9.8/10

One little bird


41 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

17 May 2019

5

Helaal goed!

Snel en goed! Helemaal niets op aan te merken een rapportcijfer 10 dus👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2019

5

Snelle levering en super service

Stoelen werden al binnen twee werkdagen geleverd😁 Van 1 stoel klopte het montage-kitje niet. Gebeld en ze ging er meteen achteraan. Werd via whatsapp prima op de hoogte gehouden👍🏽👍🏽


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Apr 2019

5

snelle en vriendelijke reactie via instagram!

snelle levering! helaas voldeed mijn bestelling niet aan de verwachting ... retouren geen probleem, prima service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Mar 2019

5

Snelle levering!

Mijn item was niet meer op voorraad, maar desondanks ontving ik het toch nog snel! Fijne service en blij met mijn aankoop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Feb 2019

5

Super goede spullen en kwaliteiten

Zeer te te vrede over de mooie spullen en de snelle levering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jan 2019

5

Blij met mijn aankoop

Mooie site, snelle levering en het metalen peace-teken hangt mooi te pronken in mijn interieur.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2019

5

Mooie en duidelijke websie, fantastische service en hele leuke spullen.

Mooie kandelaar gekocht van Mangohout. Leuk ingepakt en een spontane eigenaresse. Hele leuke website met ontzettend mooie spullen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Dec 2018

5

Fijne webshop!

Ik vind het prettig dat je persoonlijk contact hebt en goed op de hoogte word gehouden van je bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2018

5

Top !

Super snelle service !!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2018

5

Super !

Ik woon in België en kon mijn aankoop niet betalen met de verschillende mogelijkheden, ik stuurde een mailtje en kreeg vrijwel meteen antwoord (al kwam deze in mijn spam en zag ik die niet direct) waardoor ik gecontacteerd werd via Facebook! Ik kon de betaling direct overmaken en de volgende dag werd mijn pakketje verzonden! Het is de 2e keer dat ik bij jullie bestel, maar zeker niet de laatste !!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


One little bird

style your life

Contactgegevens

E-mail: info@onelittlebird.nl
Tel: 06-51023026
KVK: 66866685

Adres
One little bird
ruyghweg 196
1781 DR
Den Helder

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten