9.8/10

Red mijn video's


81 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Smolders Ronny

13 Dec 2018

5

Niet twijfelen !!!!

Eerste maal dat ik uitstekend geef. Alles verloopt heel vlot . Zeker aanrader ...’


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Eva Levenswaard

16 Aug 2018

5

Erg tevreden!!

Mijn afscheidsmusical van groep 8 lag al sinds 1995 in de kast. Nu hebben we geen videobanden meer, en ook geen videorecorders om ze op af te spelen. Ik heb de VHS opgestuurd naar Red Mijn Video's, en kreeg zoals gevraagd de film als MP4 terug op een USB stick. De originele kwaliteit was sowieso niet geweldig (wat ik me nog kan herinneren van 23 jaar geleden), maar ondanks dat is het goed gelukt! Beter dan verwacht zelfs! Ik ga hem uploaden zodat mijn oude klasgenoten hem ook weer eens kunnen zien. Je wordt goed op de hoogte gehouden en het is met zorg ingepakt. Echt een aanrader als je je oude videobanden wil digitaliseren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Wendy

25 Jul 2018

5

Video op dvd super service

Ze hadden mijn oude video op usb stick gezet. Helaas kwam deze ergens klem tussen te zitten waardoor ik hem niet meer kon afspelen. Ik mocht hem terug sturen en ze hebben het weer helemaal gefixt. Toppers zijn het!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

C.Vissere

03 May 2018

5

Mooie herinneringen nu veilig op een UB stick

Ik had een aantal oude familiefilmpjes en die heb ik i.o.m. Red mijn video's op een UB stickje laten zetten. Ik had 14 filmpjes en die konden allemaal op 1 stick. Super mooi geworden, kostbare herinneringen nu handig en veilig bewaard. Service was super, prijs zeer vriendelijk en ook goed advies gekregen. Dankjewel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mertens Herman

03 May 2018

5

Super goede service.

Een aanrader, zeer duidelijke afspraken die worden nagekomen.ik had verloren gewaande videobestanden,ze hebben ze allemaal terug gerecupereerd en gedigitaliseerd.Dit alles aan een zeer goede aanvaardbare prijs.bedankt .Nu kan ik weer genieten van mijn oude films.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ad Geers

03 May 2018

5

kwaliteit een 10

Voor de derde keer film laten omzetten (kom steeds weer bandjes tegen) En alle drie keer was de kwaliteit uitstekend Ook het opsturen en ontvangen ging goed en snel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

NN

03 May 2018

4

Helder

Brengen en halen, snel geregeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ellen Bot

02 May 2018

5

Uitstekende service: red mijn video s

Al jaren heb ik geen videorecorder meer en had wel vele videobanden. Daar staat een groot deel van mijn leven op, maar kon ik niet meer bekijken. Bij de Hema gekeken, maar dat vond ik wel heel erg duur. Dus staat het weer even in de koelkast. En dan opeens toch weer eens even googelen, en kwam ik bij de site: red mijn video s. Nadat ik de recenties had gelezen, dacht ik....dat ga ik gewoon proberen. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden, krreg een berichtje dat mijn video s aangekomen waren. Ook als ik een vraag stelde kreeg ik bijna direct een berichtje terug. Dat gaf mij vertrouwen dat het wel goed zat. Kreeg ze al weer snel terug, en wat ben ik blij om mijn herinneringen weer te kunnen zien. Nu heb ik weer een band gestuurd, en kijk vol verwachting uit naar de post. Ik heb al heel wat vrienden naar Red mijn video s doorverwezen die ook heel tevreden zijn. Dus ik zeg: heb je videobanden? Stuur ze hierheen, hartstikke goed!!!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marco Teuling 

02 May 2018

5

Prima service voor schappelijke prijs!

Mijn videobanden zijn goed gedigitaliseerd. Toen ik naderhand wat technische vragen had kreeg ik zeer uitgebreid antwoord van de "eigenaar" Erik.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

kees tummers

02 May 2018

5

snel, duidelijk en voordelig

na jaren een aantal oude H8 bandjes met vakantieopnamen USA over laten zetten. Prima communicatie, goede kwaliteit en een redelijke prijs. Een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)

Contactgegevens

E-mail: post@redmijnvideos.nl
Tel: 0223690875
KVK: 69098212

Website
http://www.redmijnvideos.nl

Adres
Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW Julianadorp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
­0Ů