10/10

Oortgiese Camperverhuur


45 Beoordelingen (totaal)
45 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Petra Roza en Peter Deijl

Score: 5

15 Sep 2017

Oortgiese is klantvriendelijk, professioneel en betrouwbaar camperverhuurbedrijf dat je aan je beste vrienden kunt aanbevelen.

Mijn partner en ik hadden samen een wens om te ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. Kamperen was voor mijn partner een nieuwe ervaring, zelf ben ik vele jaren met een caravan op pad geweest. Omdat het bij Oortgiese mogelijk was om huisdieren mee te nemen zijn we een keer langs gegaan om e.e.a. te bespreken. Vanaf het eerste moment was er een klik, er werd goed naar ons geluisterd en onze wensen werden in duidelijke huurovereenkomst vertaald die we ter plekke hebben ondertekend. De noodzakelijke uitleg en instructie die we bij het ophalen van de camper kregen was helder en heel nuttig. Onze vakantie naar de Franse Alpen en de Provence kon beginnen..... De camper (Bürstner) was zeer ruim en van allerlei gemakken en luxe voorzien (w.o. grote bedden, verlichting in kastjes, grote aan twee kanten benaderbare bagage box, scheidingswand tussen doucheruimte en toilet etc.). Na een reis van een kleine twee weken konden we vaststellen dat "camperen" een buitengewoon plezierige manier is om op vakantie te gaan en zeker voor herhaling vatbaar is. Helaas hadden we enkele kleine krassen op de bumper van de camper veroorzaakt. De afhandeling van de geringe schade werd door Oortgiese op prettige en zakelijke wijze oplost.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Richard Verhagen

Score: 5

06 Sep 2017

Grandioze camper , met vele mogelijkheden.

Voor ons was het de eerste keer , dat wij met een camper weg gingen en dat was meteen de allergrootste in Nederland. Sommige dingen was even wennen of zoeken , maar over het algemeen ging het perfect , het was echt een belevenis !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie Versteeg

Score: 5

06 Sep 2017

In een woord: geweldig!

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Oortgiese een geweldig bedrijf is. Uitstekende service, goede uitleg wanneer je de camper komt halen. Onze camper was dik in orde. Kortom; erg professioneel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vera Notenboom

Score: 5

05 Sep 2017

Prima bedrijf met uitstekende service

We hadden een mooie splinternieuwe camper. Goede uitleg over hoe die werkt. We hebben een mooie reis gemaakt naar Tjechie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kalis

Score: 5

05 Sep 2017

Zeer goede service en nazorg met een correcte afhandeling! Een echte aanrader voor de huur van een nieuwe camper.

.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Verkerk

Score: 5

05 Sep 2017

Top!

Uitstekende camper, uitstekende service, heel vriendelijke benadering, kortom: top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hannie te Grotenhuis

Score: 5

29 Aug 2017

Sjieke camper omlijst met persoonlijke aandacht en uitstekende communicatie

Na zeer prettige contacten met Janno, begeleid door transparante afspraken wordt op 13 juli een vrijwel nieuwe camper, uitgevoerd in sjieke italiaanse snit, voor de deur afgeleverd door Jeroen. Met de hartelijke groeten en een flesje wijn van Janno. Uitvoerige uitleg en praktische tips, voor deze toch wat onzekere chauffeur. Alle tijd en aandacht. Onderweg nog een keer gebeld: hoe krijgen we de gordijnen open? Rustige vragen en oplossingen. Je wilt met zo'n verhuurder niet dat er ook maar iets met de camper gebeurt. Toch een paar krasjes gemaakt. Uitermate coulant opgelost. Dus van begin tot einde: klantvriendelijke, persoonlijke en volkomen heldere dienstverlening.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jean-paul van Beveren

Score: 5

29 Aug 2017

Fantastische service!

Wij zijn erg tevreden over de hele service rondom het huren van een prachtige nieuwe camper. Een snelle app en mail afhandeling en een hele duidelijke en complete uitleg voor vertrek. De haal/brengservice is echt top!! Voor was alles compleet, geen verbeterpunten te bedenken. Janno en Jeroen bedankt en voor ons zeker tot volgend jaar!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevr. Van Leeuwen

Score: 5

29 Aug 2017

Top bedrijf met complete service

We wilden de camper graag wat langer dan de standaard periode huren en dit was zelfs in het hoogseizoen geen probleem. Communicatie was vlot en correct. Bij het ophalen kregen we een uitgebreide uitleg en meer compleet had de camper niet uitgerust kunnen worden. Aan werkelijk alles was gedacht om onze vakantie onvergetelijk te maken en dankzij de degelijke camper hebben we ruim 3000 veilige kilometers gemaakt. Een aanrader dus ondanks dat we er een stuk voor moesten rijden om de camper op te halen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joke Blom

Score: 5

25 Aug 2017

Goed bedrijf met mooie schone campers, en waar je ook vriendelijk word behandeld.

Al twee jaar goede ervaring met een mooie camper waar alles op en aan zit voor een fijne vakantie. Goede uitleg door vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt en groeten, Gerard en Joke Blom. p.s. Misschien heb ik hem nu twee keer verstuurd. Weet niet of het vanmorgen goed is gegaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.


Contactgegevens
E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK baak


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate