9.6

Magna Entertainment


42 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Jul 2018

5

Magna Entertainment begrijpt het doel van bedrijfsuitje: ze organiseren een top-dag, nemen uit handen wat je wil en leveren een vrolijk, dynamisch spel!

Het was een fantastische, verrassende, vrolijke, en zeer goed georganiseerde dag. Ik heb mijn collega's van een andere kant leren kennen en dat was een verrijking. We hebben een interessant en dynamisch spel gespeeld in het mooie Utereg. Het was een leuke uitdaging! Moe en voldaan werden we in de watten gelegd tijdens goed verzorgde luncht en diner. De volgende dag liep iedereen op kantoor rond met glimlach, gaf complimenten over de organisatie van de dag en keek met andere ogen naar elkaar. Zeer, zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Jun 2018

5

Een leuke avond gehad met Ranking The Stars

We hebben elkaar als collega's op een leuke, ontspannen en positieve manier anders leren kennen tijdens Ranking The Stars. Uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of teambuilding. De presentator praat de verschillende onderdelen met humor aan elkaar. Contact met Magna Entertainment verliep soepel en zonder problemen. Zeker aan te raden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Apr 2018

5

Super fijn bedrijf!

Voor het organiseren van een teamuitje kwamen we uit bij Magna Entertainment. We vertelde onze wensen en vervolgens zijn zij er mee aan de slag gegaan. Echt geweldig hoe ze met ons mee wilden denken en ons ook meehielpen met het vinden van een locatie aan zee. Al de afspraken mbt de locatie liep via Magna Entertainment, wij hoefden daar niet naar om te kijken. Wat erg prettig was. Contact tussen Magna Entertainment verliep erg soepel en er werd continu snel gereageerd wanneer we een vraag hadden. We hebben vervolgens gebruik gemaakt van de Pubquiz (op locatie) van Magna Entertainment. Dit gebeurde in een gezellige en ontspannen sfeer o.l.v. Dion. Hij deed dit erg leuk! Het enige puntje wat we achteraf zeiden is dat we 19,95 p.p. voor een pubquiz toch best aan de hoge kant vonden. Verder een zeer geslaagde en ontspannen dag gehad!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2017

5

Super leuk

Presentator was adrem en speelde goed in op de situaties die zich voordeden eten was ook goed, kortom was een fantastische avond


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2017

5

Een top teamuitje mede dankzij Magna Entertainment

Dankzij het goede concept en de communicatieve vaardigheden van Dion werd ons doel behaald: meer over elkaar te weten komen en vooral veel lol hebben!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Dec 2017

5

Super leuke avond!

We hebben een super leuke avond gehad. Professioneel georganiseerd en de spel begeleider deed het erg leuk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2017

5

Een hilarische avond!

Het was een super avond! We hebben veel gelachen, heerlijk gegeten en het spel was fantastisch! Ook was alles super geregeld. Op naar de volgende keer. :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2017

4

Leuk tof uitje gehad wat goed in elkaar zat!

Moordspel gedaan in het centrum van Utrecht. Niet heel gemakkelijk maar zeker goed te doen. Duur van het spel was ook goed en prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Nov 2017

5

Alles was van A tot Z prima geregeld

Prima. Alles goed en duidelijk geregeld en volgens afspraak. Mijn klanten vonden het ook erg fijn dat de quizmaster zeer flexibel was en pro actief.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Nov 2017

5

Voor wie nog op zoek is naar een leuk uitje voor wat voor soort groep dan ook, zou ik Magna Entertainment zeker aanbevelen.

Dion heeft goed meegedacht, was erg vriendelijk en duidelijk, zowel over de telefoon als per mail. Het spel heeft hij heel leuk geleid. Iedereen heeft het erg naar zijn/haar zin gehad, veel gelachen. Leuk dat er voor de 'winnaars' ook een attentie in de vorm van een chocoladeletter meegenomen was.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Magna Entertainment

Naast de uitjes die als compleet concept worden aangeboden heeft Magna Entertainment ruime ervaring in het organiseren van bijzondere evenementen. Het creatief omgaan met de wensen van de klant is de grootste uitdaging in de evenementenbranche en is ook direct wat ons vak zo mooi maakt. Een avond organiseren die past bij U, bij uw gasten. Een evenement waar men over een paar jaar nog steeds met plezier aan terug denkt.
Pas als dat is gelukt. Is ons doel bereikt!‚Äč

Contactgegevens


0767851466

Magna Entertainment
Beverweg 16
4817 LL
Breda

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten