9/10

PixelPlay


13 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Sep 2019

1

Alexander van Pixel Play maakt prachtige foto's, vooral heel mooie close-ups! Ook de T-shirts die voor ons gemaakt zijn zagen er heel mooi uit!

Ik kan jullie aanbevelen om met Pixel-Play in zee te gaan. Alexander is gemakkelijk benaderbaar, levert goed werk, is snel en houdt zich aan de afspraken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2019

4

Snelle service met mooi resultaat!

Met behulp van Alexander een mooi ontwerp voor onze trouwkaart gemaakt. Na feedback op het eerste ontwerp, snel een mooi eind resultaat! Veel leuke reacties op onze kaart.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Aug 2019

5

Goede kwaliteit diensten!

Wij zijn heel goed geholpen. Er wordt goed meegedacht en we zijn supertevreden met het resultaat. Gelukkig ook goed betaalbaar! Deze man heeft er kijk op. En volgende keer komem we zeker terug.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2018

4

servicegericht, laat ruimte voor eigen inzichten

goede samenwerking die een goed en snel resultaat opleverde


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2018

5

Mooi ontwerp en goede kwaliteit bedrukking

De shirts die wij van Cars en coffee zeeland bij PixelPlay hebben laten drukken zijn erg mooi geworden. Van de voren was alles duidelijk, er is mooi ontwerp gemaakt en vervolgens resulteerde dit in een goed eindproduct.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2018

5

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over Pixelplay. Pixelplay neemt de tijd voor je om een zo’n goed mogelijk product neer te zetten. De grafisch ontwerper weet waar hij het over heeft en kan zijn technisch en creatief inzicht helder vertalen voor mij als leek. Dit leidt tot een eindproduct waar ik trots op ben en zeer tevreden over ben omdat het volledig aansluit bij wensen die ik heb en de diensten die ik verleen. Omdat ik zo tevreden ben heb ik al meerdere producten afgenomen bij Pixelplay.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2018

5

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over Pixelplay. Pixelplay neemt de tijd voor je om een zo’n goed mogelijk product neer te zetten. De grafisch ontwerper weet waar hij het over heeft en kan zijn technisch en creatief inzicht helder vertalen voor mij als leek. Dit leidt tot een eindproduct waar ik trots op ben en zeer tevreden over ben omdat het volledig aansluit bij wensen die ik heb en de diensten die ik verleen. Omdat ik zo tevreden ben heb ik al meerdere producten afgenomen bij Pixelplay.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jun 2018

5

Zeer meedenkend en adequaat gericht bedrijf, waar wij als Scouting zeer content mee zijn.

Er wordt vanuit alle kanten meegedacht. Met een ontwerpen en design gaan ze helemaal los en zie je de kennis/ervaring.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jun 2018

5

Pixelplay is een heel goed idee.

PixelPlay heeft de omslag van mijn boek ontworpen en de lay-out van de tekst gemaakt. Er waren weinig woorden voor nodig om duidelijk te maken in welke richting ik dacht. Het werd feilloos opgepakt en vertaald in een erg aantrekkelijk geheel. Het is boven verwachting mooi geworden, ik ben er heel tevreden over! Doordat de kaft zo kleurrijk was en in het oog sprong, zijn er veel meer boeken verkocht en gelezen dan vooraf ingeschat was.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jun 2018

5

Super leuk bedrijf dat met je mee denkt!!

Verschillende opdrachten laten uitvoeren door Pixelplay waaronder logo ontwerpen, folders en spandoek laten drukken, reclameborden laten stickeren en binnenkort bouwt Alexander een nieuwe website voor Zonwering Zeeland. Super tevreden en altijd welkom ook 's avonds, dus zeer flexibel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


PixelPlay

PixelPlay biedt voor alle grafische wensen een oplossing. Snel en zoals afgesproken.

Contactgegevens

E-mail: info@pixelplay.eu
Tel: 0625171998
KVK: 22043815

Adres
PixelPlay
Bergwei 30
4364AZ
Grijpskerke

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten