9.8/10

Oortgiese Camperverhuur


188 Beoordelingen (totaal)
66 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

17 Sep 2019

5

Dat was genieten!

Prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2019

5

Betrouwbaar Bedrijf

Mooie bijna nieuwe buscamper, duidelijke instructies, reed als een personenauto, complete uitrusting inbegrepen. Borg werd conform afspraak binnen een week teruggestort. Erg mooie probleemloze vakantie gehad in Denemarken


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Sep 2019

5

prima verzorgde camper, fijne vakantie mee gehad

prima, goede service, hoge kwaliteit


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2019

5

Een mooi en zeer betrouwbaar bedrijf

Super, netjes en correct zowel personeel als de campers.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2019

5

Vertouwd gevoel na verrassende nieuwe ervaring met een camper van Oortgiese.

Na een ervaring met een campervakantie van 30 jaar geleden zijn wij op pad gegaan, voor slechts een week, met een camper van Oortgiese. Na een uitstekende uitleg zijn we pad gegaan naar Elburg. Moesten wel weer even wennen aan ruimte maar dat was snel gebeurd. Genoten van de vrijheid en het gaan en staan waar we maar willen. Tussendoor nog even contact gehad met Oortgiese over dingen die we niet helemaal snapte. Werden telefonisch op een uitstekende manier bijgestaan. Een uitstekende ervaring die voor herhaling vatbaar is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2019

5

Super service, fijn contact. TOP bedrijf

Wij hebben een prettige ervaring met het bedrijf. Ze hebben veel keus in campers en adviseren goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Sep 2019

5

Geweldig!

Echt een superleuk ontvangst en alles zeer duidelijk uitgelegd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Aug 2019

5

voortreffelijk

Voor een klein weekje (veel te kort) erop uit geweest met het type 11 camper van Oortgiese, fantastische, zo goed als nieuwe camper met veel ruimte en comfort. Geweldige mensen van Oortgiese die ons op een zeer ontspannen en vriendelijke wijze hebben geholpen, zowel met vertrek als terugkomst, een jong en dynamisch bedrijf met een uitstekend gevoel voor klanttevredenheid! Graag komen we nog eens terug voor het huren van een geweldige camper.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Aug 2019

5

Wederom TOP!

Inmiddels voor de derde keer met een camper van Oortgiese op pad en wederom TOP. Goede service en materiaal en vriendelijk en behulpzaam.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Aug 2019

5

Goed bedrijf

Alles was super geregeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens

E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Website

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten