9.4/10

Lederhosenwinkel.nl


153 Beoordelingen (totaal)
78 beoordelingen (12 maanden)

99.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.3%

Janneke

Score: 5

09 Apr 2018

Supervriendelijke en snelle service, mooie kwaliteit.

Super: leuk contact, snel geleverd, mooie kwaliteit!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Thaeke

Score: 5

30 Mar 2018

Zelfs met een maatje meer weet Pim je prima in het leer te helpen.

Nog de zelfde dag komen passen en die avond met een lederhosen, schoenen, overhemd en schoenen de blits gemaakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob

Score: 5

23 Mar 2018

Super

Ben erg tevreden kreeg advies om juiste maat te kiezen. Mooie broek


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pure performance styling & entertainment

Score: 5

09 Mar 2018

Super kwaliteit en service

Top!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dim van der Made - Made Media

Score: 5

28 Feb 2018

GEWELDIGE SNELLE SERVICE

Kortdag kreeg ik de vraag of ik mee wilde naar een feestje waar Lederhosen voor nodig zijn. Online gezocht en kwam al snel op lederhosen.nl uit. Aangezien ik nog maar twee dagen had en zeker wilde zijn dat alles op tijd binnen zou zijn heb ik gebeld en de man garandeerde mij dat alles op tijd zou binnen zijn. Telefonisch alles doorgegeven zodat hij kon zien of alles aanwezig was, dat was gelukkig en hij legde het direct apart (bedankt voor het vertrouwen!). Tevens heb ik een paar mooie sokken vrijblijven erbij gekregen (Nogmaals dank!). Daarna direct alles online besteld en zoals belooft kwam alles super netjes binnen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

BILLEN BENNY

Score: 5

18 Feb 2018

top prijs kwaliteit een aanrader

Alles thuis opgemeten,besteld. Zeer goede kwaliteit en alles past perfect zelfs de schoenen een echte aanrader. volgend jaar zeker mijn tiroler outfit uitbreiden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jeroen

Score: 5

11 Feb 2018

Prettig contact en snelle levering

Prettig contact en snelle levering. Mooie kwaliteit


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

jos

Score: 5

09 Feb 2018

prima service en schitterende lederhosen

Nadat een lederhosen niet de juiste maat was en een onderdeel kapot was is er direct zonder eerst te moeten betalen een 2e opgestuurd door de winkel met de juiste maat en ook een nieuw onderdeel, zodat ik deze kon passen en de andere retour kon zenden, dit alles na persoonlijk telefonisch advies, topwinkel


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Simone

Score: 5

08 Feb 2018

Geweldig winkel

Great products, easy buy and fast delivery ! Thanks


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Simone

Score: 5

07 Feb 2018

Geweldig winkel

Great products, easy buy and fast delivery ! Thanks


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Lederhosenwinkel.nl verkoopt en verhuurt kwalitatieve lederhosen gemaakt van 100% leer.
Naast onze standaard collectie, bieden wij een exclusieve collectie aan die met de hand voor ons wordt gemaakt.
Tevens bieden wij andere kledingstukken en accessoires voor een geslaagd Oktoberfest of Bierfeest.
Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag via Whatsapp, Telefoon of natuurlijk per mail.
Groet,
Team Lederhosenwinkel.nl


Contactgegevens
E-mail: info@lederhosenwinkel.nl
Tel: 0628531992
KVK: 51519526

Adres
Lederhosenwinkel.nl
Winkelsweg 2
7255PN Hengelo Gld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate