10

Huid & Schoonheidspraktijk Belliev


21 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 May 2021

5

Superblij met Lineke

Ik kom al jaren tot grote tevredenheid bij Lineke in de praktijk. Ze is meer dan een gewone schoonheidsspecialist. Mijn overgevoelige huid was voor die tijd altijd een probleem. Door haar expertise en ook het product dat gebruikt wordt is dat verleden tijd. Bovendien geeft zij een geweldig fijne gezichts- en schoudermassage.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2021

5

Deskundigheid en ontspannende sfeer

Héérlijk! Voelt goed en Lineke vraagt altijd wat je precies wilt. Gezellig kletsen tijdens de behandeling. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2021

5

Een weldaad voor de huid.

Al een aantal jaren een tevreden klant. Goede huidadviezen. Altijd up-to-date met nieuwe ontwikkelingen. De behandelingen zijn een weldaad voor mijn gezicht, steeds met een tintelend fris resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 May 2021

5

Zeer tevreden.

Mijn huid was altijd erg onrustig, na een behandeling bij Lineke en goed advies gebruik ik nu ook de producten van belliev, Mijn huid is weer mooi glad en rustig. De behandeling is altijd heerlijk en ontspannen, Lineke geeft de juiste advies, ze weet waar ze over praat. ga altijd met veel plezier naar Lineke.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2021

5

Ontspanning en gezelligheid bij Lineke!

‘Mama! Wat is er met jou gebeurd? Je ziet er veel jonger uit! (compliment van mijn puberzoon)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2021

5

Geweldig resultaat!

Mijn huid was altijd heel makkelijk tot het deze winter ineens helemaal omsloeg. Ik had ineens een extreem uitgedroogde huid en was echt ten einde raad. Totdat ik een product kreeg van Belliev wat na 2 keer smeren er al voor zorgde dat ik weer helemaal de oude was! Echt heel blij mee :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Dec 2020

5

Fantastische behandelingen en zeer professioneel

Al vele jaren heb ik pukkels en mee-eters en heb veel behandelingen gehad. Na drie behandelingen bij Lieneke en het gebruik van de door haar geadviseerde producten, ziet mijn huid er altijd schoon uit. Geen pukkels meer.Dit had ik graag jaren eerder gehad.

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Fijn om te horen Jenny


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Dec 2020

5

Ontspannend en een heel goed resultaat

Op aanraden van mijn vriendin voor de eerste keer een behandeling bij Lineke geboekt. Het was voor mij überhaupt de eerste keer in de stoel bij een huidspecialiste, dus vond het wel een beetje spannend wat ik kon verwachten als man. Lineke stelde mij snel op mijn gemak en kwam op mij over als een vakbekwame dame met veel kennis en enthousiasme voor het vak. Na de behandeling voelde ik me ontspannen, bijna als herboren en mijn huid heerlijk fris en merkbaar zachter aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2020

5

Me time

Ik voel me prettig als ik in de stoel bij Lineke van schoonheidsalon Believe lig. Lineke weet precies wat ik wil. Ook vindt ik het fijn als ze gericht en duidelijk advies geeft. Ze is in het maken van een afspraak flexibel en dat stel ik zeer op prijs omdat ik niet alle dagen en / of tijdstippen kan. Je kunt bij Believe ook kiezen voor een seizoen behandeling naast de standaard behandelingen. Mijn huid is perzik zacht en mijn wenkbrauwen weer mooi in model na de behandeling. In de behandeling zit een duidelijke structuur wat ik waardeer. Ik laat me met regelmaat verrassen door na advies te kiezen voor een speciale behandeling. De locatie van Believe is praktisch en je kunt er gratis parkeren.

Antwoord van Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Dank je wel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Nov 2020

5

Een uitstekende behandeling van een zeer deskundige specialiste.

Niet alleen de behandeling is ontspannend, maar ook de sfeer in de praktijk. Er is tijd voor zorg met aandacht. En een ruim aanbod, je kunt kiezen wat bij jou past. Een zeer prettige ervaring!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Huid & Schoonheidspraktijk Belliev

Belliev is meer dan een gewone schoonheidssalon Zij is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging met behandelingen, producten en huidvoeding die de huid herstellen. Je huid wordt gladder, gezonder en gaat stralen als nooit tevoren.

Contactgegevens


0651209550

Huid & Schoonheidspraktijk Belliev
Johan Dijkstrasingel 14
9951 MR
Winsum

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten