9.2/10

M Sails


18 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

mevr. M. v. Lunteren

Score: 4

29 Nov 2018

Top voorzeil

Ontzettend mooi voorzeil voor Elan 33 welke fantastisch zeilt. Goed geïnformeerd door de zeilmaker welke ook goed mee dacht met onze wensen!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. H.Steehouwer

Score: 3

28 Nov 2018

Mooi zeil, staat er mooi op, heb er pas 2 keer mee kunnen zeilen.Prima service tot nu toe!!

Heb er 2 keer meegezeild tot nu toe.Was al laat in het jaar dat ik het zeil gekocht heb.Boot is uit het water nu. Het achterlijk klappert nog wel een beetje bij hardere wind, zal nog moeten trimmen in het voorjaar, bij het eraf halen van de Genua voor de winter zaten er wel wat tell-tales los.Hopelijk vallen ze er niet af..

dank voor uw positieve bericht. het klapperen van het achterlijk komt in 95% omdat de "voorstag" met het rolfoksysteem (uw facnor) niet genoeg op spanning staat, bij aan de windse koersen zal het gehele systeem "teveel" gaan doorhangen. deze doorhang betekent dat het gehele zeil zich (vooral in het midden) naar achteren verplaatst, hierdoor komt het “holle” achterlijk ook te ver naar achteren. met als gevolg een onrustig achterlijk, verder zal ook het drukkingspunt in het “vleugel” profiel zich naar achteren verplaatsen en U verliest hierdoor dus ook hoogte aan de wind. het beste kunt U de achterstag doorzetten; dan is het zeil minder onrustig en zult U merken dat U hoger aan de wind kunt zeilen. groeten het team van Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. M. Beunk

Score: 4

06 Nov 2018

Mooi zeil en goede klantbehandeling tegen een competitieve prijs!

Ik heb voorjaar 2018 een nieuwe genua 2 gekocht bij M-Sails en is goed bevallen. Het zeil was bestemd voor een oud schip maar M-Sails heeft mij goed geadviseerd en een mooi product geleverd!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Albert Brouwer

Score: 5

05 Nov 2018

M-Sails maakt zeilen die echt presteren met een prima prijs kwaliteitsverhouding.

Mijn nieuwe grootzeil en HA fok (Full Tri radiaal) werden na opmeting aan mijn boot volgens afspraak binnen 4 weken geleverd. Wel zo fijn als je een week later aan de Mosselrace in Spakenburg met deze zeilen mee kan doen. Het resultaat mag er ook zijn, een derde plaats in mijn klasse. Al met al: Een set zeilen die presteren, hoogwaardig afgewerkt met een prima prijs kwaliteitsverhouding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. M. Ruhe

Score: 5

03 Nov 2018

Betrokken vakmensen

Persoonlijke behandeling samen op zoek naar de beste en niet duurste oplossing voor mij gaf mij een prettig gevoel bij dit bedrijf!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. A. de Voogd

Score: 4

02 Nov 2018

Een prima zeil, duidelijke communicatie en correcte levering.

Een prima zeil, duidelijke communicatie en correcte levering. 125% genua, laminaat, tri-radiaal gesneden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Vegt

Score: 5

02 Nov 2018

Goede kwaliteit en service

Zeer goede persoonlijke begeleiding en service. Kwaliteit van zeilen is erg goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. R. van der Sanden

Score: 5

02 Nov 2018

Schitterend werk, persoonlijk en erg prettig overleg.

Voor onze klassieker (Dutch Dandy mk IV) zochten we een zeilmakerij die daar een paar knappe en passende zeilen voor kon maken. Van opmeten op locatie en advies, tot aan de levering van de zeilen, geeft Mick je het gevoel een zorg uit handen te nemen en het resultaat is er zonder meer. We genieten nu volop van een nieuwe Genua 1 en grootzeil. Hartstikke bedankt Mick!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J. Klijn

Score: 4

18 Sep 2018

prettige en deskudige service; mooi zeil geleverd

Grootzeil besteld ; op tijd geleverd en in goede kwaliteit. Meegeleverd beslag bleek niet op de ronde giek te passen, maar ook daar heeft M sails heel adequaat gereageerd , het betreffende beslag teruggenomen en de financién vlot afgewikkeld. En nu gaan we zeilen !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bertus Luitwieler

Score: 4

18 Sep 2018

Kwalitatief zeer goed werk, prima service. Prijs/kwaliteit uitstekend.

Mooie kortingsaanbieding op het grootzeil gehad.. Duidelijke afspraak over inmeten. Kwaliteit van het zeil heel mooi. Staat er ook heel strak op. Prijs/kwaliteit zeer goed Vriendelijke mensen. Zeer tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Sinds 1981 is M-Sails de partner in nieuwe op maat gemaakte zeilen! Sindsdien zijn meer dan 29000 klanten U voorgegaan. Door deze jarenlange ervaring gaat het ons en onze klanten al ruim 37 jaar voor de wind


Contactgegevens
E-mail: info@m-sails.com
Tel: 0181403232
KVK: 24230559

Website
https://m-sails.com

Adres
M Sails
Postbus 395
3233ZH Oostvoorne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten