9.6

iMocial webdesign


25 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

23 Feb 2021

5

Perfect

Niks te klagen Heeft een mooie site gemaakt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2020

5

Vakkundig, veel gevoel voor steil en opmaak, super service

Bijzonder prettige samenwerking, voelt problemen goed aan en komt met goede oplossingen. Bovendien veel voor elkaar gekregen in een kort tijdsbestek. Zeer toegankelijk en reageert snel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Aug 2019

5

Snel en professioneel voor een zeer nette prijs

Het was prettig werken met Job van iMocial. Job ontwierp mijn logo's en mijn beide websites. Hij luisterde goed naar mijn wensen, analyseerde en gaf advies. Job dacht o.a. mee in de opbouw en styling van de websites, hoe de meeste traffic kan worden gegenereerd, maar ook tekstueel en marketingtechnisch werden nuttige aanwijzingen door hem gegeven. Ook had hij er geen moeite mee als ik een aanwijzing van hem een enkele keer niet volgde, Job voerde het uit zoals ik het wenste. Dat werkte erg prettig en maakt dat ik i.v.t. het beperkte budget zeer tevreden ben met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Apr 2019

5

Vakmanschap gecombineerd met persoonlijke aandacht!

Onze ervaring met Imocial is zeer positief, omdat wij te maken kregen met veel persoonlijke aandacht. Met de vele wensen en eisen die wij hadden werd zeer relaxed omgegaan, wij hebben namelijk een nogal ingewikkelde site qua verbindingen e.d.. Professioneel en ruim meedenkend. Er werd goed meegedacht in het bedenken van strategie en ook technische oplossingen. Door ons aangevraagde veranderingen werden snel uitgevoerd. Al met al zeker een aanrader. Zoals de site er nu uitziet hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. Zeer dankbaar voor wat er allemaal voor ons is gedaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Apr 2019

5

iMocial (Job) is prettig om mee samen te werken. Hij kent de materie goed met name vanuit een bedrijf gezien.

De samenwerking met Job (iMocial) is goed. Zijn sales achtergrond speelt een belangrijke rol bij het samenstellen van een website. Hij is flexibel en past zich gemakkelijk aan, bij het invullen van de wensen die een bedrijf stelt aan een website. Hij weet wat het betekend voor een bedrijf om een prima uitstraling tot stand te brengen. Een website is het uithangbord voor een bedrijf en niet een verzameling van 'gadgets'. Job geeft bijzondere aandacht aan het 'uptodate' houden en het aanvullen van de site. Om kort te gaan; SteppeTrade is zeer tevreden. www.steppetrade.eu.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2019

4

Kwalitatieve en grondige opbouw en resultaat, aftersales voor verbetering vastbaar

In het voortraject heb je ruim de tijd genomen en al snel bleek dat de kwaliteiten en ervaring aanwezig waren voor het bouwen van de site. Hierdoor was er snel een eerste opzet en ben je behulpzaam geweest met jouw advies. Volgens ons had je minder tijd ingeschat voor het bouwen en goed krijgen van de eerste pagina, hierdoor knelde het aan het einde van het traject in de communicatie en afronding. Overall zijn we zeker tevreden, maar met wat tijd en energie voor aftersales hadden wij jou vijf sterren gegeven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2019

4

Imocial is een heel prettig bedrijf om mee re werken!!

We hebben Imocial gevraagd voor een beperkt budget een behoorlijk ingewikkelde site te bouwen, en ze hebben een heel mooi product afgeleverd. We kunnen altijd terecht met onze vragen en de snelheid waarmee er gereageerd wordt, zou een voorbeeld kunnen zijn voor heel veel andere bedrijven!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Mar 2019

5

Site op maat

Uitstekende service en site op tijd klaar. Eenvoudige bediening en hartelijke ontvangst plus begeleiding.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2018

4

Speelt goed in op de wensen van mij als bedrijf.

Positieve ervaring, snelle reacties en waarnodig aanpassingen. Alleen jammer dat na de opzegging ook de geheel site op wit staat. Beetje vreemd, einde contract niks meer te zien .

Antwoord van iMocial webdesign
Hi Martin, Zou het waarderen als je deze referentie iets positiever zou kunnen formuleren. Vooral ook omdat je zelf hebt gevraagd de website hosting te beëindigen. Mocht hier een misverstand aan ten gronde liggen dan spijt me dat natuurlijk. Je had dan even aan de bel kunnen trekken natuurlijk :). Anyway: als je het iets kunt aanpassen: graag. Zo niet even goede vrienden natuurlijk. M.v.g. Job


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Nov 2018

5

Goede verhouding prijs en kwaliteit - goede technische kennis en service.

Zeer tevreden over samenwerking.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


iMocial webdesign

IMOCIAL WEBDESIGN & MARKETING BUREAU
+31(0)26-840 2826
Online bureau iMocial levert websites en marketing advies voor ieder budget met aandacht en service.

Contactgegevens


+31268402826

iMocial webdesign
Kastanjelaan 7
6828GH
Arnhem

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten