10

Oortgiese Campers


6 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

29 Sep 2020

5

Eerlijk en gedegen advies. Top service.

Algemene mening is erg goed. Goede uitleg gekregen van de verschillende type campers en hierdoor perfect de huurcamper kunnen kiezen voor onze vakantie. Super schoon ook.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Apr 2017

5

Uitstekende service. Persoonlijke benadering. Prima prijzen

Bij Oortgiese Campers een camper gekocht. Na verloop van de garantietermijn had ik een pechgevalletje. Dit werd echter zonder problemen gratis opgelost. Ook heb je ondanks deskundige uitleg altijd wel iets met een nieuwe camper waarbij je niet weet hoe het precies werkt. Een berichtje naar Oortgiese en binnen een paar uur heb je een antwoord. Prima service. Ik kan geen betere service wensen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2017

5

Oortgiese Campers ontzorgt vankantie stress

Een mooi bedrijf met ruime keuze uit huur en koop campers. zelf een camper gekocht die een jaar verhuurd is geweest en die er nog perfect uit ziet (z.g.a.n.). Door de eigenaren Joost en Janno wordt je gemoedelijk ontvangen en krijg je een goede uitleg over de mogelijkheden. Ze nemen ook voldoende tijd voor je bij aflevering van je camper, al met al voor ons een goede keus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Mar 2017

5

Klantvriendelijk , betrouwbaar en betrokken

Wij wonen ruim 100 km van Oortgiese campers vandaan. Zij hebben totaal geen probleem wanneer het eea geregeld moet worden en blijven constant bezig tot het probleempje is opgelost. Dit geeft voor de camperaar een ontspannen gevoel en kunnen daardoor relaxed op trip gaan. Ook de lokatie om de camper te stallen is geweldig. We hopen nog heel lang gebruik te kunnen maken van de service en de goede contacten met alle betrokken personen van Oortgiese Campers.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Feb 2017

5

Fantastische aflevering van onze camper

Vandaag hebben wij onze camper afgeleverd gekregen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, met veel zorg alle afgesproken punten in orde gemaakt en met veel betrokkenheid een feest gemaakt van de aflevering. Compliment voor deze service mannen en reuze bedankt voor de service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Feb 2017

5

Top camper

Na een test vakantie te hebben gedaan met een camper, besloten we op zoek te gaan naar een mooi exemplaar om te kopen. Deze hebben we gevonden bij Oortgiese Campers in Baak. Nagenoeg nieuwe campers die 1 jaar in de verhuur zijn geweest, alles was nog als nieuw. Na een goede uitleg van Joost en uiteraard een proefrit met verschillende modellen hebben we besloten er een te kopen. Heerlijk, nog geen moment spijt van gehad!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Campervakantie
Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.
2o jaar ervaring
Oortgiese Campers is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de camperwereld. Wij staan voor persoonlijk contact, topkwaliteit campers en scherpe prijzen. Wij bieden een totaalpakket aan diensten waaronder;
- camper verkoop / verkoopbemiddeling
- camperverhuur
- camperonderhoud
- (camper)stalling.

Contactgegevens


0630101122

Oortgiese Campers
broekstraat 11a
7223KK
baak

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten