9.6

IZOwonen


45 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Jul 2022

5

Laat de zon maar schijnen

Zeer fijne en directe communicatie.Direct een goed gevoel en altijd bereikbaar en goede info mbt levering en installatie. Installatie door ervaren ,vakkundig en fijn personeel Nette en marktconforme offerte voor A klasse materiaal. Nu afwachten of we verwachte opbrengst gaan halen wij hebben er vetrouwen in.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jul 2022

5

Prettig contact, duidelijke informatie en een goed werkend systeem.

De mensen zijn vriendelijk en deskundig. Korte lijnen binnen het bedrijf, waardoor er geen ruis ontstaat. Zijn duidelijk over wat je kan verwachten zowel in proces als qua produkten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 May 2022

5

Top bedrijf! Niet nadenken gewoon doen!

Offerte snel rond, planning voor installatie gemaakt, maar de werkzaamheden van de dakdekkers zorgden voor wat vertraging. IZO wonen zorgde voor een snelle herplanning. Het installatieteam inspecteerde de locatie, stelde een nog betere plek voor om de panelen te plaatsen, wees terloops een paar plekken aan de dakbedekking aan die niet goed meer waren. Ook hadden de dakdekkers de ankers die IZO wonen had geïnstalleerd beschadigd. IZO wonen heeft alles op eigen kosten hersteld. Top bedrijf! De medewerkers en de eigenaren zijn erg service gericht en dus niet geld gericht zoals vele anderen. IZO wonen zorgde in een rap tempo dat de panelen werden gemonteerd en op een door mij aangewezen route naast het huis werden aangesloten op het netwerk. Alles werkt zoals gewenst, prima prestatie, ik ben een erg tevreden klant. Absoluut een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Apr 2022

5

Uitstekende service!

Verankering van zonnepanelen op een bitumen hellend dak en aanbrengen van de zonnepanelen. Zorgvuldige en snelle levering van deze diensten. Top!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2022

4

Prima prijs kwaliteit.

Vlot contact, snel de offerte of aanpassingen daarvan en keurige vakmensen die de installatie hebben volbracht. Nog even afwachten of we het beoogde resultaat behalen maar tot nu toe (ruim 6 maanden) ziet het er goed uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2022

4

IZOnnepanelen Top

In eerste instantie waren we niet zo tevreden, echter is deze ontevredenheid door keurig handelen van IZOwonen weggenomen. Dus uiteindelijk super tevreden met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2022

5

Prima service en een persoonlijk contact

Prima service geleverd. Onze situatie is terplaatse beoordeeld en we hadden vanaf het eerste moment persoonlijk contact


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2022

5

Goede communicatie en goede service

Erg goede ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jul 2021

5

Uitstekende service

Goed bedrijf, komt afspraken goed na, lost problemen adequaat op, Installatie goed gedaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2021

5

Gewoon top goede communicatie

In contact gekomen met. Bert een man met passie voor ze vak en heel bekwaam goed bereikbaar na installatie geven ze ook een goedr monitor service als er iets is zien ze meteen dat er iets is met panelen en nemen ze contact met je op om langs te komen om de panelen te controleren ik zou dit bedrijf ckr aan raden zelf de btw terug gave regelen ze met je en kan dit ook bij hun lenen omdat dit niet bij een duurzaanheids lening zit


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


IZOwonen

Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Contactgegevens


0850657337

IZOwonen
Prinses Margrietlaan 15
2404HA
Alphen aan den Rijn

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten