9.4/10

Lederhosenwinkel.nl


191 Beoordelingen (totaal)
50 beoordelingen (12 maanden)

99.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.5%

Judith

Score: 5

07 Jan 2019

Snelle levering

Snelle levering en contact goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Friso van Kats

Score: 5

30 Dec 2018

Onwijs gave lederhose in top kwaliteit

Lederhose XXL suède zit fantastisch. Ben 2.09 meter en heb maat 58 en 60 besteld en maat 58 kon weer retour. Super service dus!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marieke

Score: 5

16 Dec 2018

Kwalitatief goed een zeer vriendelijke klantenservice!

Je waant je met deze lederhosen direct in de Alpen of op een Oktoberfest! Alleen omdat ik toch niet zeker was van de fitting (soms wijken maten af van de omschrijving) had ik twee maten besteld. (De maatlabel is overigens heel nauwkeurig en correct.) Het pak wat uiteindelijk niet paste, mijn "back-up", wilde ik graag retourneren. Alleen door een miscommunicatie thuis lag deze al 1,5 maand klaar voor verzending. Pim benaderd over de mogelijkheden en die heeft me (direct) heel fijn en vriendelijk geholpen! Retourneren bleek geen probleem. Details over de mail verder afgestemd en het pak is inmiddels onderweg :). Super fijn!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arjan vd Vliet

Score: 5

06 Nov 2018

Snelle en goede service!

Snelle levering en mooie kwaliteit. Vragen per email werden snel en op een adequate manier met goede service afgehandeld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan Berkelaar.

Score: 5

20 Oct 2018

snel en goed.

Onlangs 2 lederhosen besteld en inderdaad vandaag besteld, morgen in huis. Ik wilde 1 broek terugsturen en op mijn vraag per e-mail welke procedure ik moest volgen kwam dezelfde dag een duidelijk antwoord. Prettig als het zo soepel verloopt, dat hoor je vaak genoeg anders.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart

Score: 5

05 Oct 2018

Top Service!

Super geholpen bij het bestellen. Wordt goed meegedacht qua maten en kosten nog moeite gespaard. Heb nu eindelijk een echte lederhosen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ronald Huisman

Score: 4

01 Oct 2018

Snelle levering

De bestelling was compleet en snel bij ons. Ook het retour zenden van een aantal stuks was geen probleem.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart

Score: 4

29 Sep 2018

Prima service & mooie producten!

We hebben een goed Okotberfest gehad met de Lederhosen van Lederhosenwinkel.nl. Zowel de service als de producten van hoge kwaliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jimmy kaal

Score: 5

26 Sep 2018

Top service

Had een lederhosen nodig maar ze hadden de juiste maat niet dus via mail voorstel gehad voor ander model en was binnen een dag geregeld top service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jimmy kaal

Score: 5

26 Sep 2018

Top service

Had een lederhosen nodig maar ze hadden de juiste maat niet dus via mail voorstel gehad voor ander model en was binnen een dag geregeld top service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.
Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.
Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.
Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl


Contactgegevens
E-mail: info@lederhosenwinkel.nl
Tel: 0628531992
KVK: 51519526

Adres
Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN Hengelo Gld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate