9.8

PixelPlay


68 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Jun 2022

5

Super service en meedenken!

Helemaal fijn, Alexander denkt mee en hielp mij super snel. Ook nog wat extra’s geleverd, altijd leuk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 May 2022

5

Pixel Play heeft ons een fraai, transaparant, logo-paneel aan de gevel van het clubhuis geleverd.

Pixel Play, in de persoon van Alexander, heeft ons, zeer meedenkend en vlot, aan een tamelijk bijzondere uitvoering van een club-logo-paneel geholpen. Het paneel trekt door zijn afmetingen en transparante uitstraling de aandacht van alle bezoekers van het clubhuis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Feb 2022

5

PixelPlay was voor mij een succes! Blij wat het mij heeft gebracht en zal brengen!

Gaaf om te zien dat ze zo met je meedenken maar daarnaast ook nog eens een stap verder nadenken. Mijn gevoel en idee heeft een plaatje gekregen. Bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2022

5

Super goede ervaring!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met PixelPlay. Alexander en Bibi zijn beiden zeer professioneel met onze hulpvraag aan de slag gegaan. Ze komen steeds hun afspraken na en de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde! Ik ben erg blij de uitkomst van de opdracht en zal hen zeker ook aanbevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Feb 2022

5

Ze luisteren goed naar je verhaal, ze zijn Slagvaardig en Resultaatgericht in kort tijdsbestek

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Alexander en Bibi. Ze zijn beiden apart van elkaar zeer professioneel met onze hulpvraag aan de slag gegaan. Afspraken komen ze goed na en de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde! Ik ben erg blij met de uitkomst van de opdracht en bevel hen zeer aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Dec 2021

5

Korte lijntjes

Ik vond de communicatie soepel verlopen er zijn korte lijntjes dus je kunt snel knopen doorhakken daar hou ik wel van.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2021

4

Snelle service en leuke, gepersonaliseerde producten

Alexander en Bibey denken met je mee in de vormgeving van het product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Dec 2021

5

Enthousiaste en creatieve meedenker

Alexander dacht erg goed mee met mijn ontwerp. Ook al was het idee van een Hood Prop (motorkaphouder voor showdoeleinden) nieuw voor hem; binnen no time was er een mal gemaakt. Eindproduct en prijs zijn heel goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2021

5

Goede service

Voor mijn bedrijf heb ik bij PixelPlay promo producten besteld. Service was goed en ik ben fijn geholpen. Lasergravure in houten telefoonstandaard: een origineel product en tiptop afgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Nov 2021

5

Persoonlijke service

Persoonlijke en snelle service op maat, goede kwaliteit bedrukte polo's.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


PixelPlay

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.

Contactgegevens


0625171998

PixelPlay
Voltaweg 13c
4382 NG
Vlissingen

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten