9.8

PH Autoservice


19 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

23 Jun 2022

5

Kwaliteit ,vakmanschap en Service

Nu de 2e keer bij Peter geweest,vind dit een echt goed autoservice bedrijf, goede kwaliteit,vriendelijke omgang en service,ga in de toekomst steeds naar Peter. Chapeau .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jun 2022

5

Super service!!!

Doorverwezen door autobedrijf Wheels nuth. Service is buitengewoon goed. Ik ga voortaan naar PH autoservice. Aanrader echt een vakgarage.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Apr 2022

5

Gewoon Super!!!

Via autobedrijf Wheels Nuth kwam ik hier terecht, dit maal voor de 2de keer een beurt en apk. auto brengen, halen gewoon vriendelijk ontvangen. kortom precies wat je wil van een garage. fijne prijs en onze c max kan er weer een jaartje tegen aan! bedankt Peter!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Mar 2022

5

Eindelijk een vakman met een eerlijke prijs!

Al lang gedoe met de verlichting van mijn Mercedes, 2 keer naar een garage geweest, de ANWB heeft 4x iets verzonnen waarvoor ik ook nog moest betalen zonder oplossing maar goed. Een keer hier geweest en het is gefixed! Dan nog automaat schakelproblemen olie en filters vervangen door de garage, maar was niet de oplossing.... nu olie en filters vervangen en bak geflushed en het probleem is weg! kortom super tevreden een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2020

5

Eerlijk, snel en kundig. Ze staan altijd voor je klaar.

Ik breng mijn auto er al 3 jaar. Intussen al mijn tweede auto. Ze zeggen altijd eerlijk wat er aan de hand is, en welke reparaties er eventueel aan zitten te komen. Ze staan altijd voor je klaar. Ik kom extra uit Eindhoven om hier mijn auto te laten maken. Zoveel vertrouwen heb ik.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jul 2020

5

Zoekt altijd voor passende oplossing

Ik kom hier pas 1,5 jaar maar is met recht eerlijke betrouwbare garage altijd vriendelijk en de prijs is ook altijd netjes


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Mar 2020

5

Auto takel

Ik heb vandaag een auto gekocht maar auto moest getakeld worden omdat het een Duitse auto is Peter was netjes op tijd aanwezig binnen 45 min heeft hij de auto gebracht naar zijn eind bestemming hij heeft eerlijke prijs gemaakt. Echt een aanrader. Hij denkt ook aan de portemonnee van zijn klanten. Super netjes ik zal hem zeker weer bellen als er iets nodig is betreft auto’s.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Feb 2020

5

Snel en goed geholpen.

Peter is een eerlijke monteur die ook denkt aan de portemonnee van de klant. Altijd super geholpen met duidelijke afspraken die na gekomen worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Feb 2020

5

Goede service

Het is er altijd netjes


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Feb 2020

5

Top service

Vriendelijk en professionals


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


PH Autoservice

PH Autoservice is een universele garage voor auto's en bestelbussen.
Wij beschikken over onze eigen servicewagen en kunnen u in noodgevallen op locatie weer op weg helpen. Bij keuringen en reparaties kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Terwijl wij sleutelen ondervindt u onze service! Kom gerust eens kennismaken met een lekker kopje koffie…

Contactgegevens


0457370038

PH Autoservice
Bouwbergstraat 100a
6442 PD
Brunssum

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten