9.8

PartyKoning


11 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Jul 2017

5

PERFECTE VERHUURDER!

Altijd direct antwoord gekregen op mails en offertes. Duidelijke afspraken. Verzorgde levering en opbouw van springkussens met sympathieke, en bezorgde mannen die alles in goede banen hebben geleid. Ook voor de afbouw en ophaal van springkussens. Super goede ervaring. Altijd tot een antwoord en hulp bereid. Bedankt. Onze familie dag was een succes dank zij jullie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jul 2017

5

Super vriendelijk en ruime keuze!

Voor een familiefeest een springkussen gehuurd. Zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ook genoeg keuze voor andere spullen om te huren voor een feestje.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 May 2017

5

Top service !!

Top service, goedkoop, mooi optijd geleverd, vriendelijk geholpen, zowel aan de telefoon als aan de deur. Zou het iedereen aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2017

5

No party without Partykoning

Partykoning heeft het allemaal. Lekkernijen, Drankjes, Speelplezier en zelfs accessoires. Mijn feest was helemaal geslaagd dankzij de Partykoning. Het enige wat ik hoefde te doen, was de ruimte, de gasten en het warm eten regelen. Mijn gasten hebben zich volop vermaakt met de heerlijke popcorn die professioneel ter plaatse gemaakt werd. Zo ook de super lekkere suikerspin en de limonade. Het springkussen was helemaal het einde. Daarbij was de service en de vriendelijkheid van de Partykoning ook nog eens geweldig. Een leuke en spontane jongeman die zelf ook kleine kindjes heeft en dus goed begrijpt wat feestelijk plezier inhoudt. Kortom, heb je feest? Bel de Partykoning!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2017

5

Top!

Wij hadden met Burendag 2016 de Partykoning ingehuurd voor bij ons in de speeltuin. De kinderen hebben een hele leuke en zeker een lekkere middag gehad. Ze hebben erg genoten van de suikerspin en de popcorn. Het bekertje zelf mogen vullen met ranja vonden ze ook heel erg leuk en keken de kinderen daarbij hun ogen al uit... Wat een feest was het die dag..!! Niet alleen de kinderen hebben genoten van de lekkernijen, maar ook de grote..!! Top service en goede kwaliteit... Ga zo door en vast tot gauw... Groet, Carla van Bree (secretariaat de rijpelroets)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2016

5

Geweldige traktatie!

Voor onze zoon hebben we bij PartyKoning popcorn besteld als schooltraktatie. We kregen de popcorn netjes op tijd geleverd. De communicatie verliep ook heel goed! We konden ook nog verschillende soorten bestellen, zodat de kinderen konden kiezen. De popcorn was heerlijk (vonden de klasgenootjes ook). Goede service!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2016

4

De producten zijn super lekker. En de mensen weten wat ze verkopen en kunnen er een feestje van maken.

De koning weet waar hij voor staat. Super gezellige mensen. Hebben verstand van zaken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Nov 2016

5

Een echte aanrader voor elk feestje

popcorn en suikerspin van de partykoning zijn erg lekker en vers . Ook gaat hij erg hygiënisch te werk . Een geweldige aanvulling voor elk feestje.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2016

5

Uitstekend. Goede kwaliteit. Luistert goed naar wat de klant vraagt.

Ik ben door de Partykoning goed geholpen. Als de klant iets vraagt en is niet direct te beantwoorden, gaat hij op zoek om dit toch te bewerkstelligen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2016

5

Het was super gezellig en super lekker allemaal!!

Het was fijn om samen te kunnen werken. Alles was super lekker. Het rook overal heerlijk en iedereen heeft ervan genoten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


PartyKoning

Hét adres om springkussen, popcorn machine,suikerspinmachine of andere feestartikelen te huren. U kunt bij ons een zeer divers aanbod aan te gekke springkussens huren, zoals de disco springkussen.Wij hebben genoeg aanbod voor elke leeftijdscategorie en gelegenheid, zoals uw kinderfeest, vriendendag, vrijgezellendag, familiedag of buurtfeest. Kortom: voor elke doelgroep te huren voor een betaalbare prijs.

Contactgegevens


010-3074826

PartyKoning
Steurkreek 4
3206GN
Spijkenisse

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten