9.8

IkWordGroen


133 Beoordelingen (totaal)
33 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

10 Feb 2022

5

IkWordGroen heeft ons goed begleid

Goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2022

4

Zeer goed advies en komen afspraak correct na.

Goed advies in zonnepanelen plaatsing en opties die er zijn. Correct in de uitvoering en prettig montageteam die oplossingsgericht en klant vriendelijk gewerkt hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Feb 2022

5

Tot nog toe prima ervaring

Afspraken worden netjes nagekomen. Monteurs werken netjes en correct.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2022

5

Goede, nette en snelle installatie

Monteurs hebben netjes en goed werk afgeleverd. Het ging ontzettend snel. Elektricien heeft best mogelijke route voor bekabeling bedacht. Aan buitenkant van huis geen kabel. Alles super goed gegaan, zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2022

5

Snelle installatie en mooie afwerking

Complimenten aan de installateurs en de elektricien voor de snelle en mooi afgewerkte zonnepaneleninstallatie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Dec 2021

5

Prima club

Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst, beleefde monteurs met kennis van zaken Een bedrijf om aan te raden geen gezeur en geen gedoe


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2021

5

Van informatie tot en met plaatsing alles perfect verlopen.

Zeer tevreden . Werken goed volgens afspraak. Alles netjes geïnstalleerd en alles schoon opgeleverd. Top !!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2021

5

Wederom de goede zorg en service bij het plaatsen van extra zonnepanelen

Voor de 2e keer de service die je mag verwachten bij een investering in groen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Dec 2021

4

Zeer bekwaam bedrijf .

Snelle plaatsing ,houden zich aan afspraak ,en monteurs werken netjes en ruimen alles netjes op. Jammer dat ik na plaatsing niet meteen kon zien op app wat panelen voor opbrengst hadden maar dit komt door Micro omvormers pas over twee weken .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2021

5

Deskundig en betrouwbaar

Top ervaring vanaf het eerste moment. Deskundig advies. Vriendelijke en heldere communicatie. Afspraken worden nageleefd. De zonnepanelen zijn vandaag perfect opgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


IkWordGroen

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen en besparingsinstallateur in Limburg. Wij zijn sinds 2009 actief binnen de duurzame energiebranche. Wij verzorgen o.a. zonnepaneel installaties en infraroodverwarming. Wij hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Sinds onze start hebben zonnepanelen in Nederland een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen welke jaarlijks in ons land geïnstalleerd worden. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen en zijn prijzen en vaak de kwaliteit onder druk komen te staan. Wij zijn echter altijd vast blijven houden aan onze eerste doelstelling; hoogwaardige zonnepanelen systemen leveren en installeren, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.

Contactgegevens


045-5690525

IkWordGroen
Langheckweg 24
6468EL
Kerkrade

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten