9.8

Oortgiese Camperverhuur


261 Beoordelingen (totaal)
59 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 Oct 2020

5

Wat een prettig bedrijf !

Nadat in het voorjaar al snel duidelijk werd, dat onze geplande 25 jarig huwelijks reis naar Amerika niet door zou gaan, was het zoeken naar Plan B. Op basis van eerdere ervaringen, werd dat het plan om een camper te huren en een rondje duitsland/frankrijk te maken. In het verleden hebben we al meerdere campers gehuurd, zowel van particuliere instanties als ook lokale nederlandse en duitse verhuurders. Na grondige bestudering van voorwaarden en condities , kwamen we uit bij Oortgiese. De eerste gedachte was dat nederlandse verhuurders veel duurder zijn dan de duitsers, echter dat bleek in de praktijk zeker niet het geval. Zeker als je alle kosten goed meetelt. Vanaf de eerste communicatie met oa Janno, kregen we een heel oprecht en betrouwbaar gevoel bij deze verhuurder. En dat gevoel heeft ons nooit verlaten. Zowel bij de bevestiging, als ook het ophalen en instructie over het voertuig straalde rust en kwaliteit uit. Geen grote verhalen, maar heldere instructies en vooral veel plezier straalde men uit. En daarnaast kregen we een 2020 camper mee, die werkelijk voldeed aan alle wensen. Uiteindelijk is het corona proof ronde Nederland geworden. In onze ronde hebben we genoten van LImburg, Brabant, Noord Holland, Friesland, en het Rijk van Nijmegen. Met weemoed hebben we de camper ingeleverd en verliep ook die intake probleemloos. Oortgiese, nogmaals dank voor de samenwerking en we hebben genoten van de wijn onderweg en de chocolaatjes achteraf. :-) Yvonne en Michel Rözer


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Oct 2020

5

Alles goed geregeld

Zie boven


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2020

5

Kwaliteit en service

In onze zoektocht naar een kwalitatief camper verhuurbedrijf zijn we bij Oortgiese uitgekomen. Doorslag was de combinatie van mooie campers waarin we onze hond mee mochten nemen. Het contact vooraf was prima en Oortgiese is flexibel omgegaan met ons verzoek om de verhuurperiode te verplaatsen. De camper zelf is erg goed bevallen en de staat van de camper was ook goed. Alles werkte goed, het inventaris is volledig en de camper reed comfortabel op zowel de snelweg als de smalle bergwegen. Tijdens de reis stonden we op een zondag vast op een (te) nat veld. Oortgiese was goed bereikbaar voor overleg waar we de camper het beste konden vastzetten om deze los te trekken. Al met al bevelen we Oortgiese aan om een camper te huren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Oct 2020

5

Mooie camper, goede service

Goede uitleg bij vertrek, vriendelijk personeel. Volgende keer weer bij Oortgiese


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2020

5

Alles puik geregeld!

Prima ervaring en zeer meedenkend en oplossing gericht zowel bij de reservering tot uiteindelijk het weer inleveren van de camper. Het was voor ons de eerste keer dat we met de camper op pad gingen en goed en wel gereserveerd, begin maart, voor eind april / begin mei kwam het Covid-19 spook om de hoek. in goed overleg reservering verplaatst naar oktober. Vonden we wat laat en verplaatst naar 24 september en uiteindelijk een prachtige camper vakantie gehad. Nogmaals alles in prima overleg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Oct 2020

5

Professioneel bedrijf waarin service, betrouwbaarheid en klasse materiaal bovenaan staat.

Voor ons was dit de allereerste keer dat we een camper hebben gehuurd. Vanaf het begin kregen we al duidelijke informatie en zijn vrij snel met bevestigen. Bij aankomst wordt alles heel rustig en duidelijk uitgelegd, incl. tips. Ze zijn zelfs dag en nacht beschikbaar mocht er iets zijn waar je niet uitkomt. De Campers worden netjes en schoon afgeleverd. Ook verhuren zij Campers waarin huisdieren welkom zijn. 1 klein minpuntje, mocht je een camper willen huren en je huisdier gaat mee, dan moet je de camper een dag eerder weer inleveren. Hou hier rekening mee. Verder, wij raden Oortgiese Camperverhuur zeker aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Oct 2020

5

Een betrouwbaar en prettig bedrijf om een camper te huren.

Een goed begin is het halve werk, dat was onze 1e indruk bij het afhalen van de camper in Baak.Na een vriendelijke ontvangst en een goede instructie door Janno reden we met een bijna nieuwe buscamper het terrein af en was onze vakantie al begonnen.We hebben 2 prachtige weken in Bretagne gehad en willen volgend jaar graag weer huren.Een aanrader dus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Oct 2020

5

Waar een prachtig bedrijf groot in kan zijn!

Camperen met een camper van Oortgiese is Genieten met een hoofdletter. Een lang gekoesterde wens om het camperleven te ontdekken is een groot succes geworden. Dit succes is mede te danken aan Oortgiese Campers. Een zeer professioneel bedrijf waar klantbelang en klanttevredenheid heel hoog in het vaandel staan. Onze ervaring met Oortgiese Campers kan worden samengevat op de onderstaande wijze. O ntvangst en klantvriendelijkheid staan voorop O nbezorgd op pad R eizen wordt een feestje T oonaangevend in de wereld van camperverhuur G enieten I ndruk om nooit te vergeten E norm grote keuze S uper mooie campers E indeloze ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Oct 2020

5

Prima onderneming met goed materiaal

Keurig bedrijf die al hun afspraken zeer correct na kwamen De camper was erg goed. Schoon en van alle gemakken voorzien. Een aanrader 👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2020

5

Expertise en Service zijn top

Super eerste ervaring met het huren van een camper. Fijne mensen en fijn bedrijf. Tot de volgende keer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten