9.8

PixelPlay


28 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Mar 2020

5

Persoonlijke benadering en goede ideeën passend bij wensen van de klant en doelgroep

Fijn overleg, begrijpt goed wat de wensen zijn en kan daar op inspelen. Mooie kwaliteit en kleuren van het produkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2020

4

Behulpzaam, meedenkend en vriendelijk

We waren op zoek naar nieuwe kleding voor de turnvereniging met logo bedrukt en hebben in PixelPlay een goede mee denkend bedrijf gevonden. Laagdrempelig bereikbaar en een foutje werd netjes opgelost in overleg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2020

5

professioneel, creatief en vooral iemand die meedenkt om te komen tot mooie oplossingen

alex denkt heel goed mee over wat je wilt bereiken met de promotie die je wilt voeren, er wordt actief en creatief gewerkt aan mooie en betaalbare oplossingen. zowel in het voortraject van het idee naar ontwerp als in de uitvoering van het fysieke product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Feb 2020

5

Goede service, laagdrempelig, een website laten maken die prima pas bij mijn bedrijf.

Een nieuwe website laten maken door Alexander van Pixelplay. Nu heb ik een website die weer helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd en goed past bij mijn bedrijf. Alexander bedankt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Feb 2020

5

Een vriendelijk bedrijf met kennis van zaken en veel aandacht en geduld voor clienten!

Mijn website was verouderd en deze is geheel vernieuwd in overleg met mij en met veel inleving met wat ik uit wil stralen. Daarbij kreeg ik te horen en te zien wat er allemaal mogelijk is tegenwoordig. Tegelijk voelde ik me vrij om in te brengen wat ik er van vond en iets toe te voegen. Ik ben heel blij met mijn website nu, ik herken mezelf er in en deze wordt als duidelijk en helder ervaren en goed bezocht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jan 2020

5

goede service! product met kwaliteit

prima service, laagdrempelig


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jan 2020

5

Goede service, een fijne samenwerking en mooi eindresultaat

Een fijne afstemming op de wensen van de klant iets wat voor mij de doorslag gaf om met Pixelplay samen mijn logo te ontwerpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2019

5

Prima service, snel,kundig en meedenkend

Websites verhuisd naar PixelPlay, dit liep gesmeerd en snel. Snelle server.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Dec 2019

5

PixelPlay is betrouwbaar, kwaliteitsvol en is altijd bereid te helpen waar nodig.

Voor het logo van onze agency, Féline, zijn we gaan aankloppen bij PixelPlay. Ook al kwam onze deadline er snel aan, was Alexander bereid om voor ons aan de slag te gaan. Enkel dagen later stonden er verschillende ontwerpen op ons te wachten. Hij luisterde goed naar wat wij wilden en gaf ons top advies. Nu, enkele weken later, houdt Alexander nog steeds contact met ons en is hij nog steeds bereid om ons de juiste weg op te helpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Nov 2019

5

Keurig op de afgesproken tijd en helemaal naar wens.

Gemaakte afspraak werd goed nagekomen en vervolgens goed bruikbaar afgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


PixelPlay

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.

Contactgegevens


0625171998

PixelPlay
Bergwei 30
4364AZ
Grijpskerke

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten