9/10

Fort Events


62 Beoordelingen (totaal)
27 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

HighQ B.V.

Score: 5

15 Oct 2018

Wij hebben een uitstekend verzorgde dag gehad met een interessante rondleiding, leuke activiteiten en een heerlijke BBQ!

Het prettige contact begon al bij het bespreken van de mogelijkheden vooraf. Wij zijn heel vriendelijk en professioneel ontvangen op de locatie. In het overleg bleek dat bijna alles mogelijk is, mits op tijd aangegeven. De dag zelf was, mede door het mooie weer, erg leuk. De afwisseling in de activiteiten was goed en het eten was heerlijk (ook namens onze collega`s die Halal hebben gegeten). Bedankt voor de leuke dag! Groet, Mick


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mobilis (TBI-infra)

Score: 5

05 Oct 2018

Een gave locatie waar we goed verzorgd zijn en het personeel met ons meedacht.

Voor onze jongen activiteit van het bedrijf, hadden we gekozen voor een fort escape bij fort Vechten. Ons eerste idee was met circa 40 mensen te komen voor alleen het spel en avondeten. Dat stond al maanden vast totdat 1 maand van te voren intern werd besloten het groots aan te maken. We kwamen ipv 40 met 70 mensen en daarnaast wouden we lunch en een zaal huren, dit kon allemaal. Daarnaast liep ons programma in de zaal uit waardoor het fort escape programma later begon, dit zorgde er voor dat het spel aangepast moest worden, maar ook dit hebben ze voor ons geregeld. De lunch was lekker en het avondeten (stampotten buffet) was heerlijk en erg uitgebreid. Al met al hebben heeft iedereen een hele leuke dag gehad. We zijn goed geholpen en de locatie was erg mooi.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Zorgboerderij de Dijckhof van Stichting Intermetzo-Pluryn in samenwerking met stichting Zin en Genmab.

Score: 4

27 Sep 2018

Leuke activiteiten, goed voorbereid en goed begeleid.

We waren met een groep licht verstandelijk beperkte jongeren van een zorgboerderij en met een groep medewerkers van een farmaceutisch bedrijf , plus begeleiders van de zorgboerderij. Een diverse groep dus, Ondanks dat we een stuk later waren dan afgesproken, konden we vlot beginnen aan het parcours. De groepsverdeling ging vlot van start. De activiteiten sloten aan bij het belevingsniveau van onze jongeren. Een enkeling vond het te spannend. De begeleding was zorgvuldig en helder. De lunch was wat onpraktisch omdat we met een grote groep waren en de broodjes zelf moesten smeren en beleggen rond een tafeltje. Gelukkig offerden zich hiervoor wat vrijwilligers op. Dat zou wat beter voorbereid mogen. Hoeveelheid was okee, t ging wel schoon op'. Een extra fruitje en melk/karnemelk was me liever geweest dan cola. We hoefden het gelukkig niet zelf te betalen, maar ik begreep dat het vrij prijzig was.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Het Utrechts Archief

Score: 4

17 Sep 2018

Sfeervolle en gezellige personeelsdag

Wij hebben een geslaagde personeelsdag gehad bij Fort Vechten. Een mooie afwisseling van activiteiten. Goede begeleiding, informatieve rondleiding met humor en een prima lunch en bbq.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Menno Bas

Score: 5

13 Sep 2018

Geweldig uitje voor een grote groep kinderen van alle leeftijden!

Wij zijn met een jeugdkamp van Zwemclub Zeist op een zondagochtend in begin september naar Fort bij Vechten gegaan voor een uitje georganiseerd door Fort Events. De reservering ging via WhatsApp, dat was erg fijn en ging heel vlot. Onze groep bestond uit ruim 40 kinderen van 8 tot 18 jaar, maar voor iedereen was het een leuke dag! Het programma bestond uit boogschieten, tokkelen, de indianenbrug en een teamspel waarbij je met een groepje de beste katapult moest bouwen. Het personeel van Fort Events legde goed uit, hielp uitstekend bij de onderdelen en is goed voor een grote groep. Kortom, een aanrader! Enige evaluatiepuntje is dat het programma niet binnen de afgesproken tijd af was, maar dat kan ook aan de groep hebben gelegen. We hebben het gewoon afgemaakt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Technica

Score: 4

07 Sep 2018

Erg leuk personeelsuitje!

Leuke locatie, vriendelijk personeel, leuke activiteiten en lekker eten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lilian Heijnen - Zilveren Kruis

Score: 4

07 Sep 2018

Goede bereikbaarheid, goede begeleiding, mooie middag met ons team!

We hebben met ons team leuk challenges gedaan. Dit is goed voor de teambuilding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marnix Academie

Score: 5

03 Sep 2018

In één woord: prima. In drie woorden: aan te raden.

Wij zijn een hbo-instelling die jaarlijks start met een personeelsuitje, zodat iedereen al zijn vakantieverhalen kwijt kan, voordat het studiejaar in alle hevigheid losbarst. Dit jaar waren we bij het Fort bij Vechten. De organisatie door Fort Events was voortreffelijk. Toen in de aanloop naar de dag bleek dat we niet met 100 maar met 150 personen zouden komen, was dat geen probleem. We werden ontvangen met koffie en koek, toen één van vier activiteiten (van minder tot meer sportief en uitdagend), vervolgens borrel en bbq met een verrukkelijk toetjesbuffet. Wij hebben in jaren niet zo'n ontzorgd gevoel gehad bij het verzorgen van het personeelsuitje!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

tinker

Score: 5

09 Jul 2018

Super fijne dag gehad door een klasse organisatie van Fort Events!

Wij hebben een erg leuke dag gehad door een goede begeleiding van Fort Events. Op de dag zelf hoef je je nergens druk over te maken alles wordt uit handen genomen. In de voorbereiding goed geholpen door Marc, erg flexibel, denkt mee in activiteiten en invulling van de dag. Staat open voor eigen inbreng en weet wat nodig is om een geslaagde dag te hebben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Renate van de Pol / Dolmans Groep

Score: 4

27 Jun 2018

Verrassende middag met leuke activiteiten

Wat een leuke middag hebben wij gehad bij Fort Events! Leuke mindgames en teamchallenges. Maar de tokkelbaan heeft de meeste indruk achtergelaten bij onze collega's. Goed georganiseerd met enthousiaste medewerkers.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 085 - 2500 343
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate