9.8/10

Oortgiese Camperverhuur


169 Beoordelingen (totaal)
70 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

dick luijendijk

21 Jul 2019

5

prima bedrijf, prima service, fijne mensen!! Kortom: echt TOP!!

Uitstekend!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Fam. Lenselink

16 Jul 2019

5

wij zien Oortgiese Camperverhuur als een betrouwbaar bedrijf met oog voor de wensen van de klant.

De camper stond op het afgesproken tijdstip geheel klaar en beschikbaar. Gezamenlijk alle onderdelen doorgenomen en instructies gekregen. Prettige omgang in een gemoedelijke sfeer. Gelijk een goed vakantiegevoel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Kuijsten

10 Jul 2019

5

We zijn zeer tevreden over de goede ontvangst en de mooie schone camper.

Super camper, heerlijke vakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jan & Bernie Brouwer

05 Jul 2019

5

Een geweldig bedrijf, met uitmuntende campers en waanzinnig vriendelijke mensen, een verademing.

Klantvriendelijk bedrijf met een geweldig product. Een vriendelijke ontvangst bij de eerste kennismaking, goede uitleg over het bedrijf en de camper en een, tot onze tevredenheid, geweldige nieuwe, ultra schone, goed uitgeruste camper en vooral de automaat reed voortreffelijk. Een dikke 10 helemaal TOP, we kijken uit naar volgend jaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

José de Berg

05 Jul 2019

4

vriendelijke, deskundige werknemers die weten wat camperverhuur is

Door vrienden hier terecht gekomen, hard werkend bedrijf, maar tijd voor persoonlijke aandacht


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Fer Unck

02 Jul 2019

5

Zo betrokken, persoonlijk en kwaliteit en service prima

Voor het derde jaar op rij, op maat, snel in hun reactie, met prima afspraken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Weltevreden

02 Jul 2019

5

Prima nieuwe camper. Goede service.

Voor het eerst met de camper in Europa op stap geweest. Rondje Zuid Zweden gedaan. Veel gezien en .....gereden. Voor herhaling vatbaar!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Arie en Annemarie Hartman

02 Jul 2019

5

Wat een geweldig bedrijf, uitmuntende campers en waanzinnig vriendelijke mensen, een verademing.

De huurcampers zijn praktisch nieuw en met geweldige service je kunt altijd bellen voor advies. Dit maakt je vakantie nog mooier. Het is dan ook geweldig om weer naar een volgende vakantie uit te kijken. Dank boys Janno en Joost, zonder de anderen te kort te doen. Een dikke10


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Theo Hollander

25 Jun 2019

5

Perfecte camper,keurig op tijd gereed en dik in orde.

Flinke reis door Scandinavië gemaakt, alles was perfect. Bij ophalen stond de camper keurig, inclusief opgemaakte bedden, op ons te wachten. Na instructies en overdracht op weg. Geen enkel probleem gehad. Bij afleveren keurig opgevangen en overgedragen. Schitterende reis gehad die we iedereen kunnen aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Hans Wiegerink

25 Jun 2019

5

Een zeer professioneel bedrijf

Alle mailcontact was zeer ongecompliceerd en je kreeg snel antwoord !! De Camper was nieuw en top! We hebben er bijna 8000 km mee gereden en het was echt een genot


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Camper huren - Camperverhuur Oortgiese
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg
Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Contactgegevens

E-mail: info@oortgiese-camperverhuur.nl
Tel: 0630101122
KVK: 65826590

Adres
Oortgiese Camperverhuur
broekstraat 11a
7223KK baak

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0