9.2/10

M Sails


36 Beoordelingen (totaal)
36 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

hr. A. Kuypers

28 Jun 2019

5

Zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding

Genua voor een Centaur aangeschaft via M Sails.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr. van Zijl

26 Jun 2019

5

fijn zeil

zeer goede ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr. R. Bremer

24 Jun 2019

5

Ik ben zeer tevreden over de telefonische intake en verdere afhandeling. Vooral ook over de kwaliteit van de zeilen.

zie boven


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr. Roelofs

24 Jun 2019

4

goede zeilmaker met juiste prijs kwaliteit verhouding en service

genua en grootzeil bevallen prima. Mooie zeilen die ook door anderen positief worden beoordeeld.

Antwoord van M Sails
fijn om te horen dat alles goed bevalt en presteerd. groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

mevr. L. Wilson

24 Jun 2019

4

Goede en snelle service

Dit bedrijf is zorgvuldig en snel. Zij helpen je daar waar het mogelijk is. Ze leveren een keurig doek af.

Antwoord van M Sails
dank voor het positieve bericht en de mooie toegestuurde foto's. groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr. Hans

25 May 2019

5

Nieuw grootzeil

Fantastisch nieuw grootzeil laten maken door M-sails. Mensen bij M-sails denken met je mee, spreken de “zeilers-taal” en weten wat bij jou zeilboot past. Heel goede zeil-resultaten met nieuwe grootzeil. Volgendjaar een nieuwe genua!

Antwoord van M Sails
Nog bedankt voor de eerder verstuurde foto's van uw Oceanis 343 met het nieuwe zeil, staat er netjes op. groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr. Cor Nelis

24 May 2019

5

keurig zeiltje geleverd voor mijn Bries!

Ingemeten, prijs conform afspraak en levering binnen de gestelde tijd! Dat is service waar je van op aankunt!

Antwoord van M Sails
dank voor het bericht, als u t.z.t. leuke foto's heeft mag u die altijd doorsturen. groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr. Luijendijk

24 May 2019

5

Goede service

Zeil ziet er goed uit

Antwoord van M Sails
Bedankt voor het leuke bericht, en de eerder verstuurde foto's. Staat er inderdaad mooi op! groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr de Ruijter

24 May 2019

4

Had dit jaren terug moeten doen

Onze wadder heeft sinds kort 2 nieuwe zeilen, hadden we dit maar eerder gedaan. Wat gaan we hoger aan de wind en sneller dan voorheen. Bedankt voor alle service en het resultaat.

Antwoord van M Sails
dank voor het positieve bericht. mvgr Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

hr. J. Vermaat

29 Mar 2019

4

goede service en prijs en mooi resultaat

Wij hebben op aanraden van onze buurman speciaal voor zeilmakerij M-Sails gekozen. Het eindresultaat voor onze Dehler 34 mag er wezen. De prijs was keurig en alles binnen de gestelde levertijd klaar. M-sails heeft ook het transport van naar Den Helder keurig geregeld en ons hierover informeert.

Antwoord van M Sails
Dank voor het positieve bericht. Transport wordt in bijna altijd door ons geregeld (afhalen mag natuurlijk altijd) zeker als klanten niet dichtbij wonen. Als U t.z.t leuke foto's heeft houden we ons aanbevolen. groeten zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Sinds 1981 is M-Sails de partner in nieuwe op maat gemaakte zeilen! Sindsdien zijn meer dan 29000 klanten U voorgegaan. Door deze jarenlange ervaring gaat het ons en onze klanten al ruim 37 jaar voor de wind

Contactgegevens

E-mail: info@m-sails.com
Tel: 0181403232
KVK: 24230559

Website
https://m-sails.com

Adres
M Sails
Postbus 395
3233ZH Oostvoorne

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0