9.2/10

M Sails


26 Beoordelingen (totaal)
26 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

hr. K. Banner

Score: 4

24 Mar 2019

sy Lady Grey (First 36.7) ligt weer vooraan

Ik en de crew zijn zeer blij met het nieuwe grootzeil alsmede de gennaker, de Lady Gray ligt weer vooraan in het veld! Eind van het seizoen komen voor een laminaat fok & genua. Dank voor alle hulp.

Fijn om te horen. Mocht de fok en/of genua aan vervanging toe zijn horen we dat graag. Als u nog een keer leuke foto's heeft (in het wedstrijd veld) zien we die ook graag tegemoet. groeten zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. J. Schreudering

Score: 4

23 Mar 2019

Zeilen zijn boven verwachting

Onze Grand Soleil 40 presteert boven verwachting! Beide zeilen zijn keurig en op tijd geleverd, en zien er fraai uit. Dank voor het resultaat. Groeten Jan & Marieke

Wat een fijn bericht. Toevallig zijn we ook net begonnen met de productie van 2 zeilen voor een Grand Soleil 45 (de grotere broer van uw 40 ft.) hoop dat we van die klant net zo een mooi bericht krijgen ;-) groeten zeilmakerij M-Sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. B. Bravenboer

Score: 5

11 Mar 2019

Bavaria 36 zeilt gewelfig

Het schip heeft nog nooit zo fijn gezeild, ook niet met de originele zeilen! Dank voor de uitmuntende service en het eind resultaat. Groeten Bart

Bedankt voor uw mooie reactie, daar zijn we zeer content mee. Als U t.z.t. leuke foto's heeft houden we ons aanbevolen. groeten Zeilmakerij M-Sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Georges d' Aulnis

Score: 5

11 Mar 2019

Zeer tevreden!!

Enthousiaste contacten, prijs, koop en verkoop, productie en levering, naservice bij aanpassingherstel, kwaliteit en levering. In een woord: uitstekend!!! Ik ben heel blij met mijn prachtige roodbruine zeilen! Georges d' Aulnis, Ermelo.

Leuk om uw reactie te lezen, daar zijn we erg blij mee. Wij vinden het altijd jammer dat de meeste mensen geen reactie achterlaten nadat alles is geleverd. groeten Zeilmakerij M-Sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. J.W. van Daelen

Score: 5

07 Mar 2019

Zeer goede kwaliteit absoluut een aanrader

Hoge kwaliteit en eerlijk advies! Zeer blij met het eind resultaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Durge

Score: 4

12 Feb 2019

Nieuwe zeilen besteld

Ook op afstand is er goed contact en denkt M sail met de klant mee.

fijn om te horen. hoop binnenkort een paar leuke foto's voorbij te zien. groeten het team van Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Slooff

Score: 5

10 Feb 2019

good value for money

Prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Janbroers

Score: 5

08 Feb 2019

Zeer snelle en duidelijke informatie ter zake doende, iemand die meedenkt om voor jou de beste oplossing te vinden, uitstekende service daarom.

Ik heb een genua 1 geleverd gekregen binnen de afgesproken tijd van prima kwalitijd. De service is uitstekend en samen hebben we een mooie genua1 samengesteld precies goed voor mijn doel !!

Bedankt voor het positieve bericht, en dank voor de verstuurde foto's zien er gaaf uit. Het nieuwe grootzeil is ook reeds bijna klaar. Dan vaart u bij de (zonovergoten) canarische eilanden volledig met M-Sails :-) Hoop t.z.t. ook nog een paar leuke foto's voorbij te zien als we ook het grootzeil af hebben. groeten het team van Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mevr. M. v. Lunteren

Score: 4

29 Nov 2018

Top voorzeil

Ontzettend mooi voorzeil voor Elan 33 welke fantastisch zeilt. Goed geïnformeerd door de zeilmaker welke ook goed mee dacht met onze wensen!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. H.Steehouwer

Score: 3

28 Nov 2018

Mooi zeil, staat er mooi op, heb er pas 2 keer mee kunnen zeilen.Prima service tot nu toe!!

Heb er 2 keer meegezeild tot nu toe.Was al laat in het jaar dat ik het zeil gekocht heb.Boot is uit het water nu. Het achterlijk klappert nog wel een beetje bij hardere wind, zal nog moeten trimmen in het voorjaar, bij het eraf halen van de Genua voor de winter zaten er wel wat tell-tales los.Hopelijk vallen ze er niet af..

dank voor uw positieve bericht. het klapperen van het achterlijk komt in 95% omdat de "voorstag" met het rolfoksysteem (uw facnor) niet genoeg op spanning staat, bij aan de windse koersen zal het gehele systeem "teveel" gaan doorhangen. deze doorhang betekent dat het gehele zeil zich (vooral in het midden) naar achteren verplaatst, hierdoor komt het “holle” achterlijk ook te ver naar achteren. met als gevolg een onrustig achterlijk, verder zal ook het drukkingspunt in het “vleugel” profiel zich naar achteren verplaatsen en U verliest hierdoor dus ook hoogte aan de wind. het beste kunt U de achterstag doorzetten; dan is het zeil minder onrustig en zult U merken dat U hoger aan de wind kunt zeilen. groeten het team van Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Sinds 1981 is M-Sails de partner in nieuwe op maat gemaakte zeilen! Sindsdien zijn meer dan 29000 klanten U voorgegaan. Door deze jarenlange ervaring gaat het ons en onze klanten al ruim 37 jaar voor de wind


Contactgegevens
E-mail: info@m-sails.com
Tel: 0181403232
KVK: 24230559

Website
https://m-sails.com

Adres
M Sails
Postbus 395
3233ZH Oostvoorne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten