8.8/10

Fort Events


23 Beoordelingen (totaal)
23 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Milou Gijsbers

Score: 5

20 Sep 2017

Super leuke dag gehad met onze partners en veel positieve reacties mogen ontvangen over deze unieke dag.

Er werden verschillende opties uitgewerkt waarbij we hebben gekozen voor het Fort Vechten diner met twee escape rooms. Er is vooraf de mogelijkheid om de dag tot in de puntjes af te stemmen naar onze wensen, waardoor we er echt iets moois van konden maken. De locatie was super mooi en bracht je helemaal in de stemming. Erg leuk dat er wat verteld werd over de geschiedenis van het fort en dat er ruimte was om zelf een presentatie te geven aan onze gasten. De spellen waren erg leuk en origineel en onze partners hebben heel positief gereageerd. Ook het eten werd mooi opgediend en was heerlijk. Enige wat we hierbij misten is de terugkoppeling op de allergieen, waarbij er voor de lactose intollerant slechts 1 klein cakeje was bij het nagerecht en er vraagtekens waren over de nootjes. Maar verder hebben we de dag super positief beleefd en zouden we het zeker aanraden om hier een leuke dag te organiseren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sanquin Reagents B.V>

Score: 5

08 Sep 2017

Het was een erg geslaagd uitje. Locatie, ontvangst en begeleiding was top!

Erg mooie en leuke locatie. Bij aankomst zit je eigenlijk al meteen in het spel. De opdrachten waren gevarieerd leuk en ook moeilijk!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Louis Dalenberg van het Team Houtens

Score: 5

08 Jul 2017

Gastvrij en met vertrouwen.

De mensen van Fort Events doen er alles aan om het naar je zin te maken. Van het persoonlijke welkom, de activiteiten en de bar. Zowel binnen- als buitenruimte zijn plezierige plekken om te zitten. Zeker wanneer het weer meedoet. Maar zelfs dan... Mooie plek. Vooraf wordt uitgebreid besproken welke mogelijkheden er zijn en de prijzen worden bijtijds doorgegeven. In alles denkt men mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

UMC Utrecht Molecular Cancer Research

Score: 4

07 Jul 2017

Prachtige locatie en fijne dag, Af en toe wat sloom

Prachtige locatie, goed ontvangst. Rondleiding was wat te langzaam, mag levendiger/actiever. Fort Escape was gaaf, alle teams deden actief mee. Af en toe wat 'flauwe' opdrachten, de ene kamer was beter doordacht dan de ander. Enthousiaste verteller. Verzorging was goed, vooral de BBQ was erg lekker. Qua communicatie mag nog wel wat verbeterd worden; langzame respons op e-mails, afspraken waren niet goed gecommuniceerd maar wel goed opgelost uiteindelijk. Hartelijk dank voor de mooie dag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nederlandse Bridge Bond

Score: 4

06 Jul 2017

Geslaagde dag

We hebben met veel plezier ons personeelsuitje georganiseerd op Fort Vechten. Na een rondleiding hebben we de Mind Games gedaan met aansluitend een BBQ. Alles was goed georganiseerd, goed bereikbaar, veel parkeergelegenheid, mooie rondleiding, leuke spelletjes en lekker gegeten. De BBQ had ruime keuze; vis, vlees, brood, maar ook verschillende salades. Er wordt voor je gebakken, dus super ontspannen en lekker buiten eten. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

UNStudio

Score: 5

03 Jul 2017

Super geslaagd zomerevent

Fort Events heeft ons een heel goed zomerevent bezorgd voor 90 personen. Geweldige locatie, Een hele goede lunch en een zeer goed verzorgde BBQ. Fort escape, met een hele leuke enscenering bracht iedereen aan het rennen. De staf die alles regelde en begeleide was aardig, behulpzaam en professioneel. Goede prijs kwaliteit verhouding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martin Savans / Rabobank OPS WRR GCDM

Score: 5

03 Jul 2017

Fantastische middag in handen van een goede organisatie. We hebben een hoop lol gehad met 50 collega's!

Event was goed georganisserd. Hadden ter voorbereding meerder malen telefonisch contact om details af te stemmen. Op de dag zelf was alles goed voorbereid en konden wij ons 'storten' op ons event. Na afloop was er goed verzorgde barbeque, waarbij rekening was gehouden met de diverse diet wensen, en hebben we gezellig kunnen eten en natafelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

REA College

Score: 4

21 Jun 2017

Goede mix van activiteiten: Doen en denken

Positief. Door het prachtige weer was de energie wat beperkt maar dat lag niet aan de activiteiten. Begeleiding door jonge energieke medewerkers die de juiste toon wisten te pakken en flexibel waren. Niet groepsleden mochten ook aansluiten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

ASN Groep

Score: 4

13 Jun 2017

Een gezellig uitje met ons team #teambuilding

Wij hebben met ons team, 15 man-vrouw een hele gezellige middag avond gehad in Bunnik. Start met een borrelhapje met een drankje. Vervolgens de activiteiten waarin je samen met je team diverse activiteiten moest afronden. Heerlijk gelachen en het weer was natuurlijk helemaal top. Wel een voorwaarde want alles was buiten gepland.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jos de Werd/ Hästens Benelux

Score: 5

09 Jun 2017

Prima verzorgde dag!

Wij hadden een partnerdag georganiseerd, waarbij we de groep ondernemers op een ontspannen manier bijelkaar willen brengen om constructief te vergaderen en activiteiten te doen en af te sluiten met een BBQ. Dat was meer dan geslaagd. Wij hebben na afloop veel positieve reacties gehad van onze 'kritische' partners!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!

Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!

Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 0343 - 421 412
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate