9.8

PixelPlay


46 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

10 May 2021

4

Leuk bedrijf, denken mee en zo kwamen we tot een tevreden resultaat.

Flexibele en meedenkende mensen achter dit bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2021

4

Fijne open samenwerking met prima resultaat

Alexander gaf/geeft prima invulling aan onze vragen over belettering en bestickering. Ons voorstel voor ontwerp heeft hij netjes uitgewerkt, met aandacht voor de puntjes op de i. Het aanbrengen van de belettering zelf kan al snel na het ontwerpproces en verloopt rustig en met aandacht. Daarnaast denkt hij graag mee bij andere "projecten" en vindt het ook geen probleem wat extra werk te doen. Wij zijn erg tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Feb 2021

5

Goed en duidelijk geholpen met laseropdracht

Ik heb samen met Alexander van PixelPlay nieuw materiaal kunnen testen in de lasersnijder en hiermee een mooi product kunnen maken. Ik ben erg tevreden over de service en prijs en zal zeker terugkomen wanneer ik weer een opdracht heb.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2021

5

Prachtige gravures

Een uithangbord laten lasergraveren met ons logo. Ook leuke sleutelhangers en telefoon standaards als geschenken voor gunstige tarieven


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jan 2021

5

Luisterd naar wat de bedoeling is maar denkt ook mee om tot een goed ontwerp te komen

Snel en vriendelijk geholpen, goede service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jan 2021

5

Kerstrelatiegeschenken top geregeld!

Voor onze relaties met Kerst hebben wij gegraveerde kaasplankjes in een pakketje met lekkernijen besteld. Top geregeld. Alles netjes bij de klanten bezorgd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Dec 2020

5

Een bedrijf dat onze steun verdient.

Ik was erg blij met Pixel Play omdat ze vertrouwen op nauwkeurigheid, kwaliteit, goede ontwerpen, snelheidsprestaties en concurrerende prijzen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2020

5

Een kwalitatief product met goede en snelle service

Wij hebben door PixelPlay een sjabloon laten maken voor een streetguerilla-actie. Zij dachten mee over het juist ontwerp, materiaal en formaat. Dat resulteerde in een mooi eindproduct met goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2020

5

very happy with services

always ready to help , professional ,good ideas


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Sep 2020

5

Imago boost voor het bedrijf!

Ik heb Pixelplay gepersonaliseerde flyers, briefpapier, enveloppen en presentatiemapjes laten maken. Alles werd uit handen genomen. Met een paar korte mailtjes heen en weer was het al in kannen en kruiken. Het resultaat mag er zeker weten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


PixelPlay

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.

Contactgegevens


0625171998

PixelPlay
Voltaweg 13c
4382 NG
Vlissingen

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten