9.8/10

Oortgiese Camperverhuur


201 Beoordelingen (totaal)
59 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Oct 2019

4

Een keer Oortgiesen altijd Oortgiesen.

We hadden 3 weken de camper gehuurd. Door omstandigheden konden we de eerste 2 weken. Voor Oortgiesen was het na overleg geen punt dat we een tussen week vrij plande. We konden de camper zonder problemen een week terug brengen en na die week weer ophalen. Alles was goed en keurig in orde.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Oct 2019

5

Prima!

No nonsense club waar afspraak ook echt afspraak is en service geen marketing kreet is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2019

5

Super! Wat een service, in een woord geweldig.

Geweldig. Duidelijke uitleg, prachtige schone camper. Fijne vakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Oct 2019

4

Geweldig leuke eerste camper-ervaring opgedaan!

Als fervente caravankampeerders zijn we het spannende avontuur aangegaan om eens een camper te huren om te ervaren wat de verschillen zijn. Het gemak waarmee je je verplaatst en installeert op een camping zijn ons goed bevallen. Ook de camper zelf was al snel vertrouwd. We kregen goede uitleg over de werking van alles waarna we met een gerust hart op pad konden met een heerlijk luxe camper. Kortom we zijn dik tevreden over de service van Oortgiese Camperverhuur.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Oct 2019

5

Een dikke 10

We kunnen niet anders zeggen dan dat we uitermate positief verrast zijn!! Deze mensen komen de afspraken na van A tot Z!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Oct 2019

5

Kwaliteit en Service - ook Onderweg

Dit jaar September hebben wij voor het eerst een camper gehuurd. Samen het Janno hebben wij een keuze gemaakt voor het meest geschikte model. We kregen een 2019 model mee dat als nieuw was. Het was ons op het lijf geschreven en hebben er een prachtige tocht mee gemaakt - van Kust tot Kust onder de Pyreneeen langs in Spanje. De service gaat door als je onderweg bent - een probleempje met een camping stoel werd royaal opgelost - koop een goede nieuwe onderweg en lever het bonnetje maar in - laar niet je plezier bederven. Wij zijn verkocht met het camper reizen en zullen zeker verder gaan met Janno van Oortgiese Camperverhuur. De tijd zal leren of we blijven huren of er een zullen kopen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

5

Super camper verhuurbedrijf

Fijn bedrijf, aardige mensen, mooie en nette campers. Goede service, en doen er alles aan om de klant zoveel mogelijk te gemoed te komen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

4

Een ontdekkingsreis in Camperland

Wij hebben dit jaar voor het eerst een camperbus gehuurd om te ervaren of dit ons zou bevallen. Oortgiese Camperverhuur was voor ons het bedrijf dat het dichtstbij zit. Wij ernaar toe op een zaterdagochtend. We werden allerhartelijkst ontvangen en kregen zonder afspraak vooraf een uitgebreide rondleiding. Van camperbus tot grotere modellen campers. Alles zag er prima uit en de uitleg was duidelijk. Al snel besloten wij het erop te wagen en huurden een bus voor 3 weken in september. We mochten de wagen eerder ophalen dan afgesproken hetgeen ons een winst van 1 dag opleverde. Alles was piekfijn in orde en we hebben een heerlijke vakantie gehad. Bij inlevering verliep ook alles naar wens en wij kregen de borg binnen een week teruggestort. Kortom een uitstekende ervaring met Oortgiese Camperverhuur.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Sep 2019

5

Een fantastisch schone en complete camper geleverd door vakkundige en vriendelijke mensen!

Er is maar één ding jammer aan Oortgiese Camperverhuur: ze zitten zo vreselijk ver van onze woonplaats. We moesten om die reden onze personenauto tot het dak volladen om onze persoonlijke spullen voor 4 weken mee te nemen. Maar de camper en de behandeling is top! Doordat mijn vrouw wat korter is dan ik kreeg ze prompt een voetenbankje mee daarmee kon ze makkelijker in het queensbed (camper 06-02) klimmen en was de vloer bij de voorstoelen wat minder ver weg. Heel prettig en praktisch vonden we de gescheiden douche en toilet. Ook de automaat deed uitstekend zijn best. Ga zo door Janno, Joost en Thea.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Sep 2019

5

Een fijne eerste campervakantie-ervaring.

Op een rustige en uiterst prettige manier alles uitgelegd gekregen. De camper zag er piekfijn uit. Het was schoon en alles wat we nodig hadden was er. Een betrouwbaar bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122
KVK: 65826590

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten