9.6

NLP Mindset


21 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 May 2021

5

1 op 1 coaching

Maikel heeft mij geholpen met een persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee ik de aankomende jaren voor uit kan. Voordat ik bij NLP Mindset kwam had ik nog geen goed inzicht in de doelen die ik zowel persoonlijk als zakelijk de aankomende jaren wil bereiken. Door goede vragen te stellen en een zeer toegankelijk methodiek toe te passen kan ik nu voorlopig weer vooruit. Ik kom zeker terug bij Maikel om mijn ontwikkelingsplan up to date te houden en te sparren want het is erg fijn om ander inzicht te krijgen in je toekomstige doelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Feb 2021

5

Super waardevolle 1 op 1 NLP sessie!

De 1 op1 sessies zijn super goed bevallen. Maikel komt relaxed en vertrouwd op mij over en helpt je een goed inzicht krijgen in je doelen. Ik zou iedereen adviseren contact op te nemen met Maikel Maikel nogmaals bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Feb 2021

5

Fijne coach, relaxed en laagdrempelig

Al een aantal keren sessies bij Maikel gehad. Hij weet je gelijk op je gemak te stellen en gaat samen met jou op een relaxte en laagdrempelige manier aan de slag met de door jou gekozen persoonlijke doelstellingen. Ik heb er veel aan gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Feb 2021

5

Fantastische gesprekken gehad. Maikel weet in een mum van tijd het probleem te achterhalen, en daar goed op in te spelen.

Maikel is een hele goede gesprekscoach. Door een kleine 20 min met hem te praten, kom je gezamelijk achter het probleem en is dit zo te behandelen. Door de relaxte uitstraling van maikel voelt alles heel natuurlijk aan en zijn de gesprekken erg leerzaam.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jan 2021

5

super fijn, en heel veel aan gehad!

Goed, duidelijk en super effectief. Maikel weet precies hoe je alles op een goede manier aan kunt pakken, en geeft daar duidelijke handvatten voor.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2020

5

Resultaat gericht met positieve energie.

Maikel luistert goed naar je verhaal en/of probleem en pakt deze direct aan vanuit de NLP methode. Maikel werkt probleem oplossend met een fijne positieve energie.

Antwoord van NLP Mindset
Bedankt Jurrien


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Nov 2020

4

Gelijk vertrouwd gevoel

Snelle reactie. Afspraak verplaatsen geen probleem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Oct 2020

5

Gedreven coach waar je, je snel vertrouwd bij voelt.

Een zeer gedreven coach die mij door de 1 op 1 persoonlijke ontwikkeling heb geleerd door eens naar mezelf te kijken. Welke doelen/dromen heb ik, hoe kan ik ze waar maken. Doelen die ik kan bereiken door er op te vertrouwen en er trots op te zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2020

5

Mijn oude ik teruggevonden!

Ik benaderde Maikel omdat ik niet goed in mijn vel zat en niet goed wist wat ik nou echt wilde in het leven. Door de gesprekken met Maikel ben ik weer mijzelf geworden en weet ik heel goed wat mijn doelen en toekomstplannen zijn. Een 1 op 1 sessie met Maikel voelde goed, relaxed en laagdrempelig. Naarmate de gesprekken vorderde ging ik weer steeds fijner in mijn vel zitten. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en kom zeker terug als ik een coach nodig heb!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jun 2020

5

Werk aan jezelf op een laagdrempelige maar actiegerichte manier met een top coach

Ik dacht er al langere tijd over na om met een personal coach samen te werken en werd onlangs door een vriend getipt om contact op te nemen met NLP Mindset. Mijn insteek was voornamelijk een helder beeld te krijgen van mijn doelen en leren “mezelf uit de weg te gaan”. De workshop is mij zeer goed bevallen door de actiegerichte maar laagdrempelige aanpak van mijn coach, Maikel Tanis. Direct was er een goede connectie met hem, waardoor ik me vanaf de start op mijn gemak voelde en we meteen “casual” maar doelgericht aan de slag konden gaan. Tot zover heb ik al tastbare resultaten behaald en voel ik een merkbare omslag in de mate van duidelijkheid die ik heb betreft mijn persoonlijke prioriteiten en doelen. Mocht dit iets zijn waar je ook baat bij denk te hebben, dan zou ik een workshop met NLP Mindset absoluut aanraden. Naast de workshop ben ik van mening dat het hebben van een coach nog meer toegevoegde waarde over een langere periode. Daarom zal ik nu een jaar lang deelnemen aan de NLP Mindset Mentor sessies om dezelfde scherpte vast te houden en de NLP tools te internaliseren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


NLP Mindset

NLP Coaching
NLP Workshops/trainingen

Contactgegevens


0628423461

NLP Mindset
W.L. Dollstraat 61
2161 DV
LISSE

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten