9.8

iMocial webdesign


30 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

09 Aug 2022

5

Goed en prettig overleg

Ik ben zeer snel geholpen met het veranderen en repareren van mijn website. Helemaal tevreden. Ook het berekende tarief sprak mij zeer aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Aug 2022

5

Een prachtige nieuwe website voor ons koor

Samen met iMocial een nieuwe website gemaakt, precies zoals we die wilden. Duidijke afspraken, deskundige begeleiding


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jun 2022

5

Uitstekende webbouwer! Geduldig, innovatief en creatief

Job is een uitstekende webbouwer! Met hem kun je prettig samenwerken. Hij denk mee en verwerkt de feedback snel. Hij is makkelijke te bereiken en is altijd besckhikbaar om te help! Excellent service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Mar 2022

5

Top service

Ik ben heel tevreden met imocial webdesign de websiteis naar mijn wens gemaakt . bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Dec 2021

5

Vlot en meedenkend

Bij het omzetten van mijn site naar een nieuwe template met frisse look begreep Job Folbert van iMocial wat mijn opzet was, want het ontwerp was meteen raak. Ook bij een aantal kleine aanpassingen was de hulp vlot en prettig. Zeker omdat ik moeilijk iets uit handen geef, ben ik zeer tevreden met het resultaat, de tips en de service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Feb 2021

5

Perfect

Niks te klagen Heeft een mooie site gemaakt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2020

5

Vakkundig, veel gevoel voor steil en opmaak, super service

Bijzonder prettige samenwerking, voelt problemen goed aan en komt met goede oplossingen. Bovendien veel voor elkaar gekregen in een kort tijdsbestek. Zeer toegankelijk en reageert snel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Aug 2019

5

Snel en professioneel voor een zeer nette prijs

Het was prettig werken met Job van iMocial. Job ontwierp mijn logo's en mijn beide websites. Hij luisterde goed naar mijn wensen, analyseerde en gaf advies. Job dacht o.a. mee in de opbouw en styling van de websites, hoe de meeste traffic kan worden gegenereerd, maar ook tekstueel en marketingtechnisch werden nuttige aanwijzingen door hem gegeven. Ook had hij er geen moeite mee als ik een aanwijzing van hem een enkele keer niet volgde, Job voerde het uit zoals ik het wenste. Dat werkte erg prettig en maakt dat ik i.v.t. het beperkte budget zeer tevreden ben met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Apr 2019

5

Vakmanschap gecombineerd met persoonlijke aandacht!

Onze ervaring met Imocial is zeer positief, omdat wij te maken kregen met veel persoonlijke aandacht. Met de vele wensen en eisen die wij hadden werd zeer relaxed omgegaan, wij hebben namelijk een nogal ingewikkelde site qua verbindingen e.d.. Professioneel en ruim meedenkend. Er werd goed meegedacht in het bedenken van strategie en ook technische oplossingen. Door ons aangevraagde veranderingen werden snel uitgevoerd. Al met al zeker een aanrader. Zoals de site er nu uitziet hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. Zeer dankbaar voor wat er allemaal voor ons is gedaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Apr 2019

5

iMocial (Job) is prettig om mee samen te werken. Hij kent de materie goed met name vanuit een bedrijf gezien.

De samenwerking met Job (iMocial) is goed. Zijn sales achtergrond speelt een belangrijke rol bij het samenstellen van een website. Hij is flexibel en past zich gemakkelijk aan, bij het invullen van de wensen die een bedrijf stelt aan een website. Hij weet wat het betekend voor een bedrijf om een prima uitstraling tot stand te brengen. Een website is het uithangbord voor een bedrijf en niet een verzameling van 'gadgets'. Job geeft bijzondere aandacht aan het 'uptodate' houden en het aanvullen van de site. Om kort te gaan; SteppeTrade is zeer tevreden. www.steppetrade.eu.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


iMocial webdesign

IMOCIAL WEBDESIGN & MARKETING BUREAU
+31(0)26-840 2826
Online bureau iMocial levert websites en marketing advies voor ieder budget met aandacht en service.

Contactgegevens


+31268402826

iMocial webdesign
Kastanjelaan 7
6828GH
Arnhem

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten