9.4

Lederhosenwinkel.nl


210 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

99.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.5%

03 Aug 2020

5

dijen kletsende service !!

omdat ik onbekend was met lederhosen bestelde ik een te kleine maat - omruilen was geregeld binnen een week - geweldige service en vriendelijke woorden - gaat zeker een gevolg hebben


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Mar 2020

5

Super ervaring met contact Lederhosenwonkel.nl. Heel vriendelijk geholpen en geadviseerd. Snelle afhandeling van bestelling. Super service. Echte aanrader..

Mooie SUPER kwaliteit van artikelen. Zal zeker weer bij hun bestellen. Kan het iedereen aanraden en aanbevelen. Wij zijn zéér tevreden. 👍👍👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2020

5

Prima service.

Zeer mooie lederhosen gekocht. Er zat spijtig genoeg een gaatje . Toen ik deze melding maakte hebben jullie onmiddelijk een ander opgestuurd. We mochten zelfs de ander houden als reserve. Wat een service .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Oct 2019

5

Zeer snelle en heel goede service

Enorm snelle en goede service: bij twijfel over de maat van de lederhosen werd per omgaande een e-mail reactie gestuurd. Het omruilen van en versturen van de andere maat werd direct de volgende dag geregeld, terwijl het omruil exemplaar nog moest worden ontvangen door Lederhosenwinkel.nl. Bereikbaarheid (online) en service van hoog niveau.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2019

5

Fantastisch klantvriendelijk bedrijf!

Lederhose vlot geleverd. Prima kwaliteit, verkeerde maat besteld. Een berichtje en twee dagen later al een andere. Samengevat, een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2019

5

Super service

Snelle levering, lederhose een maatje te groot besteld, terug gestuurd en de volgende dag de goede maat in huis!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2019

5

Mega veel keuze en uitstekende service bij omruilen!

Had een ledehose besteld. Precies volgens verwachting, alleen was de maat te klein. Retourprocedure heel eenvoudig; nadat ik een mail had gestuurd, was de passende maat al onderweg! Terwijl ik mijn retour nog moest verzenden. Top service, daardoor toch op tijd de juiste lederhose in huis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Sep 2019

5

Super service!

Ik had een lederhosen besteld maar hij was veel te groot omdat ik mijn maat niet wist. Ik ben gemaild nadat ik deze retour had gestuurd met de vraag of ik een andere maat wilde. Ik vertelde dat ik mijn maat niet wist. Ik ben geholpen door een van de werknemers door het geven van middel en heup maat. Ik kreeg de nieuwe twee dagen later binnen en deze paste perfect! Super erg bedankt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Sep 2019

5

Goede service, prima kwaliteit/prijs verhouding

Zeer snel geleverd, ruilen zonder veel administratie en ook heel snel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Geweldige service !

Ik had een nieuwe set bretels nodig, en die werd gelijk de volgende werkdag verzonden. Top service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Lederhosenwinkel.nl

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.
Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.
Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.
Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl

Contactgegevens


0628531992

Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN
Hengelo Gld

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten