9.8

Red mijn video's


97 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 Aug 2020

5

Super dit !

Heel blij met de beelden die ik lang niet heb kunnen bekijken. Goeie communicatie met het bedrijf . Toch spannend om je dierbare bandjes op te sturen. Maar alles ook weer keurig retour gekregen .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Aug 2020

5

Top service en goede kwaliteit

Duidelijk in communicatie en goede service met downloadlinks en zeer goede kwaliteit van het overzetten van de beelden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 May 2020

5

Betrouwbare mensen!

Na jarenlang tegen de doos met oude videobanden gekeken te hebben, was de Coronacrisis toch dé gelegenheid om deze dan toch eindelijk te visualiseren. Maar ja, waar en bij wie? Zoals bij iedereen betreft het hier onbetaalbare jeugdherinneringen. Het is dan toch wel spannend aan wie je deze herinneringen toevertrouwt. ‘Red mijn video’s’ heb ik dit gevonden! Heel betrouwbaar en bovendien uitstekende communicatie!! Zij begrijpen hoe het hoort. En de kwaliteit is verbluffend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Apr 2020

5

Geweldig

Echt super om weer oude jeugd beelden te kunnen bekijken. Mijn videobanden zijn keurig om usb om gezet. Goede service en binnen aangegeven termijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2020

5

Goed, betrouwbaar en prijsvriendelijk

Bij het opruimen vond ik diverse tapes. Geen idee wat er op stond ... maar sturen naar een totaal vreemde was wel wat mij jaren tegen hield. Ik heb het toch maar gedaan en heb de video's gestuurd naar 'Red Mijn Video's'. Ze hebben mij niet teleurgesteld: op tijd geleverd via download (50GB); men heeft geprobeerd nog te redden wat te redden viel bij enkele tapes en nazorg (tapes recyclen) was ook prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jan 2020

5

Prettig en doeltreffend zaken doen

Direct al vanaf het eerste (telefonische) contact een prima indruk. Inhoudelijk antwoord op de vragen, zonder te veel poespas. Je weet direct waar je aan toe bent en dat geeft een goed gevoel. De uitvoering is top alle afspraken zijn helemaal nagekomen en top service. Niets dan lof. Wil


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2019

5

Fantastic service, superb quality

I've sent all types of old tapes for conversion, VHS (PAL) and Hi8 (NTSC) all digitalised at a super quality with perfect resolution and frame rates too! I'm so happy with the service that I am going through my old stuff looking for more tapes to convert! I absolutely recommend this service to anyone looking to preserve priceless analogue memories in the digital age.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2019

5

Perfect adres

wij hebben 38 filmpjes (VHS-C- Mini DV - Video8) laten digitaliseren. Kwaliteit - rubricering - afhandeling in een woord PERFECT, chapeau. Afspraken worden exact nagekomen. Plezierige mensen. Een adres wat we iedereen kunnen aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Aug 2019

5

Klantenservice is top! Betrouwbare levering.

Super fijn geholpen. Goede service. Goed product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2019

5

Prima resultaat, zeer goede service

Ik heb een aantal H8 en 8mm videobandjes laten digitaliseren. Het resultaat is veel mooier dan het origineel. Bij mij was 1 file gecrasht en men bood mij aan het bandje opnieuw op te sturen en ik kreeg gratis een nieuwe kopie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Red mijn video's

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)

Contactgegevens


0223690875

Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW
Julianadorp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten