9.8

Oortgiese Camperverhuur


368 Beoordelingen (totaal)
65 beoordelingen (12 maanden)

99.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.7%

22 Aug 2022

5

Top verhuurder van campers

Een super goed en professioneel bedrijf om een camper te huren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Aug 2022

5

Geweldige service, geen vraag is te veel, kortom top camper die met liefde voor je klaar staat

In een woord geweldig! Alles is zeer professioneel geregeld en een prachtige camper mee gekregen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Aug 2022

5

Zomer vakantie 2022 drie weken met een geweldige camper

Betrouwbaar bedrijf met een mooi camperpark . Je kunt het krijgen zoals je het hebben wilt. Zeer vriendelijk en gemoedelijk geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Aug 2022

5

mooi bedrijf met goede service en persoonlijke aandacht.

mooie campers met goede hulpmiddelen voor een zorgeloze vakantie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Aug 2022

5

Top

Wederom een mooie camper gehuurd bij Oortgiese. Alles super goed geregeld en ook onderweg waar nodig fijne ondersteuning.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Aug 2022

5

Mooie Camper, vriendelijke mensen

Wij hebben dit jaar voor het eerst een Camper gehuurd en deden dat bij Oortgiese. We hadden een bijna nieuwe camper mee, compleet uitgerust. Super service, vriendelijke mensen. Wij hebben er een fantastische vakantie mee gehad. Dat smaakt naar meer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Aug 2022

5

Prima ervaring met eerste camperhuur

Prettig bedrijf dat tijd voor je neemt. Mooie camper in prima staat meegekregen plus uitgebreide uitleg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Aug 2022

5

Klasse

Een fijne organisatie, vriendelijke mensen en professioneel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2022

5

In alle opzichten doet Oortgiese wat het beloofd !

Onze ervaringen met Oortgiese zijn zeer positief. Alle afspraken worden nagekomen. En dat begint al dat vooraf wordt aangegeven wanneer de camper kan worden opgehaald. Ook de mogelijkheid om de eigen auto op een veilige plek voor de verhuurperiode te parkeren is natuurlijk erg fijn. De camper wordt schoon afgeleverd en is in zeer goede conditie. Ook de uitleg over het gebruik van de camper was prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jun 2022

5

Een bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan!

Van de eerste kennismaking, het afsluiten van een huurcontract, tot en met het terugbrengen van de camper, alles verliep ongelofelijk plezierig. Wij hadden het gevoel als klant echt gezien te worden. Ondanks de drukte was er steeds persoonlijke aandacht. De camper was geweldig en overtrof onze verwachtingen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten