9/10

Fort Events


58 Beoordelingen (totaal)
32 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Menno Bas

Score: 5

13 Sep 2018

Geweldig uitje voor een grote groep kinderen van alle leeftijden!

Wij zijn met een jeugdkamp van Zwemclub Zeist op een zondagochtend in begin september naar Fort bij Vechten gegaan voor een uitje georganiseerd door Fort Events. De reservering ging via WhatsApp, dat was erg fijn en ging heel vlot. Onze groep bestond uit ruim 40 kinderen van 8 tot 18 jaar, maar voor iedereen was het een leuke dag! Het programma bestond uit boogschieten, tokkelen, de indianenbrug en een teamspel waarbij je met een groepje de beste katapult moest bouwen. Het personeel van Fort Events legde goed uit, hielp uitstekend bij de onderdelen en is goed voor een grote groep. Kortom, een aanrader! Enige evaluatiepuntje is dat het programma niet binnen de afgesproken tijd af was, maar dat kan ook aan de groep hebben gelegen. We hebben het gewoon afgemaakt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Technica

Score: 4

07 Sep 2018

Erg leuk personeelsuitje!

Leuke locatie, vriendelijk personeel, leuke activiteiten en lekker eten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lilian Heijnen - Zilveren Kruis

Score: 4

07 Sep 2018

Goede bereikbaarheid, goede begeleiding, mooie middag met ons team!

We hebben met ons team leuk challenges gedaan. Dit is goed voor de teambuilding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marnix Academie

Score: 5

03 Sep 2018

In één woord: prima. In drie woorden: aan te raden.

Wij zijn een hbo-instelling die jaarlijks start met een personeelsuitje, zodat iedereen al zijn vakantieverhalen kwijt kan, voordat het studiejaar in alle hevigheid losbarst. Dit jaar waren we bij het Fort bij Vechten. De organisatie door Fort Events was voortreffelijk. Toen in de aanloop naar de dag bleek dat we niet met 100 maar met 150 personen zouden komen, was dat geen probleem. We werden ontvangen met koffie en koek, toen één van vier activiteiten (van minder tot meer sportief en uitdagend), vervolgens borrel en bbq met een verrukkelijk toetjesbuffet. Wij hebben in jaren niet zo'n ontzorgd gevoel gehad bij het verzorgen van het personeelsuitje!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

tinker

Score: 5

09 Jul 2018

Super fijne dag gehad door een klasse organisatie van Fort Events!

Wij hebben een erg leuke dag gehad door een goede begeleiding van Fort Events. Op de dag zelf hoef je je nergens druk over te maken alles wordt uit handen genomen. In de voorbereiding goed geholpen door Marc, erg flexibel, denkt mee in activiteiten en invulling van de dag. Staat open voor eigen inbreng en weet wat nodig is om een geslaagde dag te hebben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Renate van de Pol / Dolmans Groep

Score: 4

27 Jun 2018

Verrassende middag met leuke activiteiten

Wat een leuke middag hebben wij gehad bij Fort Events! Leuke mindgames en teamchallenges. Maar de tokkelbaan heeft de meeste indruk achtergelaten bij onze collega's. Goed georganiseerd met enthousiaste medewerkers.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut

Score: 5

21 Jun 2018

Perfecte locatie, vriendelijk persoeneel, fexibiliteit in samenstellen van programma en eten, hoghe qualiteit barbecue

Wij hebben een halve dag bedrijfsuitje georganiseet voor ongeweer 50 personen. Dat is niet aaltijd makelijk om iedereen tevreden te maken in een mixed groep (van jong to oud). Fort Vechten was heel open om alles uit te leggen, zelf ons ontwangen voor een ter-plekje samenstelling van het programa. Ze waren ook heel flexible met onze eten voorkeuren (vegetarians, vegans, verschillende smakken in eten). Overall, ons uitje was een groot success. Iedereen heft de activiteiten genoten en ter ons verbassing de activiteiten waren heel leuk voor alle leeftijden. De competitie en samenwerking in groepen hebben ons dicht bij elkaar gebracht. Organizatie van activiteiten en pauzes was ook goed geregeld en volgens ons groep de wachtijden tussen activiteiten en eten's momenten waren perfect (niet te lang niet te kort). De barbecue dinner op het terras was ook een plus. Het is waak het geval dat barbecues voor groepen zijn mager en niet helemaal lekker maar dat was niet het gewal bij Fort Vechten. Van salads tot vlees, vis of vegetarian gril ... alles was lekker en genoeg voor iedereen. Wij hebben geen negative punten te melden en als wij nog een keer zouden kiesen, het zou zonder twifel Fort Vechten zijn... een echte aanrader. Perfecte locatie, vriendelijk persoeneel, fexibiliteit in samenstellen van programma


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut

Score: 5

21 Jun 2018

Perfecte locatie, vriendelijk persoeneel, fexibiliteit in samenstellen van programma en eten, hoghe qualiteit barbecue

Wij hebben een halve dag bedrijfsuitje georganiseet voor ongeweer 50 personen. Dat is niet aaltijd makelijk om iedereen tevreden te maken in een mixed groep (van jong to oud). Fort Vechten was heel open om alles uit te leggen, zelf ons ontwangen voor een ter-plekje samenstelling van het programa. Ze waren ook heel flexible met onze eten voorkeuren (vegetarians, vegans, verschillende smakken in eten). Overall, ons uitje was een groot success. Iedereen heft de activiteiten genoten en ter ons verbassing de activiteiten waren heel leuk voor alle leeftijden. De competitie en samenwerking in groepen hebben ons dicht bij elkaar gebracht. Organizatie van activiteiten en pauzes was ook goed geregeld en volgens ons groep de wachtijden tussen activiteiten en eten's momenten waren perfect (niet te lang niet te kort). De barbecue dinner op het terras was ook een plus. Het is waak het geval dat barbecues voor groepen zijn mager en niet helemaal lekker maar dat was niet het gewal bij Fort Vechten. Van salads tot vlees, vis of vegetarian gril ... alles was lekker en genoeg voor iedereen. Wij hebben geen negative punten te melden en als wij nog een keer zouden kiesen, het zou zonder twifel Fort Vechten zijn... een echte aanrader. Perfecte locatie, vriendelijk persoeneel, fexibiliteit in samenstellen van programma


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mparts BV

Score: 5

18 Jun 2018

Zeer leuk bedrijfsuitje op een fantastische locatie

Zaterdag 16 juni hebben we Fort Escape gedaan. Het was een super dag, met het zoeken van de weg, tussendoor de opdrachten, de wegtikkende tijd en de bijzondere :-) foto’s + antwoorden van jullie kant. Een hilarische nabespreking en lekker gegeten. Onze complimenten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rabobank

Score: 5

18 Jun 2018

Goed geregeld uitje met een groep van 25 mensen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 0343 - 421 412
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate