9.6

Neurofeedback Almere


44 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 May 2022

5

Professionele neurotherapie in combinatie met goede gesprekken, dit gaat je echt helpen!

Ik kwam bij Kjeld omdat ik tanden knarste (bruxisme). Na verschillende sessies ben ik hier voor 80% van afgekomen. Het heeft me beduidend meer rust in mijn hoofd gegeven en veel minder stress in mijn schouders en nek. De gesprekken met Kjeld vond ik een fijne aanvulling op de neurotherapie. De gesprekken zou ik omschrijven als praktische therapie: je krijgt handvatten en tips waar je gelijk in de praktijk iets mee kunt. Geen gesprekken over hoe het gekomen is, maar gesprekken over hoe je er in het dagelijks leven mee om kunt gaan. De combinatie van de neurotherapie en de gesprekken heeft me heel goed geholpen, ik voel me zekerder en ervaar meer rust.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2022

5

Ontzettend kundige behandelaar die goed luistert naar de cliënt.

Kjld van Neurofeedback Almere is een hele fijne behandelaar. Na een aanrijding door een auto terwijl ik te fiets was, kreeg ik een stempel NAH (niet aangeboren hersenletsel). Na verschillende trajecten doorlopen bleef ik cognitief achterlopen in mijn herstel. Mijn laatste middel om mijn herstel te versnellen was Neurofeedback. Tijdens dit traject kreeg ik continue een eerlijke en open kijk op mijn herstelmogelijkheden. Kjeld helpt waar kan luistert goed en stelt de juiste vragen waarmee hij kan helpen. Hij geeft ook duidelijk aan wanneer je of niet geholpen kan worden of hij denkt dat de behandeling geen effect meer heeft. Ik ben na ongeveer 20 sessie bijna herstelt en ga nu weer fulltime voor de klas vanaf september iets wat ik vijf maanden geleden niet eens durfde te dromen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Apr 2022

5

Rustige en goed luisterend oor.

Ik kwam en zat echt niet goed in mijn vel.De rustige uitleg over wat er aan de hand was en hoe het behandeld kon worden was duidelijk.Na een aantal weken ging het beter. Ik had zeer veel vertrouwen in Kjeld en zijn aanpak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Apr 2022

5

Ik heb het traject als zeer prettig en constructief ervaren. Kjeld zijn aanpak is een prettige mix van zakelijk, warm en vertrouwd.

Neurofeedback heeft ervoor gezorgd dat ik na mijn burn out weer rust in mijn hoofd heb gekregen, beter ben gaan slapen en veel beter kan focussen. De prettige gesprekken die ik met Kjeld heb gevoerd waarin hij geduldig luisteren afwisselt met het bekende zetje in de rug door soms confronterend te zijn of goed door te graven in de onderwerpen die er op dat moment toe doen, heb ik als prettig en constructief ervaren. Het hele traject heeft ervoor gezorgd dat ik weer in m’n kracht sta en ik kijk weer met een positieve blik naar de toekomst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2022

4

Doeltreffend en effectief

Ik heb de sessies met Kjeld als zeer prettig ervaren, Kjeld heeft een open houding en werkt doelgericht. Kjeld heeft me vaak een spiegel voorgehouden en dingen benoemen hoe ze zijn, iets waar ik veel aan heb gehad. De therapie heeft me goed geholpen bij het hebben van meer overzicht en qua planning en organisatie. Ik heb de sessies met Kjeld als zeer prettig ervaren, Kjeld heeft een open houding en werkt doelgericht. Kjeld heeft me vaak een spiegel voorgehouden en dingen benoemen hoe ze zijn, iets waar ik veel aan heb gehad. De therapie heeft me goed geholpen bij het hebben van meer overzicht en qua planning en organisatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Feb 2022

5

Twee woorden zijn al genoeg: Life changing

Daar zat ik te wachten in de snackbar, krantje erbij en mijn oog viel op de Neurofeedback reclame. Nog nooit van gehoord trok het toch m'n aandacht en na het lezen waar het zoal goed voor kon zijn heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Kjeld belde mij de volgende dag op en kon snel bij hem terecht. Een bijzonder fijne man die je gauw op je gemak laat voelen. De eerste afspraak was om te kijken of de behandeling wel voor mij weggelegd zou zijn. Dit is wel zo fijn voor je een nieuwe therapie gaat beginnen en ik bleek er inderdaad geschikt voor te zijn. De sessies bestaan uit praten en plakkertjes op je hoofd. Ik ben open minded maar ook sceptisch en het voelde in eerste instantie wat vreemd om ze op te krijgen. Maar wat een mooie resultaten en dat zo snel. Ik ervaarde voor het eerst echt rust in m'n hoofd. Mijn ADD en depresieve klachten hebben mij altijd wel gehinderd in m'n leven. Ik zag wel dat ik het kon en heb vele geweldige ideeën maar de chaos in m'n hoofd maakte het onmogelijk om ergens aan te beginnen of af te maken. De frequente behandelingen sloegen snel aan en heb in de maanden tijd dat ik er loop een mooie stijgende lijn ervaren. Mijn gedachte werden overzichtelijk, ik ben beter gaan relativeren en kan sneller prioriteiten stellen. Ik heb nou eenmaal een druk hoofd maar heb nu de tools om er geen chaos meer van te maken. Ik kan nu veel beter de rust bewaken en het overzicht behouden en zit lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren. De resultaten zijn nu zo gewenst dat mijn behandelingen klaar zijn, Kjeld geeft dit ook aan en dat geeft ook blijk van zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en oprechtheid. Ik moet nog steeds denken aan mijn wachttijd bij de snackbar en de advertentie las. 'Kijken wat dit me gaat brengen', dacht ik toen. Een van beste keuzes die ooit heb kunnen maken. Ik lach het leven weer tegemoet en ben Kjeld en zijn neurofeedback therapie eeuwig dankbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Feb 2022

5

Cliënt wordt zorgvuldig begeleid in het traject met behandelen, duidelijke afspraken en helder plan.

Bij mij was na 1,5 jaar herstellen van een herseninfarct de vermoeidheid en overprikkeling nog storend aanwezig. In een periode van ruim 4 maanden is dit opvallend verbeterd, de overprikkeling is heel sterk afgenomen, niet meer als dagellijkse stoorzender, en de vermoeidheid is redelijk afgenomen. Dit is naast mijn eigen gevoel en feedback van mijn omgeving ook af te lezen in de veranderingen van de hersenactiviteit welke in de grafiek staan. In de gesprekken voorafgaand aan iedere behandeling met neurofeedback is Kjeld direct met zijn eenvoudige maar treffende vragen en houdt zonder te oordelen je de spiegel voor, hetgeen bij mij ook tot gedragsbewustwording en verandering heeft gezorgd. Werken en leven, daar kan ik beide weer meer van genieten, en heb weer meer actieve uren per dag!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jan 2022

5

Enorm geholpen! Hersenmist bij long COVID is gewoon weg!

Ik kwam binnen met problemen in concentratie/focus en het aanspreken van mijn korte en lange termijn geheugen. Allemaal behorend bij Long COVID-klachten. Na intake en behandelplan voortvarend begonnen en binnen enkele weken merkte ik al verbetering. En binnen het kwartaal was ik van de meeste problemen zelfs af! Alleen mijn lange termijn geheugen is soms nog wat lastig, maar ook dat wordt steeds beter. Kjeld is een prettige coach die niet alleen technisch naar je hersenactiviteit kijkt, maar je ook helpt naar je gedrag en patronen te kijken en daar verandering in aan te brengen. Ben heel blij en dankbaar dat de neurofeedbacktherapie me zo goed geholpen heeft!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2021

5

Ik ben prima geholpen door Kjeld, fijne ervaring.

Ik kwam bij Kjeld van neurofeedback voor de onrust in mijn hoofd. Mijn hoofd stond altijd maar aan. Ik ervaar nu veel meer rust in mijn hoofd. Ook de gesprekken tijdens de behandeling waren altijd erg fijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2021

5

Ik heb bij deze vorm van therapie, neurofeedback en cognitieve therapie, veel baat gehad.

De therapie bestond in mijn geval uit neurofeedback en cognitieve therapie. Bij neurofeedback worden metingen gedaan om zo de hersenactiviteit te meten. Aan de hand hiervan kreeg ik een behandeling die de hersenactiviteit moest doen veranderen. Ik voelde na verloop van tijd een verandering in mijn gedachtes en gedrag in positieve zin. In mijn geval kon ik mij beter concentreren en ervaarde ik minder stress. Dit was vervolgens ook terug te zien in de resultaten door middel van de metingen. Zoals eerder aangegeven, heb ik daarnaast ook cognitieve therapie gehad. Ik heb het beiden als zeer prettig en nuttig ervaren, Kjeld was heel goed in staat om de knelpunten bloot te leggen en mij hierover ook zelf te laten nadenken. Ik heb Kjeld als zeer betrokken en bedreven in zijn werk ervaren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Neurofeedback Almere is een moderne praktijk voor neurologische interventies. Kernwaarden zijn maatwerk en de integrale aanpak. Kortom: u staat centraal!

Contactgegevens


0365252753

Neurofeedback Almere
Ankerbol 21
1319 DH
Almere

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten