10/10

ImageProof


28 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Corien en Eric

Score: 5

24 Mar 2017

Heb de moed om het allerbeste voor jezelf te willen

Drie keer is scheepsrecht… Dat blijkt voor mij zeker te kloppen! Ik had al twee keer eerder een kleurenanalyse laten doen, maar vooral na de tweede keer twijfelde ik of ik wel het goede kleurenpalet had meegekregen. Gelukkig heeft het feit dat dit al de derde keer was, mij er niet van weerhouden om toch nog een keer een kleuradvies te laten doen. Deze derde keer was het resultaat namelijk op alle fronten een schot in de roos. Mijn man was met mij mee omdat we er meteen een leuk dagje Haarlem van wilden maken. En leuk was het zeker! We werden hartelijk ontvangen en hebben een geweldige ochtend gehad bij Ada en Johan. Het kleuradvies was leerzaam en verhelderend. We blijken twee totaal verschillende kleurpaletten te hebben. Na het kleuradvies hebben we onze nieuw verworven kennis meteen in praktijk kunnen brengen in de gezellige binnenstad van Haarlem. De weken erna gingen we thuis rigoureus verder. Heel veel (soms zelfs nog bijna nieuwe) kleding is naar een goed doel gegaan. Want ja, kleuren die ons niet goed staan, doen dat bij een ander gelukkig juist weer wel! Hier en daar heb ik ondertussen nieuwe kledingstukken en accessoires aangeschaft die wèl in mijn kleurenpalet passen. Elk item wordt vergeleken met de stofmonsters in mijn kleurenpalet. Met als motto iets wat Ada en Johan zeiden: ‘Er zijn misschien best veel kleuren die je goed staan, maar er zijn gewoon kleuren die je het beste staan. En waarom zou je dan niet voor die laatste kleuren kiezen?’ De inhoud van mijn kledingkast is inmiddels drastisch veranderd; ik word elke keer weer blij als ik ernaar kijk. Koele, heldere, contrasterende kleuren (waaronder tot mijn verrassing zwart!) met een vleugje wit – een geweldige combi voor mij. En als ik naar mijzelf in de spiegel kijk denk ik: wat een verschil! Geen uitgebluste uitstraling meer, maar een frisse look. Heerlijk! Wat mijn man betreft: we hebben nog niet veel geschikte kleding gevonden in ‘zijn’ (warme, zachtere) kleuren, maar dat zal zeker nog wel komen! Een kleuradvies bij Ada en Johan is een investering voor de rest van je leven en het heeft meer impact dan wij in ieder geval van tevoren vermoed hadden. Een echte aanrader dus! Ada en Johan, we zijn blij dat we jullie hebben leren kennen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jeroen Ruigrok van der Werven

Score: 5

24 Mar 2017

Bevlogen advies in stijl

Op persoonlijke titel met een groep van vier personen (een man en drie vrouwen) op aanraden bij Ada en Johan langsgegaan. Na een hartelijke welkomst een gedegen uitleg van de beginselen van kleurtheorie. Hier werd ook specifiek het effect van haar, ogen en huid naar voren gehaald als een onderdeel van waarom sommige kleuren werken en sommige niet. Ada en Johan, samen met hun ondersteuning, besteden uitvoerig aandacht aan ons vieren om zodoende te laten zien of onze initiële ideeën over wat bij ons past wel klopt. Aan de hand van diverse kleurstijlen duidelijk aan de groep kunnen laten zien waarom sommige kleuren matig, anderen wel ok en bepaalde anderen spectaculair bij je passen. Naast makeup tips voor de vrouwen en pasadvies voor de mannen genoeg tijd en kans om gerichte vragen te stellen over aspecten waar je nu, met de gevonden kennis, ineens over gaat nadenken. Aan het einde van de rit heb je het idee dat je thuiskomt bij jezelf en verlaat je ImageProof met een zeer positief gevoel. Eindelijk kan je die kleding de baas!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jos

Score: 5

25 Feb 2017

Twijfels over kleur? Ga naar Ada en Johan

Een alweer redelijke tijd geleden kwam ik op een carrièrebeurs in aanraking met ImageProof, in de vorm van de vlotte en innemende Johan. Hij legde aan een groep studenten en starters een aantal grondbeginselen van kleuradvies en -gebruik uit. Hij pikte mij uit de groep als een van de proefkonijnen. Na afloop liet hij mij, na een snelle analyse, de kleurenwaaier voor mijn winter-kleurtype zien. Om echt zeker te weten welk wintertype ik ben, kreeg ik een uitnodiging om een grondige analyse te maken. Niet alleen Ada en Johan hadden veel aandacht voor mij, ook de aanwezige trainees waren druk met mij bezig. Johan's eerste indruk, W3, bleek te kloppen. Dat was niet heel schokkend, de beoordeling van de stapels kleren wel. Bijna alles was in pastel, iets dat mij niet omhoog haalt. Volgens een van de trainees doe ik mezelf daarmee te kort, alsof ik verstoppertje speelde. Een opmerking om goed over na te denken, en ik probeer mijn karakter nu meer te tonen - met ondersteuning van de juiste kleuren. Sinds het advies heeft mijn kast een metamorfose ondergaan. Meer zwart, donkerblauw / navy, paars en fuchsia (inmiddels favoriet) en de overhemden gaan een knoopje meer open vanwege de 80/20. De pastelhemden zijn naar een goed doel gegaan. Naast mijn kleurenboekje doe ik via het Pinterest bord inspiratie op. En als ik er niet uit kom? Dan stuur ik een berichtje, waarop ik snel een antwoord krijg (of er komt een nieuw plaatje op het bord). Een echte aanrader, Ada en Johan zijn fantastisch (in hun vak en als mens).


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvonne Dekker

Score: 5

20 Sep 2016

Jezelf een beetje opnieuw uitvinden door voortreffelijk kleuradvies van bevlogen echtpaar

Het kleuradvies met Johan en Ada is een waar geschenk aan mezelf geweest! Johan en Ada zijn toegewijd en inspirerend en denken voortdurend met je mee. Voor mij voelde het als een warm bad: ik kreeg 3.5 uur lang alle aandacht. Ik kon al mijn vragen stellen en toen duidelijk was wat mijn kleurpalet is zijn we door de weekendtas met kleding heen gegaan. Drie stapeltjes maken onder veel gegniffel: niet goed - beetje goed - en helemaal geweldig!! Opgetogen en gelukkig met mijn kleurpalet ging ik naar huis, alsof ik mezelf opnieuw had uitgevonden met MIJN kleuren. Toevallig had ik kort voor het kleuradvies een mandala ingekleurd met kleuren die ik prachtig vond. Later konden we mijn kleurenpalet en de kleurplaat zo op elkaar leggen, het waren precies de kleuren die mij het beste staan! Sindsdien loop ik heel gericht een winkel binnen. Het scheelt veel getwijfel en gezoek. Ik heb de leukste nieuwe kleding gevonden en als ik nu ergens binnenkom krijg ik steeds complimenten over hoe goed ik er uit zie. Dus niet: wat heb je een leuke broek of jurk aan, maar: wat zie JIJ er stralend uit! Ik raad het echt iedereen aan! En de prijs is echt laag voor wat je krijgt: de rest van je leven kun je er je voordeel mee doen! Johan en Ada, enorm bedankt, jullie zijn kanjers in jullie vak! Hartelijke groeten Yvonne Dekker


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan Harry

Score: 5

09 Aug 2016

Bespaart tijd en energie

Sinds mijn kleurenanalyse bij Johan en Ada van Imageproof, is kleren kopen niet langer een onoverkomelijk probleem. Het scheelt me tijd en energie omdat de kleuren nu duidelijk voor mij zijn. Ik kijk nu gericht en mijd alles wat niet in mijn kleurenprofiel staat. Dank jullie wel voor dit geschenk! Jan Harry


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alice vn der Veen

Score: 5

09 Aug 2016

een wonderlijke wereld

Een kleurenanalyse bij Johan en Ada van Imageproof, is veel meer dan een kleurentest. Wat een wonderlijke wereld en wat is de inpact groot op je “zijn” Na de gezellige en informatieve tijd wist ik dat niet alleen mijn klerenkast zou veranderen maar ook de indeling van mijn toekomst. Dank jullie wel voor al je wijsheid. Alice


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joran

Score: 5

25 Jul 2016

Inzicht in kleuren

Grote kledingkast maar nooit echt tevreden. Na het Kleuradvies van Imageproof kan ik veel selectiever zijn en weet ik waarom ik die kleren altijd pakte. Investering voor de rest van je leven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fleur

Score: 5

20 Jul 2016

Schot in de roos!

Niet alleen is de kleurenleer en het modische inzicht van Ada en Johan zeer groot en daardoor levensveranderend, ze brengen het ook nog eens op aanstekelijke wijze. Nooit meer terug!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marleen van Goethem

Score: 5

11 Jul 2016

Life-changing ervaring!

Geweldige en voor mij écht een life-changing ervaring! Wil je weten wat de mooiste kleuren voor jou zijn, op welke vorm & stijl je moet letten bij het kopen van kleding én geen miskopen meer doen? Ga dan naar Imageproof. Daarnaast is Ada een geweldige persoonlijkheid waarmee je een super dag zult hebben. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R.J. van der Wiel oud Algemeen Directeur, Rabobank Ouder-Amstel, Rabobank Boskoop - Reeuwijk, Rabobank Beneden Leeuwen, Rabobank Drechtsteden, Rabobank Leeuwarden.

Score: 5

29 Jun 2016

Maakt het verschil

Verschillende malen de hulp verkregen van ImageProof in veranderingsprocessen. Hun taak was medewerkers te overtuigen in welke mate een professioneel uiterlijk (kleding, kleuren) en opstelling het positieve verschil kan maken in je contacten (met klanten). Dit deden zij op een overtuigende en prettige wijze. De begrijpelijke aanvankelijke bedenkingen verdwenen snel. De adviezen waren bovendien door de medewerkers ook prive goed te gebruiken. Ik word nog wel eens door oud collega's herinnerd aan deze leuke en verrassende avonden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Sinds 1989 geven wij advies aan bedrijven, beroepsonderwijs en particulieren op het gebied van kleur, stijl en imago. Personal Branding is onze specialiteit.


Contactgegevens
E-mail: johan@imageproof.nl
Tel: 0652561586
KVK: 34157930

Website
https://www.imageproof.nl

Adres
ImageProof
Schotersingel 117a
2023 AB Haarlem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten