9.4/10

Lederhosenwinkel.nl


186 Beoordelingen (totaal)
46 beoordelingen (12 maanden)

99.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.5%

Arjan vd Vliet

Score: 5

06 Nov 2018

Snelle en goede service!

Snelle levering en mooie kwaliteit. Vragen per email werden snel en op een adequate manier met goede service afgehandeld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan Berkelaar.

Score: 5

20 Oct 2018

snel en goed.

Onlangs 2 lederhosen besteld en inderdaad vandaag besteld, morgen in huis. Ik wilde 1 broek terugsturen en op mijn vraag per e-mail welke procedure ik moest volgen kwam dezelfde dag een duidelijk antwoord. Prettig als het zo soepel verloopt, dat hoor je vaak genoeg anders.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart

Score: 5

05 Oct 2018

Top Service!

Super geholpen bij het bestellen. Wordt goed meegedacht qua maten en kosten nog moeite gespaard. Heb nu eindelijk een echte lederhosen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ronald Huisman

Score: 4

01 Oct 2018

Snelle levering

De bestelling was compleet en snel bij ons. Ook het retour zenden van een aantal stuks was geen probleem.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart

Score: 4

29 Sep 2018

Prima service & mooie producten!

We hebben een goed Okotberfest gehad met de Lederhosen van Lederhosenwinkel.nl. Zowel de service als de producten van hoge kwaliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jimmy kaal

Score: 5

26 Sep 2018

Top service

Had een lederhosen nodig maar ze hadden de juiste maat niet dus via mail voorstel gehad voor ander model en was binnen een dag geregeld top service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jimmy kaal

Score: 5

26 Sep 2018

Top service

Had een lederhosen nodig maar ze hadden de juiste maat niet dus via mail voorstel gehad voor ander model en was binnen een dag geregeld top service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Paul Dorsemagen

Score: 5

26 Sep 2018

Goede service!

Voor Oktoberfest broek en toebehoren aangeschaft. De meeste info stond op de site, maar mijn aanvullende vragen werden goed per telefoon beantwoord. Ik heb eerst een verkeerde maat besteld, snel werd een andere met de juiste maat toegestuurd. De broek (kort model met rode stiksels), zat eigenlijk gelijk goed. Fijne sokken en prima vest. Het Oktoberfest wordt (qua kleding) weer wat traditioneler, de bezoekers van de biertenten doen de laatste jaren meer hun best om met een fraaie lederhosen en met een leuk vest (en dames de Drndl-jurk) te verschijnen in de Theresiën-Wiesen. Veel lol mee gehad en ik ga zeker nog eens terug. Ik ga deze outfit ook eens aandoen met carnaval...


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Allard

Score: 5

25 Sep 2018

Duidelijk website. Behulpzaam

Goede kwaliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Aron

Score: 5

22 Sep 2018

Snelle levering en reactie

Lederhosen besteld, was snel binnen: Bleek helaas net te klein. Omruilen was geen probleem. Goede en snelle reactie van de klantenservice per e-mail.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.
Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.
Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.
Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl


Contactgegevens
E-mail: info@lederhosenwinkel.nl
Tel: 0628531992
KVK: 51519526

Adres
Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN Hengelo Gld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate