0

LaVieXL


0 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

0% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

0%

Bedrijfsinformatie


LaVieXL

Wij van LaVieXL willen het voor bijna iedereen mogelijk maken om onze producten aan te schaffen en daarnaast zeer goede service te ontvangen als er dan al een keer iets mis gaat.
Door groot in te kopen, met een klein team 7 dagen in de week erg hard te werken en goed op de kosten te letten kunnen wij voor de allerscherpste prijs leveren!
Veiligheid:
Bestellingen kunnen worden afgerekend via de veilige betaalmethoden iDEAL en PayPal. Met deze betaalmethoden heeft u aankoopbescherming waardoor u 100% veiligheid heeft.
De door u bestelde producten worden altijd binnen maximaal 4 werkdagen gratis geleverd. Meestal is dit al binnen twee tot drie werkdagen.
Mocht onverhoopt een artikel niet naar wens zijn dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons melden en wij zorgen er dan voor dat het artikel / de artikelen kosteloos weer wordt / worden afgehaald / retour gestuurd kunnen worden. U ontvangt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen, nadat wij de retour in goede orde ontvangen en gecontroleerd hebben op het rekeningnummer waarmee de bestelling gedaan is, retour.

Contactgegevens


0247634280

LaVieXL
Rolling Stonesstraat, 16
6663hs
Lent

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten