9.8/10

Logospot


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

ARK Elektro

13 Mar 2019

5

Professioneel

Snel, accuraat het gewenste resultaat


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Manon Bosmans BePure Maastricht

11 Mar 2019

5

Top service met het gewenste resultaat

Snelle service en luisteren naar de wensen van de klant was wat mij gelijk opviel bij Logospot. Ik ben superblij met het logo wat gemaakt is door jullie en kijk uit naar het ontwerp van mijn huisstijl!! Een grote merci!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Theo Wijnhoven Boomkwekerijen.

21 Dec 2018

5

Prima, snelle service. Wordt goed geluisterd naar onze wensen en dit ook treffend uitgevoerd

Danny komt de afspraken goed na. Ook als de opdracht is afgerond, kunnen we altijd nog terecht voor aanpassingen, die zonder problemen worden uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mudcross Wanssum

07 Dec 2018

5

Ontwerp van het logo van Mud Cross Wanssum is goed ingespeeld op de activiteit

Eerst is er goed overleg geweest over het soort activiteit. Vervolgens is er een logo uit voortgekomen dat perfect het evenement weergeeft.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Timmerbedrijf de Hoog

02 Dec 2018

5

super ervaring mee Danny weet precies uit te druken waar mijn bedrijf voor staat

Erg goed Danny weet precies uit te drukken waar mij bedrijf voor staat nu ik zelf ga verhuizen heeft Danny weer alles aangepast en verzorgd zoals ook toen ik bij hem kwam voor het ontwerp dus ook een super service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Pedicurepraktijk FR!S

01 Dec 2018

4

Het logo is pakkend en kort voor mijn branche, waardoor mensen het blijven onthouden.

Prettige samenwerking. Danny kwam met goed advies, waardoor ik me erg kon vinden in zijn ideeën.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Van Wanssum Cafe

30 Nov 2018

5

snel werk, duidelijke communicatie en daardoor een passend en mooi logo gecreëerd, top!

Na een paar mailtjes, voorbeelden gekregen waarvan de uitgekozen werd uitgewerkt tot het eindresultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ald Vors

30 Nov 2018

5

Dik tevreden met t logo, modern en authentiek tegelijk! Heb er veel complimenten over gekregen!

Ontwerp is samengesteld waarbij goed is gekeken naar de uitstraling van ons bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Wijnhoven automotive

30 Nov 2018

5

Bedrijfs logo

Zeer enthousiast en vriendelijk. Duidelijk in de mogelijkheden en staat open voor eigen in breng van de klant. Gewoon goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Paracords

30 Nov 2018

5

Prettige samenwerking, super logo ontvangen!

Via Logospot.nl een logo laten maken en dit heeft mij niet teleurgesteld! Mooi logo voor mijn bedrijf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Logospot gelooft in betaalbaar ontwerp voor iedereen. Voor elke prijsklasse hebben wij een professioneel logo, op maat gemaakt! Achteraf en na tevredenheid betalen!

www.logospot.nl

Contactgegevens

E-mail: info@logospot.nl
Tel: 0640764914
KVK: 61680109

Adres
Logospot
Vosseven 5
5861 CV Wanssum

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0