9.4

M Sails


98 Beoordelingen (totaal)
22 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Apr 2022

4

Weer een uitstekend zeil gekocht

Snelle adequate communicatie. Voorjaar 2021 een grootzeil besteld. Deze winter een rol Genua besteld. Keurig ingemeten, een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Duidelijk geformuleerde mogelijkheden en snel geleverd. Ik heb goede ervaringen met zeilen van M Sails.

Antwoord van M Sails
Dank voor de mooie beoordeling. Als u foto's heeft van uw schip onder zeil zouden we die zeer graag ontvangen. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Apr 2022

5

goed spul, veel service

heb al 3 keer zeilen laten maken, altijd perfect. 1 keer naar Tenerife gestuurd, ging ook goed. zeilen nu al 5 jaar in de Carib met de Msails. wel beschermen tegen ce zon.

Antwoord van M Sails
Dank voor de leuke beoordeling, vinden we altijd zeer prettig! Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2022

5

Top

Goede en vriendelijke service

Antwoord van M Sails
Fijne beoordeling. Als u foto's heeft van het grijze Laminaat zeil graag doorsturen. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2022

5

Goede zeilmakerij met verstand

Goede zeilmakerij zijn flexibel in meedenken e.d. Hebben echt verstand van hun vak. Erg blij met het resultaat!

Antwoord van M Sails
Dank voor de beoordeling. Als u foto's heeft van de mooie membraan zeilen zouden we die zeer graag ontvangen. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2022

5

Mijn nieuwe Genua paste perfect en ziet er geweldig uit.

Hoewel de site wat ouderwets aan doet was de service van M Sails prima. Goed en kordaat geholpen en mijn vragen werden snel beantwoord. En ook de levertijd was helemaal afgestemd op mijn wensen. Ik ben een tevreden mens. Ik verwacht dat mijn boot weer zeilt als een zonnetje.

Antwoord van M Sails
Dank voor de beoordeling & veel plezier met de Genua! Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2022

4

Top advies..daardoor tot een goede keuze gekomen afgestemd op mijn schip

Toch wel een snelle levering en een scherpe prijs. Resultaat is een mooi product. Vriendelijke afhandeling

Antwoord van M Sails
Dank voor de goede beoordeling & als u foto's heeft graag doorsturen, vinden we altijd leuk! Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2022

5

helemaal goed

helemaal blij met alles en goed geholpen en mooi resultaat thx voor alles!

Antwoord van M Sails
Dank voor de goede beoordeling & dank voor de foto's. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2022

5

super bedrijf / mensen

helemaal blij met de set nu een jaar gevaren en net weer te water en dacht goh laat ik is een mooie review schrijven. had het niet anders gewild gr. Reichter

Antwoord van M Sails
Dank voor de goede beoordeling & als u foto's heeft graag doorsturen. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Mar 2022

4

vlotte reactie en prima communicatie

Helaas te vroeg in het seizoen om het zeil zelf te beoordelen, maar tot nu toe ziet alles er prima uit en is alles goed verzorgd.

Antwoord van M Sails
Dank voor de de beoordeling, weet zeker dat uw veel plezier ermee zult hebben. Mocht u nog leuke foto's hebben mag u aan ons denken. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2021

5

Goede en prima kwaliteit/prijsverhouding en service!

Voldoet, nu na 2 jaar aan alle verwachtingen!

Antwoord van M Sails
fijn om te horen. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


M Sails

Sinds 1981 is M-Sails de partner in nieuwe op maat gemaakte zeilen!
Sindsdien zijn meer dan 32000 klanten U voorgegaan.
M-Sails is een A-merk waar u altijd deskundig advies op mast krijgt!
Door deze jarenlange ervaring gaat het ons en onze klanten al ruim 39 jaar voor de wind!

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0181403232

M Sails
Postbus 395
3233ZH
Oostvoorne

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten