden met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

Prima werk

Videobanden opgestuurd om te laten digitaliseren. De specifieke wensen werd goed uitgevoerd


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Mar 2021

5

Cadeautjes......

Tijdens het opruimen van het huis van mijn schoonmoeder vonden we een aantal videobanden terug van onze periode in het buitenland, toen de kids nog klein waren, Deze zijn overgezet op een stick door Red mijn video's en voor ons was het een cadeautje om deze banden terug te zien. De kwaliteit van de banden was niet al te goed, omdat het al kopieën waren, maar ze zijn zo kostbaar! Ze zijn goed en redelijk snel overgezet en we zijn er superblij mee. We hebben nog twee banden gevonden, die zullen we binnenkort ook weer over laten zetten (we weten alleen niet wat er op deze banden staat) :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2021

5

Fijne service en duidelijke prijsopgave vooraf.

Onze filmbandjes zijn overgezet op een usb stick, alles is goed gedaan en daarna netjes verpakt weer naar ons terug gestuurd. Omdat de filmpjes nu zo makkelijk te bekijken zijn hebben we nog een paar leuke avonden gehad!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2021

5

super service

Ik wilde als verrassing voor mijn moeder al haar oude video dv’s digitaliseren maar het was overal zoooo duur. Toen kwam ik red mijn video’s tegen en heb ik de gok gewaagd en ik ben zo blij. De service was heel goed, ik had snel antwoord en het was ook super snel gedaan allemaal. Super blij mee dankjewel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Mar 2021

5

Mijn verleden weer terug!!

Hele oude video gedigitaliseerd .... zo blij mee! Prima service en ze doen wat ze beloven!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Mar 2021

5

Erg goede ervaring bij digitaliseren van onze VHS tapes. Prima communicatie en kwaliteit. Zeer betrouwbare partij.

Erg goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Red mijn video's

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)

Contactgegevens


0223690875

Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW
Julianadorp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten