9.6

Neurofeedback Almere


52 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 May 2023

5

Doeltreffend, duidelijk en onvoorstelbare opbrengst na korte tijd

Ik heb een jaar of 6 gezocht naar een effectieve therapie bij depressie en paniekaanvallen. Simpelweg uit de krant neurofeedback gevonden. Kjeld is een duidelijke heldere hulpverlener, naast een gesprek de neurofeedback waarvan je de opbrengst ook te zien krijgt. In een paar maanden tijd bereikten wij een onvoorstelbaar resultaat. Kracht, moed, het leven lacht mij weer toe.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2023

4

Prima begeleiding

Kwam voor ernstige angstaanvallen Neurofeedback hielp helaas niet genoeg. Wel uitstekende begeleiding als coach.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Mar 2023

5

Neurofeedback heeft mij echt geholpen

Ik heb jarenlang therapie gevolgd door middel van praten. Toen ik merkte dat dit mij niet genoeg hielp ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij Kjeld Hoogveld zijn praktijk. Deze vorm van therapie heeft mij enorm geholpen en ik ben heel tevreden met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Dec 2022

5

Kjeld is een fantastische behandelaar die mij ontzettend goed heeft geholpen om uit mijn burn-out te komen.

Ik ben bij Kjeld gekomen omdat het niet zo goed met mij ging. Ik zat midden in een burn-out. Kjeld heeft mij geholpen via neurofeedback met mijn ADD klachten. Ik voelde de ADD klachten afnemen dankzij de neurofeedback therapie. En de gesprekken tijdens de behandeling hebben mij ontzettend geholpen in het herstel van mijn burn-out. Ik vond het heel fijn dat Kjeld er voor mij was in een moeilijke periode. Hij was een luisterend oor en hij heeft mij handvaten gegeven om met bepaalde situaties/gebeurtenissen om te gaan. Ik ben Kjeld dan ook ontzettend dankbaar! TevensIk heb ADD en dit komt met dagelijkse moeilijkheden. Ik wilde heel graag neurofeedback proberen om mijn ADD klachten te verminderen. Ook zat ik midden in een burn-out. De neurofeedback heeft zeker verschil gemaakt. Ik voel me veel beter in mijn vel en de gesprekken met Kjeld hebben mij ook veel gebracht. zat in een burn-out en ik wilde


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2022

5

Ik heb veel baat gehad bij de therapie na mijn long covid

Toen ik bij Neurofeedback Almere kwam was ik er niet best aan toe. Ik had door de long COVID moeite met praten/ concentratie/ motoriek/ vermoeidheid. De behandelingen waren in het begin zwaar maar gaandeweg begon ik verbeteringen te merken. Ik ben als mens voor 98% terug gekomen en dit voor een groot deel mede door de therapie van Neurofeedback. Ik ben bij Neurofeedback uitgekomen door een vriendin uit het buitenland die zwaar ziek geweest is door Covid. Zij had er veel baat bij gehad. Aangezien niemand echtbreuk weet over behandeling van Covid (dokteren en neurologen) zijn we als ervaringsdeskundige op elkaar aangewezen. Ik kan een ieder die lijdt onder de gevolgen van long COVID deze therapie aanbevelen. Kjeld een persoonlijke dank je wel want ik ben weer de liefdevolle energieke partner en vader voor mijn kinderen. Nu druk met reïntegratie en ook dat gaat me lukken! handen hoog en Oesh 🙏🏼


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Oct 2022

5

Vakkundige en persoonlijke aanpak en oplossing van neurofeedback gerelateerde klantvraag.

Ervaring met Kjeld als behandelaar en gastheer van Neurofeedback Almere is dat zijn deskundigheid met de methode gecombineerd met de open en hartelijke wijze van benadering in korte tijd tot een meetbaar resultaat hebben geleid. Zeer aan te bevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2022

5

Verwachtingen overtroffen

Mijn ervaring bij Neurofeedback was helder, duidelijk en no-nonsens. Snel en effectief te werk gegaan en heeft mijn verwachtingen overtroffen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Aug 2022

4

Neurofeedback is een goede therapie voor incontinentie

Door Neurofeedback ben ik erachter gekomen waar mijn incontinentie/urineverlies vandaan kwam, het had te maken met mijn overactieve hersenen en door de therapie worden je hersenen tot rust gebracht. Kjeld heeft mij advies gegeven om meer mijn grenzen aan te geven en dat waren prettige gesprekken. Het is nog niet helemaal weg, maar het gaat de goede kant op, het heeft tijd nodig. Ik kan Neurofeedback aanraden voor dit soort klachten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 May 2022

5

Professionele neurotherapie in combinatie met goede gesprekken, dit gaat je echt helpen!

Ik kwam bij Kjeld omdat ik tanden knarste (bruxisme). Na verschillende sessies ben ik hier voor 80% van afgekomen. Het heeft me beduidend meer rust in mijn hoofd gegeven en veel minder stress in mijn schouders en nek. De gesprekken met Kjeld vond ik een fijne aanvulling op de neurotherapie. De gesprekken zou ik omschrijven als praktische therapie: je krijgt handvatten en tips waar je gelijk in de praktijk iets mee kunt. Geen gesprekken over hoe het gekomen is, maar gesprekken over hoe je er in het dagelijks leven mee om kunt gaan. De combinatie van de neurotherapie en de gesprekken heeft me heel goed geholpen, ik voel me zekerder en ervaar meer rust.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2022

5

Ontzettend kundige behandelaar die goed luistert naar de cliënt.

Kjld van Neurofeedback Almere is een hele fijne behandelaar. Na een aanrijding door een auto terwijl ik te fiets was, kreeg ik een stempel NAH (niet aangeboren hersenletsel). Na verschillende trajecten doorlopen bleef ik cognitief achterlopen in mijn herstel. Mijn laatste middel om mijn herstel te versnellen was Neurofeedback. Tijdens dit traject kreeg ik continue een eerlijke en open kijk op mijn herstelmogelijkheden. Kjeld helpt waar kan luistert goed en stelt de juiste vragen waarmee hij kan helpen. Hij geeft ook duidelijk aan wanneer je of niet geholpen kan worden of hij denkt dat de behandeling geen effect meer heeft. Ik ben na ongeveer 20 sessie bijna herstelt en ga nu weer fulltime voor de klas vanaf september iets wat ik vijf maanden geleden niet eens durfde te dromen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Neurofeedback Almere is een moderne praktijk voor neurologische interventies. Kernwaarden zijn maatwerk en de integrale aanpak. Kortom: u staat centraal!

Contactgegevens


0365252753

Neurofeedback Almere
Ankerbol 21
1319 DH
Almere

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten