9.6

IkWordGroen


31 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

03 Feb 2020

4

Bijna perfectie

Van begin tot einde een goed gevoel overgehouden aan IkWordGroen! Vriendelijke mensen en heel vakbekwaam erg goed esthetisch in het zicht afgewerkt! Alleen de stroomkabel over de grond gelegd in de kruipruimte, dat had ik graag anders gezien, anders zeker 5 sterren waard! Aan eenieder aantebevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2020

5

Netjes gewerkt en alles perfect geinstalleerd, prettige communicatie en goede service.

Wij hebben niks aan te merken aan Ik word Groen. Ze hebben top zonnepanelen en een top team. Kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2020

5

Correcte en duidelijke verwerking.

Wij hebben door IkWordGroen zonneplanelen laten plaatsen en zijn zeer tevreden met de levering. Duidelijke info bij de verkoop, goeie communicatie voor en tijdens de uitvoering. en tot nu toe een correcte afhandeling en nazorg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2020

5

Zeer goed geadviseerd en mooi resultaat!

Ik ben goed geadviseerd en alles is vakkundig afgehandeld met een schitterend resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2018

5

netjes gewerkt

goede voorlichting, tel. contact via mail en telefoon is super.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2018

5

Subliem service van begin tot eind!

Ik heb de samenwerking als zeer zeer positief ervaren. Die begon bij de informatie voorziening; leuk, ontspannen en eerlijk gesprek. Daarna is er regelmatig telefonisch contact geweest vanuit het bedrijf: over de installatie datum, of er nog vragen zijn, hoe ik het informatie gesprek vond. Het plaatsen van de panelen werd gedaan door 3 fatsoenlijke en netjes werkende heren. Ook vanuit hen werd goede informatie gegeven. Na en ook tijdens de installatie kwam er weer een belletje of alles naar wens verliep. Bij dit bedrijf voel je je een gewaardeerde klant en geen nummer dat geld oplevert. Super!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Mar 2018

5

Plaatsen Zonnepanelen !!

Bij deze wil en kan ik U deze firma Ik Word Groen zeker aanbevelen, alles gaat volgens afspraak, ze werken keurig en netjes, leggen alles netjes uit!! en mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, Mag U hen bellen en staan ze U netjes te woord en lossen de vragen direct en anders z.s.m. op. Mvg een tevreden klant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2018

5

Wij zijn zeer tevreden

te weinig zon


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Mar 2018

5

Helemaal top!

Goede voorlichting, concurrerende prijs, nette strakke installatie, zeer open en duidelijke communicatie. Top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Feb 2018

5

Super!

Vriendelijke mensen die goed werk leveren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


IkWordGroen

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen en besparingsinstallateur in Limburg. Wij zijn sinds 2009 actief binnen de duurzame energiebranche. Wij verzorgen o.a. zonnepaneel installaties en infraroodverwarming. Wij hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Sinds onze start hebben zonnepanelen in Nederland een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen welke jaarlijks in ons land geïnstalleerd worden. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen en zijn prijzen en vaak de kwaliteit onder druk komen te staan. Wij zijn echter altijd vast blijven houden aan onze eerste doelstelling; hoogwaardige zonnepanelen systemen leveren en installeren, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.

Contactgegevens


045-5690525
KVK: 65166760

IkWordGroen
Langheckweg 24
6468EL
Kerkrade

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten