8.8/10

Fort Events


68 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Rita

Score: 4

18 Mar 2019

Informeel samenzijn met interessante activiteiten op een mooie historische locatie.

Wij hebben hier een zeer geslaagde familiemiddag en -avond gehouden met 36 personen. We hadden een eigen ruimte in het fort die van begin tot eind tot onze beschikking stond. We hebben genoten van een heerlijk BBQ-buffet en natuurlijk van de historische locatie. Het waterliniemuseum en een rondleiding over en door het fort zorgden ervoor dat onze gasten zich geen moment hebben verveeld. De sfeer was relaxed en informeel. De dag was hierdoor geschikt voor familieleden van alle leeftijden, van 1 tot 93 jaar! Let op: Doe bij slecht weer stevige schoenen aan, want het terrein kan drassig zijn. Houd rekening met wat zelfbediening voor bijvoorbeeld koffie en taart, want er is beperkt personeel aanwezig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monique KPN

Score: 5

11 Jan 2019

Goed verzorgde energieke teamdag

De hele dag was tot in de puntjes geregeld. Ontvangst was top met een vuurkorf en koffie/thee. In het auditorium stond alles klaar en alle middelen werkte perfect. Lunch was goed verzorgd en ruim voldoende. Middagprogramma Fort Escape was een unieke, competitieve uitdaging, tot het einde waren alle deelnemers aangehaakt. De spelleider zorgde tijdens de uitreiking voor de kroon op de dag. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

peter laan

Score: 5

03 Dec 2018

prima verzorgd, leuke plek en uitstekende catering

we zijn allemaal enthousiast, leuke bijeenkomst en aan te bevelen bij andere bedrijven


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

PD-Groep

Score: 4

30 Nov 2018

Leuke locatie en prima georganiseerd.

Goede organisatie en Mario maakte ons uitje echt af.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Svea Finans

Score: 4

19 Nov 2018

Gezellige avond maar beetje fris

Met ons bedrijf hebben wij begin november een hartstikke gezellige avond gehad. Door omstandigheden was de groep wat kleiner dan gepland, maar desondanks een zeer geslaagde avond. Wel was het erg koud, en hebben de meesten mensen grootdeel van de avond hun jas aan moeten houden, het is jammer dat hier vooraf geen bericht van is geweest zodat men zich hierop had kunnen kleden. Daarnaast hadden we de verwachting dat het meer een strijd zou zijn, er 2 team in zelfde kamer "opgesloten" zouden zitten en dit meer een escape wedstrijd zou zijn. Maar ondanks dat een zeer geslaagde avond.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Susanne Wilhelmus PGGM

Score: 3

19 Nov 2018

Erg gezellige avond, mooie plek, alleen het eten viel erg tegen

Het spelgedeelte en het enthousiasme van spelleidster was geweldig. Het zou nog leuker zijn als je echt een opgesloten gevoel hebt en de race tegen de klok voelt. Ik heb veel klachten over het eten gekregen. Het was erg smakeloos en koud.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

HighQ B.V.

Score: 5

15 Oct 2018

Wij hebben een uitstekend verzorgde dag gehad met een interessante rondleiding, leuke activiteiten en een heerlijke BBQ!

Het prettige contact begon al bij het bespreken van de mogelijkheden vooraf. Wij zijn heel vriendelijk en professioneel ontvangen op de locatie. In het overleg bleek dat bijna alles mogelijk is, mits op tijd aangegeven. De dag zelf was, mede door het mooie weer, erg leuk. De afwisseling in de activiteiten was goed en het eten was heerlijk (ook namens onze collega`s die Halal hebben gegeten). Bedankt voor de leuke dag! Groet, Mick


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mobilis (TBI-infra)

Score: 5

05 Oct 2018

Een gave locatie waar we goed verzorgd zijn en het personeel met ons meedacht.

Voor onze jongen activiteit van het bedrijf, hadden we gekozen voor een fort escape bij fort Vechten. Ons eerste idee was met circa 40 mensen te komen voor alleen het spel en avondeten. Dat stond al maanden vast totdat 1 maand van te voren intern werd besloten het groots aan te maken. We kwamen ipv 40 met 70 mensen en daarnaast wouden we lunch en een zaal huren, dit kon allemaal. Daarnaast liep ons programma in de zaal uit waardoor het fort escape programma later begon, dit zorgde er voor dat het spel aangepast moest worden, maar ook dit hebben ze voor ons geregeld. De lunch was lekker en het avondeten (stampotten buffet) was heerlijk en erg uitgebreid. Al met al hebben heeft iedereen een hele leuke dag gehad. We zijn goed geholpen en de locatie was erg mooi.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Zorgboerderij de Dijckhof van Stichting Intermetzo-Pluryn in samenwerking met stichting Zin en Genmab.

Score: 4

27 Sep 2018

Leuke activiteiten, goed voorbereid en goed begeleid.

We waren met een groep licht verstandelijk beperkte jongeren van een zorgboerderij en met een groep medewerkers van een farmaceutisch bedrijf , plus begeleiders van de zorgboerderij. Een diverse groep dus, Ondanks dat we een stuk later waren dan afgesproken, konden we vlot beginnen aan het parcours. De groepsverdeling ging vlot van start. De activiteiten sloten aan bij het belevingsniveau van onze jongeren. Een enkeling vond het te spannend. De begeleding was zorgvuldig en helder. De lunch was wat onpraktisch omdat we met een grote groep waren en de broodjes zelf moesten smeren en beleggen rond een tafeltje. Gelukkig offerden zich hiervoor wat vrijwilligers op. Dat zou wat beter voorbereid mogen. Hoeveelheid was okee, t ging wel schoon op'. Een extra fruitje en melk/karnemelk was me liever geweest dan cola. We hoefden het gelukkig niet zelf te betalen, maar ik begreep dat het vrij prijzig was.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Het Utrechts Archief

Score: 4

17 Sep 2018

Sfeervolle en gezellige personeelsdag

Wij hebben een geslaagde personeelsdag gehad bij Fort Vechten. Een mooie afwisseling van activiteiten. Goede begeleiding, informatieve rondleiding met humor en een prima lunch en bbq.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 085 - 2500 343
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate