9.6

Neurofeedback Almere


36 Beoordelingen (totaal)
20 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 Sep 2021

5

Ik ben prima geholpen door Kjeld, fijne ervaring.

Ik kwam bij Kjeld van neurofeedback voor de onrust in mijn hoofd. Mijn hoofd stond altijd maar aan. Ik ervaar nu veel meer rust in mijn hoofd. Ook de gesprekken tijdens de behandeling waren altijd erg fijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2021

5

Ik heb bij deze vorm van therapie, neurofeedback en cognitieve therapie, veel baat gehad.

De therapie bestond in mijn geval uit neurofeedback en cognitieve therapie. Bij neurofeedback worden metingen gedaan om zo de hersenactiviteit te meten. Aan de hand hiervan kreeg ik een behandeling die de hersenactiviteit moest doen veranderen. Ik voelde na verloop van tijd een verandering in mijn gedachtes en gedrag in positieve zin. In mijn geval kon ik mij beter concentreren en ervaarde ik minder stress. Dit was vervolgens ook terug te zien in de resultaten door middel van de metingen. Zoals eerder aangegeven, heb ik daarnaast ook cognitieve therapie gehad. Ik heb het beiden als zeer prettig en nuttig ervaren, Kjeld was heel goed in staat om de knelpunten bloot te leggen en mij hierover ook zelf te laten nadenken. Ik heb Kjeld als zeer betrokken en bedreven in zijn werk ervaren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Sep 2021

5

De rust gevonden die ik nodig had.

Ik ben vier jaar geleden getroffen door CVA en mijn hersenen hebben blijvende schade opgelopen waardoor ik restverschijnselen heb. ( zichtbaar en onzichtbaar)Behandeling van Kjeld gehad en mijn verkrampingen aan mijn linkerzijde werden minder en de onrust in mijn hoofd is weg. Niet alle verschijnselen zijn weg maar wat niet is kan nog komen. Bedankt Kjeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jul 2021

5

Heel veel aan gehad

Ik ben daar heel vriendelijk ontvangen en werd erg goed geluisterd naar waarvoor ik daar kwam. Ook tijdens de behandeling werd er daar waar nodig was nog bijgesteld. Ik heb er heel veel aan gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jun 2021

5

Het heeft mij de rust in mijn lichaam (hoofd) gegeven en de kracht om voor mezelf op te komen.

Tijdens de eerste sessies is het één grote achtbaan geweest. Naar mate de sessies verstreken kreeg is steeds meer rust in mijn hoofd en lichaam. Kon uiteindelijk weer rustig een filmpje op de bank kijken in plaats van continue de gedachten hebben dat wat je in je hoofd hebt, dezelfde dag moet gebeuren. Verder heeft het mij hulp geboden om dingen uit het verleden een plaatsje te geven (tijdens de sessies, alle laadjes openen en ordenen in de apothekerskast, leeg maken wat je niet nodig hebt of bewaren in het laadje voor een later tijdstip en het laadje sluiten). Ik kan neurofeedback andere adviseren en het heeft mij heel wat verder gebracht en een hoop rust gegeven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2021

5

Van onrust naar rust

Ik had veel onrust in mijn hoofd. Had geen overzicht meer. Deed veel, maar niet gefocust en af. Er is nu veel meer rust.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2021

5

Een behandelmethode die mij goed geholpen heeft

Prettig contact waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Het heeft mij goed geholpen op de vlakken waar ook daadwerkelijk hulp nodig was.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 May 2021

5

De rust is gevonden

Medicatie voor mijn ADHD vond ik helemaal niks, maar toch opzoek gegaan naar een andere oplossing. Ik kwam uit bij Kjeld en kan niks anders zeggen dat ik deze behandelingen als prettig heb ervaren. Heb binnen een korte tijd eigenlijk meer bereikt dan dat ik eigenlijk voor ogen had. Uiteindelijk per persoon verschillend, maar ik raad Kjeld zeker aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 May 2021

5

Bijzonder prettige ervaring met hele goede resultaten

Ik heb mij bij Neurofeedback Almere mogen laten behandelen met hele goede eind resultaten. Op de mannier waarop Kjeld Hoogveld met zijn cliënten om gaat wil ik Neurofeedback Almere graag aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2021

5

Eindelijk iets dat heeft geholpen

Tien jaar na herseninfarct met oa als gevolg : NAH een therapie gevonden die mij heeft geholpen mijn depressieve gevoelens weg te krijgen. Meerdere dingen geprobeerd niets gevonden tot vorig jaar Advertentie van Neurofeedback. Ook dit weer proberen. Met scepsis erin maar niet geschoten is altijd mis. Na intake is Kjeld begonnen met zijn therapie. Wat schetst mijn verbazing.... na al een aantal behandelingen een duidelijke vermindering van mijn zwartgallige gevoelens. Na nog wat behandelingen is het alsof er een ongelooflijke last van mijn schouders is verdwenen. Je wil niet weten wat een opluchting dat was en is. Geen depressieve gevoelens meer geen last van die ongelooflijke negatieve last. We hebben de behandelingen afgebouwd en nu na ruim een half jaar , voorlopig kunnen stopzetten. Mijn conclusie: ik heb iets gevonden wat helpt. Ook de kennis en vakkundigheid van Kjeld heeft daarbij extra geholpen. De gesprekjes met hem hebben mij ook goed gedaan. Dank daarvoor.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Neurofeedback Almere is een moderne praktijk voor neurologische interventies. Kernwaarden zijn maatwerk en de integrale aanpak. Kortom: u staat centraal!

Contactgegevens


0365252753

Neurofeedback Almere
Ankerbol 21
1319 DH
Almere

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten