9.4/10

NLP Mindset


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

12 Sep 2019

5

Super fijn!!!!

Mijn eerste 1 op 1 sessie gehad. Ik wist niet wat ik moest verwachten en was best zenuwachtig. Nergens voor nodig! Er was gelijk een ontspannen sfeer en ik voelde me op mijn gemak. De oefening die ik samen met de coach gedaan heb,heeft mij nu al anders doen denken. Ik ben met ander beeld naar huis gegaan en blijf dit zeker toepassen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2019

4

Hele enthousiaste en kundige club

Recent een hele leuke workshop gevolgd bij NLP Minset. Maikel kan op een hele enthousiaste manier informatie overbrengen en mensen in beweging brengen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Goede ervaring

Onlangs deelgenomen aan een sessie van Maikel in het kader van de introductie tot NLP. Ik vind hem een goede spreker die zijn kennis op een fijne manier overbrengt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2019

5

doeltreffende informatie met herkenbare voorbeelden

geeft vernieuwende kijk op zaken dingen die ooit als probleem zag en nu als uitdaging. wil hier zeker nog meer over te weten komen! het werd rustig, begripvol en zonder mening verteld. ik denk dat ik hier persoonlijk veel baat bij ga hebben


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Aug 2019

5

Erg leerzaam!:

Natuurlijk is de eerste keer eem beetjr spannend, maar die spanning werd bij mij al erg snel afgenomen. Maikel stelde iedereen door zijn enthousiaste maar toch ook proffesionele houding snel op zijn/haar gemak. Ik heb heel veel aan deze avond gehad! Het is helemaal niet zo moeilijk als dat wij allemaal denken. Het is een kwestie van "Mindset". Ik kan dit iedereen aanraden, schroom niet! Om mij hier nog verder in te verdiepen en om nog meer handvatten te krijgen zal ik binnenkort starten met de 1 op 1 sessies. Ik kijk er nu al naar uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 May 2019

5

Een zeer verrassende ervaring die werkt :)

Hypnose was iets waarvan ik wist dat het bestond en kon werken, maar waarbij ik altijd heb getwijfeld of dit voor mij ook zou gelden en zoja, hoe ik dit zou ervaren. Inmiddels heb ik mogen ervaren wat voor magisch iets hypnose is. Een geweldige, verrassende en bijzondere ervaring waarvan ik kan zeggen dat het werkt. Ik wil dit iedereen aanbevelen die met issues zit waarvan hij/ zij niet weet hoe dit op te moeten lossen. NLP Mindset krijgt voor elkaar waar het voor staat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 May 2019

4

Workshop NLP & Persoonlijke Ontwikkeling

Een gedreven coach die zijn praktijk goed weet toe te passen. Sfeer, enthousiasme en laagdrempeligheid komen samen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


NLP Mindset

NLP Coaching
NLP Workshops/trainingen

Contactgegevens

E-mail: 73055271
Tel: 0628423461
KVK: 73055271

Adres
NLP Mindset
W.L. Dollstraat 61
2161 DV
LISSE

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten