9.6

Logospot


17 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 Sep 2020

5

Goed en snel ontwerptraject met uiteindelijk een mooi resultaat.

De ervaring met Logospot was goed. In het ontwerptraject is veel tijd en moeite gestopt en de feedback van ons werd goed meegenomen en verwerkt in de ontwerpen. We hebben veel keus gekregen tussen verschillende ontwerpen. We zijn uiteindelijk zeer tevreden met het logo!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2020

5

Super

Alles was helder en duidelijk. We zijn samen snel uit een mooi resultaat gekomen. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van Logospot.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 May 2020

5

Goede service met een goed eindresultaat!

Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe logo!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Apr 2020

5

Super tevreden!!!

Hebben voor mij een super mooi logo gemaakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Apr 2020

3

In het begin verliep de communicatie prima en de eerste ontwerpen waren echt een heel goed begin. De ideeën van logospot en die van mij kwamen niet altijd overeen en hierbij verliep de communicatie wat minder mijn inziens. Nadat ik daar feedback over gegeven had, kreeg ik daar eerlijk en oprecht een reactie op. Dat vond ik fijn! Kortom een bedrijf wat eerlijk naar zichzelf durft te kijken en wil leren. Mijn logo is helemaal geworden zoals ik het wilde en dat heeft logospot prachtig gedaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2019

4

Logo ontwerp door Logospot.

Van aanvraag logo tot het uiteindelijke ontwerp in 1 week. Goede en snelle service. Eindresultaat een nieuw modern logo voor ons bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2019

5

Zeer goed in meedenken, snel ,en zeer mooie/goede voorstellen/ideeen

Had nog geen ervaring met logospot


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Mar 2019

5

Professioneel

Snel, accuraat het gewenste resultaat


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Mar 2019

5

Top service met het gewenste resultaat

Snelle service en luisteren naar de wensen van de klant was wat mij gelijk opviel bij Logospot. Ik ben superblij met het logo wat gemaakt is door jullie en kijk uit naar het ontwerp van mijn huisstijl!! Een grote merci!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Dec 2018

5

Prima, snelle service. Wordt goed geluisterd naar onze wensen en dit ook treffend uitgevoerd

Danny komt de afspraken goed na. Ook als de opdracht is afgerond, kunnen we altijd nog terecht voor aanpassingen, die zonder problemen worden uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Logospot gelooft in betaalbaar ontwerp voor iedereen. Voor elke prijsklasse hebben wij een professioneel logo, op maat gemaakt! Achteraf en na tevredenheid betalen!
www.logospot.nl

Contactgegevens


0640764914

Logospot
Schoutenstraatje 17
5801BS
Venray

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten