9.8/10

Oortgiese Camperverhuur


149 Beoordelingen (totaal)
70 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Fam.Benedictus.

Score: 5

18 May 2019

On the move with the Thor A.C.E.

Schitterende vakantie gehad met de Thor A.C.E. Een schitterende camper met een hoog leefcomfort en luxe, helemaal top. Klein minpuntje is het Amerikaanse weggedrag (zweverig) en het brandstofverbruik (maar dat wisten we). Eerst een week op Landalpark Saarburg (D) gestaan met de kleinkinderen erg van genoten maar jammer genoeg wat te lage temperaturen.Nadat deze weer waren opgehaald door onze zoon en schoondochter i.v.m. einde schoolvakantie hebben wij de weerkaart maar even bekeken en daaruit bleek dat toch de lekkere temperaturen in Noord Spanje waren zo rond de 20 graden. Dus maar even op de pedalen en naar de Costa Brava. Volgende middag aangekomen in L'Estartit waar we nog een heerlijke week met lekkere temperaturen hebben gehad. Wij willen de Fa. Oortgiese bedanken voor de vriendelijke nette en correcte service, helemaal top!! Met vriendelijke groeten Fam.Benedictus.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Leunissen

Score: 5

17 May 2019

Super

We kregen een gloednieuwe Possl Roadcruiser mee. Heerlijke camper,140 kilometer op de teller. . De 130 pk sterke motor heeft voldoende trekkracht om in de bergen prima mee te kunnen. Medewerkers zijn flexibel en zeer vriendelijk. We kregen de bus gratis één dag eerder dan dan afgesproken. Goede uitleg van de werking van de diverse voorzieningen. De eigen auto kan tijdens de huurperiode in een loods worden gestald. Prima camper, prima service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marga

Score: 5

08 May 2019

Zeer klantgericht, vriendelijk, meedenkend.

Wij hebben nu voor de 2e keer een camper gehuurd bij Oortgiese, omdat we vorig jaar zeer tevreden waren over het contact en dergelijke. Ook dit jaar was het weer zo. Dus er komt zeker een 3e keer als de reis het toelaat. Vriendelijke mensen, ze denken met je mee, open dagen, diverse mogelijkheden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

D.B. Scholten

Score: 5

07 May 2019

Bijzonder klantgericht, meedenkend en flexibel. Compliment!

Onze eerste keer met een camper onderweg. Vanaf de eerste kennismaking meedenkend en adviserend over de keuze van het type camper. Bijzonder attent dat de camper een dag eerder opgehaald kon worden, waardoor deze rustig ingepakt kon worden. Ook de instructie en nadien de inname zijn correct en snel verlopen. Een prettige en positieve ervaring!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martin en Dianne Sterk

Score: 5

07 May 2019

Prachtige camper bij top bedrijf

Afgelopen meivakantie zijn we weer weggeweest met een camper van Oortgiese.Wat een genot,prachtige camper van een top bedrijf. Alles van begin tot einde klopt bij Oortgiese. Volgende keer gaan we zeker weer op weg met een camper van Oortgiese.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Harry

Score: 5

07 May 2019

Prima, vriendelijke en persoonlijke benadering, prachtige materiaal en dat alles voor een redelijke prijs.

Alle gemaakte afspraken werden nagekomen zodat wij volgens plan met onze (gehuurde) hagelnieuwe camper konden vertrekken. Na 6 weken en 5500 (probleemloze) km's in Italië hebben wij de camper weer ingeleverd. In een gezellige en gemoedelijke kantine ervaringen uitgewisseld met andere camperaars. Binnen een paar dagen de borg retour.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Liemers Fietsen Duiven

Score: 5

19 Nov 2018

Goede uitleg en prachtige camper!

Wij huurden in november 2018 een camper om te ervaren of reizen met een camper iets voor ons is. Na uitgebreide uitleg, waar goed de tijd voor werd genomen, gingen wij de volgende dag op pad. Wij vonden het een unieke ervaring, en zeker voor de tijd van het jaar reden wij volgens de weer app. Wij reden de zon achterna en hebben in twee weken geen regendruppel gezien. Uiteindelijk een waanzinnige vakantie gehad, met een plaatje van een camper.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kim

Score: 5

10 Oct 2018

Klantvriendelijkheid gecombineerd met top campers

Een camper huren bij Oortgiese is de beste zet die je kunt maken. Ze willen er echt voor zorgen dat jij een goede camperreis tegemoet gaat. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, net als het leveren van goede betrouwbare vrijwel nieuwe campers. Oortgiese is absoluut een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Krul George

Score: 5

09 Oct 2018

Priema materiaal en sevice

Na 20 jaar weer eens met de camper op stap, was van ouds erg prettig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marc van Aalst

Score: 5

07 Oct 2018

Van begin tot eind goed

Erg goed op alle fronten: advies, ophalen en instructies, kwaliteit van de camper en het terugbrengen. Alles verliep gesmeerd. Camper was super schoon en we hebben gezien met hoeveel zorg de campers worden schoongemaakt, dat gaf voor ons de doorslag om voor Oortgiese te kiezen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.


Contactgegevens
E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Website
http://camperverhuur-oortgiese.nl/

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK baak


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten