9.8/10

One little bird


48 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

27 Nov 2019

5

Mijn favoriete webshop

Mijn ervaring met One little bird is heel goed. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en alles is superleuk verpakt. Echt een kadootje om uit te pakken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

4

Het is echt mijn website , mijn smaak ,ik hou ervan .

Super aardig is Esther. Ik had een prachtig vloerkleed gezien op de website . Gelukkig had ze hem nog en meteen meegenomen en ik ben er super blij mee 🥰


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

5

Hele leuke fijne webshop met goede service

Super service met persoonlijk contact. Je word goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2019

5

Enorm blij met mijn reeds gekochte woonspulletjes.

Esther kwam speciaal mijn gekochte schaal langs brengen. Top service! Alsnog bedankt Esther! Onwijs blij met de mooie spullen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Super!

Snelle levering , leuk en netjes in gepakt! Erg tevreden , volgende keer bestel ik wederom bij one little bird!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Geweldige,mooie en betaalbare webshop en zeer klantvriendelijk

Alleen maar goede ervaringen,deze webshop hoort echt tot mijn favorieten!Ga zo door Esther&Bas


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Aug 2019

5

Superleuke stoelen en uitstekende klachtafhandeling

Zeer persoonlijke benadering en klachtafhandeling. We zijn ook erg blij met onze stoelen. Alles snel en goed geregeld!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2019

5

Helaal goed!

Snel en goed! Helemaal niets op aan te merken een rapportcijfer 10 dus👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2019

5

Snelle levering en super service

Stoelen werden al binnen twee werkdagen geleverd😁 Van 1 stoel klopte het montage-kitje niet. Gebeld en ze ging er meteen achteraan. Werd via whatsapp prima op de hoogte gehouden👍🏽👍🏽


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Apr 2019

5

snelle en vriendelijke reactie via instagram!

snelle levering! helaas voldeed mijn bestelling niet aan de verwachting ... retouren geen probleem, prima service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


One little bird

style your life

Contactgegevens


06-51023026
KVK: 66866685

One little bird
ruyghweg 196
1781 DR
Den Helder

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten