10

ImageProof


50 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

21 Jul 2022

5

Een aanrader!

Ik heb een kleuradvies geboekt omdat een vriendin van mij hier heel enthousiast over was. Ik zag ook dat de stijl die zij droeg ontzettend goed bij haar paste. Het leek me gewoon leuk om eens een moment voor mezelf in te plannen. Ik ben dol op kleding en wil er elke dag goed uitzien. Gewoon omdat het fijn is voor mezelf. Toch bleken de kleuren die ik droeg niet de juiste te zijn en dat werd meteen duidelijk tijdens het advies. Ook de stijl kon beter! Corien is een integere dame, ze pakte het goed aan. Met het nemen van de maten hoorde ik geen getallen, maar noemde ze heel tactvol waar je de accenten op mag leggen en waarop je moet letten bij de stijl die je draagt. Ik vond het echt een cadeau aan mezelf! Ben meteen helemaal om gegaan en heb het advies van Corien volledig serieus genomen want wat heeft zij er een gave voor om de juiste kleur en stijl te adviseren! Als je draagt wat echt bij je past, doet dat iets met je, het geeft een positieve vibe waardoor je je meer bewust wordt van je stralende zelf. En het hoeft niet duur te zijn om je stijl aan te passen. Ik heb goede zaken gedaan op Vinted ;) Inmiddels heb ik mijn dochters ook een kleur-en stijladvies cadeau gegeven. Het was verrassend wat er uitkwam en toch ook weer niet. Wat ze dragen benadrukt wie ze zijn en ik geniet er op mijn beurt weer van om dit te zien! En zijn veel mensen die kleuradvies geven en waarom zou je voor Corien kiezen? Ik deed het omdat een vriendin van mij me op haar attendeerde. Vanaf het eerste moment dat ze binnenkwam wist ik dat het een goede keus was, ze verstaat haar vak! Ze is heel toegankelijk, ook heel eerlijk en dat kan confronterend zijn. Ik houd ervan, want ze gaat voor een optimaal resultaat in kleur en stijl. Ze neemt haar vak serieus want er goed uitzien gaat niet alleen om het uiterlijk, maar draagt ook bij aan zelfvertrouwen en -bewustzijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2022

5

Leuke tijd en met een blij en wijs gevoel naar huis

Een hele aardige dame die tot het uiterste gaat om het jou naar je zin te maken en te zorgen dat je op je gemak bent en met een juist kleurenpalet naar huis gaat. Ook legde ze alles goed uit waardoor ik nu zelfstandig kan beslissen wat mij wel en niet staat. Ik ging naar huis met het gevoel dat ik iets nieuws had geleerd. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 May 2022

5

Aanrader!

Het is alweer een tijd geleden dat ik de workshop bij Corien heb gevolgd, en wat was ik er blij mee! Omdat ik niet wist welke kleuren bij mij stonden droeg ik altijd zwart. ( van top tot teen ) Het kleuradvies van Corien, was voor mij echt een openbaring. Ik kan nu veel meer met mijn kleding, de basis blijft zwart, maar ik weet nu hoe ik moet combineren. Het boekje met welk kleurtype ik ben, ligt nog steeds op mijn bureau, en ik gebruik het nog altijd voor mijn ( online ) aankopen. Ook mijn omgeving is opgevallen dat ik niet alleen maar zwart meer draag, ik krijg vaak complimenten over de kleuren die ik draag, al met al was het een hele goede investering die ik zeker niet had willen missen, en die ik zeker aanraadt Het kleuradvies is een ideaal kado, als vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon omdat je wil weten welk kleurtype je bent Ik ben er in ieder geval nog steeds blij mee, Corien bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Apr 2022

5

Super advies!

Corien, bedankt voor alle tijd en aandacht die jullie in het stijladvies hebben gestoken! Ik vond het prettig dat jullie bij aanvang inventariseerden tegen welke problemen ik aanliep qua kleding en dat er op al die problemen ook een antwoord gekomen is in de loop van de sessie. Ik deel mijn enthousiasme en de dingen die ik geleerd heb regelmatig met anderen. Met de stofstalen van goede en foute kleuren naast elkaar die Corien later nog heeft opgestuurd, is bij mij echt het kwartje gevallen met betrekking tot welke kleuren ik nodig heb. Corien, fijn dat je meedenkt en ‘op maat’ te werk gegaan bent voor ons! Super!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2022

5

Nu weet ik welke kleuren me écht het allermooiste staan...

Dit was mijn tweede kleuradvies. Ik bleek gelukkig nog steeds een wintertype te zijn, maar deze keer kreeg ik een kleurenboekje mee waarin alleen de kleuren staan die me echt het állermooiste staan. Dat vind ik echt een meerwaarde. In mijn vorige boekje, uit 1999) en een andere methode, stonden best veel (warme) kleuren die me nu juist worden afgeraden om te dragen. M'n kleurenpalet is daarmee kleiner geworden (wat ik ergens jammer vind), maar wel duidelijker en beter. Alle kleuren combineren ook goed met elkaar. Fijn ook om te zien te krijgen welke patronen/dessins voor stoffen het beste bij me passen. Dat schijnt dus ook per kleurentype te verschillen. Goede methode. Corien is een prettige persoon bij wie ik me op m'n gemak voelde. Ze neemt de tijd voor je en heeft een goed oog voor kleur. Ik ben blij met dit kleurenadvies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Apr 2022

5

Geen miskoop meer, alles past bij elkaar en dat maakt dat je er altijd goed uitziet!

In juni 2019 heb ik kleur- en stijladvies gekregen. Natuurlijk ging de verandering in de garderobe niet zo snel. Ik merkte wel dat het meteen in m'n mind zat. Ik lette toch meer op wat ik aantrek en wat ik aanschaf. Dank je wel, Corien! Blij dat ik het advies heb mogen ontvangen๐Ÿ‘๐Ÿฝ   Door het stijladvies heb ik in februari 2020 een stevig montuur durven kopen, and guess what, they didn’t see. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Apr 2022

5

Geweldige ervaring!

Na het kleuradvies dat ik volgde bij Corien, heb ik ook het stijladvies gekregen. Het kleuradvies was zo goed bevallen dat ik er echt weer naar uit keek. Mijn haarkleur is ondertussen aangepast en de kleurenkaart gaat iedere keer mee om te shoppen. Nu ik ook het juiste stijladvies heb kan het niet meer mis gaan bij de keuzes. Dank je wel Corien voor de super ervaring , een echte aanrader voor iedereen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Apr 2022

5

Super goed!

Hele positieve ervaringen! Ik raad iedereen aan om voor kleuren- en stijl- analyse/advies hier te zijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Apr 2022

5

Goed advies, gezellige middag.

Wij hebben van Corien een stijladvies gekregen. We waren met z’n tweeën en Corien had een collega meegenomen. We hadden al eerder een kleuradvies gehad. Ik vond het echt super leerzaam, gezellig en leuk. Ik begrijp nu waarom bepaalde kleren mij niet staan, waarom ik sommige jurken al jaren in de kast heb hangen en nooit draag. Ik zie nu ook bij andere mensen wat staat en wat niet staat. We hebben tijdens het stijladvies ook weer tips gekregen over kleuren. Ik heb vorige week een paar patronen gekocht en ga binnenkort weer achter de naaimachine zitten om hopelijk een paar stijlvolle kledingstukken te maken. Corien heel erg bedankt voor je geweldige adviezen en de gezellige middag!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2022

5

Zijn zoals je bent en zo gaan stralen.

Samen met mijn dochters heb ik en paar jaar geleden kleur- en stijladvies van Corien gekregen. Het was een heerlijke ontspannen ervaring waarin we ons echt gezien voelden en met zeer waardevolle adviezen naar huis gingen. We staan zekerder voor de spiegel omdat we weten wat wel/niet passend is. Het shoppen is gezelliger en efficiënter omdat we weten welke kleuren, patronen en modellen we het beste kunnen hebben. Corien, bedankt dat je ons naast de fijne tijd zoveel praktische raad hebt gegeven waarmee we vol zelfvertrouwen de wereld in stappen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


ImageProof

Voor mannen en vrouwen die willen dat hun uitstraling past bij wie ze zijn, bij waar ze voor staan en bij wat ze te bieden hebben.

ImageProof® is een opleidings- en adviesbureau, gespecialiseerd in het geven van een eigentijds en objectief kleur-, stijl- en/of imago advies aan particulieren, bedrijven en beroepsonderwijs.

Ieder mens is uniek. Ieder mens is mooi. Dat is ons uitgangspunt. Ons verlangen is dat mensen gaan stralen, vol zelfvertrouwen in het leven staan en succes hebben in wat ze doen. Via kleur- en stijladvies willen wij mensen recht doen, zowel in een zakelijke als in een particuliere setting.

We zijn altijd op zoek naar creatieve oplossingen in het hier en nu. Ieder advies wordt op maat gegeven. Dit geldt ook voor de trainingen en workshops die wij aanbieden aan professionals – zoals bijvoorbeeld kappers en opticiens - die meer inzicht willen krijgen in de effecten van het gebruik van kleur en stijl, zodat zij hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Ook bieden wij opleidingen aan voor toekomstige adviseurs:
- Training Kleuradviseur;
- Training Stijladviseur.
Aangezien het kleuradvies en het stijladvies van ImageProof naadloos in elkaar overlopen, kan men de Training Stijladviseur kan alleen volgen nadat men de Training Kleuradviseur heeft gevolgd.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


+31 6 10 30 77 52

ImageProof
Marthalaan 163
3194 ED
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten