9.8

Red mijn video's


161 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Jun 2022

5

Gemakkelijk en snel geregeld!

Alles online kunnen regelen. Videoband werd netjes verpakt teruggestuurd. Top om zo je oude video's digitaal te maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 May 2022

5

Geweldige service!

Heel betaalbaar en dan ook nog een stapje extra doen, door mijn beschadigde opname uit eigen archief op te zoeken en erop te zetten, zodat ik toch een goeie opname heb! Echt SUPER!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 May 2022

5

prima service, heel tevreden

Fijne service en goede kwaliteit met een hele goede prijs. Ook prettig contact van te voren over de te digitaliseren banden en uitleg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 May 2022

5

Great Job

Everything worked as advertised. I’m happy with the results


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 May 2022

5

Goed dienstverlening

Mijn video was al oud en daarom dacht ik dat de beelden er misschien niet meer zouden zijn. Echter, Redmijn video's heeft de video goed overgezet op " stick ". Het grootste deel van de informatie is er!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Apr 2022

5

Perfecte omzetting oude video banden

Leverde conform afgesproken prijs en afgesproken tijd. Hoefde alleen de opgenomen filmlengte te betalen dus half lege films voor de helft. De kwaliteit van de omzetting naar de meegeleverde opslag disk is ook helemaal okay. Dus bij twijfel gewoon doen. En genieten van het mooie resultaat van de filmpjes van 30 en 40 jaar geleden. Wel een belevenis als je kleinkinderen rondlopen en je daarnaast film hebt van je eigen kinderen nu bijna 40 op die leeftijd vanaf een jaar oud.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Apr 2022

5

Uitstekende kwaliteit en vriendelijke service

Prima service, uitstekende kwaliteit en indien nodig wordt er een goed en eerlijk advies gegeven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2022

5

Uitstekende prijs prestatie verhouding en service.

Heb twee dozen met oude video's laten digitaliseren met prima resultaat. Communicatie naar mij toe was goed tijdens het proces. De prijzen ook.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2022

5

Voortreffelijk!

Ik heb mijn U-Matic banden laten digitaliseren, en het is prima gedaan. Ben er zeer tevreden mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jan 2022

5

Dolgelukkig

Een maandje moeten wachten, maar de banden lagen al 20 jaar in de kast dus was het nu ook niet zo dringend...netjes geïnformeerd geweest trouwens dat het iets langer zou duren. Ben er superblij mee, al die mooie herinneringen eindelijk kunnen terugzien, en ook alle dierbaren die er helaas niet meer zijn...en ook vooraf een goede inschatting kunnen maken van de prijs. Dankjewel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Red mijn video's

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)

Contactgegevens


0223690875

Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW
Julianadorp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten