10

ImageProof


38 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Dec 2018

5

Een mooie ontmoeting met vakmanschap, enthousiasme en aandacht waar ik nog iedere dag blij mee ben!

Het kleuradvies dat ik van Ada en Johan kreeg, heeft veel voor mij betekend. Los van de prettige afspraak zelf (super gastvrij ontvangen, alle aandacht en tijd voor mij, hun enthousiasme, kennis en rust als het je even duizelt van al die kleuren), heeft het me in de maanden daarna zoveel duidelijkheid gegeven. Ik voel me niet langer onzekerder over wat ik aantrek omdat ik weet dat het de kleuren zijn die mij kracht geven. Ik voel mij daardoor ook in mijn kracht. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel profijt hiervan zou hebben, maar ik heb er iedere dag plezier van. Een aanrader voor iedereen! Ada en Johan, bedankt voor jullie mooie werk en inspiratie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Aug 2018

5

Verfrissende en andere blik op jezelf

Een gezellige middag, waarbij er aan ons op een ontspannen en ongedwongen manier is laten zien wat de juiste (maar ook de verkeerde) kleuren met je kunnen doen en je uitstraling daardoor heel erg kan veranderen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2018

5

Geweldige ervaring.

We hebben een superleuke ochtend gehad. Zeer leerzaam. Ada en Johan zijn bijzonder deskundig en professioneel maar ook ontzettend hartelijk. Twee hele lieve mensen. Een kleuradvies is een echte aanrader voor iedereen. Nu op naar het stijladvies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jun 2018

5

Wow!

Vorige week kreeg ik de eer deel te nemen aan een kleuradvies bij ImageProof. Ik ben 'blown away' van het effect dat het advies op me had! Het is echt heel bijzonder te ervaren hoe de juiste kleuren mij als vrouw van binnen zo blij maakte. Het gaat duidelijk vele malen dieper dan transformatie van het uiterlijke plaatje of het bijwerken van de 'laatste puntjes op de "i". Je wordt simpelweg gezien; als compleet persoon. Via het uiterlijke plaatje wordt weerspiegelt wie je van binnen bent. En dat gaf me het gevoel echt gezien te worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2018

5

Een zonnige verrassing

Ik vond het een hele leuke middag. Er was veel persoonlijke aandacht. Ik was erg verrast met het advies en ik heb inmiddels een zonnig geel shirtje en oranje lippenstift aangeschaft!

Antwoord van ImageProof
Succes met de kleuren en groetjes ook aan Wendy


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jun 2018

5

Opleiding tot Kleuradviseur

Een paar maanden na mijn kleuradvies ben ik begonnen met de opleiding tot Kleuradviseur. Inmiddels zijn de theoriedagen voorbij en start ik met de praktijkdagen. Ik heb enorm genoten van de manier van lesgeven van Ada en Johan. Wat een leuke mensen! Ik ervaar het lesmateriaal en de manier van opleiden als goed doordacht. Overal zit een duidelijke gedachte achter, hierin valt de kundigheid en de jarenlange ervaring van Ada en Johan mij op. Ondanks deze jarenlange ervaring blijven Ada en Johan bescheiden en staan ze open voor feedback en verbetering. Mooie eigenschap. Ik ervaar oprechte interesse in mij als persoon en als student en Ada en Johan beantwoorden met enthousiasme al mijn vragen. Zowel tijdens als na de les zijn ze echt heel gul in het delen van hun kennis. Ik heb nu al zin in de volgende opleiding die ik bij hun wil volgen en wil nog heel veel van ze leren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jun 2018

5

Gepassioneerd en kundig: Kleuradvies

Twee keer ben ik door twee verschillende kleur consulenten (niet van ImageProof) als wintertype ingeschat, waarvan één mij ook een 'herfst flow' mee gaf. Deze consulent zag iets in mijn uiterlijk waar het traditionele vier seizoenen systeem geen ruimte voor biedt. ImageProof heeft met het 12 kleurensysteem de ruimte gecreëerd voor alle tussentypes die inmiddels zijn ontstaan, die ingaat op de subtiele nuances en is daarmee mee gegroeid met onze huidige tijd. Hierdoor heb ik een nog specifieker en kloppend advies ontvangen. Ik ben een 'Donkere lente' :) Een kleuradvies door Ada en Johan heb ik ervaren als professioneel, kundig, humoristisch en uitgebreid. Ik was erg onder de indruk van hun kennis en ervaring, hun gastvrijheid, vriendelijkheid en de prachtige studio waar het advies plaats vond.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Mar 2018

5

Heel nuttig advies en leuke ochtend

We hebben een erg leuke ochtend gehad, waarbij we veel nuttige praktische tips kregen en er achter zijn gekomen welke kleuren ons wel/niet staan. Voortaan nooit meer een miskoop, dank voor het deskundige advies!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2018

5

Kleur en stijladvies zou iedere Nederlander moeten kunnen krijgen!

Na een paar jaar geleden een kleurenanalyse te hebben gedaan, heb ik het afgelopen weekend stijladvies gehad. Opnieuw verrassend en zeer leerzaam! Op naar nog efficiënter en doelgerichter shoppen en nooit meer een miskoop! Overweeg je om je te laten adviseren? Twijfel niet, het is de investering zeker waard! Bovendien zul je zeker een gezellige dag hebben met de kundige gastvrouw en gastheer, Ada en Johan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2018

5

Oprecht, professioneel en klantgerichte analyse!

Fijne middag gehad met Ada en Johan waarbij ze naast kleur ook stijladvies tips hebben gegeven, erg prettig dat ze daarnaast als hotline standby stonden tijdens het shoppen een dag later. Zowel persoonlijk leuke klik als professioneel goede service ontvangen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Sinds 1992 geven wij advies aan particulieren, bedrijven en beroepsonderwijs op het gebied van kleur, stijl en imago. Personal Branding is onze specialiteit. Tevens bieden wij beroepsopleidingen aan voor toekomstige imago adviseurs:
- Training Kleur Adviseur (TKA)en
- Training Stijl Adviseur (TSA).

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0652561586

ImageProof
Beversbegweg 2 (vanaf 06-02-2019)
6271 BX
Gulpen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten