10

Huid & Schoonheidspraktijk Belliev


24 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Oct 2021

5

Heerlijk

Goed geholpen; professioneel, goede uitleg en heerlijke massage. Fijne producten.

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Dank je wel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2021

5

Dit gun ik iedereen

Waarom gun ik mezelf dit niet wat vaker? Dacht ik toen ik bij Belliev in de stoel lag. Het was de eerste keer en het was weldadig en indrukwekkend: Een prachtige combinatie van behandelingen die Lineke voor mij in petto had. Lineke is echt een vakvrouw. Ze werkt met liefde, kennis en aandacht. Ik verheug me nu al op de volgende keer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jun 2021

5

Heerlijk ontspannen bij Lineke in de stoel

Ik ben ontzettend blij met Lineke. De behandelingen en massages zijn fantastisch. Mijn huid ziet er echt strakker en stralend uit. De producten van Dr. Baumann helpen daar goed aan mee. Wat ik een voordeel vind is dat je slechts drie producten nodig bent, een reinigingsmiddel, serum en oogcreme. Daarnaast heeft Lineke mij behandeld aan een paar gesprongen haarvaatjes in mijn gezicht. Ik ben super tevreden over het resultaat. Ik kan me altijd op een bezoek aan Belliev verheugen en morgen is het weer zover. Heerlijk ontspannen bij Lineke in de stoel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2021

5

Superblij met Lineke

Ik kom al jaren tot grote tevredenheid bij Lineke in de praktijk. Ze is meer dan een gewone schoonheidsspecialist. Mijn overgevoelige huid was voor die tijd altijd een probleem. Door haar expertise en ook het product dat gebruikt wordt is dat verleden tijd. Bovendien geeft zij een geweldig fijne gezichts- en schoudermassage.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2021

5

Deskundigheid en ontspannende sfeer

Héérlijk! Voelt goed en Lineke vraagt altijd wat je precies wilt. Gezellig kletsen tijdens de behandeling. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2021

5

Een weldaad voor de huid.

Al een aantal jaren een tevreden klant. Goede huidadviezen. Altijd up-to-date met nieuwe ontwikkelingen. De behandelingen zijn een weldaad voor mijn gezicht, steeds met een tintelend fris resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 May 2021

5

Zeer tevreden.

Mijn huid was altijd erg onrustig, na een behandeling bij Lineke en goed advies gebruik ik nu ook de producten van belliev, Mijn huid is weer mooi glad en rustig. De behandeling is altijd heerlijk en ontspannen, Lineke geeft de juiste advies, ze weet waar ze over praat. ga altijd met veel plezier naar Lineke.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2021

5

Ontspanning en gezelligheid bij Lineke!

‘Mama! Wat is er met jou gebeurd? Je ziet er veel jonger uit! (compliment van mijn puberzoon)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2021

5

Geweldig resultaat!

Mijn huid was altijd heel makkelijk tot het deze winter ineens helemaal omsloeg. Ik had ineens een extreem uitgedroogde huid en was echt ten einde raad. Totdat ik een product kreeg van Belliev wat na 2 keer smeren er al voor zorgde dat ik weer helemaal de oude was! Echt heel blij mee :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Dec 2020

5

Fantastische behandelingen en zeer professioneel

Al vele jaren heb ik pukkels en mee-eters en heb veel behandelingen gehad. Na drie behandelingen bij Lieneke en het gebruik van de door haar geadviseerde producten, ziet mijn huid er altijd schoon uit. Geen pukkels meer.Dit had ik graag jaren eerder gehad.

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Fijn om te horen Jenny


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Huid & Schoonheidspraktijk Belliev

Belliev is meer dan een gewone schoonheidssalon Zij is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging met behandelingen, producten en huidvoeding die de huid herstellen. Je huid wordt gladder, gezonder en gaat stralen als nooit tevoren.

Contactgegevens


0651209550

Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Grutto 12
9953 TM
Baflo

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten