10

Gold Schoonmaak


25 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

07 Dec 2021

5

Komen afspraken na

Heel flexibel in de organisatie, erg goed te bereiken en makkelijk om afspraken te maken. De glasbewassing van m’n winkel is grondig gedaan zeker aan te bevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Dec 2021

5

Mensen die hun vak uitoefenen met passie

Bedankt voor de keurige oplevering van onze nieuwbouw woning. De schoonmaak is boven verwachting uitgevoerd. Groetjes Linda


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2021

5

Alles in één Golden ploeg: respect , rust, tempo en resultaat.

Mijn zoon Joris had bij meerdere bedrijven geïnformeerd. Bij uw bedrijf had hij een goed gevoel. Het werd dus Gold; voor een klus die niet gemakkelijk lag bij ons als familie. En wat kreeg mijn zoon gelijk ! Een indrukwekkende ploeg van zes man arriveerde. Totaal verschillende leeftijden, én naar later bleek ook totaal verschillende persoonlijkheden, die zich zonder uitzondering professioneel en respectvol opstelden. Ook de jongste twee ! Daar nemen wij een extra petje voor af. Er was duidelijke leiding, maar geen waarneembare onenigheid of verwarring. Het tempo lag hoog maar niet gehaast. Als klant zijn we ook zeer tevreden over de communicatie tijdens die lange werkdag. Er was ruimte voor een praatje . Er was wederzijds begrip voor de situatie zoals hij was en dat maakte alles een stuk dragelijker. Kortom mijne heren...... vijf sterren ! Excuses van onze kant voor het gedrag van het merkwaardige en onaangepaste type dat verscheen tijdens de werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Leo en Joris Verbruggen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jul 2021

5

Transparant, Ontzorgd en leverd kwaliteit.

Als onderwijs instelling hebben wij behoefte aan een flexibele, kwalitatief goede en transparante schoonmaak partner. Gold Schoonmaak bewijst iedere dag dat wij met de keuze voor Gold Schoonmaak de juiste gemaakt hebben. Als opdrachtgever heb ik zowel met de leidinggevende als de uitvoerende medewerkers goed contact, en een eventueel probleem wordt snel verholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2021

5

Voor ons is Gold Schoonmaak een stabiele en innoverende partner.

Professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf. Het enthousiaste team van Gold Schoonmaak zorgt altijd voor een prettige samenwerking!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jan 2021

5

Groot in persoonlijke aandacht!

Gold Groep is een prima facilitair dienstverlener met een breed pakket aan diensten. Ze verrichten bij ons dagelijks de schoonmaak en voorzien onze medewerkers van een lunch tussen de middag. Niets is te veel alles is mogelijk en vooral het eten is verrukkelijk absoluut een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jan 2021

5

Gold Schoonmaak is erg flexibel en werkt netjes.

Ton onze schoonmaker werkt al enkele jaren op ons kantoor vriendelijke man en erg behulpzaam. Werkt zeer efficiënt en is altijd op tijd. We kunnen Gold Schoonmaak van harte aanbevelen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jun 2020

5

Betrouwbare partij met vriendelijke medewerkers

Super team! Goed werk en staan open voor de mening van de klant. Korte communicatie lijnen, snelle reactie en een gezonde dosis humor is aanwezig. Kortom je winkel is in vertrouwde handen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 May 2020

5

Zeer positief. Vriendelijke mensen, punctueel

Hele fijne club mensen, beloftes worden nagekomen en afspraken nageleefd. Er is altijd iets te verbeteren, maar ik kan ze zo niet benoemen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2020

5

Uiterst vriendelijk en duidelijke communicatie.

Uiterst vriendelijk en duidelijke communicatie, zowel per email als ter plaatse. Werkzaamheden worden wekelijks naar tevredenheid uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Gold Schoonmaak

Sinds 2006 is Gold Schoonmaak in Utrecht actief. Onze medewerkers maken schoon bij kantoren, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, restaurants, garages en zorgverleners zoals fysiotherapeuten en tandartsen.

Contactgegevens


0306368137

Gold Schoonmaak
Slotemaker de bruine straat 7
3515VN
Utrecht

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten