10

Gold Schoonmaak


20 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 Jan 2021

5

Groot in persoonlijke aandacht!

Gold Groep is een prima facilitair dienstverlener met een breed pakket aan diensten. Ze verrichten bij ons dagelijks de schoonmaak en voorzien onze medewerkers van een lunch tussen de middag. Niets is te veel alles is mogelijk en vooral het eten is verrukkelijk absoluut een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jan 2021

5

Gold Schoonmaak is erg flexibel en werkt netjes.

Ton onze schoonmaker werkt al enkele jaren op ons kantoor vriendelijke man en erg behulpzaam. Werkt zeer efficiënt en is altijd op tijd. We kunnen Gold Schoonmaak van harte aanbevelen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jun 2020

5

Betrouwbare partij met vriendelijke medewerkers

Super team! Goed werk en staan open voor de mening van de klant. Korte communicatie lijnen, snelle reactie en een gezonde dosis humor is aanwezig. Kortom je winkel is in vertrouwde handen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 May 2020

5

Zeer positief. Vriendelijke mensen, punctueel

Hele fijne club mensen, beloftes worden nagekomen en afspraken nageleefd. Er is altijd iets te verbeteren, maar ik kan ze zo niet benoemen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2020

5

Uiterst vriendelijk en duidelijke communicatie.

Uiterst vriendelijk en duidelijke communicatie, zowel per email als ter plaatse. Werkzaamheden worden wekelijks naar tevredenheid uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 May 2020

5

Zorgvuldigheid, werken volgens protocollen, hygiëne en gastvrij

Ondanks alle corona maatregelen staat Gold schoonmaak altijd voor het bedrijf klaar. Niks is te veel ze denken goed mee om de winkels te desinfecteren. Dit doen ze nu tijdelijk dagelijks wegens alle maatregelen,zo kunnen de klanten veilig blijven winkelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

5

No nonsens mentaliteit

Gold schoonmaak is een prima bedrijf met korte communicatielijnen, prima kwaliteit en een no nonsense mentaliteit. Voor ons als VvE bestuur een goed bedrijf om mee samen te werken. Gold Schoonmaak verzorgt al ruim 1 jaar naar volle tevredenheid de schoonmaak van het VvE complex aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn centrum.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2020

5

Wij zijn ontzettend blij met Gold Schoonmaak

De tuincentra’s ontvangen in deze periode van het jaar veel bezoekers. Ivm het pakket aan maatregelen voor onze branche waren wij genoodzaakt een lijst aan hygiëne maatregelen te nemen denk aan het desinfecteren van de winkelwagens na gebruik, de pin automaten en onze sanitair groepen. Gold Schoonmaak is een uitstekende partij voor deze werkzaamheden. Dagelijks tijdens openingstijden is er een medewerker van dit bedrijf aanwezig om de hygiëne te waarborgen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2020

5

Service en flexibiliteit staat bij Gold Schoonmaak voorop

Na een grondige voorselectie hielden wij 2 kandidaten over voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons nieuwe kantoorpand. Beide kandidaten gevraagd om een presentatie van plan van aanpak en hier kwam Gold Schoonmaak als sterkste kandidaat uit. In combinatie met hun scherpe aanbieding was de keuze bepaald.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2020

5

Ga voor betrouwbaarheid en kwaliteit met Gold Schoonmaak

Na jarenlange ervaring met Gold Schoonmaak als schoonmakers voor de VvE complexen kan ik oprecht zeggen dat Gold Schoonmaak ont-zorgt. Precies wat we van ze verwachten. Korte lijnen met 1 aanspreekpunt en er is in dit bedrijf veel vakkennis aanwezig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Gold Schoonmaak

Sinds 2006 is Gold Schoonmaak in Utrecht actief. Onze medewerkers maken schoon bij kantoren, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, restaurants, garages en zorgverleners zoals fysiotherapeuten en tandartsen.

Contactgegevens


0306368137

Gold Schoonmaak
Slotemaker de bruine straat 7
3515VU
Utrecht

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten