9.4/10

Magna Entertainment


21 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Silvia Luijten - Amphia

Score: 5

04 Jul 2017

Superleuke avond gehad, goed ingespeeld op wensen van het publiek, zeer professioneel.

Dion is zeer laagdrempelig te bereiken en duidelijk in zijn communicatie. Hij polste onze wensen goed waardoor de pubquiz perfect aansloot. We merkten dat hij veel ervaring heeft met het verzorgen van de pubquiz. Ook tijdens de activiteit zelf werd geregeld kortgesloten of we op de juiste weg waren. Al met al; zeer tevreden over deze avond en de aanloop er naartoe, erg professioneel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

ABN AMRO

Score: 5

30 Jun 2017

Fantastische dag gehad , echt full-service!

We wilden een teambuildingsactiviteit, deze heeft Dion helemaal op maat voor ons gemaakt. Top begeleiding, leuke presentatie en de rest van de organisatie ook aan hun uit handen gegeven, voor herhaling vatbaar!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maxime Minjon - Green Village

Score: 5

29 Jun 2017

Een leuke activiteit voor elke gelegenheid en voor de meest diverse doelgroepen.

Magna entertainment organiseert erg leuke activiteiten, geschikt voor erg diverse doelgroepen en leuk gedurende zowel de zakelijke als particuliere evenementen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mandy Bakker - VW Infra

Score: 5

28 Jun 2017

Wij hebben een top middag gehad!! Het was super!

We zouden het zo over doen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tim

Score: 5

14 Jun 2017

Fantastische, snelle en persoonlijke organisatie

Ik zou iedereen aanraden om bij deze heren te informeren naar de mogelijkheden, ze hebben voor ons maatwerk geleverd, aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisa Minjon - Radboud Nijmegen

Score: 4

02 Jun 2017

Goede organisatie van de activiteit, niet te moeilijk maar wel uitdagend genoeg voor de hele groep.

De groep heeft het ervaren als een leuke activiteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Regio West-Brabant

Score: 4

18 Apr 2017

Magna Entertainment organiseerde geslaagde pubquiz

Op donderdag 6 april organiseerde Magna Entertainment voor ons bedrijf een pubquiz op locatie. Magna entertainment verzorgde de hele pubquiz en had de gehele avond de regie in handen waardoor iedereen kon deelnemen aan de quiz. De wijze waarop de pubquiz werd georganiseerd zorgde voor veel hilariteit en gezelligheid. Het was onze eerste ervaring met Magna entertainment en die is wat ons betreft voor herhaling vatbaar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jessica Bansi

Score: 4

19 Dec 2016

Het was een fanatieke en gezellig middag!

Wij hebben met onze collega's mogen genieten van het WIDM spel, het was erg leuk! Ik kreeg als feedback van collega's dat sommige spellen erg moeilijk waren gezien de tijd, misschien kan hier eens rekening meegehouden worden. Verder was het top geregeld! Dion deed het ook erg leuk en het was een geslaagde teamdag, zeker een aanrader!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Oncle Jean

Score: 5

10 Aug 2016

Zeer prettig en service gericht bedrijf

Wij hebben reeds meerdere groepen mogen ontvangen via Magna Entertainment, zij komen altijd hun afspraken na.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust

Score: 4

05 Jul 2016

Goede organisatie, perfecte gastheren!

We hebben 'Wie is de Mol' gespeeld als afsluiting van het schooljaar met het gehele team. De middag was goed georganiseerd en de gastheren waren perfect. Het team heeft genoten van deze activiteit!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Naast de uitjes die als compleet concept worden aangeboden heeft Magna Entertainment ruime ervaring in het organiseren van bijzondere evenementen. Het creatief omgaan met de wensen van de klant is de grootste uitdaging in de evenementenbranche en is ook direct wat ons vak zo mooi maakt. Een avond organiseren die past bij U, bij uw gasten. Een evenement waar men over een paar jaar nog steeds met plezier aan terug denkt.

Pas als dat is gelukt. Is ons doel bereikt!‚Äč


Contactgegevens
E-mail: dion@magna-entertainment.nl
Tel: 0767851466
KVK: 20160551

Adres
Magna Entertainment
Beverweg 16
4817 LL Breda


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate