10/10

Gold Schoonmaak


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

14 Aug 2019

5

Gold Schoonmaak is een organisatie die doet wat hij beloofd. Service en kwaliteit staat in een hoog vaandel.

Al bijna drie jaar verzorgt Gold Schoonmaak naar alle tevredenheid de schoonmaak voor onze showroom en kantoor. Naast de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, plannen we gezamenlijk de overige klussen, zoals o.a. lampen afnemen en ramen zemen, etc. Niets is te veel voor de medewerkers van Gold Schoonmaak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Aug 2019

5

Kwaliteit en communicatie staat bij dit bedrijf of nummer 1

Gold Schoonmaak staat dag en nacht voor ons klaar. Regelmatig worden in het gebouw lezingen gegeven en bijeenkomsten gehouden. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. Bovendien draagt Gold Schoonmaak op basis van vakkennis, effectieve en creatieve oplossingen aan voor elk schoonmaak probleem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Aug 2019

5

Een aanwinst voor elke VvE.

Sinds september 2016 is Gold Schoonmaak de schoonmaker van de algemene ruimten van de appartementen in Parkwijk. Als VvE bestuurder ben ik blij dat we jullie hebben ingeschakeld. Ik hoor alleen maar goede verhalen over jullie van de buren die jullie ook voor hun eigen schoonmaak inschakelen. Ook verrichten jullie kleine klusjes in en om het complex. Ik probeer jullie dan ook zoveel mogelijk aan te bevelen bij andere VvE’s en hun beheerders.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Aug 2019

5

Wij zijn zeer tevreden over de schoonmaak.

Sinds 2017 maken wij gebruik van de diensten van Gold Schoonmaak in onze praktijk in Leidsche Rijn. Wij zijn erg tevreden over hun vakkundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De praktijk is altijd goed schoon en in geval van vakanties of extra activiteiten in de praktijk is er in overleg altijd wel een aanpassing mogelijk wat betreft schoonmaak tijden of dagen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2019

5

Een flexibel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf.

We zijn vooral tevreden over de consistentie van het werk, de kwaliteit is altijd goed en over de schoonmakers niets dan lof. Naast hun goede werk zijn ze altijd bereid om iets extra’s te doen als we dat vragen. Ook letten ze zelf op details en nemen actie uit eigen beweging. Dit vinden we heel bijzonder. Daarnaast zijn er weinig personele wisselingen en is het contact met de bedrijfsleiding frequent en plezierig. Kortom, we zijn gewoon hartstikke blij met ze.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2019

5

De schoonmaak kan je dit bedrijf wel toe vertrouwen

Voor het schoonhouden van je restaurant is Gold Schoonmaak een prima partij. Ze maken dagelijks ons restaurant en bistro schoon in de binnenstad van Utrecht dit doen ze naar volle tevredenheid. Vriendelijk personeel met verstand van zaken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jul 2019

5

De kracht van Gold Schoonmaak is hun totaalconcept.

De kracht van Gold Schoonmaak is hun totaalconcept. Ze houden met een vast team onze bedrijfspanden en wooncomplexen schoon, ze onderscheiden zich zelf door de kwaliteit van de schoonmaak en de korte lijnen. Wij ervaren deze samenwerking als zeer prettig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jul 2019

5

Heel fijn zaken doen

De schoonmakers zijn nette mensen die kwalitatief goed werk leveren. Omdat de schoonmaak buiten kantoortijden plaatsvindt is betrouwbaarheid voor ons van groot belang. Ook hierin heeft Gold Schoonmaak ons nooit teleurgesteld. Kwaliteit en wederzijds vertrouwen, dat is gewoon heel fijn zaken doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jul 2019

5

Zeer vriendelijk en duidelijke communicatie

Fijn bedrijf, communiceert duidelijk en snel. Levert goede service en komt de afspraken na! Wij schakelen wekelijks dit bedrijf in bij meldingen van onze huurders.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Gold Schoonmaak

Sinds 2006 is Gold Schoonmaak in Utrecht actief. Onze medewerkers maken schoon bij kantoren, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, restaurants, garages en zorgverleners zoals fysiotherapeuten en tandartsen.

Contactgegevens


0306368137
KVK: 67462863

Gold Schoonmaak
Slotemaker de bruine straat 7
3515VU
Utrecht

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten