9.8

Oortgiese Camperverhuur


512 Beoordelingen (totaal)
80 beoordelingen (12 maanden)

99.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.8%

09 Oct 2023

5

Gewoon alles voortreffelijk!

Was eerste ervaring en gelijk ook al een goeie. Nette ontvangst, duidelijke uitleg, geen poespas, gewoon lekker relaxed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Oct 2023

5

Super service

Een goed en eerlijk bedrijf die leveren wat ze beloven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Oct 2023

5

Betrouwbaar

Goede afspraken die worden nagekomen, klantgericht en aardigheidje vooraf en nadien. Zou fijn zijn als er ook camperbus van 5.60 m te huur zou zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Sep 2023

5

Topbedrijf, betrouwbaar en prachtige campers.

Vier maal gehuurd; viermaal perfect verzorgd. Wellicht is ontzorgd een beter woord. Telkens jonge, betrouwbare en compleet ingerichte campers. We beginnen nu voor onszelf voorkeuren te ontwikkelen. 😁


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Sep 2023

5

Prima !

Een erg fijn bedrijf.Personeel vriendelijk, deskundig, beschikbare campers (2 ervaringen, maar toch) erg goed compleet en technisch oké.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Sep 2023

5

Een super camperervaring met Oortgiese Camperverhuur!

Onze eerste vakantie-ervaring met een camper en dus ook onze eerste ervaring met Oortgiese Camperverhuur. Goede en complete uitleg van de camper welke compleet uitgerust, schoon, comfortabel en fijn rijdend was. Flexibel op pad, doen we zeker weer! (Leuke attenties bij vertrek/terugkomst.)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2023

5

Geweldige camper ,Geweldige reis

Vlot en deskundig ! Vriendelijk en rustige uitleg over het gebruik van de camper !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2023

4

Hele fijn en schone camper. Vriendelijke uitleg, goede service

Heel prettig en laagdrempelig contact. Wij wilden Bv weten of honden kar achter te fiets kon en kregen een foto van de fiets doorgestuurd. Ontzettend aardig personeel. Heel klantvriendelijk. Jammer dat we de camper dag eerder moesten inleveren omdat t hondje mee was geweest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Sep 2023

5

Camper ervaring

Onze eerste ervaring was erg positief. De camper gaf ons een gevoel van vrijheid. Een prima camper, schoon zonder beschadigingen aan interieur. Inventaris helemaal compleet. ( uhh behalve een hamer voor het inslaan van de haringen van de stormband) Het is ons zeer goed bevallen. De uitleg van de camper bij ophalen was goed. Fles wijn en doosje chocolade was zeer attent. Volgend jaar weer !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Sep 2023

4

Prima geregeld!

Camper was keurig op orde en schoon. Een camper vakantie bleek niet helemaal iets voor ons, maar dat lag niet aan de camper of Oortgiese. We kregen een duidelijke uitleg ook een duidelijke uitleg vooraf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten