9.8/10

iMocial webdesign


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Anika Meijer / Body Stress release regio Doetinchem

Score: 5

21 Jan 2018

Uitstekende snelle professionele webdesigner.

Job heeft mijn verourderde site in een nieuw jasje gestoken. Het proces verliep snel en professioneel. De site ziet er nu top uit. Het is een uitstekend visitekaartje geworden. Job geeft ook tips om beter vindbaar te zijn. Kortom erg tevreden en wanneer ik in de toekomst weer een webdesgner nodig heb zal ik hem zeker als eerste vragen. Prijs/kwaliteit is perfect.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

K-Beau

Score: 5

16 Jan 2018

perfect

Is echt super goed bevallen! Er wordt me gedacht en de resultaten zijn erg goed!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

K-Beau

Score: 5

11 Jan 2018

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe site!

Mijn ervaring met iMocial is echt fantastisch! Job denkt mee over van alles en nog wat online. Ik heb nog nooit zo duidelijk iemand in de communicatie gezien en hij begrijpt je snel. Zelf ben ik helemaal enthousiast geworden en word blij om met Job te mogen samenwerken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bram Boeckhout

Score: 5

01 Jan 2018

iMocial heeft goed geluisterd en meegedacht. En een website gemaakt die uitstekend voldoet aan mijn wensen.

iMocial heeft voor mij een website ontwikkeld waarmee ik zelf verder mee aan de slag kan. Het past uitstekend bij de opzet die ik voor ogen had: overzichtelijk, niet te ingewikkeld, zelf tekst en beeld kunnen toevoegen. De website is in relatief korte tijd ontwikkeld. Het contact met het bedrijf was erg plezierig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chi Neng Instituut

Score: 5

09 Dec 2017

Niets is teveel. Job heeft engelengeduld en denkt steeds mee voor het beste resultaat.

Ik ben heel blij dat ik voor Job/Imocial heb gekozen. Na 20 jaar websites heb ik voor het eerst een 100% positieve ervaring en kijk ik ernaar uit om de website up to date en ultiem klantvriendelijk te houden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rik Boers / #tBwi

Score: 5

11 Oct 2017

Job kon mijn beeldmerk zeer passend vertalen naar een mooi webdesign en goed vindbare site.

Job is iemand die zich oprecht in zijn klant verplaatst om een mooi en op maat ontwerp neer te zetten dat ook technisch goed werkt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Egbert Bouwhuis

Score: 4

07 Sep 2017

Prima webdeveloper

prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mathijs / Tuk-inn

Score: 5

06 Sep 2017

Enthousiast en doortastend

Job van iMocial leren kennen als een enthousiast en doortastend. Hij streeft naar perfectie en weet de wensen goed in kaart te brengen door goed door te vragen en is pro-actief. Verademend!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hugo Schönbeck

Score: 5

05 Sep 2017

Creatief, insprerende, warme meedenk en webbouw aanpak!

Job Folbert is een uitstekende webbouwer, maar meer dan dat. Hij weet ook van wanten op aangrenzende gebieden zoals social media en marketing en is altijd bereid om positief mee te denken en te werken aan content en de heel eigen werelden en werkvelden van de klant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans Vos / Froxx presentations

Score: 5

05 Sep 2017

iMocial vertaalt uw wensen naar het world wide web

iMocial werkt met mensen en wensen, niet met 'opdracht nummer zoveel'. Die betrokkenheid is er niet alleen tijdens het ontwerpen, maar ook in alles wat daarna komt. Het geeft vertrouwen dat je site in alle opzichten in goede handen is.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

IMOCIAL WEBDESIGN & MARKETING BUREAU
+31(0)26-840 2826
Online bureau iMocial levert websites en marketing advies voor ieder budget met aandacht en service.


Contactgegevens
E-mail: info@imocial.nl
Tel: +31268402826
KVK: 09208788

Adres
iMocial webdesign
Kastanjelaan 7
6828GH Arnhem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate