9.8/10

Red mijn video's


91 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

27 Sep 2019

5

Fantastic service, superb quality

I've sent all types of old tapes for conversion, VHS (PAL) and Hi8 (NTSC) all digitalised at a super quality with perfect resolution and frame rates too! I'm so happy with the service that I am going through my old stuff looking for more tapes to convert! I absolutely recommend this service to anyone looking to preserve priceless analogue memories in the digital age.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2019

5

Perfect adres

wij hebben 38 filmpjes (VHS-C- Mini DV - Video8) laten digitaliseren. Kwaliteit - rubricering - afhandeling in een woord PERFECT, chapeau. Afspraken worden exact nagekomen. Plezierige mensen. Een adres wat we iedereen kunnen aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Aug 2019

5

Klantenservice is top! Betrouwbare levering.

Super fijn geholpen. Goede service. Goed product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2019

5

Prima resultaat, zeer goede service

Ik heb een aantal H8 en 8mm videobandjes laten digitaliseren. Het resultaat is veel mooier dan het origineel. Bij mij was 1 file gecrasht en men bood mij aan het bandje opnieuw op te sturen en ik kreeg gratis een nieuwe kopie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2019

5

Prima kwaliteit, Prima service

Duidelijke web-site, duidelijke aanwijzingen hoe het proces zou gaan verlopen. En het verliep zoals aangegeven. Twee maal van de service gebruik gemaakt, twee maal hetzelfde resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2019

5

Snel, flexibel en goede prijs

Heldere en goede prijsstelling. Na opdracht duidelijke tijdplanning. Bij het opruimen van zolder gevonden tape werd ook nog snel gedaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2019

5

25 year-old American video tape perfectly restored!

25 years ago I did a skydive in the US and received a videotape - for years and years it followed me and wherever I moved and I couldn't quite get myself to throw it out. So when I found that Red Mijn Videos could digitally convert it for a reasonable fee, I was elated!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2019

4

de filmpjes zijn netjes en correct conform afspraak overgezet.

gewoon goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2019

5

Excellente ervaring!

Prima communicatie en uitleg over de te volgen procedures. Heb meer dan 30 60-minuten tapes laten converteren en kan niet anders zeggen dat dit een uitstekende ervaring was. Niet onbelangrijk; een snelle en erg goedkope oplossing, vergeleken met andere opties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2019

4

Goede kwaliteit heldere communicatie

Ik ben zeer tevreden over deze dienst. Het personeel communiceert zeer helder nergens is verwarring over. De kwaliteit van de gedigitaliseerde tapes zijn van zeer hoge kwaliteit, een echte aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Red mijn video's

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)

Contactgegevens


0223690875
KVK: 69098212

Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW
Julianadorp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten