9.4

Neurofeedback Almere


25 Beoordelingen (totaal)
25 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Feb 2021

5

Uitstekend geholpen, goede gesprekken en training waren samen de juiste oplossing!

Kjeld is een hele fijne coach en gesprekspartner, en ik kan hem en deze training dan ook zeker aanbevelen. Resultaten gegarandeerd 👌🏻


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Feb 2021

5

Positieve ervaring

In behandeling geweest i.v.m. stress klachten (nek en schouders) door mijn drukke werkzaamheden. Na een aantal behandelingen nog steeds erg druk, maar wel met rust in mijn hoofd en klachten vrij!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Feb 2021

3

Ondersteuning bij ontspanning

Ik kwam bij Neurofeedback Almere omdat ik nog wel eens last heb van "onrust in mijn hoofd" om het zo maar uit te drukken. Ik heb hiervoor wel eens (lichte) medicijnen gebruikt en ook ontspanningsoefeningen helpen. Maar bij dat laatste is het wel eens moeilijk om dat geconcentreerd te doen en langer vol te houden. Kjeld Hoogveld en zijn Neurofeedback heeft mij daarbij geholpen. Ik heb het gevoel dat het mij beter lukt mijn hersenen te ontspannen en wat meer rust te ervaren. Of dat op termijn standhoudt weet ik uiteraard niet maar vooralsnog ben ik blij verrast.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Dec 2020

5

Onverwacht herstel na 19 jaar

Mijn probleem was een verminderde rechterarm en -handfunctie na een herseninfarct in 2001. Na het intakegesprek met de behandelaar van Neurofeedback en de uitleg over de behandelwijze kreeg ik het vertrouwen dat er verbetering mogelijk was. Na 5 behandelingen is inderdaad een aanzienlijke verbetering gerealiseerd, met name in de arm functie. Voor de handfunctie, die ook verbeterd is, heb ik duidelijke adviezen meegekregen voor spiertrainingen. De behandelingen zijn eigenlijk heel relaxed, ook de werkwijze van de behandelaar is ontspannen. Ik heb mij daarbij vanaf het begin zeer comfortabel bij gevoeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2020

5

Herstel na burn out

Een half jaar na een burn out knapte ik maar matig op, bleef last houden van veelvuldig terugvallen dat zich uitte in gebrek aan energie en slecht slapen. Daarom bezocht ik Kjeld voor coaching en NFB. Vooral deze combinatie is een succesvolle geweest. Nu, vier maanden na de start, voel ik me een stuk beter. Ik heb inzicht gekregen in mijn gekke patronen, heb rust in mijn hoofd/lijf en voel me optimistisch. Ik ben nog niet geheel klachtenvrij maar ik merk een stijgende lijn in herstel. Energie komt steeds meer terug en ik slapen gaat vaker goed. Fijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2020

4

reactie versnelling van mijn denken

een winst om te ervaren hoe het brein mbv beelden sneller kan reageren, deze technologie is voor mij nieuw en heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar de werking ervan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Dec 2020

5

Werkwijze gaat tot in de kern

Ik heb de therapie als heel goed ervaren Je merkt heel goed het verschil van voor en na de behandeling het heb me weer goed doen voelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2020

5

Prettig en professioneel.

Een positieve ervaring. Na een behandeling van enkele maanden merkbare verbetering / vermindering van klachten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2020

5

Zeker aan te raden.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad hier. Ik ben zeer goed geholpen en alles werd tot op de puntjes uitgelegd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Oct 2020

4

Open, eerlijk en erg leerzaam

Ik kon snel terecht wat erg fijn was. Daarnaast heb ik de persoonlijke gesprekken als erg fijn ervaren. Open eerlijke gesprekken die je aan het denken zetten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Neurofeedback Almere is een moderne praktijk voor neurologische interventies. Kernwaarden zijn maatwerk en de integrale aanpak. Kortom: u staat centraal!

Contactgegevens


0365252753

Neurofeedback Almere
Ankerbol 21
1319 DH
Almere

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten