9.6/10

Magna Entertainment


42 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Rino Groep - Ike van der Schoor

Score: 5

06 Jul 2018

Magna Entertainment begrijpt het doel van bedrijfsuitje: ze organiseren een top-dag, nemen uit handen wat je wil en leveren een vrolijk, dynamisch spel!

Het was een fantastische, verrassende, vrolijke, en zeer goed georganiseerde dag. Ik heb mijn collega's van een andere kant leren kennen en dat was een verrijking. We hebben een interessant en dynamisch spel gespeeld in het mooie Utereg. Het was een leuke uitdaging! Moe en voldaan werden we in de watten gelegd tijdens goed verzorgde luncht en diner. De volgende dag liep iedereen op kantoor rond met glimlach, gaf complimenten over de organisatie van de dag en keek met andere ogen naar elkaar. Zeer, zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mediant

Score: 5

22 Jun 2018

Een leuke avond gehad met Ranking The Stars

We hebben elkaar als collega's op een leuke, ontspannen en positieve manier anders leren kennen tijdens Ranking The Stars. Uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of teambuilding. De presentator praat de verschillende onderdelen met humor aan elkaar. Contact met Magna Entertainment verliep soepel en zonder problemen. Zeker aan te raden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sanne van Gijzel - SKPO

Score: 5

05 Apr 2018

Super fijn bedrijf!

Voor het organiseren van een teamuitje kwamen we uit bij Magna Entertainment. We vertelde onze wensen en vervolgens zijn zij er mee aan de slag gegaan. Echt geweldig hoe ze met ons mee wilden denken en ons ook meehielpen met het vinden van een locatie aan zee. Al de afspraken mbt de locatie liep via Magna Entertainment, wij hoefden daar niet naar om te kijken. Wat erg prettig was. Contact tussen Magna Entertainment verliep erg soepel en er werd continu snel gereageerd wanneer we een vraag hadden. We hebben vervolgens gebruik gemaakt van de Pubquiz (op locatie) van Magna Entertainment. Dit gebeurde in een gezellige en ontspannen sfeer o.l.v. Dion. Hij deed dit erg leuk! Het enige puntje wat we achteraf zeiden is dat we 19,95 p.p. voor een pubquiz toch best aan de hoge kant vonden. Verder een zeer geslaagde en ontspannen dag gehad!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Diana - Belastingdienst

Score: 5

22 Dec 2017

Super leuk

Presentator was adrem en speelde goed in op de situaties die zich voordeden eten was ook goed, kortom was een fantastische avond


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Openbaar Ministerie, Dhr. Slieker

Score: 5

20 Dec 2017

Een top teamuitje mede dankzij Magna Entertainment

Dankzij het goede concept en de communicatieve vaardigheden van Dion werd ons doel behaald: meer over elkaar te weten komen en vooral veel lol hebben!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yeni vd Avoird - Achmea

Score: 5

12 Dec 2017

Super leuke avond!

We hebben een super leuke avond gehad. Professioneel georganiseerd en de spel begeleider deed het erg leuk!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Odessah - Mundo Recreatie

Score: 5

27 Nov 2017

Een hilarische avond!

Het was een super avond! We hebben veel gelachen, heerlijk gegeten en het spel was fantastisch! Ook was alles super geregeld. Op naar de volgende keer. :)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stijn H.

Score: 4

22 Nov 2017

Leuk tof uitje gehad wat goed in elkaar zat!

Moordspel gedaan in het centrum van Utrecht. Niet heel gemakkelijk maar zeker goed te doen. Duur van het spel was ook goed en prima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Het Kadehuis

Score: 5

09 Nov 2017

Alles was van A tot Z prima geregeld

Prima. Alles goed en duidelijk geregeld en volgens afspraak. Mijn klanten vonden het ook erg fijn dat de quizmaster zeer flexibel was en pro actief.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monique

Score: 5

07 Nov 2017

Voor wie nog op zoek is naar een leuk uitje voor wat voor soort groep dan ook, zou ik Magna Entertainment zeker aanbevelen.

Dion heeft goed meegedacht, was erg vriendelijk en duidelijk, zowel over de telefoon als per mail. Het spel heeft hij heel leuk geleid. Iedereen heeft het erg naar zijn/haar zin gehad, veel gelachen. Leuk dat er voor de 'winnaars' ook een attentie in de vorm van een chocoladeletter meegenomen was.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Naast de uitjes die als compleet concept worden aangeboden heeft Magna Entertainment ruime ervaring in het organiseren van bijzondere evenementen. Het creatief omgaan met de wensen van de klant is de grootste uitdaging in de evenementenbranche en is ook direct wat ons vak zo mooi maakt. Een avond organiseren die past bij U, bij uw gasten. Een evenement waar men over een paar jaar nog steeds met plezier aan terug denkt.
Pas als dat is gelukt. Is ons doel bereikt!‚Äč


Contactgegevens
E-mail: dion@magna-entertainment.nl
Tel: 0767851466
KVK: 20160551

Adres
Magna Entertainment
Beverweg 16
4817 LL Breda


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate