9.8

Oortgiese Camperverhuur


216 Beoordelingen (totaal)
46 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

28 Jul 2020

5

Top

Perfect, leuke en lieve ontvangst, heel relaxed. Don’t worry be happy. Mooie camper , nieuw. Voor herhaling vatbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jul 2020

5

Een bedrijf waar je van op aan kunt!

Dit jaar voor de derde keer een camper gehuurd en ook dit jaar na de vakantie besloten om volgend jaar weer een camper bij Oortgiese te huren. Dat zegt genoeg over onze ervaring met Oortgiese.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2020

5

Prachtige, gloednieuwe camper. Perfecte service.

Oortgiese verhuurt alleen nieuwe campers en dat maakt het extra leuk om ermee op pad te gaan. Alles met de nieuwste snufjes, alles doet het, alles is compleet en brandschoon. Vriendelijke en duidelijke uitleg bij ophalen, ontspannen attitude bij inname. Wij zijn mede hierdoor enthousiast geworden voor het concept 'met de camper op vakantie' en gaan zeker nog een keer bij Oortgiese huren, misschien wel kopen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2020

5

Prachtige nagelnieuwe camper op mogen halen.

Betrouwbaar en enthousiast bedrijf. Duidelijke instructie gekregen over het gebruik van en rijden met de camper. Geïnteresseerd in de wensen en vakantieplannen van de camperhuurder.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2020

5

Voor herhaling vatbaar!!!!!

Na een warm welkom en een grondige uitleg gingen wij voor een week op pad met een mooie nieuwe Adria camper. Genoten van het huis op wielen met veel ruimte en comfort. Qua rijden ook erg tevreden. Ook bij terugkomst wederom een warm ontvangst met persoonlijke aandacht voor onze ervaringen met de camper en onze reis. Ook werden er nog tips uitgedeeld die wij zeker zullen gebruiken. Kortom een echte aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jul 2020

5

Eerste, buitengewoon goed bevallen, camperervaring.

Voor ons was het de eerste ervaring met het huren van een camper en dan ben je bij Oortgiese direct aan het goede adres. Vanaf het eerste bezoek, de ontvangst, de informatie/uitleg en niet onbelangrijk de camper die je meekrijgt. In ons geval een splinternieuwe buscamper en voor het rijgemak ook nog een automaat. We hadden het geluk dat we prachtig weer hadden en de sanitaire voorzieningen op de natuur-/boerencampings waar we verbleven weer open waren en de camper met al z'n voorzieningen maar beperkt gebruikt hebben. Voor ons staat wel vast, mochten we voor een volgende vakantie weer een camper willen huren, we niet ver hoeven te zoeken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jul 2020

5

Uitstekend en prachtig materieel, super ondersteuning, prijs en kwaliteit verhouding Top!

Onze Camperervaring met Oortgiese Camperverhuur is bijzonder goed. Wij hebben voor het eerst een Camper gehuurd, prachtige materieel , goede uitleg, juiste ondersteuning. Wij gaan in de toekomst zeker weer een Camper huren bij Janno en Joost en hun Team. Een betrouwbaar bedrijf, om van een prachtige vakantie te genieten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jun 2020

5

Prima

Ervaring is prima, klein reparatie moeten doen maar dit is prima opgelost. Ook altijd vriendelijk en we worden altijd prettig geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jun 2020

4

Aandacht en goede bereikbaarheid

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf met erg mooie campers.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2020

5

Geslaagd rondje Nederland met de camper

Onze ervaring met Oortgiese Camperverhuur is erg goed. Dit maal kregen we een gloednieuwe camper mee. Door de corona konden we helaas niet naar Noorwegen, maar het rondje Nederland was zeer geslaagd. Bij afhalen stond de campers zoals afgesproken klaar, met veel plezier twee weken in deze camper rond gereisd. Oortgiese voldeed weer aan ons verwachtingspatroon!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK
baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten