9.8

Oortgiese Camperverhuur


366 Beoordelingen (totaal)
67 beoordelingen (12 maanden)

99.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.7%

16 Aug 2022

5

Mooie Camper, vriendelijke mensen

Wij hebben dit jaar voor het eerst een Camper gehuurd en deden dat bij Oortgiese. We hadden een bijna nieuwe camper mee, compleet uitgerust. Super service, vriendelijke mensen. Wij hebben er een fantastische vakantie mee gehad. Dat smaakt naar meer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Aug 2022

5

Prima ervaring met eerste camperhuur

Prettig bedrijf dat tijd voor je neemt. Mooie camper in prima staat meegekregen plus uitgebreide uitleg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Aug 2022

5

Klasse

Een fijne organisatie, vriendelijke mensen en professioneel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2022

5

In alle opzichten doet Oortgiese wat het beloofd !

Onze ervaringen met Oortgiese zijn zeer positief. Alle afspraken worden nagekomen. En dat begint al dat vooraf wordt aangegeven wanneer de camper kan worden opgehaald. Ook de mogelijkheid om de eigen auto op een veilige plek voor de verhuurperiode te parkeren is natuurlijk erg fijn. De camper wordt schoon afgeleverd en is in zeer goede conditie. Ook de uitleg over het gebruik van de camper was prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Aug 2022

5

Niks te klagen, top vakantie gehad!

De gehuurde camper was in zeer goede staat en we zijn goed op weg geholpen door de medewerker van Oortgiese. Duidelijke communicatie bij de reservering en ook het handige instructieboek in de camper. Nette afhandeling achteraf. Volgend jaar weer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Aug 2022

5

Leuke ervaring met camper vakantie.

Wij zijn voor de eerste keer met de camper 14 dagen op vakantie geweest. Rondje Nederland in het voorseizoen. Oortgiese camperverhuur is een aardig bedrijf met goede ontvangst en voorlichting. Zowel bij ontvangst als inlevering van de camper. Tevens ontvingen wij een leuke attentie. Kortom voor een herhaling vatbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Aug 2022

5

relaxed op vakantie met Oortgiese

Oortgiese is klantvriendelijk, behulzaam, direct, snel, ontspannen, nuchter, duidelijk en efficient. Heel plezerig. We hebben nu al 3x bij Oortgiese gehuurd. Campers zijn mooi en comfortabel, alles doet het goed en werkt zoals is beloofd. Deze keer hadden we op dag 5 een ongelukje en dan is je vakantie toch even een beetje verknoeid. Hoe geweldig om dan van Janno als reactie te krijgen: 'Kan gebeuren. Zit er niet over in. Geniet nog van je vakantie.'


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jun 2022

5

Een bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan!

Van de eerste kennismaking, het afsluiten van een huurcontract, tot en met het terugbrengen van de camper, alles verliep ongelofelijk plezierig. Wij hadden het gevoel als klant echt gezien te worden. Ondanks de drukte was er steeds persoonlijke aandacht. De camper was geweldig en overtrof onze verwachtingen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2022

5

Goede ervaring gehad met Oortgiese Camperverhuur!

Fijne vakantie gehad met de camper van Oortgiese. Volgend jaar weer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2022

5

Persoonlijk, professioneel en uitmuntende service

Dit jaar hebben we voor het eerst een camper gehuurd bij Oortgiese. Dit is ons meer dan goed bevallen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten