9.8

PH Autoservice


14 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

21 Jul 2020

5

Zoekt altijd voor passende oplossing

Ik kom hier pas 1,5 jaar maar is met recht eerlijke betrouwbare garage altijd vriendelijk en de prijs is ook altijd netjes


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Mar 2020

5

Auto takel

Ik heb vandaag een auto gekocht maar auto moest getakeld worden omdat het een Duitse auto is Peter was netjes op tijd aanwezig binnen 45 min heeft hij de auto gebracht naar zijn eind bestemming hij heeft eerlijke prijs gemaakt. Echt een aanrader. Hij denkt ook aan de portemonnee van zijn klanten. Super netjes ik zal hem zeker weer bellen als er iets nodig is betreft auto’s.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Feb 2020

5

Snel en goed geholpen.

Peter is een eerlijke monteur die ook denkt aan de portemonnee van de klant. Altijd super geholpen met duidelijke afspraken die na gekomen worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Feb 2020

5

Goede service

Het is er altijd netjes


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Feb 2020

5

Top service

Vriendelijk en professionals


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2020

5

Diese Autowerkstatt ist uneingeschränkt zu empfehlen!

Super Team, Super Arbeit! Freundlich und kompetent. Repariert unsere Autos immer perfekt, besser geht's nicht... Stets in der vereinbarten Zeit und immer zu einem fairen Preis!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jan 2020

5

Zeer tevreden!

Denkt met klant mee. Echt vertrouwd adres voor auto en de beurs van de klant!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jan 2020

5

Super service.

Altijd vriendelijk personeel dat direct voor je klaar staat met eerlijk advies, en proberen altijd de beste oplossing voor je te vinden. Het zijn toppertjes!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Goede snelle service

Bijna een auto van binnen helemaal vernieuwen. Een niet lopende auto weer lopend gemaakt waarbij een andere monteur geen raad wist. Super tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2020

4

Prima service en kwaliteit

De gemaakte afspraken worden nagekomen. Indien de auto gemaakt dient te worden, gebeurt dit binnen de afgesproken tijd en met geode kwaliteit. Er gebeurt niks met de auto dat niet is afgesproken. Indien er onverwachte reparaties gedaan dienen te worden, is er eerst telefonisch contact voordat het gedaan word.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


PH Autoservice

PH Autoservice is een universele garage voor auto's en bestelbussen.
Wij beschikken over onze eigen servicewagen en kunnen u in noodgevallen op locatie weer op weg helpen. Bij keuringen en reparaties kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Terwijl wij sleutelen ondervindt u onze service! Kom gerust eens kennismaken met een lekker kopje koffie…

Contactgegevens


0457370038

PH Autoservice
Bouwbergstraat 100a
6442 PD
Brunssum

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten