10/10

Oortgiese Camperverhuur


81 Beoordelingen (totaal)
65 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

H.Blom en K den Balvert

Score: 5

19 Jun 2018

Alles was goed geregeld en duidelijk uitgelegd

We hebben zeer goede ervaring met Oortgiese Camper verhuur. Bij het ophalen alle tijd, en een goede uitleg over de camper. De camper was compleet en bijna hagelnieuw. Het was onze eerste keer, en het is ons zeer goed bevallen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Berry en Wilma Diestelhof

Score: 5

17 Jun 2018

Geweldig leuke vakantie gehad

Zowel de eerste keer bij het kijken naar een camper als bij het ophalen van de camper een gedegen uitleg gekregen. Zodat we voor de eerste keer met een camper op pad toch ontspannen weg gingen. Zeker omdat ons op het hard was gedrukt: bij problemen / vragen bellen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan Feenstra

Score: 5

29 May 2018

Oortgiese is een camperverhuurder die er alles aan doet om het je als klant naar de zin te maken.

Bij Oortgiese Campers krijg je altijd het gevoel dat ze alles uit de kast halen om je een geweldige vakantie te bezorgen. Het begint met de persoonlijke benadering en de zorgvuldige omgang met onze wensen. Dat blijft en wordt niet minder als je eenmaal klant bent. De auto's zijn nieuw en perfect in orde. Afhandeling van eventuele schade is soepel en klantgericht. Kortom, voor ons mag Oortgiese worden genomineerd voor de perfecte Camperverhuurder!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henny

Score: 5

29 May 2018

De B11 is echt van alle gemakken voorzien; bij 'het team' Oortgiese voelt de klant zich niet alleen Koning maar is ook de Koning. Perfect!!

In mei hebben wij met onze hond in de B11 camper van Oortgiese volop van de Thüringerwald route, een route van zo'n 450 km, kunnen genieten. De camper voelde vertrouwd aan en voerde ons veilig over heuvels, door dalen en liet ons genieten van pittoreske plaatsen en het prachtige natuurschoon. Het is toch een belevenis wanneer je vanuit je 'zit' in de camper door de panoramaruit oog in oog komt de staan met een lynx. Daarmee doen wij bijna het zien van de overige schoonheden zoals de vele vogelsoorten, andere dieren en uitzichten te kort. De service van 'het team' Oortgiese is perfect; de camper is van alle gemakken voorzien, en wij hebben ons er in 'thuis' gevoeld. De camper en de Thüringerwald route zijn aanraders!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ernst

Score: 5

29 May 2018

Vriendelijk en klantgericht

Wij huurden voor het eerst een camper. Het ophalen was heel prettig, goede uitleg. Ook heel fijn dat de hond mee kon. De camper was schoon. Flexibele en prettige communicatie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jolieke Barendsen

Score: 5

24 May 2018

Zeer prettig bedrijf!

We hebben voor 3 weken een camper gehuurd bij Oortgiese. Ook zijn we bij de open dag geweest, wat erg leuk is om de camper vooraf te zien. We kregen uiteindelijk een splinternieuwe camper mee! Wel een beetje spannend ;-) Alles is perfect geregeld bij Oortgiese en prettige medewerkers die goed adviseren. Echt een aanrader!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ad Blaauwbroek, Zwolle

Score: 5

21 May 2018

Fijn bedrijf met enthousiaste medewerkers.

De eerste contacten via e-mail gaven meteen al een goed gevoel. Er werd snel en duidelijk antwoord gegeven op vragen, ook konden we snel een afspraak maken voor een bezoek aan het bedrijf en een aantal type campers te bekijken. Ook de andere medewerkers leken zeer betrokken en kwamen klantvriendelijk over. Op de 1ste verhuurdag stond een hagelnieuwe camper voor ons klaar, aangezien het onze eerste keer was dat we een camper huurden werd er uitgebreide uitleg gegeven en kan je onderweg altijd bellen voor vragen of ondersteuning. Wij hebben de camper twee weken naar tevredenheid ter beschikking gehad en hebben een super tijd gehad. Zeker voor herhaling vatbaar, wij gaan de volgende keer een ander type uitproberen zodat dat we de verschillen kunnen ervaren en dat doen we dan vrijwel zeker bij Oortgiese.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van der Pol

Score: 5

16 May 2018

Goede uitleg en betrokken personeel, prachtige camper, superreis

Voor de eerste keer met de camper op pas is ons zeer goed bevallen. Prachtige nieuwe camper, automaat was erg fijn en tevens navigatie die het ook in Polen prima deed. Achteruitrijcamera maakte het rijden ook makkelijk, kortom: prima! Personeel was erg behulpzaam en gaf goede uitleg.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joke & Rob Jense

Score: 5

16 May 2018

Klantvriendelijk, informatief, volledig, vertrouwenwekkend en coulant (bij kleine schade)

De totale ervaring met Oortgiese was geweldig. Wij bevelen jullie ook aan aan kennissen (met lovende motivatie).


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lies,Ko en Rietske

Score: 5

16 May 2018

Goed concept en zeer klantvriendelijk bedrijf.

Zeer ruim. In de breedste zin van het woord. Dankzij, in de begin jaren Han en Linda en daarna Joost en Janno hebben we prachtige camperreizen kunnen maken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.


Contactgegevens
E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Website
http://camperverhuur-oortgiese.nl/

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK baak


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten