10

Huid & Schoonheidspraktijk Belliev


15 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Dec 2020

5

Fantastische behandelingen en zeer professioneel

Al vele jaren heb ik pukkels en mee-eters en heb veel behandelingen gehad. Na drie behandelingen bij Lieneke en het gebruik van de door haar geadviseerde producten, ziet mijn huid er altijd schoon uit. Geen pukkels meer.Dit had ik graag jaren eerder gehad.

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Fijn om te horen Jenny


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Dec 2020

5

Ontspannend en een heel goed resultaat

Op aanraden van mijn vriendin voor de eerste keer een behandeling bij Lineke geboekt. Het was voor mij überhaupt de eerste keer in de stoel bij een huidspecialiste, dus vond het wel een beetje spannend wat ik kon verwachten als man. Lineke stelde mij snel op mijn gemak en kwam op mij over als een vakbekwame dame met veel kennis en enthousiasme voor het vak. Na de behandeling voelde ik me ontspannen, bijna als herboren en mijn huid heerlijk fris en merkbaar zachter aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2020

5

Me time

Ik voel me prettig als ik in de stoel bij Lineke van schoonheidsalon Believe lig. Lineke weet precies wat ik wil. Ook vindt ik het fijn als ze gericht en duidelijk advies geeft. Ze is in het maken van een afspraak flexibel en dat stel ik zeer op prijs omdat ik niet alle dagen en / of tijdstippen kan. Je kunt bij Believe ook kiezen voor een seizoen behandeling naast de standaard behandelingen. Mijn huid is perzik zacht en mijn wenkbrauwen weer mooi in model na de behandeling. In de behandeling zit een duidelijke structuur wat ik waardeer. Ik laat me met regelmaat verrassen door na advies te kiezen voor een speciale behandeling. De locatie van Believe is praktisch en je kunt er gratis parkeren.

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Dank je wel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Nov 2020

5

Een uitstekende behandeling van een zeer deskundige specialiste.

Niet alleen de behandeling is ontspannend, maar ook de sfeer in de praktijk. Er is tijd voor zorg met aandacht. En een ruim aanbod, je kunt kiezen wat bij jou past. Een zeer prettige ervaring!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Nov 2020

5

Tot nu toe de beste Huid &Schoonheidspraktijk Belliev waar ik word behandeld.

Ik heb een goede ervaring met de schoonheidspraktijk belliev ,je word er heerlijk verwend me de behandeling waarbij je je volledig kunt ontspannen. De producten zijn goed voor je huid en ruiken lekker, alles wordt goed uit gelegd, en de sfeer is er goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Nov 2020

5

Heerlijke behandeling Quasha gehad

Ik heb gister een heerlijk verwennende Quasha gehad. Voelde mij héérlijk ontspannen. Werd heel professioneel gedaan en was genieten. Gelijk een nieuwe behandeling geboekt bij Lineke. Kijk er nu al naar uit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2020

5

Een fijne, persoonlijke behandeling.

Heel prettig bij Lineke in de schoonheidspraktijk. Lineke denkt goed met je mee. Het is er gezellig. Ook is het makkelijk om in contact te komen en zaken te regelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2020

5

Belliev heeft veel vakkennis over de huid.

Belliev geeft uitstekende productadviezen. Warm aanbevolen voor iedereen die zijn/haar huid goed wil verzorgen en/of wil verbeteren met fijne, gezonde producten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2020

5

Het juiste adres voor een professioneel huidadvies met zichtbaar resultaat!

Een heerlijke behandeling gehad met warme edelstenen. Echt een aanrader, mijn huid voelt weer heerlijk zacht en ontspannen. Bedankt Lineke!

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Fijn om te horen Lieneke


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2020

5

Ontspannen en professioneel

Al jaren een verademing, letterlijk en figuurlijk. Fijne behandeling, professioneel met voor mijn huid de juiste producten. Lineke is altijd benaderbaar en weet goed advies te geven. van de behandeling krijg ik altijd een boost.

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Dank je wel voor de mooie woorden Evelien


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Huid & Schoonheidspraktijk Belliev

Belliev is meer dan een gewone schoonheidssalon Zij is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging met behandelingen, producten en huidvoeding die de huid herstellen. Je huid wordt gladder, gezonder en gaat stralen als nooit tevoren.

Contactgegevens


0651209550

Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Johan Dijkstrasingel 14
9951 MR
Winsum

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten