9.8

PixelPlay


36 Beoordelingen (totaal)
23 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

26 Aug 2020

5

Kwalitatief en snel geleverd product tegen betaalbare prijs

Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering van onze reclamemiddelen. Professionele en creatieve inzet maakte ons product tot een succes.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Aug 2020

5

Heeft mij super advies gegeven met mijn wordpress site

Ik ben van de korte klap, ik wil snel datgene gevonden hebben wat ik nodig heb. Voor mijn startende bedrijf wil ik overstappen van Jimdo naar een Wordpress website. Alexander wist mij goed en kundig te adviseren waarmee hij mij echt verder geholpen heeft, zodat ik snel aan de slag kon! In 1 woord: top.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Aug 2020

5

Super

In plaats van alleen de basis dingen regelen geeft Alexander ook veel tips en kortingen. Hij denkt met je mee over alles, wat heel fijn is als je begint!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 May 2020

5

Fantastisch resultaat! Top!

Goede ervaring. Na lang zoeken eindelijk gevonden wat ik zocht. Iemand die een automat kan personaliseren. Het resultaat was super! En een hele goed service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Prima service

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en dat wordt kundig vertaald naar een mooi ontwerp.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2020

5

Geweldig apart ontwerp voor mijn ramen!

Na het informeren naar mijn wensen, waren we er al snel uit wat er op mijn voorraam moest komen. Mooi strak gesneden, vakkundig op mijn raam geplakt! Heel erg blij met het eindresultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2020

5

Super creatief bedrijf met geweldige ondersteuning.

PixelPlay heeft enkele keren logo's voor ons ontworpen. Het proces verliep erg prettig ondanks de fysiek grote afstand tussen onze bedrijven. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwamen daarna met een verrassend ontwerp.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Apr 2020

5

meedenkend bedrijf

er word altijd meegedacht en geholpen om nog betere resultaat te krijgen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Mar 2020

5

Persoonlijke benadering en goede ideeën passend bij wensen van de klant en doelgroep

Fijn overleg, begrijpt goed wat de wensen zijn en kan daar op inspelen. Mooie kwaliteit en kleuren van het produkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2020

4

Behulpzaam, meedenkend en vriendelijk

We waren op zoek naar nieuwe kleding voor de turnvereniging met logo bedrukt en hebben in PixelPlay een goede mee denkend bedrijf gevonden. Laagdrempelig bereikbaar en een foutje werd netjes opgelost in overleg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


PixelPlay

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.

Contactgegevens


0625171998

PixelPlay
Voltaweg 13c
4382 NG
Vlissingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten