9.8

One little bird


51 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 May 2020

5

Mooie producten, snelle service!

Onlangs een mooie kussenhoes gekocht die ik direct op kon halen. Fijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Mar 2020

5

Goede service snelle levering

One little bird heeft leuke spullen voor een betaalbare prijs. De service is ook prima en de levering is snel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Feb 2020

5

Vriendelijke persoonlijke hulp & snelle levering

Toevallig via google bij one little bird uitgekomen. Via fb gevraagd of cadeau voor bepaalde dag geleverd kon worden. Mederwerker dacht mee en heeft goed geholpen en erg vriendelijk. Pakket ruim op tijd binnen. Leuk verpakt. Fijne ervaring met name door goede hulp medewerker. Groetjes, Danielle


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2019

5

Mijn favoriete webshop

Mijn ervaring met One little bird is heel goed. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en alles is superleuk verpakt. Echt een kadootje om uit te pakken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

4

Het is echt mijn website , mijn smaak ,ik hou ervan .

Super aardig is Esther. Ik had een prachtig vloerkleed gezien op de website . Gelukkig had ze hem nog en meteen meegenomen en ik ben er super blij mee 🥰


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

5

Hele leuke fijne webshop met goede service

Super service met persoonlijk contact. Je word goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2019

5

Enorm blij met mijn reeds gekochte woonspulletjes.

Esther kwam speciaal mijn gekochte schaal langs brengen. Top service! Alsnog bedankt Esther! Onwijs blij met de mooie spullen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Super!

Snelle levering , leuk en netjes in gepakt! Erg tevreden , volgende keer bestel ik wederom bij one little bird!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Geweldige,mooie en betaalbare webshop en zeer klantvriendelijk

Alleen maar goede ervaringen,deze webshop hoort echt tot mijn favorieten!Ga zo door Esther&Bas


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Aug 2019

5

Superleuke stoelen en uitstekende klachtafhandeling

Zeer persoonlijke benadering en klachtafhandeling. We zijn ook erg blij met onze stoelen. Alles snel en goed geregeld!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


One little bird

style your life

Contactgegevens


06-51023026

One little bird
ruyghweg 196
1781 DR
Den Helder

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten