9.6

IZOwonen


36 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 May 2021

5

Gewoon top goede communicatie

In contact gekomen met. Bert een man met passie voor ze vak en heel bekwaam goed bereikbaar na installatie geven ze ook een goedr monitor service als er iets is zien ze meteen dat er iets is met panelen en nemen ze contact met je op om langs te komen om de panelen te controleren ik zou dit bedrijf ckr aan raden zelf de btw terug gave regelen ze met je en kan dit ook bij hun lenen omdat dit niet bij een duurzaanheids lening zit


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 May 2021

5

Persoonlijk en professioneel, kwaliteit voor een prima prijs

Het was even zoeken naar de beste indeling op het dak. Het team van Izo wonen dacht goed mee. Toen een deel van de dakbedekking verouderd bleek, stelden ze zich heel flexibel op, en deden de rest van de installatie na de reparatie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2021

5

Prima service

Van offerte tot installatie alles goed geregeld, problemen worden snel verholpen, kortom prima service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Apr 2021

5

IZO Wonen heeft een zeer goede indruk achtergelaten. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

De zonnepanelen zijn naar mijn volle tevredenheid geinstalleerd binnen een dag. De medewerkers van de buitendienst hebben uitgelegd hoe alles werkt en het draaide dezelfde dag. Ook de app van SolarEdge is super handig omdat ik meteen kan zien wat de opbrengst is. Ik ben naar volle tevredenheid geholpen. Proficiat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Mar 2021

5

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden. Wij zijn van te voren goed geïnformeerd door de adviseur die bij ons thuis kwam. Daarna zijn er goede afspraken gemaakt over het plaatsen, want snel en vakkundig gebeurd is. De uitleg over het systeem was ook duidelijk en de service om voor ons bij de belastingdienst de zaken te regelen is ook heel fijn. De administratie kan wel een klein puntje van aandacht gebruiken. Wij werden, een maand nadat de zonnepanelen geplaatst waren, een telefoontje of de adviseur al een afspraak had gemaakt om langs te komen en een achterplaat die nog altijd geplaatst moet worden, daar wordt telkens iets over genoteerd, maar daar horen we niets over. Maar dit zijn kleine puntjes, verder zijn we uitermate tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Feb 2021

5

Netjes!

Netjes geholpen van het begin tot het eind. Dank aan de adviseur voor de goede uitleg en hulp. En dank aan de harde werkers voor het installeren. Jongens die weten wat ze doen en doen het netjes. Top! Wij zeggen: Een aanrader 👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Feb 2021

4

Goed gesprek met een duidelijke offerte. De verdere begeleiding is ook zeer goed verlopen.

De communicatie verloopt erg goed en er wordt ook meteen adequaat gereageerd. Plaatsen van de panelen was bij ons nml niet helemaal goed verlopen maar werd meteen met een nieuwe afspraak en ook andere monteurs keurig hersteld. Wat ook heel prettig is is dat IZO wonen alles richting de belastingdienst verzorgd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Feb 2021

4

Geweldig

Alles vanaf de intake tot installeren, telefonisch contact heel vriendelijk en klantgericht , chapeau


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2021

5

Deskundig advies en super installatie.

Na deskundig advies via mail verkeer en bezoek heb ontvangen zijn 2 weken geleden mijn zonnepanelen heel netjes geïnstalleerd. Super netjes afgewerkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jan 2021

4

De zon zal je belonen bij het aanbrengen van zonnepanelen van IZOwonen .

Na een goede uitleg over de mogelijkheden gaat na ondertekening van de offerte het proces van uitvoering vanzelf. Enig minpuntje is het offreren van een omvormer, die na installatie alleen bleek te werken na aansluiting van een 16e paneel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Contactgegevens


0850657337

IZOwonen
Randweg 2B
5683CL
Best

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten