9.8

PixelPlay


33 Beoordelingen (totaal)
23 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 May 2020

5

Fantastisch resultaat! Top!

Goede ervaring. Na lang zoeken eindelijk gevonden wat ik zocht. Iemand die een automat kan personaliseren. Het resultaat was super! En een hele goed service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Prima service

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en dat wordt kundig vertaald naar een mooi ontwerp.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2020

5

Geweldig apart ontwerp voor mijn ramen!

Na het informeren naar mijn wensen, waren we er al snel uit wat er op mijn voorraam moest komen. Mooi strak gesneden, vakkundig op mijn raam geplakt! Heel erg blij met het eindresultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2020

5

Super creatief bedrijf met geweldige ondersteuning.

PixelPlay heeft enkele keren logo's voor ons ontworpen. Het proces verliep erg prettig ondanks de fysiek grote afstand tussen onze bedrijven. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwamen daarna met een verrassend ontwerp.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Apr 2020

5

meedenkend bedrijf

er word altijd meegedacht en geholpen om nog betere resultaat te krijgen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Mar 2020

5

Persoonlijke benadering en goede ideeën passend bij wensen van de klant en doelgroep

Fijn overleg, begrijpt goed wat de wensen zijn en kan daar op inspelen. Mooie kwaliteit en kleuren van het produkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2020

4

Behulpzaam, meedenkend en vriendelijk

We waren op zoek naar nieuwe kleding voor de turnvereniging met logo bedrukt en hebben in PixelPlay een goede mee denkend bedrijf gevonden. Laagdrempelig bereikbaar en een foutje werd netjes opgelost in overleg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2020

5

professioneel, creatief en vooral iemand die meedenkt om te komen tot mooie oplossingen

alex denkt heel goed mee over wat je wilt bereiken met de promotie die je wilt voeren, er wordt actief en creatief gewerkt aan mooie en betaalbare oplossingen. zowel in het voortraject van het idee naar ontwerp als in de uitvoering van het fysieke product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Feb 2020

5

Goede service, laagdrempelig, een website laten maken die prima pas bij mijn bedrijf.

Een nieuwe website laten maken door Alexander van Pixelplay. Nu heb ik een website die weer helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd en goed past bij mijn bedrijf. Alexander bedankt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Feb 2020

5

Een vriendelijk bedrijf met kennis van zaken en veel aandacht en geduld voor clienten!

Mijn website was verouderd en deze is geheel vernieuwd in overleg met mij en met veel inleving met wat ik uit wil stralen. Daarbij kreeg ik te horen en te zien wat er allemaal mogelijk is tegenwoordig. Tegelijk voelde ik me vrij om in te brengen wat ik er van vond en iets toe te voegen. Ik ben heel blij met mijn website nu, ik herken mezelf er in en deze wordt als duidelijk en helder ervaren en goed bezocht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


PixelPlay

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.

Contactgegevens


0625171998

PixelPlay
Bergwei 30
4364AZ
Grijpskerke

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten