10/10

ImageProof


35 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Irma

Score: 5

06 Jul 2018

Geweldige ervaring.

We hebben een superleuke ochtend gehad. Zeer leerzaam. Ada en Johan zijn bijzonder deskundig en professioneel maar ook ontzettend hartelijk. Twee hele lieve mensen. Een kleuradvies is een echte aanrader voor iedereen. Nu op naar het stijladvies.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jessica van Lieshout

Score: 5

30 Jun 2018

Wow!

Vorige week kreeg ik de eer deel te nemen aan een kleuradvies bij ImageProof. Ik ben 'blown away' van het effect dat het advies op me had! Het is echt heel bijzonder te ervaren hoe de juiste kleuren mij als vrouw van binnen zo blij maakte. Het gaat duidelijk vele malen dieper dan transformatie van het uiterlijke plaatje of het bijwerken van de 'laatste puntjes op de "i". Je wordt simpelweg gezien; als compleet persoon. Via het uiterlijke plaatje wordt weerspiegelt wie je van binnen bent. En dat gaf me het gevoel echt gezien te worden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tamara en Wendy

Score: 5

12 Jun 2018

Een zonnige verrassing

Ik vond het een hele leuke middag. Er was veel persoonlijke aandacht. Ik was erg verrast met het advies en ik heb inmiddels een zonnig geel shirtje en oranje lippenstift aangeschaft!

Succes met de kleuren en groetjes ook aan Wendy


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimalou

Score: 5

10 Jun 2018

Opleiding tot Kleuradviseur

Een paar maanden na mijn kleuradvies ben ik begonnen met de opleiding tot Kleuradviseur. Inmiddels zijn de theoriedagen voorbij en start ik met de praktijkdagen. Ik heb enorm genoten van de manier van lesgeven van Ada en Johan. Wat een leuke mensen! Ik ervaar het lesmateriaal en de manier van opleiden als goed doordacht. Overal zit een duidelijke gedachte achter, hierin valt de kundigheid en de jarenlange ervaring van Ada en Johan mij op. Ondanks deze jarenlange ervaring blijven Ada en Johan bescheiden en staan ze open voor feedback en verbetering. Mooie eigenschap. Ik ervaar oprechte interesse in mij als persoon en als student en Ada en Johan beantwoorden met enthousiasme al mijn vragen. Zowel tijdens als na de les zijn ze echt heel gul in het delen van hun kennis. Ik heb nu al zin in de volgende opleiding die ik bij hun wil volgen en wil nog heel veel van ze leren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Danny

Score: 5

27 Mar 2018

Heel nuttig advies en leuke ochtend

We hebben een erg leuke ochtend gehad, waarbij we veel nuttige praktische tips kregen en er achter zijn gekomen welke kleuren ons wel/niet staan. Voortaan nooit meer een miskoop, dank voor het deskundige advies!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rianne Cosijn

Score: 5

20 Mar 2018

Kleur en stijladvies zou iedere Nederlander moeten kunnen krijgen!

Na een paar jaar geleden een kleurenanalyse te hebben gedaan, heb ik het afgelopen weekend stijladvies gehad. Opnieuw verrassend en zeer leerzaam! Op naar nog efficiënter en doelgerichter shoppen en nooit meer een miskoop! Overweeg je om je te laten adviseren? Twijfel niet, het is de investering zeker waard! Bovendien zul je zeker een gezellige dag hebben met de kundige gastvrouw en gastheer, Ada en Johan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Luuk

Score: 5

11 Jan 2018

Oprecht, professioneel en klantgerichte analyse!

Fijne middag gehad met Ada en Johan waarbij ze naast kleur ook stijladvies tips hebben gegeven, erg prettig dat ze daarnaast als hotline standby stonden tijdens het shoppen een dag later. Zowel persoonlijk leuke klik als professioneel goede service ontvangen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

KleurenTips

Score: 5

11 Jan 2018

juiste kleurtype

Johan en Ada Kunnen op een geweldige ontspannen manier alles vertellen over het gebruik van kleur in je kleding. Na een zeer indrukwekkende middag ga je moe maar voldaan naar huis. Je kleurpas mee in de tas en je weet nu zeker welke kleuren je mooier en sprankelender maken en welke niet. een aanrader om te overwegen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Corien en Eric

Score: 5

24 Mar 2017

Heb de moed om het allerbeste voor jezelf te willen

Drie keer is scheepsrecht… Dat blijkt voor mij zeker te kloppen! Ik had al twee keer eerder een kleurenanalyse laten doen, maar vooral na de tweede keer twijfelde ik of ik wel het goede kleurenpalet had meegekregen. Gelukkig heeft het feit dat dit al de derde keer was, mij er niet van weerhouden om toch nog een keer een kleuradvies te laten doen. Deze derde keer was het resultaat namelijk op alle fronten een schot in de roos. Mijn man was met mij mee omdat we er meteen een leuk dagje Haarlem van wilden maken. En leuk was het zeker! We werden hartelijk ontvangen en hebben een geweldige ochtend gehad bij Ada en Johan. Het kleuradvies was leerzaam en verhelderend. We blijken twee totaal verschillende kleurpaletten te hebben. Na het kleuradvies hebben we onze nieuw verworven kennis meteen in praktijk kunnen brengen in de gezellige binnenstad van Haarlem. De weken erna gingen we thuis rigoureus verder. Heel veel (soms zelfs nog bijna nieuwe) kleding is naar een goed doel gegaan. Want ja, kleuren die ons niet goed staan, doen dat bij een ander gelukkig juist weer wel! Hier en daar heb ik ondertussen nieuwe kledingstukken en accessoires aangeschaft die wèl in mijn kleurenpalet passen. Elk item wordt vergeleken met de stofmonsters in mijn kleurenpalet. Met als motto iets wat Ada en Johan zeiden: ‘Er zijn misschien best veel kleuren die je goed staan, maar er zijn gewoon kleuren die je het beste staan. En waarom zou je dan niet voor die laatste kleuren kiezen?’ De inhoud van mijn kledingkast is inmiddels drastisch veranderd; ik word elke keer weer blij als ik ernaar kijk. Koele, heldere, contrasterende kleuren (waaronder tot mijn verrassing zwart!) met een vleugje wit – een geweldige combi voor mij. En als ik naar mijzelf in de spiegel kijk denk ik: wat een verschil! Geen uitgebluste uitstraling meer, maar een frisse look. Heerlijk! Wat mijn man betreft: we hebben nog niet veel geschikte kleding gevonden in ‘zijn’ (warme, zachtere) kleuren, maar dat zal zeker nog wel komen! Een kleuradvies bij Ada en Johan is een investering voor de rest van je leven en het heeft meer impact dan wij in ieder geval van tevoren vermoed hadden. Een echte aanrader dus! Ada en Johan, we zijn blij dat we jullie hebben leren kennen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jeroen Ruigrok van der Werven

Score: 5

24 Mar 2017

Bevlogen advies in stijl

Op persoonlijke titel met een groep van vier personen (een man en drie vrouwen) op aanraden bij Ada en Johan langsgegaan. Na een hartelijke welkomst een gedegen uitleg van de beginselen van kleurtheorie. Hier werd ook specifiek het effect van haar, ogen en huid naar voren gehaald als een onderdeel van waarom sommige kleuren werken en sommige niet. Ada en Johan, samen met hun ondersteuning, besteden uitvoerig aandacht aan ons vieren om zodoende te laten zien of onze initiële ideeën over wat bij ons past wel klopt. Aan de hand van diverse kleurstijlen duidelijk aan de groep kunnen laten zien waarom sommige kleuren matig, anderen wel ok en bepaalde anderen spectaculair bij je passen. Naast makeup tips voor de vrouwen en pasadvies voor de mannen genoeg tijd en kans om gerichte vragen te stellen over aspecten waar je nu, met de gevonden kennis, ineens over gaat nadenken. Aan het einde van de rit heb je het idee dat je thuiskomt bij jezelf en verlaat je ImageProof met een zeer positief gevoel. Eindelijk kan je die kleding de baas!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Sinds 1992 zijn wij ons gaan specialiseren in het geven wij advies aan particulieren, bedrijven en beroepsonderwijs op het gebied van kleur, stijl en imago.
Personal Branding is onze specialiteit.
Tevens bieden wij beroepsopleidingen aan voor toekomstige imago adviseurs:
- Training Kleur Adviseur (TKA)en
- Training Stijl Adviseur (TSA).


Contactgegevens
E-mail: johan@imageproof.nl
Tel: 0652561586
KVK: 34157930

Website
https://www.imageproof.nl

Adres
ImageProof
Schotersingel 117a
2023 AB Haarlem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten