9.6

WABOX


13 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 Nov 2021

5

Degelijke en praktische Box

Heel goed en duidelijk. ze houden je op de hoogte wat de status is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Sep 2021

5

Product met heel veel potentieel

Dit product zit op een groeimarkt die in theorie zo groot is dat je beter nu al goed kunt nadenken over welke niche je wilt gaan bedienen - tenzij je ook supergroot zou willen worden natuurlijk. Die niche zou m.i. kunnen zitten in customizing, bijvoorbeeld in kleuren en decoraties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2021

5

mooie degelijke brievenbus

Goede ervaring. Er wordt oplossingsgericht en accuraat gehandeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Jun 2021

5

Goed product

Goed je hoeft voor pakketten niet thuis te blijven


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2021

4

Mooie bus

Ik heb hem pas Maar mooie bus Ik denk alleen als de klepschep die de post en pakketjes ontvangt Iets dikker in plaat matriaal was geweest en het zelfde geld voor he deurtje Is het een super box


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 May 2021

5

Hele mooie grote pakketbrievenbus

Pakketbrievenbus gekocht via marktplaats. Nog contact gehad hoe een groot t pakket erin past. Kreeg direct antwoord. Hij maakte een afspraak om de brievenbus te komen brengen. Dit ivm beschadiging. Perfect geregeld. Zeer tevreden over dit bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2021

5

Top aankoop! kwaliteitsproduct made in Holland ;)

Wij zijn zeer content met de aankoop van onze pakket brievenbus, zowel de informatie voorziening/afhandeling als het product ( made in Holland ;)) maken ons tot een tevreden klant. Het toegepaste materiaal is zeer van hoge kwaliteit, de afwerking en aflevering leggen de lat nog een stuk hoger, in 1 woord: TOP!. We gaan jarenlang veen plezier hebben van deze duurzame aankoop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2021

5

Blij mee! Ideaal voor je pakketten.

Vlotte levering, goede service en bovenal een mooi en funktioneel product. Blij mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2021

4

Wat een goede service!

Mooie groot formaat pakketbrievenbus! Erg blij mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Apr 2021

5

Vijf sterren in de overtreffende trap wat een service en goede communicatie.

Na bestelling van deze royale post en pakket brievenbus, hier past echt een pakje door de inworp opening, werd er direct contact op genomen en een bezorg afspraak gemaakt. Na wederom contact bezorging vervroegd om logistieke reden, en vervolgens conform afspraak afgeleverd. De post pakket brievenbus is een degelijk product met een goed doordacht concept, stoer en daardoor ook prettig om te zien.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Wij zijn een onderneming, gericht op het ontwerpen en bouwen van groot formaat pakketbrievenbussen. Doordat wij het gehele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen wij topkwaliteit garanderen. De grote pakketbrievenbus die wij aanbieden is uniek en alleen hier verkrijgbaar.

Contactgegevens


0612345678

WABOX
Marga Klompestraat
5142MC
Waalwijk

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten