9.6/10

IkWordGroen


25 Beoordelingen (totaal)
25 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

fam. Schaap

Score: 5

21 Mar 2018

Plaatsen Zonnepanelen !!

Bij deze wil en kan ik U deze firma Ik Word Groen zeker aanbevelen, alles gaat volgens afspraak, ze werken keurig en netjes, leggen alles netjes uit!! en mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, Mag U hen bellen en staan ze U netjes te woord en lossen de vragen direct en anders z.s.m. op. Mvg een tevreden klant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

fam. Haanraats

Score: 5

20 Mar 2018

Wij zijn zeer tevreden

te weinig zon


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

v. Nunspeet

Score: 5

09 Mar 2018

Helemaal top!

Goede voorlichting, concurrerende prijs, nette strakke installatie, zeer open en duidelijke communicatie. Top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mevr. Pol

Score: 5

15 Feb 2018

Super!

Vriendelijke mensen die goed werk leveren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bouchez

Score: 5

15 Oct 2017

Tot nu toe

De verkoop was prima. De installatie en afwerking zeer goed uitgevoerd. Ben alleen nog aan het wachten op de inloggegevens van de omvormer.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr. Hardy

Score: 5

14 Oct 2017

Vriendelijk, betrokken en klantvriendelijk

Hebben onlangs 15 panelen geleverd, met afspraken kunnen regelen dat alles geregeld werd middels mijn eigen inbreng. Klantvriendelijk en uitstekende service, tot nu toe geen enkele negatieve noot. Alles in harmonie kunnen regelen en oplossen wat er viel op te lossen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Oort

Score: 4

13 Oct 2017

Netjes werk geleverd

Ik raad anderen ook dit bedrijf aan. Met de prijs zitten ze goed en vind het fijn dat het een klein schalig bedrijf is.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hendriks

Score: 5

12 Oct 2017

goed gewerkt, alles netje achtergelaten, prima service.

Ze kwamen op de afgesproken tijd en hadden het werk ook af binnen de afgesproken tijd. Vriendelijk en kundig team . zal ik verder aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Oostenbach

Score: 5

12 Oct 2017

goede adviezen en ondersteuning

Bruikbare tips en advies. Meedenkend en niet opdringerig. Prima bedrijf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Delnoye

Score: 4

12 Oct 2017

volgens offerte alles gemaakt en netjes achter gelaten.

opmerking: dag van te voren een SMS of anders nog eens informeren dat U de volgende dag komt. Voor de rest geen opmerkingen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen en besparingsinstallateur in Limburg. Wij zijn sinds 2009 actief binnen de duurzame energiebranche. Wij verzorgen o.a. zonnepaneel installaties en infraroodverwarming. Wij hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Sinds onze start hebben zonnepanelen in Nederland een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen welke jaarlijks in ons land geïnstalleerd worden. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen en zijn prijzen en vaak de kwaliteit onder druk komen te staan. Wij zijn echter altijd vast blijven houden aan onze eerste doelstelling; hoogwaardige zonnepanelen systemen leveren en installeren, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.


Contactgegevens
E-mail: info@ikwordgroen.nl
Tel: 045-5690525
KVK: 65166760

Website
https://ikwordgroen.nl

Adres
IkWordGroen
Ridder Hoenstraat 182
6433eh Hoensbroek


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten