9.6/10

Magna Entertainment


34 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Het Kadehuis

Score: 5

09 Nov 2017

Alles was van A tot Z prima geregeld

Prima. Alles goed en duidelijk geregeld en volgens afspraak. Mijn klanten vonden het ook erg fijn dat de quizmaster zeer flexibel was en pro actief.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monique

Score: 5

07 Nov 2017

Voor wie nog op zoek is naar een leuk uitje voor wat voor soort groep dan ook, zou ik Magna Entertainment zeker aanbevelen.

Dion heeft goed meegedacht, was erg vriendelijk en duidelijk, zowel over de telefoon als per mail. Het spel heeft hij heel leuk geleid. Iedereen heeft het erg naar zijn/haar zin gehad, veel gelachen. Leuk dat er voor de 'winnaars' ook een attentie in de vorm van een chocoladeletter meegenomen was.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

IND

Score: 5

07 Nov 2017

Prettige organisatie met leuke uitjes en je zit niet vast aan een bepaalde locatie

Was een zeer leuke ervaring en prima georganiseerd. Vriendelijk en prettig in de omgang!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monique Poldervaart

Score: 5

31 Oct 2017

Aanrader!

Ranking the stars gedaan met onze vriendengroep. Was erg geslaagd! Dion voelde de groep goed aan en speelde goed in op wat er werd gezegd. We hebben erg gelachen en zijn verrassende dingen over onze vrienden te weten gekomen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mustafa - CAK

Score: 5

31 Oct 2017

Geslaagd uitje

Vorig jaar een top uitje geregeld dankzij Magna Entertainment en ook dit jaar weer genoten van een goed georganiseerd uitje.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Plus Supermarkt

Score: 5

24 Oct 2017

Fantastisch

De presentator Dion zorgt voor veel interactie waardoor je elkaar op een leuke manier leert kennen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carla van der Boom

Score: 5

19 Oct 2017

Hilarische avond met vriendinnengroep gehad

Hilarische avond met vriendinnengroep gehad. We dachten eerst dat het misschien wat te serieus zou zijn, maar de sfeer werd door de presentator snel opgepakt en de vragen op onze (foute) humor toegespitst/aangepast. Echt heel leuk gedaan!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

NS

Score: 5

16 Oct 2017

Zeer enthousiast!!

Na het samenvoegen van 3 afdelingen hadden we behoefte aan teambuiding. Magna Entertainment hebben we ingeschakeld en ze hebben er een fantastische dag van gemaakt en daarom hebben we een jaar later wéér bij ze geboekt, omdat er echt nog steeds over gepraat werd na een jaar (dingen die leuk waren, zijn gebeurd en er zijn zelfs bijnamen ontstaan). Echt hele goede organisatie, persoonlijk, snel en professioneel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rabobank

Score: 5

12 Oct 2017

Voor herhaling vatbaar

Met Dion hebben we het Wie is de Saboteur-spel gespeeld en het was echt een leuke ervaring! We hebben het spel aan tafel nu gespeeld en overwegen om binnenkort ook het stadsspel eens te gaan boeken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Thebe

Score: 5

11 Oct 2017

Leuke uitdaging met de vriendinnengroep

Met een groep dames het moordspel gespeeld, leuk en uitdagend spel dat voor niemand saai is, voor alle niveaus en leeftijden…


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Naast de uitjes die als compleet concept worden aangeboden heeft Magna Entertainment ruime ervaring in het organiseren van bijzondere evenementen. Het creatief omgaan met de wensen van de klant is de grootste uitdaging in de evenementenbranche en is ook direct wat ons vak zo mooi maakt. Een avond organiseren die past bij U, bij uw gasten. Een evenement waar men over een paar jaar nog steeds met plezier aan terug denkt.

Pas als dat is gelukt. Is ons doel bereikt!‚Äč


Contactgegevens
E-mail: dion@magna-entertainment.nl
Tel: 0767851466
KVK: 20160551

Adres
Magna Entertainment
Beverweg 16
4817 LL Breda


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate