9.4/10

Lederhosenwinkel.nl


139 Beoordelingen (totaal)
74 beoordelingen (12 maanden)

99.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.3%

N Cleven

Score: 5

03 Nov 2017

Overzichtelijke website en goede nazorg

Keurig en op tijd bezorgd, prettige en persoonlijke afhandeling van te groot bestelde spullen. Kortom als ik weer iets nodig heb voor een oktoberfest kom ik er weer terug


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco

Score: 5

31 Oct 2017

Goede service en prima kwaliteit

Na het bestellen van 2 lederhosen kreeg ik bericht dat er 1 niet meer leverbaar was, maar dat mij een alternatief was toegestuurd. Tevens goede service bij het retour zenden van een te grote lederhose.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Benji

Score: 5

30 Oct 2017

Gewoon goed,

Bestelling was binnen enkele dagen binnen. Goeie kwaliteit. Ik had een eenvoudige versie maar was onverwachts een echte eye-catcher. Al om al zeer goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ben

Score: 5

27 Oct 2017

Prima service en contact

Prima service en contact. Ik had de lederhose Stephan besteld en kreeg praktisch direct een telefoontje met de mededeling dat deze tijdelijk niet op voorraad was, heb meteen van de mogelijkheid gebruik gemaakt meer informatie over andere modellen te krijgen en kreeg keurig per post de lederhose Hansi om deze te beoordelen en te beslissen of dit type mijn ook beviel. Het telefonisch contact verloopt zeer prettig en de uitleg is duidelijk. Beoordeling van de lederhose: Mooie kwaliteit leder gebruikt, viel mij op hoe "zacht" het is, de afwerking is prima. Kortom dit is wat je verwacht van een lederhose. Ik heb er toch voor gekozen om het type Stephan te nemen, moet daar nog wel even op wachten want deze komen nog binnen...deze zal ik dus later beoordelen maar als de kwaliteit en afwerking zo is als type "Hansi", dan ben ik dik tevreden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jimmy Steffann

Score: 5

27 Oct 2017

Snelle levering en snelle afwerking van retouren.

Lederhosen set besteld voor oktoberfest. Snel geleverd. Omdat 1 lederhosen te groot was, retour gestuurd. Prima afhandeling en klantvriendelijk dat je via whatsapp een retour kunt aanmelden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

barry gibcus

Score: 4

25 Oct 2017

Goede ervaring zeer vriendelijke man die mij per telfoon perfect advies heeft gegeven

Prachtige Lederhosen gekocht van runderleer. Zit echt heerlijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joris

Score: 5

23 Oct 2017

Top service !

Snel, klant vriendelijk, top !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Van dort

Score: 4

23 Oct 2017

Lekker snel en makkelijk!

Goede service maar de blouse heeft echt veel te korte mauwen. Zelfs ik met normale armlengte ben dit niet gewend.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dick van klaveren

Score: 4

15 Oct 2017

Gewoon goed

Goede site met ruime sortering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Niels Boley

Score: 5

14 Oct 2017

Zeer snelle enpersoonlijke service!

Na verkeerde maat te hebben besteld was er direct persoonlijk contact. Juiste maat werd direct in back order gezet. Kwaliteit is inderdaad zoals op de site beschreven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.

Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.

Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.

Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl


Contactgegevens
E-mail: info@lederhosenwinkel.nl
Tel: 0628531992
KVK: 51519526

Adres
Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN Hengelo Gld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate