9.4/10

Lederhosenwinkel.nl


109 Beoordelingen (totaal)
48 beoordelingen (12 maanden)

99.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.1%

Bob Hoefsloot

Score: 5

25 Sep 2017

super geholpen en prachtig produkt en op tijd

Even gebeld met ze. Vandaag besteld en morgen in huis. Top kwaliteit lederhosen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maurice

Score: 5

21 Sep 2017

Mooie lederhosen van hoge kwaliteit, voor een goede prijs.

Snelle levering, ik had alleen een maat te groot besteld, wel een hele mooie degelijke broek zoals op de site beschreven staat. Retour is geen probleem en snel afgehandeld. Al met al een zeer goede service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lease Fabriek - Auto lease

Score: 5

20 Sep 2017

Snel en goed

levering binnen 2 werkdagen en product is van goede kwaliteit!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Co

Score: 5

19 Sep 2017

Snel en correct

Een partij lederhosen bestelt via de site. Alles snel en netjes geleverd. Wunderbar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J.P. Jansen

Score: 5

19 Sep 2017

Top service

Voldoende tijd genomen voor wensen, passen van kleding etc. Snelle bezorging met de post.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Iersel

Score: 5

16 Sep 2017

Super snelle en uitstekende service.

Helaas een te grote lederhose besteld. Ruilen was geen probleem. Zelfs kostelioos een maat kleiner ontvangen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wim van Beek

Score: 5

15 Sep 2017

Goede service en snelle levering

Zeer tevreden. Bestelling snel en goed geleverd. Duidelijk aangegeven. Ik had effe de verkeerde maat besteld, geen probleem. Werd ook zo weer opgelost!! Absoluut een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

vangansewinkel maarten

Score: 5

15 Sep 2017

kwaliteitsvolle kleding en snelle levering

de klantenservice reageert snel en zeer behulpzaam


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans Schouten

Score: 5

08 Sep 2017

super service mooie producten

Super aardig top service echt een aanrader


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

kamphuis

Score: 1

04 Sep 2017

tolles lederhosen

mijn lederhosse ik heb hier een nieuwe lederhosse besteld en ook netjes ontvangen ziet er allemaal goed uit past en zit goed dus ik denk dat ik hier veel plezier van heb


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.

Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.

Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.

Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl


Contactgegevens
E-mail: info@lederhosenwinkel.nl
Tel: 0628531992
KVK: 51519526

Adres
Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN Hengelo Gld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate