10

Inprim


2 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Sep 2016

5

Een creatief bedrijf die luistert naar de wensen van de klant en ze creatief omzet naar een goed concept

Inprim heeft voor onze bouwmarkt verschillende campagnes gemaakt. Met stuk voor stuk een uitstekende resultaat tot in de puntjes geregeld en op tijd klaar. De scholenaktie heeft ze verzorgt een deel staat op onze website http://www.bouwmarktmusselkanaal.nl/scholenactie.html en ons 50 jarig bestaan een krant van 8 pagina's met advertenties van verschillende leveranciers en onze geschiedenis tot een eenheid heeft gesmeed. Verder heeft inprime al vele advertenties en andere acties naar tevredenheid gemaakt Het is een jong dynamische creatief bedrijf met veel potentie voor de toekomst


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2016

5

Een complete nieuwe site met een bij deze tijd passende uitstraling

Inprim heeft in goed overleg met mij, mij oude website geheel opnieuw ingericht. De website werkt nu ook op mobiel en tablet zonder haperen. Er is duidelijk een strakker geheel neer gezet waar ik nog vele jaren mee vooruit kan. Ook de eerste hulp bij vragen van mijn kant over de werking van de website zijn duidelijk en vlot beantwoord. Er wordt goed geluisterd naar mij als klant. Het is gewoon een aanrader !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Inprim

Contactgegevens


0620111151

Inprim
Sluiskade 148
9581JR
Musselkanaal

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten