9.8/10

One little bird


19 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Antoinette

Score: 5

24 Aug 2017

Service met hoofdletter S!

Mijn pakketje kwam de volgende dag al aan met twee heel mooi in luxe cadeauverpakking ingepakte doosjes. Hele leuke hangpotten, foto volgt nog. Hele goede service en behulpzame eigenaresse. Vragen worden snel beantwoord. Tot de volgende bestelling! Thanks Esther!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

nicole

Score: 4

12 Aug 2017

Nette service.

Lampjes besteld , nette service en goed contact. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat er niet verstuurd wordt met postNL, dit blijft toch wel het beste voor de meeste mensen.

bedankt Nicole, inmiddels is deze optie toegevoegd aan de webshop!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

desiree

Score: 5

10 Jul 2017

5

Snelle levering en wat ik erg leuk vond was de manier waarop alles ingepakt was, alsof je een kado kreeg met een kaartje van de winkel erbij, erg leuk! Op die manier verras je een klant, heel leuk


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

anita

Score: 5

03 Jul 2017

Mooie pakjes en super dat het gebracht is

Zie boven


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Debby

Score: 5

24 Jun 2017

Top!

Mooie bijzondere interieur artikelen in de ruimste zin, super service, goede website


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

heleen

Score: 5

21 Jun 2017

Goed geïnformeerd en zeer snelle levering

Het product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad, maa ik werd direct geïnformeerd zodra het weer op voorraad was. Het was zo geregeld met snelle levering. Super service,


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

margreet

Score: 5

07 Jun 2017

Prima webwinkel met goede service.

Bestelling gedaan en omdat webwinkel in dezelfde stad was als bezorg adres werd het persoonlijk afgegeven zonder kosten. TOP 🖒


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

miranda

Score: 5

07 Jun 2017

kandelaar hout

Super ik had te weinig kaarsen besteld vd kandelaar en werd netjes opgebeld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

H. Schutte

Score: 5

08 Apr 2017

Wat een mooie artikelen!

Ik vind de site echt heel mooi, met mooie artikelen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

ingrid

Score: 5

30 Jan 2017

Prima webshop

Prima service en levering. Mooi verpakt .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


style your life


Contactgegevens
E-mail: info@onelittlebird.nl
Tel: 06-51023026
KVK: 66866685

Adres
One little bird
ruyghweg 196
1781 DR Den Helder


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate