9.6/10

iMocial webdesign


22 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Match your music

30 Apr 2019

5

Vakmanschap gecombineerd met persoonlijke aandacht!

Onze ervaring met Imocial is zeer positief, omdat wij te maken kregen met veel persoonlijke aandacht. Met de vele wensen en eisen die wij hadden werd zeer relaxed omgegaan, wij hebben namelijk een nogal ingewikkelde site qua verbindingen e.d.. Professioneel en ruim meedenkend. Er werd goed meegedacht in het bedenken van strategie en ook technische oplossingen. Door ons aangevraagde veranderingen werden snel uitgevoerd. Al met al zeker een aanrader. Zoals de site er nu uitziet hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. Zeer dankbaar voor wat er allemaal voor ons is gedaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jan Haeije de Jong / SteppeTrade / ProTerra

13 Apr 2019

5

iMocial (Job) is prettig om mee samen te werken. Hij kent de materie goed met name vanuit een bedrijf gezien.

De samenwerking met Job (iMocial) is goed. Zijn sales achtergrond speelt een belangrijke rol bij het samenstellen van een website. Hij is flexibel en past zich gemakkelijk aan, bij het invullen van de wensen die een bedrijf stelt aan een website. Hij weet wat het betekend voor een bedrijf om een prima uitstraling tot stand te brengen. Een website is het uithangbord voor een bedrijf en niet een verzameling van 'gadgets'. Job geeft bijzondere aandacht aan het 'uptodate' houden en het aanvullen van de site. Om kort te gaan; SteppeTrade is zeer tevreden. www.steppetrade.eu.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Pim Weening

03 Apr 2019

4

Kwalitatieve en grondige opbouw en resultaat, aftersales voor verbetering vastbaar

In het voortraject heb je ruim de tijd genomen en al snel bleek dat de kwaliteiten en ervaring aanwezig waren voor het bouwen van de site. Hierdoor was er snel een eerste opzet en ben je behulpzaam geweest met jouw advies. Volgens ons had je minder tijd ingeschat voor het bouwen en goed krijgen van de eerste pagina, hierdoor knelde het aan het einde van het traject in de communicatie en afronding. Overall zijn we zeker tevreden, maar met wat tijd en energie voor aftersales hadden wij jou vijf sterren gegeven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Vijay Anand

03 Apr 2019

4

Imocial is een heel prettig bedrijf om mee re werken!!

We hebben Imocial gevraagd voor een beperkt budget een behoorlijk ingewikkelde site te bouwen, en ze hebben een heel mooi product afgeleverd. We kunnen altijd terecht met onze vragen en de snelheid waarmee er gereageerd wordt, zou een voorbeeld kunnen zijn voor heel veel andere bedrijven!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marion Elichalt-Roesink

27 Mar 2019

5

Site op maat

Uitstekende service en site op tijd klaar. Eenvoudige bediening en hartelijke ontvangst plus begeleiding.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Martin Schokker

14 Nov 2018

4

Speelt goed in op de wensen van mij als bedrijf.

Positieve ervaring, snelle reacties en waarnodig aanpassingen. Alleen jammer dat na de opzegging ook de geheel site op wit staat. Beetje vreemd, einde contract niks meer te zien .

Antwoord van iMocial webdesign
Hi Martin, Zou het waarderen als je deze referentie iets positiever zou kunnen formuleren. Vooral ook omdat je zelf hebt gevraagd de website hosting te beëindigen. Mocht hier een misverstand aan ten gronde liggen dan spijt me dat natuurlijk. Je had dan even aan de bel kunnen trekken natuurlijk :). Anyway: als je het iets kunt aanpassen: graag. Zo niet even goede vrienden natuurlijk. M.v.g. Job


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marion Fischer Papyr

09 Nov 2018

5

Goede verhouding prijs en kwaliteit - goede technische kennis en service.

Zeer tevreden over samenwerking.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Rudie Karssen

02 May 2018

5

Super design

Ik heb zeer positieve ervaring met Job ! Job heeft het super opgepakt ondanks mijn onkunde in het aanleveren van spullen ! Ik kan niets aan zeggen dan zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Gallery of Tones

09 Apr 2018

5

snel, deskundig, oplossingsgericht

Wij waren door interne trial en error veel tijd kwijt en er stond nog steeds niets. Toen kwam iMocial en het werkte binnen enkele uurtjes. Iedereen blij...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Emy Kremers van Yogaenqigong.nl

21 Mar 2018

5

Job verstaat zijn vak en weet wat hij doet, hij heeft mij enorm geholpen!

Via een kennis ben ik met Job in contact gekomen, zij was erg blij dat ze hem had ingeschakeld voor een nieuwe website en ik beaam haar enthousiasme. Job is een van de weinige webbouwers die snapt wat jij als klant wilt en hoe je iets wilt hebben. Ik heb jaren geleden een website laten bouwen en door eigen toedoen was de hele structuur uit mijn website, Job heeft dit weer helemaal in orde gemaakt. Hij heeft verstand van zaken en weet welke kanalen hij moet inzetten. Alles kan via de telefoon of via de e-mail, dat is erg handig. Hartelijk dank Job!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

IMOCIAL WEBDESIGN & MARKETING BUREAU
+31(0)26-840 2826
Online bureau iMocial levert websites en marketing advies voor ieder budget met aandacht en service.

Contactgegevens

E-mail: info@imocial.nl
Tel: +31268402826
KVK: 09208788

Adres
iMocial webdesign
Kastanjelaan 7
6828GH Arnhem

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0