9.8

Lasergame Hoogeveen


28 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

09 Dec 2020

5

Helemaal uit je dak gaan en jezelf verliezen in een lasergame

Prettig contact, snel reactie en spullen goed voor elkaar


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2020

5

Super service

Hele goede service. Snel antwoord en vriendelijk. Paar dagen van te voren gereserveerd en alles prima verzorgd. Incl goede uitleg en extra batterijen. Top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2020

5

Top feestje

Super feestje gehad met 12 kids. Alles prima voor elkaar en duidelijke uitleg. Vooral capture the flag vonden ze mooi!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2020

4

Geweldig om te doen.

Als je een feestje hebt of gewoon een gekke bui met een aantal personen is dit een aanrader. Super gemakkelijk in een box. Het was goed voor elkaar. We gaan het zeker nog een keer doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Oct 2020

5

Top geregeld!

Super leuk om te doen alles keurig netjes en werkte naar behoren. Duidelijke beschrijving Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Oct 2020

4

Leuke activiteit!

Het was leuk om te doen en makkelijk in gebruik. Op de 1e dag hadden we er veel plezier van. Op de 2e dag deden een aantal guns het niet. Het opladen lukte niet meer. Het opladen van de guns is erg makkelijk en iedereen kon meedoen. Erg leuk om vaker te doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2020

5

Geweldige activiteit!! Je maakt in een mum zo een voortreffelijk feest voor de kinderenšŸ˜‰

Super handig om het te reserveren, lekker dichtbij huis ook.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2020

5

Ideale kinderfeestje in deze tijd

Super leuk om te doen vonden de kids. Alles netjes in een box. Zelfs handgel toegevoegd in deze periode!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2020

5

Leuk

Goed contact, alles netjes in een box opgehaald. De kids vonden het super!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jun 2020

5

Het was een groot succes!

prima


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Lasergame Hoogeveen

Verhuur van complete lasergamepakketten.

Contactgegevens


0648552021

Lasergame Hoogeveen
Irisstraat 19
7906 NG
Hoogeveen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten