9.4/10

Lederhosenwinkel.nl


200 Beoordelingen (totaal)
37 beoordelingen (12 maanden)

99.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.5%

Robert van der Valk

14 Mar 2019

5

Snel en correct!

Mooie collectie, snelle service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jarno Vermunt

28 Feb 2019

5

Wat een service, deze mensen zijn echte liefhebbers en dat merk je!

Ik was op zoek naar nieuwe bretels voor mijn reeds bestaande lederhosen. Eigenlijk zocht ik alleen contact met Lederhosenwinkel om te vragen waar ik moest zoeken om deze bretels te vinden. Lederhosenwinkel.nl hielp me zelf aan mooie bretels. Aangezien deze alleen met nieuwe lederhosen verkocht worden, had ik geluk dat zij een gebruikte hadden liggen. zodoende was mijn lederhosen weer compleet! Prima service, zelfs zonder winstbelang!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Benno

27 Feb 2019

4

Top service en kwaliteit

Bestelling snel verwerkt en geleverd. Mooie kwaliteit en top service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

P.Sanders

26 Feb 2019

5

Hartstikke goede service!!!!

Was op zoek voor gespen voor mijn lederhose en kon deze nergens los vinden. Contact gehad met lederhosenwinkel en zij hebben mij geholpen aan een nieuw bovenstuk van de lederhose. Volgende dag al in huis. Top adres!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Hans

25 Feb 2019

4

Snelle service

vrijdag besteld, zaterdag in huis. Helaas werd verkeerde maat geleverd. Maandag contact gehad en werd juiste maat opgestuurd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Tom Mols

08 Feb 2019

4

Geweldige service waarbij je onmiddelijk wordt verder geholpen bij je bestelling en na mailing.

Ik had zelf een fout ingegeven op de website bij een bestelling en was niet zeker of alles goed verlopen was uiteindelijk. Ik heb dan naar het op de site opgegeven e-mail adres een bericht verzonden en de ochtend nadien had ik al onmiddellijk antwoord en werd alles geregeld. Wat dit betreft ben ik zeer tevreden over de geleverde service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Joana

31 Jan 2019

5

Servicegericht, snelle levering en reactie op de mail. Goede kwaliteit.

Ik had voor mijn zoontje een tirolerbroek besteld. Het product binnen 2 dagen ontvangen. De broek was te groot maar dat was mijn fout ik had de verkeerde maat ingeschat. Maten vallen normaal uit. Gemaild om te vragen of ik het retour mocht sturen het was geen probleem en kon het ruilen voor een maat kleiner. Product goede prijs kwaliteit verhouding. En servicegericht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Kelly

23 Jan 2019

5

Snelle levering en uitstekende klantenservice

De bestelling was gauw geleverd. Tevens is de klantenservice zeer behulpzaam, vriendelijk en niet onbelangrijk erg snel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Gijs

17 Jan 2019

4

Mooi product, lekker stevig leer

Ik heb een lederhose gekocht als kado voor een collega die in Salzburg ging werken en werd jaloers toen hij hem uitpakte. Helaas had ik een te grote maat besteld, maar dat was heeft de Lederhosenwinkel zonder problemen omgeruild.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Judith

07 Jan 2019

5

Snelle levering

Snelle levering en contact goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.
Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.
Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.
Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl

Contactgegevens

E-mail: info@lederhosenwinkel.nl
Tel: 0628531992
KVK: 51519526

Adres
Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN Hengelo Gld

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten