9.8/10

Red mijn video's


77 Beoordelingen (totaal)
30 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

C.Vissere

Score: 5

03 May 2018

Mooie herinneringen nu veilig op een UB stick

Ik had een aantal oude familiefilmpjes en die heb ik i.o.m. Red mijn video's op een UB stickje laten zetten. Ik had 14 filmpjes en die konden allemaal op 1 stick. Super mooi geworden, kostbare herinneringen nu handig en veilig bewaard. Service was super, prijs zeer vriendelijk en ook goed advies gekregen. Dankjewel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mertens Herman

Score: 5

03 May 2018

Super goede service.

Een aanrader, zeer duidelijke afspraken die worden nagekomen.ik had verloren gewaande videobestanden,ze hebben ze allemaal terug gerecupereerd en gedigitaliseerd.Dit alles aan een zeer goede aanvaardbare prijs.bedankt .Nu kan ik weer genieten van mijn oude films.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

NN

Score: 4

03 May 2018

Helder

Brengen en halen, snel geregeld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ellen Bot

Score: 5

02 May 2018

Uitstekende service: red mijn video s

Al jaren heb ik geen videorecorder meer en had wel vele videobanden. Daar staat een groot deel van mijn leven op, maar kon ik niet meer bekijken. Bij de Hema gekeken, maar dat vond ik wel heel erg duur. Dus staat het weer even in de koelkast. En dan opeens toch weer eens even googelen, en kwam ik bij de site: red mijn video s. Nadat ik de recenties had gelezen, dacht ik....dat ga ik gewoon proberen. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden, krreg een berichtje dat mijn video s aangekomen waren. Ook als ik een vraag stelde kreeg ik bijna direct een berichtje terug. Dat gaf mij vertrouwen dat het wel goed zat. Kreeg ze al weer snel terug, en wat ben ik blij om mijn herinneringen weer te kunnen zien. Nu heb ik weer een band gestuurd, en kijk vol verwachting uit naar de post. Ik heb al heel wat vrienden naar Red mijn video s doorverwezen die ook heel tevreden zijn. Dus ik zeg: heb je videobanden? Stuur ze hierheen, hartstikke goed!!!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco Teuling 

Score: 5

02 May 2018

Prima service voor schappelijke prijs!

Mijn videobanden zijn goed gedigitaliseerd. Toen ik naderhand wat technische vragen had kreeg ik zeer uitgebreid antwoord van de "eigenaar" Erik.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

kees tummers

Score: 5

02 May 2018

snel, duidelijk en voordelig

na jaren een aantal oude H8 bandjes met vakantieopnamen USA over laten zetten. Prima communicatie, goede kwaliteit en een redelijke prijs. Een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Berkelmans

Score: 5

02 May 2018

Zeer betrouwbaar en alle afspraken correct nagekomen.goed bereikbaar is zeker een groot pluspunt!

Onze kostbare filmbeelden, waar we zelf niet mee konden doen, opgestuurd. Na een telefoontje met wat extra uitleg, de site bezocht en aangemeld. Geheel volgens afspraak onze video banden met een usb stick retour gekregen. Nu al heel veel mooi momenten terug kunnen kijken. Absoluut een aanrader!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annette Both

Score: 5

02 May 2018

Super betrouwbaar bedrijf en goed resultaat

Ik heb eerst vier bandjes verzonden om te kijken wat de kwaliteit was en stiekem was ik toch wel bang dat ik mijn zeer belangrijke filmmateriaal zou kwijt raken. Netjes geholpen en kreeg tussentijds bericht dat alles was ontvangen etc. Daarna nog veertien bandjes verzonden en zeer blij met het resultaat en ook het advies om alles op een externe harde schijf te doen zodat alles op een schijf staat nu. Kortom zeer betrouwbaar en goed bedrijf !!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ed

Score: 5

02 May 2018

Vlot en netjes

Vlotte no-nonsence service. Ze doen wat ze beloven, topservice!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

PJ Peeters

Score: 5

02 May 2018

Zeer professionele en klantvriendelijke service.

Mijn verzoek was nogal complex en er moest veel over gecommuniceerd worden, maar die extra service werd zonder probleem geleverd, hetgeen wijst op een zeer professionele en klantvriendelijke instelling van het bedrijf. Men beschouwt het niet alleen als werk, maar minstens zo zeer als passie. Het is een prettig idee met dergelijke bedrijven zaken te doen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)


Contactgegevens
E-mail: post@redmijnvideos.nl
Tel: 0223690875
KVK: 69098212

Website
http://www.redmijnvideos.nl

Adres
Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW Julianadorp


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten