9.8

Oortgiese Camperverhuur


338 Beoordelingen (totaal)
77 beoordelingen (12 maanden)

99.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.7%

03 Nov 2021

5

Perfecte ervaring, heerlijke vakantie

Wij hebben een type 11 camper gehuurd en er 3 weken mee gereisd (+5000km), Spanje en Portugal waren de reisdoelen. Nu achteraf kan ik zeggen dat we zeer tevreden waren met onze camper, met name de vriendelijke uitleg voorafgaand aan de reis, de compleetheid van de camper, de reinheid en het comfort bevielen erg goed. De bestuurders- en bijrijdersstoel gaven voldoende steun en waren perfect verstelbaar. Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad onderandere door het comfort en de kwaliteit van de Camper. Ik kan Oortgiese met plezier aanbevelen, zeker omdat we in het verleden ook al eens bij een ander verhuurbedrijf ervaring hebben opgedaan! Jack de Kleine


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Nov 2021

5

Gewoon een goed bedrijf zonder moeilijke zaken met het huren van een Camper.

Goed, want je krijgt heldere uitleg bij het ophalen en de campers zijn compleet uitgerust. Als je eens wilt ervaren hoe vakantievieren met een camper bevalt is Oorrgiese een aanrader. Top bedrijf


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Oct 2021

5

Oortgiese zorgt voor een complete vriendelijke camperservice voor een heerlijke vacantie

We hadden al enkele informatieve positieve ervaringen op internet gelezen. Onze ervaring was ook net zo positief. Deskundig, vriendelijk, mooie campers, heldere instructie. Kortom alles geregeld voor een goede vacantie. Dus zelf alle tijd voor een mooie reis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2021

5

Prima Camper verhuur bedrijf

Fijne organisatie om mee te werken, goede uitleg bij het ophalen van de camper. Onderweg enige vragen, via whats app in het weekend prima opgepakt. Bij het inleveren ook perfect afgewikkeld en de borg binnen enkele dagen overgemaakt, de ervaring elders is wel anders geweest. Aanrader voor wie een zorgeloze vakantie wil hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2021

5

Voor een Camper, groot of klein moet je zeker bij Oortgiese Camperverhuur zijn.

Voor het eerst een Camper gehuurd bij Oortgiese en dat is ons zeer goed bevallen Het hele team van Oortgiese Camperverhuur doet er alles aan om de verhuur, het comfort en de kwaliteit van de campers te waarborgen. Zelfs in dat ene geval als er onderweg technisch iets mankeert of niet goed functioneert zoals bij ons doen ze er alles aan om het telefonisch samen te verhelpen. Wij waarderen dat zeer en geeft aan dat ze kwaliteit nastreven. Voor ons is Oortgiese een heel goed verhuurbedrijf die we zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2021

5

We hebben een top vakantie gehad.

Hele fijne camper om mee te reizen. Niks op aan te merken!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Oct 2021

5

Een super fijn en professioneel bedrijf

Wederom een camper gehuurd voor onze trip naar Kroatië. Zoals wij gewend zijn van dit bedrijf, was alles (wederom) perfect in orde en hebben wij een probleemloze vakantie met de camper van Oortgiese gehad. Een heldere instructie bij het ophalen m.b.t. de camper en een fijn redelijk lage fietsdrager! Ook aan het opstapje voor de camper is gedacht. Dit alles geeft een zorgeloze vakantie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2021

5

Voortreffelijke 1ste campervakantie ervaring!

Onze eerste camperhuur ervaring bij Oortgiese Camperverhuur is zéér goed geweest. Voor herhaling vatbaar! Dat de hond mee kon was voor ons ook een belangrijk punt. Ook onze woef vond het reizen zeer aangenaam. Alles was tiptop in orde, daarnaast het prettige en vlotte contact, fijne wagen, goede informatie.en service. Zeker aan te bevelen als je overweegt een camper te huren!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Sep 2021

4

Oortgiese Camperverhuur is een voor ons al jaren betrouwbaar adres om een camper te huren!

Wij waarderen de prettige, informele maar altijd correcte communicatie met het bedrijf. De campers zijn jong, goed voorzien van alles wat camperen comfortabel maakt en netjes schoongemaakt. Kortom, een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Sep 2021

5

Duidelijke website, veel keuze, goede uitleg, kwalitatief goede campers

Bij mijn 1e campervakantie werden we goed ingelicht door Oortgiese. De tips en trucs hebben we zeker kunnen gebruiken. Een goede week hebben we gehad om de voors en tegens te ervaren t.o.v. onze caravan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten