9.6

NLP Mindset


25 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 Mar 2022

5

Ontzettend fijn!

Maikel is een coach die goed weet wat hij doet. Hij stelt je direct op je gemak en geeft daarnaast ook meteen handvaten en tips. De gesprekken zijn aangenaam en uiterst professioneel. Het is helder en geeft direct inzicht. Ik raad het iedereen aan.

Antwoord van NLP Mindset
kan je deze aub verwijderen is keer 2


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2022

5

Ontzettend fijn!

Maikel is een coach die goed weet wat hij doet. Hij stelt je direct op je gemak en geeft daarnaast ook meteen handvaten en tips. De gesprekken zijn aangenaam en uiterst professioneel. Het is helder en geeft direct inzicht. Ik raad het iedereen aan.

Antwoord van NLP Mindset
kan je deze aub verwijderen? is keer 2


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2022

5

Ontzettend fijn!

Maikel is een coach die goed weet wat hij doet. Hij stelt je direct op je gemak en geeft daarnaast ook meteen handvaten en tips. De gesprekken zijn aangenaam en uiterst professioneel. Het is helder en geeft direct inzicht. Ik raad het iedereen aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2021

5

Je snel op je gemak voelen, waardevolle handvaten krijgen om af te rekenen met piekeren.

Super ervaring, Maikel kan zeer effectief ervoor zorgen dat je de kern van je probleem goed gaat beseffen en ook doelgericht kan aanpakken. Dit alles zonder dat je je bezwaard voelt. Daarnaast geeft hij zeer waardevolle tips tegen allerlei klachten zoals piekeren!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 May 2021

5

1 op 1 coaching

Maikel heeft mij geholpen met een persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee ik de aankomende jaren voor uit kan. Voordat ik bij NLP Mindset kwam had ik nog geen goed inzicht in de doelen die ik zowel persoonlijk als zakelijk de aankomende jaren wil bereiken. Door goede vragen te stellen en een zeer toegankelijk methodiek toe te passen kan ik nu voorlopig weer vooruit. Ik kom zeker terug bij Maikel om mijn ontwikkelingsplan up to date te houden en te sparren want het is erg fijn om ander inzicht te krijgen in je toekomstige doelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Feb 2021

5

Super waardevolle 1 op 1 NLP sessie!

De 1 op1 sessies zijn super goed bevallen. Maikel komt relaxed en vertrouwd op mij over en helpt je een goed inzicht krijgen in je doelen. Ik zou iedereen adviseren contact op te nemen met Maikel Maikel nogmaals bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Feb 2021

5

Fijne coach, relaxed en laagdrempelig

Al een aantal keren sessies bij Maikel gehad. Hij weet je gelijk op je gemak te stellen en gaat samen met jou op een relaxte en laagdrempelige manier aan de slag met de door jou gekozen persoonlijke doelstellingen. Ik heb er veel aan gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Feb 2021

5

Fantastische gesprekken gehad. Maikel weet in een mum van tijd het probleem te achterhalen, en daar goed op in te spelen.

Maikel is een hele goede gesprekscoach. Door een kleine 20 min met hem te praten, kom je gezamelijk achter het probleem en is dit zo te behandelen. Door de relaxte uitstraling van maikel voelt alles heel natuurlijk aan en zijn de gesprekken erg leerzaam.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jan 2021

5

super fijn, en heel veel aan gehad!

Goed, duidelijk en super effectief. Maikel weet precies hoe je alles op een goede manier aan kunt pakken, en geeft daar duidelijke handvatten voor.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2020

5

Resultaat gericht met positieve energie.

Maikel luistert goed naar je verhaal en/of probleem en pakt deze direct aan vanuit de NLP methode. Maikel werkt probleem oplossend met een fijne positieve energie.

Antwoord van NLP Mindset
Bedankt Jurrien


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


NLP Mindset

NLP Coaching
NLP & Persoonlijke ontwikkeling
NLP Workshops/trainingen

Contactgegevens


0628423461

NLP Mindset
W.L. Dollstraat 61
2161 DV
LISSE

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten