10/10

Oortgiese Camperverhuur


65 Beoordelingen (totaal)
65 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Toon

Score: 4

18 Nov 2017

Onvergetelijke ervaring 1e campervakantie in Europa

Zeer goed bevallen. Voor herhaling vatbaar. Aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Han en Ina Dijks

Score: 5

31 Oct 2017

Een meer dan uitstekende ervaring, helemaal top.

Een camper huren bij de firma Oortgiese is ons zeer goed bevallen. Alles hebben ze keurig voor elkaar en als klant voel je je direkt op je gemak, mede door de persoonlijke benadering. De campers die ze verhuren zijn echt fantastisch en van alle gemakken voorzien. En boven alles ook het adres voor als je ook je hond mee wilt nemen op vakantie. Kortom voor ons voor herhaling vatbaar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dennis Barten

Score: 5

31 Oct 2017

Oortgiese camperverhuur is een zeer professionele organisatie die topcampers verhuurt voor een scherpe prijs. De altijd bereikbare eigenaars zijn vriendelijk en streven ernaar je een geweldige camperervaring te bezorgen. Een aanrader!

Fijne, professionele mensen hebben ons voor 3 maanden een prachtige camper verhuurd. Alles schoon en compleet. Wij gingen zorgeloos Europa in!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

G. Zweers

Score: 5

26 Oct 2017

Camper een dag eerder kunnen ophalen en tijdens ophaaldag nog telefonisch contact gehad dat we een grotere camper meekregen zonder bijbetaling.

We kregen zeer goede uitleg over de werking van alle aan boord zijnde apparatuur. Daarbij kregen we ook nog een fles wijn. En bij inlevering van de camper een doos chocola. Bij eventuele vragen of problemen zijn ze 24 uur bereikbaar met hulp of advies. Prijs en kwaliteit van de camper zijn goed in evenwicht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Theo en Geerda Seesing

Score: 5

17 Oct 2017

Een uitstekende basis voor een prachtige vakantie

Dit was onze eerste camper vakantie. Wij hebben vooraf uitgebreid uitleg ontvangen van Janno, Thea en Joost, dus gingen we goed voorbereid op vakantie. Na even wennen in het begin aan de afmetingen van de camper, zowel buiten als binnen, hebben wij genoten van de vrijheid die een camper biedt en het gemak van "alles bij de hand". Wij hebben 6 weken lang door Frankrijk gereden en de zon gevolgd. Heerlijk. Voor herhaling vatbaar!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sjakko en Karina Bikker

Score: 5

17 Oct 2017

Fantastisch bedrijf om een camper te huren !

Al 5 jaar komen wij bij Oortgiese om daar onze camper te huren, dit alleen omdat we goed geholpen worden en zij meedenken om aan onze wensen te voldoen. Het materiaal wat je mee krijgt is keurig netjes. En het persoonlijk contact vinden wij fantastisch Oortgiese het bedrijf om je camper te huren!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van der Linden uit Boxmeer

Score: 5

10 Oct 2017

Meteen een goed gevoel. Aandacht én alle tijd voor de klant.

Voor de tweede keer een camper gehuurd. Altijd weer even wennen maar eenmaal op weg is het een geweldige ervaring. Alles bij je, ideaal.Wat hebben wij genoten. Dit weekend naar de camperbeurs en dan gaan we beslissen. Maar dat er een camper komt is zeker!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam E.P. Hoek

Score: 5

10 Oct 2017

Uitstekend bedrijf met goede campers. Voor iedereen wat wils.

Ik had enkele vragen tijdens mijn reis en die werden meteen beantwoord via Whats app


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stef Struijk en Claudia Vermaat

Score: 5

10 Oct 2017

voor herhaling vatbaar

Oortgiese is niet bij ons in de buurt maar met hun campers mag een hondje mee, dat was de eerste reden voor de keuze en in tweede instantie, na een geslaagde ervaring, komt erbij dat het keurige jonge campers zijn, een goede service en goed advies.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerrit en Martje de Leeuw

Score: 5

06 Oct 2017

wederom een fantastische reis achter de rug met een van de prachtige campers van Oortgies

zeer ruime keuze aan campers, van wat klein tot zeer groot, keuze op eigen behoefte te maken. Oortgiese wordt gerund door fijne behulpzame (vak) mensen. Heel prettig. De prijzen zijn aantrekkelijk. De service fantastisch.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.


Contactgegevens
E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK baak


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate