9.8

Lasergame Hoogeveen


64 Beoordelingen (totaal)
17 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

10 Jul 2022

5

Lasergame, top idee voor een kinderfeestje

Super voor elkaar. Goed bereikbaar, snelle reactie en er is goed nagedacht over de pakketen. Duidelijke handleiding, extra Guns en batterijen. Dit gaan we vaker doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2022

5

Het is genieten van de enthousiaste jongens en meiden die het spel hebben gedaan!

Er is een snelle en gemakkelijke communicatie. Er wordt meegedacht. Alles wordt goed voor elkaar in een box meegeleverd. Je kunt zo het spel spelen met uren plezier!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2022

5

Geweldig geregeld

Top ervaring. De omgang met meneer was heel makkelijk. Veel mogelijk. En super relax. Hij had er extra guns bij in gedaan voor als 1 het niet zou doen. Ook zaten er genoeg extra batterijen bij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jun 2022

4

Super goed geregeld !

We hebben afgelopen zondag ,mijn gewonnen prijs geint . Super goed geregeld , er word aan alles gedacht bv nieuwe batterijen en een mooie oorkonde . De kinderen hebben een geweldige leuke middag gehad ...we hebben genoten samen .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jun 2022

5

Lasergame, garantie voor een leuk feest

Al 2x deze lasergames gehuurd. Materiaal is netjes en wordt met juiste handleiding erbij geleverd. De kinderen krijgen zelfs na afloop een certificaat mee. Ongeacht leeftijd is lasergame een superleuk spel en je hebt gegarandeerd een leuk feest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jun 2022

5

Geslaagd feest

De ideale manier om in de winkel te lasergamen. Makkelijk te gebruiken, na nog laat app contact. De baas nog nooit zo enthousiast door de winkel zien rennen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jun 2022

5

Super leuke game

Mooie goed werkende laser Guns. Fijne en snelle communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jun 2022

5

Prima geregeld!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 May 2022

5

Super leuk

Vriendelijke, snelle beantwoording van vragen. Goed materiaal, prettige afstemming. Top om te doen voor een feestje met 12 jarige jongens!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 May 2022

5

Top geregeld!!

Wij hebben de lasergame,s vrijdag opgehaald en zondag weer terug gebracht 8 Guns , meerdere certificaten , extra pakjes batterij , en glow in the dark sticks . We hebben super leuk meerdere keren het spel gespeeld voor een zeer laag tarief Kortom aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Lasergame Hoogeveen

Verhuur van complete lasergamepakketten.

Contactgegevens


0648552021

Lasergame Hoogeveen
Irisstraat 19
7906 NG
Hoogeveen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten