10

Gold Schoonmaak


32 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

21 Jan 2024

5

Prima klantgericht en klantvriendelijk én zelf-kritisch bedrijf in de schoonmaak en glasbewassing

Sinds begin 2023 doet Gold Groep de schoonmaak en de glasbewassing binnen onze VVE (49 app.). De medewerkers zijn enthousiast, vriendelijk en betrokken. Het bedrijf houdt zich prima aan de gemaakte afspraken en is ook zelf-kritisch op haar werkzaamheden. Indien de kwaliteit niet aan haar eigen normen voldoet, wordt dit terstond op eigen initiatief hersteld. We zijn blij met dit bedrijf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jan 2024

5

Goede dienstverlening bestaat nog

Ouderwets eerlijke, goede dienstverlening bestaat nog! Wat fijn als alle gemaakte afspraken over terugbellen en op tijd op lokatie verschijnen worden nagekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2023

5

Geweldig prettig contact en goed meedenkend!

Ons complex staat er keurig bij met dank aan de mannen van Gold Schoonmaak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Nov 2023

5

Klantgericht en vriendelijkheid staan bij deze jongens hoog in het vaandel.

Gold Schoonmaak is een fijne partij om mee samen te werken. Medewerkers zijn super vriendelijk en hebben oog voor het detail.

Antwoord van Gold Schoonmaak
Bedankt Julian voor je waardering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Nov 2023

5

Doen wat ze beloven 👍🏻

Voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede communicatie moet je echt bij deze toppers zijn, 5 dagen in de week maken de dames van Gold ons kantoorpand schoon op Papendorp. De structuur en automatisering van dit bedrijf is uitmunten te noemen. Sinds afgelopen maand rijdt er een volautomatisch schoonmaak robot door het pand. Dit bedrijf is gegarandeerd een aanrader en doen wat ze beloven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2022

5

Als je nét iets meer maatwerk zoekt

We maken al jarenlang gebruik van de diensten van Gold Schoonmaak en zijn tevreden. Ik heb Gold Schoonmaak al bij diverse zakenrelaties van mij aangeraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2022

5

Dit zijn professionals

Deze pluim wordt uitgedeeld aan Arijan van Gold Schoonmaak. Mijn brandverzekering heeft Gold Schoonmaak ingeschakeld na een korte pittige brand in mijn bedrijfspand. Eerste contact met Arijan gaf gelijk rust. "Maak je geen zorgen, het is verzekerd en we maken alles weer keurig in orde". Geen woord teveel. Wat een vaklui en wat een harde werkers. Top! dit zijn professionals die tevens erg prettig waren in de omgang.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Dec 2021

5

Komen afspraken na

Heel flexibel in de organisatie, erg goed te bereiken en makkelijk om afspraken te maken. De glasbewassing van m’n winkel is grondig gedaan zeker aan te bevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Dec 2021

5

Mensen die hun vak uitoefenen met passie

Bedankt voor de keurige oplevering van onze nieuwbouw woning. De schoonmaak is boven verwachting uitgevoerd. Groetjes Linda


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2021

5

Alles in één Golden ploeg: respect , rust, tempo en resultaat.

Mijn zoon Joris had bij meerdere bedrijven geïnformeerd. Bij uw bedrijf had hij een goed gevoel. Het werd dus Gold; voor een klus die niet gemakkelijk lag bij ons als familie. En wat kreeg mijn zoon gelijk ! Een indrukwekkende ploeg van zes man arriveerde. Totaal verschillende leeftijden, én naar later bleek ook totaal verschillende persoonlijkheden, die zich zonder uitzondering professioneel en respectvol opstelden. Ook de jongste twee ! Daar nemen wij een extra petje voor af. Er was duidelijke leiding, maar geen waarneembare onenigheid of verwarring. Het tempo lag hoog maar niet gehaast. Als klant zijn we ook zeer tevreden over de communicatie tijdens die lange werkdag. Er was ruimte voor een praatje . Er was wederzijds begrip voor de situatie zoals hij was en dat maakte alles een stuk dragelijker. Kortom mijne heren...... vijf sterren ! Excuses van onze kant voor het gedrag van het merkwaardige en onaangepaste type dat verscheen tijdens de werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Leo en Joris Verbruggen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Gold Schoonmaak

Sinds 2006 is Gold Schoonmaak in Utrecht actief. Onze medewerkers maken schoon bij kantoren, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, restaurants, garages en zorgverleners zoals fysiotherapeuten en tandartsen.

Contactgegevens


0306368137

Gold Schoonmaak
Gessel 20
3454MZ
De Meern

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten