9.8

IkWordGroen


40 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

26 Nov 2020

4

Afspraak is afspraak.

Netjes en vakkundig geïnstalleerd en alle afspraken nagekomen. Tevredener kun je niet zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Nov 2020

5

Prettige communicatie en resultaat naar volle tevredenheid

De duidelijke en vriendelijke communicatie, van adviesgesprek tot en met oplevering, hebben wij als erg prettig ervaren. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Er is netjes gewerkt met een mooi resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2020

5

Goede uitleg en begeleiding vooraf.

Na de ontvangst van vele offertes via internet uitgekomen bij IkWordGroen. Via een persoonlijk adviesgesprek tot een offerte gekomen waarin de keuzemogelijkheden duidelijk worden uitgelegd en niet enkel 1 offerte met 1 keuze wordt opgestuurd zonder toelichting. Omdat er veel keuzemogelijkheden zijn helpt het gesprek om de juiste keuze te maken welke aansluiten bij mijn wensen. Ook het verkrijgen van de offerte en de opdrachtverstrekking waren simpel. Vooraf wordt in een mail duidelijk gemaakt welke voorbereidingen er getroffen moeten worden. Erg prettig allemaal. De BWT-teruggave wordt voor je geregeld. De monteurs zijn ook aardig. De montage was binnen een dagdeel geregeld. Blij met de keuze voor IkWordGroen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Nov 2020

5

Een prime bedrijf die maatwerkadvies geeft aan de klant. Wekt vanaf 1e contact vertrouwen

Zeer deskundig advies in mijn geval door de "baas" self. Levert maatwerk voor de klant. Heeft ook nog eens de voordeligste offerte en biedt een uitstekende service. Montagepersoneel uiterst vriendelijk en deskundig. Goede communicatie over het verloop van de montage, aanmelden bij de energieleverancier en de BTW teruggave


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2020

5

Vakmensen

Vandaag 10 zonnepanelen geinstalleerd. Vanaf het adviesgesprek tot aan de installatie vakmensen en het allerbelangrijkste, ze komen de afspraken na.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2020

5

Goed bedrijf en medewerkers waar men op kan bouwen

Alles correct afgehandeld volgens afspraak, en alles netjes gemonteerd voor een goede prijs. Vriendelijke en behulpzame werknemers in dienst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Nov 2020

5

top bedrijf

goede ervaring duidelijke offerete en communicatie komen de gemaakte afspraken netjes na en leveren netjes en goed werk. advies om de panelen toch anders te plaatsen hebben mooi uitgepakt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2020

5

Vanaf de intake verliep het hele traject op rolletjes. Chapeau!

Fijne vriendelijke communicatie, afspraken worden perfect nagekomen. Vakmanschap staat bij hun bedrijf heel hoog in het vaandel. Goed opgeleid personeel, echte “teamplayers”, taken worden goed verdeeld, veilig werken staat voorop(samen uit, samen thuis). Het is als klant heel fijn om te ervaren dat wij “in goede handen zijn & blijven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2020

5

Een goede Organisatie van Planning tot afwerking.

Mijn ervaring met de medewerkers van Ik word Groen, Zeer informatief van af de planning tot installatie. vindingrijk bij opdoemende problemen zoals plaatsing op dak en bekabeling naar meterkast. In 1 woord, Top werk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2020

4

Bijna perfectie

Van begin tot einde een goed gevoel overgehouden aan IkWordGroen! Vriendelijke mensen en heel vakbekwaam erg goed esthetisch in het zicht afgewerkt! Alleen de stroomkabel over de grond gelegd in de kruipruimte, dat had ik graag anders gezien, anders zeker 5 sterren waard! Aan eenieder aantebevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


IkWordGroen

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen en besparingsinstallateur in Limburg. Wij zijn sinds 2009 actief binnen de duurzame energiebranche. Wij verzorgen o.a. zonnepaneel installaties en infraroodverwarming. Wij hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Sinds onze start hebben zonnepanelen in Nederland een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen welke jaarlijks in ons land geïnstalleerd worden. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen en zijn prijzen en vaak de kwaliteit onder druk komen te staan. Wij zijn echter altijd vast blijven houden aan onze eerste doelstelling; hoogwaardige zonnepanelen systemen leveren en installeren, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.

Contactgegevens


045-5690525

IkWordGroen
Langheckweg 24
6468EL
Kerkrade

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten