10

KOAS


5 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 Mar 2019

5

Fijne samenwerking; menselijk én zeer deskundig

De boekhouding kan ik grotendeels zelf doen omdat KOAS mij op de achtergrond bijstaat. KOAS kijkt elk kwartaal over mijn schouder mee en corrigeert waar nodig. Op iedere vraag komt een duidelijk antwoord en pro actief geeft Renee ook adviezen met betrekking tot de belasting aangifte en investeringen. Daar wordt ik blij van en dat inspireert mij weer in het ondernemen. Ik wil iedere ondernemer in Zeewolde adviseren om voor zijn bedrijfsadministratie contact op te nemen met KOAS in Zeewolde.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Mar 2019

5

Zeer tevreden over de dienstverlening!

Prima ervaring met de dienstverlening door Renee. Reactietermijn is kort en het antwoord op mijn eventuele vragen zijn helder.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Mar 2019

5

Geen stress meer dankzij KOAS

Als startende ondernemer ervoer ik veel stress bij het invullen van de kwartaalaangiften en jaaropgaaf. Dankzij KOAS hoef ik daar gelukkig niet meer naar om te kijken. Renee is betrouwbaar, goed bereikbaar en ik kan met al mijn vragen bij 'm terecht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Mar 2019

5

Altijd snelle response bij vragen.

KOAS is een bedrijf waar snel mee te schakelen valt. De communicatie is altijd lekker vlot en dat is een pre zeker in de boekhouding. Koas verzorgt voor ons het personeel bestand en de boekhouding en zijn al jaren zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Mar 2019

5

Totale ontzorging van mijn boekhouding!

Alle kwartaalaangiftes en een jaarverslag. Ik hoef alleen maar de inkomende en uitgaande facturen in een mapje te stoppen, de rest doe KOAS. Binnen een paar klikken heeft hij voor mij op een rijtje wat mijn winst, kosten en te betalen belasting is. Als ondernemer kan ik hier zelf niet tegen werken!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


KOAS

Contactgegevens


0638634518

KOAS
Postbus 221
3891 AE
Zeewolde

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten