9.6

Neurofeedback Almere


15 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Sep 2020

5

Mijn probleem is voor 70% opgelost

Serieus ingegaan op mijn klachten, er is een behandelplan geschreven en gevolgd wat tot resultaat heeft dat ik veel beter om kan gaan met mijn probleem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Aug 2020

5

Zeer positief

Mijn negatief zelfbeeld is verbeterd. Mijn angst verminderd. Durf beter voor mijzelf op te komen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Aug 2020

5

Rustpunt in warrige tijden

Mijn "probleem" is niet verholpen, maar deze plek was wel de plek waar ik weer wat tot mijn zelf kon komen. Hele fijne persoonlijk contact, en die de tijd en moeite nam voor mij en van waaruit ik weer verder kon. I


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2020

5

Op een bijzondere manier tot jezelf doordringen.

Helaas heb ik het wegens corona niet helemaal af kunnen sluiten. Desondanks heb ik er veel aan gehad. Professioneel en aandacht:TOP!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Aug 2020

4

Stoppen met roken

Behandeling gehad voor stoppen met roken . Kjeld was een fijne therapeut .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Aug 2020

5

Ik had er baat bij

Er werd naar je geluisterd en er werd naar oplossingen gezocht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Aug 2020

5

Prima hulp voor mijn onrustige brein!

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik van Kjeld heb gehad. Ook de fijne gesprekken waardeer ik enorm. Een drukke, lastige periode heb ik door de behandelingen een plekje kunnen geven en daardoor kunnen afsluiten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Aug 2020

5

Goede behandeling waar je echt veel aan hebt.

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij neurofeedback almere. De behandeling heeft mij heel goed geholpen en als het slechter met mij gaat zal ik zeker terug komen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2020

5

Een ware verandering

De Neurofeedback behandeling die ik van Kjeld heb gekregen heeft buitengewoon goed gewerkt ook heeft Kjeld heeft mij uiterst professioneel goed behandeld. Ik kwam binnen met een waslijst aan neurologische klachten waarvoor ik al langs meerdere neurologen en doctoren ben geweest maar, die konden allemaal niks voor mij betekenen. Na de Neurofeedback behandelingen die ik heb gehad van Kjeld zijn bijna al mijn klachten verdwenen of zo erg geminimaliseerd dat ik er geen last meer van heb. Bedankt Kjeld!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2020

3

Intensief

De behandelingen waren intensief. Mijn behandelaar was zeer betrokken en begripvol. Helaas moest ik de behandeling staken door prive redenen. Kan dus geen oordeel geven of neurofeedback bij mij heeft geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Neurofeedback Almere is een moderne praktijk voor neurologische interventies. Kernwaarden zijn maatwerk en de integrale aanpak. Kortom: u staat centraal!

Contactgegevens


0365252753

Neurofeedback Almere
Ankerbol 21
1319 DH
Almere

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten