9.6/10

PixelPlay


19 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Nov 2019

5

Keurig op de afgesproken tijd en helemaal naar wens.

Gemaakte afspraak werd goed nagekomen en vervolgens goed bruikbaar afgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2019

5

Komt zijn afspraken naar en goede prijs kwaliteit verhouding

Net bedrijf die goed met de klant mee denkt en goede kwaliteit


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2019

4

Vriendelijk, meedenkend en creatief bedrijf.

Na een ontvangst met een kopje koffie, samen nagedacht over een flyer voor onze kerstmarkt. Deze is mooi geworden van stevig papier, ook omdat er een kleurplaat op stond. Ook mijn visitekaartjes zijn helemaal top, mooie vormgeving en van goede kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2019

5

Mooie lay-out van de flyer, fijne samenwerking.

De samenwerking om tot een goed geschikte flyer te komen voor onze speeltuinvereniging is erg fijn verlopen. Er werd goed meegedacht en de flyer was heel snel naar onze zin. We zijn zeer te spreken over het eindresultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2019

5

Erg proffesioneel en klantvriendelijk

Mijn ervaring met PixelPlay is zeer positief. We zijn zeer tevreden over de manier van werken, het contact met de klant en de uitvoering van het product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2019

5

Mooie bedrukking voor een goede prijs, super blij mee!

PixelPlay is een klantvriendelijk en meedenkend bedrijf. Ze komen afspraken na en de bedrukking ziet er super goed uit. De truien waren ruim op tijd klaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2019

5

Alexander van Pixel Play maakt prachtige foto's, vooral heel mooie close-ups! Ook de T-shirts die voor ons gemaakt zijn zagen er heel mooi uit!

Ik kan jullie aanbevelen om met Pixel-Play in zee te gaan. Alexander is gemakkelijk benaderbaar, levert goed werk, is snel en houdt zich aan de afspraken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2019

4

Snelle service met mooi resultaat!

Met behulp van Alexander een mooi ontwerp voor onze trouwkaart gemaakt. Na feedback op het eerste ontwerp, snel een mooi eind resultaat! Veel leuke reacties op onze kaart.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Aug 2019

5

Goede kwaliteit diensten!

Wij zijn heel goed geholpen. Er wordt goed meegedacht en we zijn supertevreden met het resultaat. Gelukkig ook goed betaalbaar! Deze man heeft er kijk op. En volgende keer komem we zeker terug.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2018

4

goede samenwerking die een goed en snel resultaat opleverde


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


PixelPlay

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.

Contactgegevens


0625171998
KVK: 22043815

PixelPlay
Bergwei 30
4364AZ
Grijpskerke

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten