10/10

Oortgiese Camperverhuur


137 Beoordelingen (totaal)
69 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Kim

Score: 5

10 Oct 2018

Klantvriendelijkheid gecombineerd met top campers

Een camper huren bij Oortgiese is de beste zet die je kunt maken. Ze willen er echt voor zorgen dat jij een goede camperreis tegemoet gaat. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, net als het leveren van goede betrouwbare vrijwel nieuwe campers. Oortgiese is absoluut een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Krul George

Score: 5

09 Oct 2018

Priema materiaal en sevice

Na 20 jaar weer eens met de camper op stap, was van ouds erg prettig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marc van Aalst

Score: 5

07 Oct 2018

Van begin tot eind goed

Erg goed op alle fronten: advies, ophalen en instructies, kwaliteit van de camper en het terugbrengen. Alles verliep gesmeerd. Camper was super schoon en we hebben gezien met hoeveel zorg de campers worden schoongemaakt, dat gaf voor ons de doorslag om voor Oortgiese te kiezen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

fam. Westerhof

Score: 5

03 Oct 2018

Goede informatie en makkelijk in de omgang

Als onervaren camperaars goed wegwijs gemaakt door de mensen van Oortgiese.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mees Siers

Score: 5

02 Oct 2018

Super fijn bedrijf met fijne medewerkersđź‘Ť

Heb op maandag gebeld of er voor donderdag nog een camper vrij was. Niet voor een week, de normale verhuurtermijn, maar voor slechts vijf dagen omdat we niet meer vrije dagen hadden. Er bleek nog een mogelijkheid te zijn en het was een paar uur later allemaal geregeld. Bij het ophalen van de camper prima uitleg gekregen en een lekkere fles wijn. Bij het terug brengen wederom plezierig geholpen. Wij hebben genoten van deze mooie korte vakantie mede door de fijne camper gehuurd bij een super organisatie. Bedankt


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

John Craanen

Score: 5

02 Oct 2018

Voor het eerst op stap met een camper

Super eerste ervaring met de camperwereld en dat is zeker mede door de fantastische camper die wij bij Oortgiese hebben gehuurd (2 weken). Het reizen, installeren en comfort waren top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pieter Roozendaal

Score: 5

02 Oct 2018

Flexibel in optima forma

Zeer tevreden over de afwikkeling en de behandeling door zowel Thea als Janno. Ik was erg voorzichtig in het huren voor een week vanwege het eerst uitproberen. Mocht het bevallen dan kon er alsnog een week aangeplakt worden indien de camper beschikbaar was. Helaas bleek bij het ophalen de camper, waarbij we aangaven toch nog interesse te hebben voor een extra week, reeds verhuurd was voor de tweede week. Helaas. Tijdens het inpakken thuis kreeg ik alsnog een telefoontje dat het mogelijk werd gemaakt door e.e.a. te herschikken. Top en nog eens top. We hadden deze tweede week niet willen missen. De ervaring is zeer positief.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ingrid Duitemeijer en Aafke Janssen

Score: 5

30 Sep 2018

Prima bedrijf met twee enthousiaste, betrokken eigenaren én medewerkers!

Al bij eerste verkennende bezoek naar de mogelijkheden om een camper te huren prettig te woord gestaan door één van de eigenaren. Hij voelde feilloos aan welke wensen wij hadden en welke camper bij ons zou passen.Zeker omdat het voor ons een eerste keer kamperen met een camper betrof. Dit gaf zoveel vertrouwen dat we gelijk een camper gehuurd hebben. In de aanloop naar de vakantie meerdere keren contact gehad met bedrijf met allerhande vragen. Zowel per mail als bij langsgaan op het bedrijf steeds naar tevredenheid geholpen en alle vragen beantwoord. Men nam alle tijd. Uitleg bij ophalen van de camper was prettig, volledig en goed, ook hier weer alle tijd. De camper was perfect schoon en van alles voorzien. Ook het feit dat er een checklist, alle gebruiksaanwijzingen en de telefoonnummers van de eigenaren aanwezig waren in de camper gaf zekerheid tijdens de reis. Al met al een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. We keren in de toekomst zeker eens terug bij Oortgiese Campers!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Ampting

Score: 5

28 Sep 2018

Uitstekend

Veel ervaring met huurcampers, maar Oortgiese is klasse en zorgt voor een perfecte camper met een correcte afhandeling.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan en Monika van Steen

Score: 5

25 Sep 2018

Met oortgiese heb je een gegarandeerde nachtrust.

N heerlijke 3 weken met 'n camper van Oorstgiese op pad. De ervaring was er al. Maar ook deze trip n rondje Frankrijk was weer zonder zorgen met n goed en schoon uitgeruste wagen van Oortgiese.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.


Contactgegevens
E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Website
http://camperverhuur-oortgiese.nl/

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK baak


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten