9.8

Oortgiese Camperverhuur


251 Beoordelingen (totaal)
62 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 Sep 2020

5

professioneel bedrijf

Mooie campers, goede en rustige uitleg als je een camper komt uitzoeken en of ophalen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2020

5

Super service!

Klantvriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht! Heel fijne sfeer, super camper en dankzij dit team een geweldige reis naar Noorwegen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2020

4

Super vakantie

Van A tot Z goed verzorgd !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2020

5

Top

goede heldere uitleg, goed onderhouden materiaal. Prettige omgang.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2020

5

Top service en 1ste klas camper in de verhuur.

Bij Oortgiese hebben wij vanaf het begin gehad dat er duidelijk naar onze wensen is geluisterd. De camper was van top kwaliteit. Bij de uitleg wordt alles goed en duidelijk verteld. Tijdens onze reis een “klein” probleempje gehad. Maar ook dan staat Oortgiese je met raad bij. Voor ons zeker een zeer positieve ervaring. De volgende keer wordt het weer Oortgiese.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2020

5

Geweldige vakantie gehad dankzij camper van Oortgiese

Prettig mailcontact vooraf met Janno en goede uitleg van Jeroen voor vertrek. De camper was mooi en van alle gemakken voorzien. Wij hebben een topvakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Sep 2020

5

Heerlijke vakantie gehad, met een goede voorbereiding vanuit Janno

Op het laatste moment gelukkig nog een camper kunnen huren bij Janno. We hadden een aantal bedrijven benaderd, maar Oortgiese gaf als bijna het eerste een duidelijke reactie. Goede voorwaarden en wat een prachtige camper kregen wij mee. Nieuwste van het nieuwste, en echt een heerlijke vakantie gehad. Misschien over 2 jaar nog eens huren. Wij weten dan in ieder geval wie we gaan bellen. Janno nogmaals dank! En wellicht tot ziens.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2020

4

Top ervaring

Prima alles verliep naar wens en soepel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2020

5

Groter gegroeid maar gewoon gebleven!

Zeer vertrouwde omgang en worden herkend zijn peilers waar ze op mogen bogen. Fijn stel mensen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2020

5

Alles perfect geregeld!

Zeer professioneel bedrijf met deskundige en klantvriendelijke medewerkers. Mooie camper meegekregen. Extra plus , dat meegedacht wordt in de mogelijkheden (beperkingen) die de Coronatijd met zich meebrengt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten