9

Praesence Mindfulness Leiden


4 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Jul 2017

5

Remy heeft een uitstraling van rust en mindfull. Ik zie dat niet vaak bij trainers dat je door hun uitstraling al geloofd wat ze zeggen nog voor ze een woord hebben gesproken

Rémy is helder , duidelijk en to the point. Kan goed luisteren en creëert een veilige omgeving waarin deelnemers zich uitgenodigd voelen om hun verhaal te delen of naar de ander te luisteren. In de opleiding heb ik geleerd om te ontspannen en zachter naar mezelf en de situatie te leren kijken.

Antwoord van Praesence Mindfulness Leiden
Ha Bart, zie één ster staan waardoor het gemiddelde nu flink is gedrukt... was dit de bedoeling of was je even niet mindful? ;) Fijn als je de review evt. nog wilt aanpassen. Goeds, Remy


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jul 2017

5

Bijzondere mindfulness training

Ik heb de training bij Praesence als zeer ontspannen, interessant en leerzaam ervaren. Remy is bovendien een professionele, rustige en grappige trainer met veel kennis van zaken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jul 2017

4

nuchter, praktisch, gevarieerd, leerzaam

Ik vond de cursus erg interessant en gevarieerd in de oefeningen. Wel vond ik het huiswerk erg zwaar en lastig in te plannen, dat had ik vooraf niet goed ingeschat. Remi heeft ene prettige stem die je op ene nuchtere manie geruststelt.

Antwoord van Praesence Mindfulness Leiden
Dank voor je fijne review Sandra.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2017

4

Aanrader

De trainingen zelf waren erg fijn en ontspannend! De oefeningen die wij meekregen hielpen met het oefenen buiten de trainingen en doe ik ook nu nog dagelijks. Voor mij was de groepstraining een goede combi van mediteren en het uitwisselen van ideeën en gedachten met de andere cursisten. Het mooiste vind ik dat mindfulness praktisch toepasbaar is en ik er van overtuigd ben dat ik er ook in de toekomst veel profijt van heb. Ik kan het iedereen aanraden !!

Antwoord van Praesence Mindfulness Leiden
Beste Meike, Hartelijk dank voor je fijne reactie. Veel goeds, Remy


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Praesence uit Leiden verzorgt mindfulnesstrainingen en workshops voor particulieren en bedrijven in heel Nederland.

Contactgegevens


0647062706

Praesence Mindfulness Leiden
Burchtpad 4
2352TK
Leiderdorp

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten