10/10

morenatural.nl


8 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Jun 2019

5

Vlotte levering

Levering binnen een dag na het plaatsen van mijn bestelling. Kwaliteit van arganolie opmerkelijk goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2019

5

Heerlijke producten!

Ik gebruik zelf de Sheaboter en mijn man gebruikte de Arganolie voor zijn baard. Je merkt direct dat het kwaliteitsproducten zijn. Ook over de levering en verpakking zijn we tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jun 2019

5

Mooie spullen, mooie webshop

Topservice van More Natural. Snelle levering, mooie verpakking.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2019

5

Mooie producten

Ik heb de cacayolie besteld en ik ben erg tevreden over deze olie. Ik kende dit product nog niet dus ik was heel benieuwd hoe mijn huid hierop zou reageren. Mijn huid is zacht en voelt heerlijk gevoed aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2019

5

Uitstekend

Snelle levering, uitstekend product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2019

5

Snelle levering, goede service.

Meerdere producten gekocht bij morenatural, zeer tevreden over de snelle levering. Vooral de Sheaboter is een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2019

5

Een heerlijke boter die goed smeert en goed aanvoelt op m’n huid.

Naast de boter is de Argan olie heerlijk om in je haren te masseren of je handen mee te verzorgen. Ik kijk uit naar meer producten van dit merk. Nieuw en verrassend, leuk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2019

5

Fijne producten en fijne service

Sheaboter besteld die snel werd bezorgd. De boter is heel zacht en smeert heel goed. Ik heb nog nooit zo een fijne sheaboter gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Kwaliteit en duurzaamheid. Dat is waar wij bij Møre voor staan.
In een wereld waar er dagelijks nieuwe verzorgingsproducten uitgebracht worden die de meest spectaculaire resultaten beloven, nemen wij je graag mee terug naar de basis. De basis van schone en biologische producten zonder allerlei toegevoegde middelen zodat jij de kracht van de natuur weer ervaart.
Het is fijn als jij in onze producten gelooft omdat je ziet dat je huid en haar er beter van worden. Toch hopen we dat je niet alleen daarom in Møre producten investeert, maar ook om het verhaal áchter het product. Wij hechten veel waarde aan de oorsprong van onze producten en delen dit graag met je. Want hoe mooi is het dat niet alleen jij, maar ook de maker van het product hierop vooruit gaat? Om deze reden staan wij in rechtstreeks contact met de distributeurs en garanderen wij 100% pure en eerlijke producten.

Contactgegevens


0623204152
KVK: 71894047

morenatural.nl
Noorderhaven 27-12
9712VG
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten