9.8

IkWordGroen


47 Beoordelingen (totaal)
20 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 Jan 2021

5

Goede service, goed materiaal en vriendelijke medewerkers

Leveren goed werk volgens afspraak, duidelijk bij voorinspectie wat hoe de bedoeling is. Telefonisch en per mail bevestiging van alle afspraken en herinnering dag voor installatie. Op de dag van de installatie alles snel en vakkundig aangelegd. top service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Jan 2021

5

Goed bedrijf om je zonnepanelen aan te schaffen

Prima uitgebreide offerte. Contact was altijd goed en alle vragen beantwoord. Heel goed geinformeerd over gang van zaken en inhoudelijk ook. Gewoon heel goed zoals het hoort.....Ga zo door.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Dec 2020

5

Prima service , zeer goede communicatie

Ik ben zeer tevreden over de service , communicatie en installatie van de zonnepanelen, altijd een luisterend oor en oplossingen aandragen. nette monteurs , kan alleen maar zeggen eigenlijk 6 sterren voor ik word groen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2020

5

Ik ben blij met de aanschaf van zonnepanelen.

Prettige ervaring. Vriendelijk en goed contact. Alles is volgens afspraak gemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Dec 2020

5

Op maat advies gekregen en vanaf het 1e gesprek direct vertrouwen in deze firma

Twan Laumen, eigenaar van Ik word groen, is na een telefoon gesprek bij ons op bezoek geweest. Vanaf het 1e moment was dit een zeer prettig en goed gesprek. Voor ons moet er een klik zijn met iemand en dat was hier zeker het geval. Direct hebben we een offerte gekregen en werden de diverse mogelijkheden goed uitgelegd. Ook na ons gesprek volgen er geen opdringerige telefoontjes, zoals dat wel het geval is bij een bekende concurrent van hun. Na een wijziging van onze kant uit hebben we de opdracht aan Ik Word Groen gegund. Afgelopen donderdag stonden bij ons 4 bussen voor de deur voor de montage. Montagepersoneel is uiterst vriendelijk en deskundig. Goede communicatie over het verloop van de montage, aanmelden bij de energieleverancier en de BTW teruggave. De monteurs werken gedegen en rustig en hebben vakwerk geleverd. Ik zou Ik Word Groen zeker aanbevelen bij familie, vrienden, buren..


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2020

5

installeren zonnepanelen

zeer tevreden, deskundig en vriendelijk personeel. zeer aan te bevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Dec 2020

5

Geruisloze plaatsing en aansluiting van zonnepanelen.

Hoewel door omstandigheden geen oriëntatie van de lokale situatie vooraf had plaatsgevonden verliepen plaatsing en aansluiting van de zonnepanelen zonder problemen. Debet was daar ook aan een correcte voorbereiding door de bewoners zelf. Onze ervaring met IkWordGroen was derhalve zeer positief. De samenwerking tussen werknemers van IkWordGroen en bewoners was voortreffelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2020

4

Afspraak is afspraak.

Netjes en vakkundig geïnstalleerd en alle afspraken nagekomen. Tevredener kun je niet zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Nov 2020

5

Prettige communicatie en resultaat naar volle tevredenheid

De duidelijke en vriendelijke communicatie, van adviesgesprek tot en met oplevering, hebben wij als erg prettig ervaren. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Er is netjes gewerkt met een mooi resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2020

5

Goede uitleg en begeleiding vooraf.

Na de ontvangst van vele offertes via internet uitgekomen bij IkWordGroen. Via een persoonlijk adviesgesprek tot een offerte gekomen waarin de keuzemogelijkheden duidelijk worden uitgelegd en niet enkel 1 offerte met 1 keuze wordt opgestuurd zonder toelichting. Omdat er veel keuzemogelijkheden zijn helpt het gesprek om de juiste keuze te maken welke aansluiten bij mijn wensen. Ook het verkrijgen van de offerte en de opdrachtverstrekking waren simpel. Vooraf wordt in een mail duidelijk gemaakt welke voorbereidingen er getroffen moeten worden. Erg prettig allemaal. De BWT-teruggave wordt voor je geregeld. De monteurs zijn ook aardig. De montage was binnen een dagdeel geregeld. Blij met de keuze voor IkWordGroen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


IkWordGroen

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen en besparingsinstallateur in Limburg. Wij zijn sinds 2009 actief binnen de duurzame energiebranche. Wij verzorgen o.a. zonnepaneel installaties en infraroodverwarming. Wij hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Sinds onze start hebben zonnepanelen in Nederland een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen welke jaarlijks in ons land geïnstalleerd worden. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen en zijn prijzen en vaak de kwaliteit onder druk komen te staan. Wij zijn echter altijd vast blijven houden aan onze eerste doelstelling; hoogwaardige zonnepanelen systemen leveren en installeren, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.

Contactgegevens


045-5690525

IkWordGroen
Langheckweg 24
6468EL
Kerkrade

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten