9.4/10

Lederhosenwinkel.nl


207 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

99.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.5%

07 Oct 2019

5

Zeer snelle en heel goede service

Enorm snelle en goede service: bij twijfel over de maat van de lederhosen werd per omgaande een e-mail reactie gestuurd. Het omruilen van en versturen van de andere maat werd direct de volgende dag geregeld, terwijl het omruil exemplaar nog moest worden ontvangen door Lederhosenwinkel.nl. Bereikbaarheid (online) en service van hoog niveau.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2019

5

Fantastisch klantvriendelijk bedrijf!

Lederhose vlot geleverd. Prima kwaliteit, verkeerde maat besteld. Een berichtje en twee dagen later al een andere. Samengevat, een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2019

5

Super service

Snelle levering, lederhose een maatje te groot besteld, terug gestuurd en de volgende dag de goede maat in huis!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2019

5

Mega veel keuze en uitstekende service bij omruilen!

Had een ledehose besteld. Precies volgens verwachting, alleen was de maat te klein. Retourprocedure heel eenvoudig; nadat ik een mail had gestuurd, was de passende maat al onderweg! Terwijl ik mijn retour nog moest verzenden. Top service, daardoor toch op tijd de juiste lederhose in huis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Sep 2019

5

Super service!

Ik had een lederhosen besteld maar hij was veel te groot omdat ik mijn maat niet wist. Ik ben gemaild nadat ik deze retour had gestuurd met de vraag of ik een andere maat wilde. Ik vertelde dat ik mijn maat niet wist. Ik ben geholpen door een van de werknemers door het geven van middel en heup maat. Ik kreeg de nieuwe twee dagen later binnen en deze paste perfect! Super erg bedankt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Sep 2019

5

Goede service, prima kwaliteit/prijs verhouding

Zeer snel geleverd, ruilen zonder veel administratie en ook heel snel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Geweldige service !

Ik had een nieuwe set bretels nodig, en die werd gelijk de volgende werkdag verzonden. Top service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Mar 2019

5

Snel en correct!

Mooie collectie, snelle service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Feb 2019

5

Wat een service, deze mensen zijn echte liefhebbers en dat merk je!

Ik was op zoek naar nieuwe bretels voor mijn reeds bestaande lederhosen. Eigenlijk zocht ik alleen contact met Lederhosenwinkel om te vragen waar ik moest zoeken om deze bretels te vinden. Lederhosenwinkel.nl hielp me zelf aan mooie bretels. Aangezien deze alleen met nieuwe lederhosen verkocht worden, had ik geluk dat zij een gebruikte hadden liggen. zodoende was mijn lederhosen weer compleet! Prima service, zelfs zonder winstbelang!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Feb 2019

4

Top service en kwaliteit

Bestelling snel verwerkt en geleverd. Mooie kwaliteit en top service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Lederhosenwinkel.nl

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.
Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.
Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.
Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl

Contactgegevens


0628531992
KVK: 51519526

Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN
Hengelo Gld

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten