10/10

Oortgiese Camperverhuur


129 Beoordelingen (totaal)
83 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Jan en Monika van Steen

Score: 5

25 Sep 2018

Met oortgiese heb je een gegarandeerde nachtrust.

N heerlijke 3 weken met 'n camper van Oorstgiese op pad. De ervaring was er al. Maar ook deze trip n rondje Frankrijk was weer zonder zorgen met n goed en schoon uitgeruste wagen van Oortgiese.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sven

Score: 5

25 Sep 2018

Zeker voor herhaling vatbaar!

Wij hebben in september 2018 een supermooie camper gehuurd bij Oortgiese. Bij het uitzoeken van het model werden wij al vriendelijk geholpen, maar ook bij het afhalen op de dag van vertrek werd ruim de tijd genomen om alle functies van de camper uit te leggen. Nadat alles duidelijk was zijn wij 2 weken op pad gegaan richting Italië. De camper was van alle gemakken voorzien en ook motorisch prima in orde waardoor de steile bergweggetjes geen enkel probleem vormden. Al met al een mooi avontuur dat zeker voor herhaling vatbaar is!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans en Wilma Wiggers

Score: 5

25 Sep 2018

Geweldig genoten van onze 1e Camper vakantie

1 week camper gehuurd bij Oortgiese . Om te proberen en kijken of we het leuk vinden. Nou het is ons heel goed bevallen. Goede uitleg bij het ophalen en de Camper was top! Je moet heel even wennen aan de ruimte maar dat ging snel. Naar Limburg gereden en Eifel en moezel gezien. En elke keer je eigen huisje bij je. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan langer. Bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Bokma

Score: 4

25 Sep 2018

Goed

Camper was echt perfect! Helaasvonden wij de bedden niet best! Na paar uur slapen kregen we echt pijn in onze rug. Om die reden ook helaas 1 dag eerder van vakantie teruggekomen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Willem van Ham

Score: 5

19 Sep 2018

Goeie service en behulpzaam

Je wordt niet zomaar op pad gestuurd maar krijgt een goede uitleg/instructie wat wel en wat niet te doen. Ook wordt er, voordat je de camper meekrijgt, uitgebreid aangegeven welke schade punten er al aanwezig zijn aan de hand van aantekeningen in een map met foto's. Een summiere handleiding met de bedieningsinstructie van de aanwezige apparatuur en wat campinggidsen worden meegeleverd. De camper wordt netjes en zuiver afgeleverd. Oortgiese is telefonisch goed bereikbaar mochten er eventueel vragen ontstaan tijdens de huurperiode. Al met al hebben we een plezierige ervaring aan Oortgiese over gehouden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gert Jan Lenderink

Score: 5

19 Sep 2018

in een woord geweldige ervaring

na velen jaren kamperen met tent en caravans nu een een weekje eruit uit met een camper. En zoals titel zegt "in een woord geweldige ervaring" Een weekje relaxed naar Normandië met een super luxe camper. De 1e keer zeker niet de laatste!!!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wim Togni

Score: 5

19 Sep 2018

Uistekend verhuurbedrijf. Vrijwel nieuwe campers. Zien er mooi en schoon uit

Goede ontvangst bij ophalen. Gedegen uitleg. Bij inleveren vlotte inspectie. Borg weer snel terug gestort. Bij ophalen en inleveren aardige attentie


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie van Uhm

Score: 5

18 Sep 2018

Fijne mensen met alle tijd voor startende campermensen en een mooie, schone camper voor een goede vakantie!

Wij zijn netjes ontvangen op het bedrijf en kregen keurig en rustig alles uitgelegd voor onze eerste camperreis. Wij zijn ook blij dat de mogelijkheid wordt geboden om onze hond mee te nemen. De camper was schoon en volledig gebruiksgereed. Een goede start voor de vakantie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hekkelman

Score: 5

18 Sep 2018

Proffesioneel, vakkundig en betrokken camperverhuurbedrijf!

Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper op pad gingen. Het is dan prettig dat je kunt terugvallen op een professioneel, betrokken en no-nonsense bedrijf. Zowel bij het ophalen als het terug brengen van de (bijna nieuwe) camper werden we hartelijk ontvangen en uitvoerig geïnformeerd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerard en Petra Klein Heerenbrink Brummen

Score: 5

18 Sep 2018

Een geweldig bedrijf met gezellige medewerkers

Wij hebben mede dankzij een prachtige camperbus (Fiat/Adria) een hele mooie en probleemloze vakantie gehad in Frankrijk. De uitgifte en het terugnemen van de camper gaat professioneel, maar ook in een gezellige sfeer. En een foutje uit onwetendheid door ons gemaakt, waardoor een kleine schade is aangebracht, werd ons niet in rekening gebracht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.


Contactgegevens
E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Website
http://camperverhuur-oortgiese.nl/

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK baak


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten