9.8/10

iMocial webdesign


16 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Marion Fischer Papyr

Score: 5

09 Nov 2018

Goede verhouding prijs en kwaliteit - goede technische kennis en service.

Zeer tevreden over samenwerking.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rudie Karssen

Score: 5

02 May 2018

Super design

Ik heb zeer positieve ervaring met Job ! Job heeft het super opgepakt ondanks mijn onkunde in het aanleveren van spullen ! Ik kan niets aan zeggen dan zeker een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gallery of Tones

Score: 5

09 Apr 2018

snel, deskundig, oplossingsgericht

Wij waren door interne trial en error veel tijd kwijt en er stond nog steeds niets. Toen kwam iMocial en het werkte binnen enkele uurtjes. Iedereen blij...


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Emy Kremers van Yogaenqigong.nl

Score: 5

21 Mar 2018

Job verstaat zijn vak en weet wat hij doet, hij heeft mij enorm geholpen!

Via een kennis ben ik met Job in contact gekomen, zij was erg blij dat ze hem had ingeschakeld voor een nieuwe website en ik beaam haar enthousiasme. Job is een van de weinige webbouwers die snapt wat jij als klant wilt en hoe je iets wilt hebben. Ik heb jaren geleden een website laten bouwen en door eigen toedoen was de hele structuur uit mijn website, Job heeft dit weer helemaal in orde gemaakt. Hij heeft verstand van zaken en weet welke kanalen hij moet inzetten. Alles kan via de telefoon of via de e-mail, dat is erg handig. Hartelijk dank Job!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marijn Toussaint

Score: 5

26 Feb 2018

Job werkt snel en efficiënt en maakt een mooie website!

Job overlegt en werkt vraag gericht naar een website zoals je die zelf wilt hebben. Het resultaat is een mooie website!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wereldkinderen Taalonderwijs

Score: 5

26 Feb 2018

Gewoon goed.

Wij hebben iMocial via Google gevonden. Na een korte kennismaking en uiteenzetting van wat wij graag wilden werd een eerste opzet gemaakt. Onze ideeën werden meteen goed verwerkt. Met wat kleine aanpassingen (die wij overigens zelf ook gedeeltelijk konden doorvoeren), was onze site (www.wereldkinderentaalonderwwijs.nl) klaar voor lancering. Ook naderhand zijn er nog enkele bewerkingen uitgevoerd, waarmee de site voor ons klaar was.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anika Meijer / Body Stress release regio Doetinchem

Score: 5

21 Jan 2018

Uitstekende snelle professionele webdesigner.

Job heeft mijn verourderde site in een nieuw jasje gestoken. Het proces verliep snel en professioneel. De site ziet er nu top uit. Het is een uitstekend visitekaartje geworden. Job geeft ook tips om beter vindbaar te zijn. Kortom erg tevreden en wanneer ik in de toekomst weer een webdesgner nodig heb zal ik hem zeker als eerste vragen. Prijs/kwaliteit is perfect.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

K-Beau

Score: 5

16 Jan 2018

perfect

Is echt super goed bevallen! Er wordt me gedacht en de resultaten zijn erg goed!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

K-Beau

Score: 5

11 Jan 2018

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe site!

Mijn ervaring met iMocial is echt fantastisch! Job denkt mee over van alles en nog wat online. Ik heb nog nooit zo duidelijk iemand in de communicatie gezien en hij begrijpt je snel. Zelf ben ik helemaal enthousiast geworden en word blij om met Job te mogen samenwerken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bram Boeckhout

Score: 5

01 Jan 2018

iMocial heeft goed geluisterd en meegedacht. En een website gemaakt die uitstekend voldoet aan mijn wensen.

iMocial heeft voor mij een website ontwikkeld waarmee ik zelf verder mee aan de slag kan. Het past uitstekend bij de opzet die ik voor ogen had: overzichtelijk, niet te ingewikkeld, zelf tekst en beeld kunnen toevoegen. De website is in relatief korte tijd ontwikkeld. Het contact met het bedrijf was erg plezierig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

IMOCIAL WEBDESIGN & MARKETING BUREAU
+31(0)26-840 2826
Online bureau iMocial levert websites en marketing advies voor ieder budget met aandacht en service.


Contactgegevens
E-mail: info@imocial.nl
Tel: +31268402826
KVK: 09208788

Adres
iMocial webdesign
Kastanjelaan 7
6828GH Arnhem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate