9.8/10

IkWordGroen


27 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Aug 2018

5

netjes gewerkt

goede voorlichting, tel. contact via mail en telefoon is super.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2018

5

Subliem service van begin tot eind!

Ik heb de samenwerking als zeer zeer positief ervaren. Die begon bij de informatie voorziening; leuk, ontspannen en eerlijk gesprek. Daarna is er regelmatig telefonisch contact geweest vanuit het bedrijf: over de installatie datum, of er nog vragen zijn, hoe ik het informatie gesprek vond. Het plaatsen van de panelen werd gedaan door 3 fatsoenlijke en netjes werkende heren. Ook vanuit hen werd goede informatie gegeven. Na en ook tijdens de installatie kwam er weer een belletje of alles naar wens verliep. Bij dit bedrijf voel je je een gewaardeerde klant en geen nummer dat geld oplevert. Super!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Mar 2018

5

Plaatsen Zonnepanelen !!

Bij deze wil en kan ik U deze firma Ik Word Groen zeker aanbevelen, alles gaat volgens afspraak, ze werken keurig en netjes, leggen alles netjes uit!! en mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, Mag U hen bellen en staan ze U netjes te woord en lossen de vragen direct en anders z.s.m. op. Mvg een tevreden klant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2018

5

Wij zijn zeer tevreden

te weinig zon


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Mar 2018

5

Helemaal top!

Goede voorlichting, concurrerende prijs, nette strakke installatie, zeer open en duidelijke communicatie. Top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Feb 2018

5

Super!

Vriendelijke mensen die goed werk leveren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Oct 2017

5

Tot nu toe

De verkoop was prima. De installatie en afwerking zeer goed uitgevoerd. Ben alleen nog aan het wachten op de inloggegevens van de omvormer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2017

5

Vriendelijk, betrokken en klantvriendelijk

Hebben onlangs 15 panelen geleverd, met afspraken kunnen regelen dat alles geregeld werd middels mijn eigen inbreng. Klantvriendelijk en uitstekende service, tot nu toe geen enkele negatieve noot. Alles in harmonie kunnen regelen en oplossen wat er viel op te lossen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Oct 2017

4

Netjes werk geleverd

Ik raad anderen ook dit bedrijf aan. Met de prijs zitten ze goed en vind het fijn dat het een klein schalig bedrijf is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2017

5

goed gewerkt, alles netje achtergelaten, prima service.

Ze kwamen op de afgesproken tijd en hadden het werk ook af binnen de afgesproken tijd. Vriendelijk en kundig team . zal ik verder aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


IkWordGroen

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen en besparingsinstallateur in Limburg. Wij zijn sinds 2009 actief binnen de duurzame energiebranche. Wij verzorgen o.a. zonnepaneel installaties en infraroodverwarming. Wij hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Sinds onze start hebben zonnepanelen in Nederland een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen welke jaarlijks in ons land geïnstalleerd worden. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen en zijn prijzen en vaak de kwaliteit onder druk komen te staan. Wij zijn echter altijd vast blijven houden aan onze eerste doelstelling; hoogwaardige zonnepanelen systemen leveren en installeren, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.

Contactgegevens


045-5690525
KVK: 65166760

IkWordGroen
Ridder Hoenstraat 182
6433eh
Hoensbroek

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten