9.8/10

One little bird


47 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Oct 2019

4

Het is echt mijn website , mijn smaak ,ik hou ervan .

Super aardig is Esther. Ik had een prachtig vloerkleed gezien op de website . Gelukkig had ze hem nog en meteen meegenomen en ik ben er super blij mee 🥰


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

5

Hele leuke fijne webshop met goede service

Super service met persoonlijk contact. Je word goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2019

5

Enorm blij met mijn reeds gekochte woonspulletjes.

Esther kwam speciaal mijn gekochte schaal langs brengen. Top service! Alsnog bedankt Esther! Onwijs blij met de mooie spullen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Super!

Snelle levering , leuk en netjes in gepakt! Erg tevreden , volgende keer bestel ik wederom bij one little bird!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Geweldige,mooie en betaalbare webshop en zeer klantvriendelijk

Alleen maar goede ervaringen,deze webshop hoort echt tot mijn favorieten!Ga zo door Esther&Bas


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Aug 2019

5

Superleuke stoelen en uitstekende klachtafhandeling

Zeer persoonlijke benadering en klachtafhandeling. We zijn ook erg blij met onze stoelen. Alles snel en goed geregeld!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2019

5

Helaal goed!

Snel en goed! Helemaal niets op aan te merken een rapportcijfer 10 dus👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2019

5

Snelle levering en super service

Stoelen werden al binnen twee werkdagen geleverd😁 Van 1 stoel klopte het montage-kitje niet. Gebeld en ze ging er meteen achteraan. Werd via whatsapp prima op de hoogte gehouden👍🏽👍🏽


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Apr 2019

5

snelle en vriendelijke reactie via instagram!

snelle levering! helaas voldeed mijn bestelling niet aan de verwachting ... retouren geen probleem, prima service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Mar 2019

5

Snelle levering!

Mijn item was niet meer op voorraad, maar desondanks ontving ik het toch nog snel! Fijne service en blij met mijn aankoop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


One little bird

style your life

Contactgegevens


06-51023026
KVK: 66866685

One little bird
ruyghweg 196
1781 DR
Den Helder

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten