9.6/10

IkWordGroen


13 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

de heer Klinkers

Score: 4

08 Sep 2017

Goede service en netjes afgewerkt

Gewoon goed en betrouwbaar


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

fam. Vincken

Score: 5

08 Sep 2017

Een beter deal dat bij de gemeente gekregen, het plaatsen van de panelen is super gedaan, deze persoon dded zijn werk perfect

Plaatsing is prima gedaan, ze dachten mee, en kwamen met oplossingen, zeer deskundig gedaan en ook goede uitleg gegeven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bryan Kerkhofs

Score: 5

04 Aug 2017

ikwordgroen op en top!

top service, goede communicatie en heel betrouwbaar!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Linssen

Score: 5

28 Jul 2017

Ik word groen, maar niet van de rekeningen.

Dit bedrijf staat voor helderheid, openheid enduidelijke afspraken zonder verrassingen achteraf. Prijstechnisch dik in orde. Inmiddels zijn er drie klanten via mij met ik word groen in zee gegaan. Dat zegt toch alles!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Esser

Score: 5

28 Jul 2017

Alles klopt, van offerte, installatie tot afhandeling btw.

Prima ervaring, zouden indien opnieuw zonnepanelen laten installeren wederom van ikwordgroen afnemen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Rijen

Score: 5

28 Jul 2017

Niets teveel Beloofd

Van begin tot einde alleen maar positieve ervaringen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

fam. Wishaupt

Score: 5

28 Jul 2017

We zijn tevreden over de service van Ik word groen

Zonnepanelen zijn keurig geplaatst en ook de nazorg is in orde.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr. Moonen

Score: 5

28 Jul 2017

goede service en uitleg.vakbekwame werknemers

Afspraak goed nagekomen.werk netjes opgeleverd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wil Franssen

Score: 5

28 Jul 2017

Zeer vakbekwaam en klantvriendelijk bedrijf

Vanaf het eerste contact heeft men waar gemaakt wat men beloofd heeft. Een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

fam. Melchers

Score: 5

27 Jul 2017

Snelle en correcte levering

Zeer netjes en kundig gewerkt. Alle kabels mooi weggewerkt en alle afval opgeruimd. Zoals afgesproken alles op tijd geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen en besparingsinstallateur in Limburg. Wij zijn sinds 2009 actief binnen de duurzame energiebranche. Wij verzorgen o.a. zonnepaneel installaties en infraroodverwarming. Wij hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Sinds onze start hebben zonnepanelen in Nederland een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen welke jaarlijks in ons land geïnstalleerd worden. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen en zijn prijzen en vaak de kwaliteit onder druk komen te staan. Wij zijn echter altijd vast blijven houden aan onze eerste doelstelling; hoogwaardige zonnepanelen systemen leveren en installeren, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.


Contactgegevens
E-mail: info@ikwordgroen.nl
Tel: 045-5690525
KVK: 65166760

Website
https://ikwordgroen.nl

Adres
IkWordGroen
Ridder Hoenstraat 182
6433eh Hoensbroek


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten