10

gebr. linders


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 May 2021

5

Hardwerkende kundige mannen die graag meedenken met de klant.

Door gebr. Linders is ons zwembad uitgegraven en een deel van de tuin uitgegraven. Ook regelde zij nieuwe grond voor in de tuin en zorgde ze dat de grond op een goede manier werd afgevoerd. Alleen maar goede ervaringen met deze mannen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Apr 2021

5

Netjes en service gericht.

Container laten plaatsen alles vakkundig en snel geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Apr 2021

5

geweldig

top bedrijf en niks is teveel bij gebr linders


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

eerlijke mannen, komen afspraken na.

Top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

Top werk

Mooi snoeiwerk, en alles volgens afspraak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2021

5

Prettig zaken mee gedaan, betaalbaar en goed

De gebroeders Linders hebben bij ons een container geplaatst omdat we puin af te voeren hadden ivm een verbouwing. Alles is precies volgens afspraak verlopen, aan deze mannen kunt U Uw klus toevertrouwen. Ook voor de kosten hoeft U het niet te laten, daar kunt U het zelf niet voor doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2020

5

de gebroeders Linders hebben bij mij containers geplaatst om op te ruimen omdat ik ging verhuizen en dat hebben ze perfect gedaan. Netjes neergezet opgehaald en terwijl hij vol was netjes afgevoerd en weer een nieuwe geplaatst. Zeer harde werkers en betrouwbaar. Als het nogmaals nodig is zal ik ze zeker weer vragen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


gebr. linders

Wij zijn de drie broers Bart, Kevin en Gijs Linders. Mannen met groene vingers en een neus voor de buitenlucht. Alle drie hebben wij veel affiniteit met machines, agri-culture en de groene sector. Aan het begin van 2019 hebben wij onze krachten gebundeld. Vanuit onze gezamenlijke kennis, de juiste investeringen en een dosis enthousiasme is een nieuw familiebedrijf ontstaan.

Wij geloven in servicegerichtheid: snel kunnen schakelen en oplossingsgericht denken. Dit maakt ons bedrijf sterk. Wij richten ons voornamelijk op machinale werkzaamheden zoals machinaal snoeien, maaien, vegen, boren en versnipperen. Kortom de Gebroeders Linders zijn jouw ideale partner voor klussen rondom de woning, bedrijf of stal. Kijk ook op www.gebroederslinders.nl

Contactgegevens


0630988048

gebr. linders
rector cremersstraat 7
5817al
smakt

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten