9.8

Oortgiese Camperverhuur


273 Beoordelingen (totaal)
70 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 Jun 2021

5

Niet ingewikkeld doen en maximale kwaliteit leveren

Een eerlijke organisatie met het beste materieel, uitstekende uitleg voor beginners, goed bereikbaar bij vragen onderweg, fijn personeel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2021

5

Uitstekend

Prettige ontvangst en begeleiding. Camper zeer luxe en schoon.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jun 2021

5

Een topbedrijf

Superfijn geholpen en alle praktische zaken correct en snel afgehandeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2021

5

Helemaal super!

Fijn mensen, goede uitleg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2021

5

Geweldige ervaring

Eerste keer camper gehuurd bij dit bedrijf. Zeker voor herhaling vatbaar. Mooie camper met alles erop en eraan. En een prima uitleg voor we op weg gingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 May 2021

5

Luxe campers met heel veel service

We zijn echt ontzettend tevreden. We hebben in de meivakantie letterlijk een rondje Nederland gemaakt in een camper. Erg leuke tijd gehad met ons gezin met 3 kinderen. Halverwege de vakantie hadden nog pech met de accu van de camper maar de manier waarop Oortgiese dit heeft opgelost en wij onze vakantie konden voortzetten was fantastisch. Aan dit soort dingen herken je juist de bedrijven die hun klanten op 1 hebben staan. Absoluut een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2021

5

Super fijne en super schone Camper

Zeer fijne ervaring en zeer behulpzaam personeel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2021

5

Super bedrijf met een goede service!

Na een duidelijke uitleg de camper mee genomen. Toen we op de camping stonden en de kraan begon te lekkken werd dat direct goed opgepakt. Op locatie werd de kraan vervangen en deed alles het weer super. De verhuurders zijn attent (met lekkere dingen :)) en behulpzaam wat je een extra vakantie gevoel geeft. Wij raden dit bedrijf zeker aan bij anderen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2021

5

Een top vakantie met Oortgiese campers!!

Voor de tweede keer een camper gehuurd bij Oortgiese. Alles voldeed weer aan onze verwachtingen: een splinternieuwe mooie camper, goede uitleg, alles compleet, top service! Met Oortgiese Camper verhuur ga je op vakantie zonder zorgen! Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2021

5

Geweldig week in splinternieuwe camper

Als van ouds: goede ontvangst, goede uitleg en een mooie camper. Op naar augustus voor de zomervakantie met weer een camper van Oortgiese.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten