10/10

ImageProof


37 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Aad en Joke

Score: 5

23 Aug 2018

Verfrissende en andere blik op jezelf

Een gezellige middag, waarbij er aan ons op een ontspannen en ongedwongen manier is laten zien wat de juiste (maar ook de verkeerde) kleuren met je kunnen doen en je uitstraling daardoor heel erg kan veranderen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Irma

Score: 5

06 Jul 2018

Geweldige ervaring.

We hebben een superleuke ochtend gehad. Zeer leerzaam. Ada en Johan zijn bijzonder deskundig en professioneel maar ook ontzettend hartelijk. Twee hele lieve mensen. Een kleuradvies is een echte aanrader voor iedereen. Nu op naar het stijladvies.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jessica van Lieshout

Score: 5

30 Jun 2018

Wow!

Vorige week kreeg ik de eer deel te nemen aan een kleuradvies bij ImageProof. Ik ben 'blown away' van het effect dat het advies op me had! Het is echt heel bijzonder te ervaren hoe de juiste kleuren mij als vrouw van binnen zo blij maakte. Het gaat duidelijk vele malen dieper dan transformatie van het uiterlijke plaatje of het bijwerken van de 'laatste puntjes op de "i". Je wordt simpelweg gezien; als compleet persoon. Via het uiterlijke plaatje wordt weerspiegelt wie je van binnen bent. En dat gaf me het gevoel echt gezien te worden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tamara en Wendy

Score: 5

12 Jun 2018

Een zonnige verrassing

Ik vond het een hele leuke middag. Er was veel persoonlijke aandacht. Ik was erg verrast met het advies en ik heb inmiddels een zonnig geel shirtje en oranje lippenstift aangeschaft!

Succes met de kleuren en groetjes ook aan Wendy


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimalou

Score: 5

10 Jun 2018

Opleiding tot Kleuradviseur

Een paar maanden na mijn kleuradvies ben ik begonnen met de opleiding tot Kleuradviseur. Inmiddels zijn de theoriedagen voorbij en start ik met de praktijkdagen. Ik heb enorm genoten van de manier van lesgeven van Ada en Johan. Wat een leuke mensen! Ik ervaar het lesmateriaal en de manier van opleiden als goed doordacht. Overal zit een duidelijke gedachte achter, hierin valt de kundigheid en de jarenlange ervaring van Ada en Johan mij op. Ondanks deze jarenlange ervaring blijven Ada en Johan bescheiden en staan ze open voor feedback en verbetering. Mooie eigenschap. Ik ervaar oprechte interesse in mij als persoon en als student en Ada en Johan beantwoorden met enthousiasme al mijn vragen. Zowel tijdens als na de les zijn ze echt heel gul in het delen van hun kennis. Ik heb nu al zin in de volgende opleiding die ik bij hun wil volgen en wil nog heel veel van ze leren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimalou

Score: 5

08 Jun 2018

Gepassioneerd en kundig: Kleuradvies

Twee keer ben ik door twee verschillende kleur consulenten (niet van ImageProof) als wintertype ingeschat, waarvan één mij ook een 'herfst flow' mee gaf. Deze consulent zag iets in mijn uiterlijk waar het traditionele vier seizoenen systeem geen ruimte voor biedt. ImageProof heeft met het 12 kleurensysteem de ruimte gecreëerd voor alle tussentypes die inmiddels zijn ontstaan, die ingaat op de subtiele nuances en is daarmee mee gegroeid met onze huidige tijd. Hierdoor heb ik een nog specifieker en kloppend advies ontvangen. Ik ben een 'Donkere lente' :) Een kleuradvies door Ada en Johan heb ik ervaren als professioneel, kundig, humoristisch en uitgebreid. Ik was erg onder de indruk van hun kennis en ervaring, hun gastvrijheid, vriendelijkheid en de prachtige studio waar het advies plaats vond.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Danny

Score: 5

27 Mar 2018

Heel nuttig advies en leuke ochtend

We hebben een erg leuke ochtend gehad, waarbij we veel nuttige praktische tips kregen en er achter zijn gekomen welke kleuren ons wel/niet staan. Voortaan nooit meer een miskoop, dank voor het deskundige advies!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rianne Cosijn

Score: 5

20 Mar 2018

Kleur en stijladvies zou iedere Nederlander moeten kunnen krijgen!

Na een paar jaar geleden een kleurenanalyse te hebben gedaan, heb ik het afgelopen weekend stijladvies gehad. Opnieuw verrassend en zeer leerzaam! Op naar nog efficiënter en doelgerichter shoppen en nooit meer een miskoop! Overweeg je om je te laten adviseren? Twijfel niet, het is de investering zeker waard! Bovendien zul je zeker een gezellige dag hebben met de kundige gastvrouw en gastheer, Ada en Johan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Luuk

Score: 5

11 Jan 2018

Oprecht, professioneel en klantgerichte analyse!

Fijne middag gehad met Ada en Johan waarbij ze naast kleur ook stijladvies tips hebben gegeven, erg prettig dat ze daarnaast als hotline standby stonden tijdens het shoppen een dag later. Zowel persoonlijk leuke klik als professioneel goede service ontvangen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

KleurenTips

Score: 5

11 Jan 2018

juiste kleurtype

Johan en Ada Kunnen op een geweldige ontspannen manier alles vertellen over het gebruik van kleur in je kleding. Na een zeer indrukwekkende middag ga je moe maar voldaan naar huis. Je kleurpas mee in de tas en je weet nu zeker welke kleuren je mooier en sprankelender maken en welke niet. een aanrader om te overwegen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Sinds 1992 zijn wij ons gaan specialiseren in het geven wij advies aan particulieren, bedrijven en beroepsonderwijs op het gebied van kleur, stijl en imago.
Personal Branding is onze specialiteit.
Tevens bieden wij beroepsopleidingen aan voor toekomstige imago adviseurs:
- Training Kleur Adviseur (TKA)en
- Training Stijl Adviseur (TSA).


Contactgegevens
E-mail: johan@imageproof.nl
Tel: 0652561586
KVK: 34157930

Website
https://www.imageproof.nl

Adres
ImageProof
Schotersingel 117a
2023 AB Haarlem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten