9.8/10

PixelPlay


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Triple Eye

Score: 4

31 Jul 2018

servicegericht, laat ruimte voor eigen inzichten

goede samenwerking die een goed en snel resultaat opleverde


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sharon

Score: 5

25 Jun 2018

Mooi ontwerp en goede kwaliteit bedrukking

De shirts die wij van Cars en coffee zeeland bij PixelPlay hebben laten drukken zijn erg mooi geworden. Van de voren was alles duidelijk, er is mooi ontwerp gemaakt en vervolgens resulteerde dit in een goed eindproduct.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ivo Financiƫle Dienstverlening

Score: 5

23 Jun 2018

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over Pixelplay. Pixelplay neemt de tijd voor je om een zo’n goed mogelijk product neer te zetten. De grafisch ontwerper weet waar hij het over heeft en kan zijn technisch en creatief inzicht helder vertalen voor mij als leek. Dit leidt tot een eindproduct waar ik trots op ben en zeer tevreden over ben omdat het volledig aansluit bij wensen die ik heb en de diensten die ik verleen. Omdat ik zo tevreden ben heb ik al meerdere producten afgenomen bij Pixelplay.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ivo Financiƫle Dienstverlening

Score: 5

23 Jun 2018

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over Pixelplay. Pixelplay neemt de tijd voor je om een zo’n goed mogelijk product neer te zetten. De grafisch ontwerper weet waar hij het over heeft en kan zijn technisch en creatief inzicht helder vertalen voor mij als leek. Dit leidt tot een eindproduct waar ik trots op ben en zeer tevreden over ben omdat het volledig aansluit bij wensen die ik heb en de diensten die ik verleen. Omdat ik zo tevreden ben heb ik al meerdere producten afgenomen bij Pixelplay.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jeroen de Wolff

Score: 5

21 Jun 2018

Zeer meedenkend en adequaat gericht bedrijf, waar wij als Scouting zeer content mee zijn.

Er wordt vanuit alle kanten meegedacht. Met een ontwerpen en design gaan ze helemaal los en zie je de kennis/ervaring.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wendela van Liere Schrijverij

Score: 5

20 Jun 2018

Pixelplay is een heel goed idee.

PixelPlay heeft de omslag van mijn boek ontworpen en de lay-out van de tekst gemaakt. Er waren weinig woorden voor nodig om duidelijk te maken in welke richting ik dacht. Het werd feilloos opgepakt en vertaald in een erg aantrekkelijk geheel. Het is boven verwachting mooi geworden, ik ben er heel tevreden over! Doordat de kaft zo kleurrijk was en in het oog sprong, zijn er veel meer boeken verkocht en gelezen dan vooraf ingeschat was.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Zonwering Zeeland

Score: 5

19 Jun 2018

Super leuk bedrijf dat met je mee denkt!!

Verschillende opdrachten laten uitvoeren door Pixelplay waaronder logo ontwerpen, folders en spandoek laten drukken, reclameborden laten stickeren en binnenkort bouwt Alexander een nieuwe website voor Zonwering Zeeland. Super tevreden en altijd welkom ook 's avonds, dus zeer flexibel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Simon de Gruyter

Score: 5

19 Jun 2018

Snel en accuraat!

Via een goede vriend werd PixelPlay ons aanbevolen. In verband met de promotie van een goed doel hadden we flyers nodig. We hadden nooit gedacht dat we binnen 2 werkdagen 5.000 flyers konden verspreiden, maar Alexander van PixelPlay kwam snel met een mooi ontwerp en amper twee dagen later werden de flyers netjes aan huis bezorgd! Bij een volgend evenement weten we PixelPlay weer te vinden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Borhow

Score: 5

19 Jun 2018

Profecioneel inlevend adequaat uitgewerkt en geholpen.

Super service en duidelijke afspraken vooraf. Snelle vakkundigge service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr. Kalverboer DP Middelburg b.v.

Score: 5

19 Jun 2018

creatief & betrokken

Alexander denkt mee en zoekt steeds naar passende oplossingen voor bedrijven, de kosten hierbij niet uit het oog verliezend. hij praat en denkt mee en vertaalt ideeën in bruikbare presentaties. Hij heeft sinds 1999 al voor meerdere bedrijven van mij werk verricht van websites & folders tot het ontwerpen van logo's & belettering. ik ben nog nooit teleurgesteld geweest over het resultaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.


Contactgegevens
E-mail: info@pixelplay.eu
Tel: 0625171998
KVK: 22043815

Adres
PixelPlay
Bergwei 30
4364AZ Grijpskerke


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate