9.6

Neurofeedback Almere


58 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

05 Mar 2024

5

Betrokken en zeer professionele behandelaar

Ik ben bij Neurofeedback Almere terechtgekomen in verband met Long Covid klachten. ImNaast een rits van 'vage' klachten had vooral last van overprikkeling, concentratieproblemen en vermoeidheid. Al na de eerste paar behandelingen begon ik verschil te merken. Inmiddels ben ik, zelfs na een terugval door een herbesmetting, redelijk klachten vrij. Wat ik vooral heel prettig vond is de combinatie van de Neurofeedback en de Cognitieve Gedragstherapie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Sep 2023

5

Durf door Neurofeedback weer de snelweg op.

Na jarenlang de snelwegen proberen te omzeilen in verband met angst durfde ik alléén nog maar binnendoor te rijden en was afhankelijk van anderen. Verschillende dingen geprobeerd en toen bij Kjeld terecht gekomen. Durf nu weer de snelweg op, soms nog wel spannende momenten, maar het gaat steeds beter. Ook fijn dat Kjeld zelf aangaf dat de behandeling klaar was. Heb je rijangst, dan zou ik Neurofeedback aanraden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jul 2023

5

Verrassend goede begeleiding n.a.v. Mijn persoonlijke issues

De neuro- feedback was vermoeiend en effectief


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jul 2023

5

Cognitieve klachten na Long Covid zo goed als verdwenen!

Ik had veel cognitieve klachten, vermoeidheid, vergeetachtigheid en geen energie tijdens mijn Long covid. Door de behandeling van Kjeld tussen september 2022 en mei 2023 ben ik zeker voor 98% weer diegene voor dat ik Covid19 kreeg. Ik kan het iedereen aanraden. Ik geniet er nog elke dag van.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2023

5

Ik kampte al een tijd met bepaalde chaos in mijn hoofd. Was op zoek naar een neurofeedbacktherapeut en Kjeld was een schot in de roos.

Mijn ervaring met deze therapie is super. Eerste instantie was ik wel benieuwd van hoe de grijze massa het doet, Na de meting van Kjeld was duidelijk zichtbaar dat sommige golven erg aanwezig waren waardoor de chaos goed is te verklaren. Door de sessies (waar ik ieder x weer naar uitkeek!) is de grijze massa goed getraind en na 3mnd ben ik ontslagen. De gesprekken met Kjeld vond ik super fijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2023

5

Topper

2 jaar geleden ben ik van de trap gevallen. Hier heb ik hersenletsel aan over gehouden. 6 maanden revalidatie gehad. Ik kon niet meer met prikkels, stress en drukte omgaan. Ik Sliep heel slecht en door alles zat ik in een flinke burnout/depressie. De gesprekken met Kjeld waren fijn en open, hij luisterde goed naar mij en had het altijd goed door hoe ik me voelde. De neurofeedback heeft mij enorm goed geholpen. Volgens de artsen zou ik nog maar 65% halen, maar door de hulp en behandeling van Kjeld zit ik nu op 85% En ik kan nu veel meer aan ik slaap beter en voel me niet zo erg depressief meer als toen ik startte. Bij mij heeft het geholpen. Ik zou neurofeedback zeker aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2023

5

Doeltreffend, duidelijk en onvoorstelbare opbrengst na korte tijd

Ik heb een jaar of 6 gezocht naar een effectieve therapie bij depressie en paniekaanvallen. Simpelweg uit de krant neurofeedback gevonden. Kjeld is een duidelijke heldere hulpverlener, naast een gesprek de neurofeedback waarvan je de opbrengst ook te zien krijgt. In een paar maanden tijd bereikten wij een onvoorstelbaar resultaat. Kracht, moed, het leven lacht mij weer toe.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2023

4

Prima begeleiding

Kwam voor ernstige angstaanvallen Neurofeedback hielp helaas niet genoeg. Wel uitstekende begeleiding als coach.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Mar 2023

5

Neurofeedback heeft mij echt geholpen

Ik heb jarenlang therapie gevolgd door middel van praten. Toen ik merkte dat dit mij niet genoeg hielp ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij Kjeld Hoogveld zijn praktijk. Deze vorm van therapie heeft mij enorm geholpen en ik ben heel tevreden met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Dec 2022

5

Kjeld is een fantastische behandelaar die mij ontzettend goed heeft geholpen om uit mijn burn-out te komen.

Ik ben bij Kjeld gekomen omdat het niet zo goed met mij ging. Ik zat midden in een burn-out. Kjeld heeft mij geholpen via neurofeedback met mijn ADD klachten. Ik voelde de ADD klachten afnemen dankzij de neurofeedback therapie. En de gesprekken tijdens de behandeling hebben mij ontzettend geholpen in het herstel van mijn burn-out. Ik vond het heel fijn dat Kjeld er voor mij was in een moeilijke periode. Hij was een luisterend oor en hij heeft mij handvaten gegeven om met bepaalde situaties/gebeurtenissen om te gaan. Ik ben Kjeld dan ook ontzettend dankbaar! TevensIk heb ADD en dit komt met dagelijkse moeilijkheden. Ik wilde heel graag neurofeedback proberen om mijn ADD klachten te verminderen. Ook zat ik midden in een burn-out. De neurofeedback heeft zeker verschil gemaakt. Ik voel me veel beter in mijn vel en de gesprekken met Kjeld hebben mij ook veel gebracht. zat in een burn-out en ik wilde


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Neurofeedback Almere is een moderne praktijk voor neurologische interventies. Kernwaarden zijn maatwerk en de integrale aanpak. Kortom: u staat centraal!

Contactgegevens


0365252753

Neurofeedback Almere
Ankerbol 21
1319 DH
Almere

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten