9.8/10

Red mijn video's


61 Beoordelingen (totaal)
31 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Joke ten wolde

Score: 5

08 Sep 2017

Overspelen van HD minitapes naar een harde schijf

Tijdens het overspelen van onze tapes naar een harde schijf ging onze videocamera kapot en de reparatie daarvan was duurder dan een nieuwe camera. Deze werkt echter met een SD-kaartje en we hadden nog wel een aantal tapes, die nog niet overgespeeld waren. De meeste bedrijven zetten wel mini DV-tapes over, maar geen HD. Dus we hadden een groot probleem! Gelukkig ontdekten we op Internet het bedrijf "Red mijn video's" en daar hebben we contact mee opgenomen. We hebben onze tapes erheen gebracht en al na een paar dagen konden we het resultaat weer ophalen. Prima gedaan !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ad Geers

Score: 5

07 Sep 2017

Deze keer echt gered

Ik ben iemand van weinig woorden dus Klantvriendelijk Goede kwaliteit Snelle verwerking Goedkoop


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Danny van der Veldt

Score: 5

04 Sep 2017

Vakwerk

Ik heb drie (koop)videobanden om laten zetten door Red mijn Video's. Vragen werden zeer snel beantwoord en zij gaven mij tips voor de best mogelijke kwaliteit (zo had ik per ongeluk gekozen voor een verouderde videocodec). De USB stick met mijn videobestanden kreeg ik ook snel binnen, inclusief mijn VHS banden. Ik ben dus zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

jenny fraters

Score: 3

04 Sep 2017

Goed

Ik ben tevreden over het werk door u geleverd waarvoor dank


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

H den Boer

Score: 5

23 Aug 2017

Uitstekende service tegen goede prijs

Ben prima geholpen met goede communicatie en goed product. Zeer klantvriendelijk en goede prijs


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Willy

Score: 5

10 Aug 2017

Waar voor je geld

Alles naar wens omgezet. Contact via e-mail verliep goed. Als ik nog meer banden tegen kom breng ik ze weer hierheen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jolanda Thielen Noordeloos

Score: 4

08 Aug 2017

Top

Prima service en afhandeling


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monique Steetzel

Score: 5

08 Aug 2017

Snel,en veilig

Goede communicatie voor- en na verzenden. Snelle levering. Veilg verzonden door aangetend op te sturen en ook retour te krijgen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Philip

Score: 5

03 Aug 2017

Duidelijke voorlichting, snelle levertijd, correcte afhandeling, prima.

Heldere site met duidelijke (prijs)informatie. Toelichting per mail werd omgaand beantwoord. Snelle levertijd en de kwaliteit van het geleverde is prima. Kortom een aangename ervaring en fijn dat we dierbaar materiaal op een deskundige wijze hebben kunnen veiligstellen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ina Jüch

Score: 4

02 Aug 2017

Erg goed en snel geholpen

De dvd's zijn naar alle tevredenheid geleverd en de kwaliteit is prima! Erg blij met de geleverde producten en de snelle en goede levering.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Red mijn video's (onderdeel van Pop Electronics) digitaliseert alle soorten videobanden, audiodragers en datadragers naar moderne digitale formaten (USB, DVD etc.)


Contactgegevens
E-mail: post@redmijnvideos.nl
Tel: 0223690875
KVK: 69098212

Website
http://www.redmijnvideos.nl

Adres
Red mijn video's
Kruiszwin 5506
1788RW Julianadorp


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten