9.2

PVT-CURSUS.nl


49 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

28 Nov 2023

4

Geeft een duidelijk beeld van wat de PVT inhoud

Duidelijke cursus, Incl casussen waardoor je de informatie gelijk/ juist kan toepassen in de praktijk.

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling van de PVT Cursus Basis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2023

4

Informatieve en heldere cursus

Veel informatie maar wel duidelijk en met de juiste proporties gebracht. Genoeg ruimte voor vragen en toelichting.

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling van de PVT Cursus Basis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Oct 2023

5

Vakkundige to the point uitleg over PVT en OR-zaken.

In korte tijd werden we zeer vakkundig geïnformeerd over taken en rechten van PVT en OR. Ook voldoende ruimte voor onze vragen.

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling van de PVT cursus basis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Oct 2023

4

Duidelijke cursus

Hele fijne cursus. Veel informatie en duidelijk. Veel geleerd

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling van de PVT training.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2023

4

In de basis een prima training, maar ik vond de inhoud minder goed aansluiten op hoe het in de praktijk gaat binnen onze organisatie.

Onze verwachtingen zijn aan bod gekomen. Duidelijke en rustige uitleg met veel praktijkvoorbeelden. Goed om te weten wat er allemaal bij komt kijken.

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling van de PVT Cursus Basis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2023

5

Prima, duidelijk

In 1 dag veel info.

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling van de PVT training.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2023

5

Top

Goeie ervaring, helder en duidelijke cursus.

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling van de PVT cursus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 May 2023

5

super leerzaam ervaring!

Heel interessant om de rechten en tools en taken van de pvt te ontdekken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2023

5

Eye opener

Zeer interessante dag


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2023

4

Leuke training.

Een leuke dag. Leerzaam en duidelijke uitleg. Er zijn een hoop nieuwe dingen voorbij gekomen. Bedankt .

Antwoord van PVT-CURSUS.nl
Dank je voor de beoordeling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Het geven van leuke en leerzame cursussen aan PVT's.

Contactgegevens


0610169123

PVT-CURSUS.nl
Groen van Prinstererstraat 61
8862AB
Harlingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten