9.8/10

One little bird


41 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Frank

Score: 5

17 May 2019

Helaal goed!

Snel en goed! Helemaal niets op aan te merken een rapportcijfer 10 dus👍


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

S

Score: 5

07 Apr 2019

Snelle levering en super service

Stoelen werden al binnen twee werkdagen geleverd😁 Van 1 stoel klopte het montage-kitje niet. Gebeld en ze ging er meteen achteraan. Werd via whatsapp prima op de hoogte gehouden👍🏽👍🏽


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

linda

Score: 5

02 Apr 2019

snelle en vriendelijke reactie via instagram!

snelle levering! helaas voldeed mijn bestelling niet aan de verwachting ... retouren geen probleem, prima service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sanne

Score: 5

09 Mar 2019

Snelle levering!

Mijn item was niet meer op voorraad, maar desondanks ontving ik het toch nog snel! Fijne service en blij met mijn aankoop!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Diana

Score: 5

07 Feb 2019

Super goede spullen en kwaliteiten

Zeer te te vrede over de mooie spullen en de snelle levering.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

danielle

Score: 5

23 Jan 2019

Blij met mijn aankoop

Mooie site, snelle levering en het metalen peace-teken hangt mooi te pronken in mijn interieur.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

jacqueline

Score: 5

09 Jan 2019

Mooie en duidelijke websie, fantastische service en hele leuke spullen.

Mooie kandelaar gekocht van Mangohout. Leuk ingepakt en een spontane eigenaresse. Hele leuke website met ontzettend mooie spullen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

carin

Score: 5

15 Dec 2018

Fijne webshop!

Ik vind het prettig dat je persoonlijk contact hebt en goed op de hoogte word gehouden van je bestelling.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

roos

Score: 5

23 Nov 2018

Top !

Super snelle service !!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chloe

Score: 5

14 Nov 2018

Super !

Ik woon in België en kon mijn aankoop niet betalen met de verschillende mogelijkheden, ik stuurde een mailtje en kreeg vrijwel meteen antwoord (al kwam deze in mijn spam en zag ik die niet direct) waardoor ik gecontacteerd werd via Facebook! Ik kon de betaling direct overmaken en de volgende dag werd mijn pakketje verzonden! Het is de 2e keer dat ik bij jullie bestel, maar zeker niet de laatste !!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

style your life


Contactgegevens
E-mail: info@onelittlebird.nl
Tel: 06-51023026
KVK: 66866685

Adres
One little bird
ruyghweg 196
1781 DR Den Helder


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate