8.8/10

Fort Events


74 Beoordelingen (totaal)
28 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Serac Applications BV

Score: 4

21 May 2019

Voor ieder wat wils

Samenwerking is een must. Goede organisatie, goede uitleg en een hele mooie omgeving


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Caroline / Bartiméus Fonds

Score: 5

08 May 2019

Pubquiz teamuitje: superleuk!

Met ons hele team hebben we een geweldige avond beleefd met de Pubquiz. De locatie is prachtig en sfeervol, de BBQ die voor ons werd bereid was heerlijk en de quizmaster was geweldig. Al met al een zeer geslaagde avond en tot in de puntjes georganiseerd door Fort Events. En je leert je collega's weer eens op een hele andere manier kennen: de passie en de hilariteit bij het beantwoorden van de vragen was super! Zeker voor herhaling vatbaar!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

SURFnet bv

Score: 5

08 May 2019

Contact & communicatie en uitje zelf bij Fort Events = Top!

Wij zijn met ons bedrijf al vaker bij Fort Events in Bunnik geweest. Zo hebben wij al de team Challenges gedaan, Verdwenen goud van Fort Vegte en nu dit keer de Fort Escape. Ik krijg daar altijd alleen maar positieve reacties op. Lekkere mix (indien gewenst) van binnen en buiten, sportief/actief/creatief en op een prachtige ruim opgezette locatie. Wat me ook opvalt, deze keer had ik vooral contact met Marc Satijn, is dat de communicatie erg efficient en rustig verliep. Het uitje plannen ging dit keer nogal ad hoc en ik had tot op het laatste moment nog weinig definitieve details en diversen wijzigingen, maar Marc gaf me niet het gevoel dat dit vervelend was of dat ik op moest schieten. Hij dacht pro actief mee, en stap voor stap kwamen we bij het einde, en is alles top geregeld! Dat geeft al vertrouwen voor het uitje op zich, top! Zeker tot een volgende keer dus, see you @ Fort Vegte! Groeten, Miranda SURF, Utrecht


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Terberg

Score: 5

09 Apr 2019

Goed verzorgd en verassend!

Alle collega's vonden het een supergave dag! Als personeelsuitje Fort Escape bij Fort Vechten in Bunnik gedaan. Via een tablet kregen we de opdrachten binnen, activiteiten buiten werden afgewisseld met Escape ruimtes, zelfs via een luik onder de grond. Formules oplossen, cijfersloten, puzzels, we leerden onze collega’s op een hele andere manier kennen. Lekker gegeten en nakletsen bij de borrel. Genoten, super gezellig, echt een aanrader!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Centercon

Score: 3

25 Mar 2019

Een leuke, uitdagende en actieve ochtend op een bijzondere plek!

Het idee achter Fort Events is echt leuk. De escape rooms en de opdrachten zijn uitdagend en de locatie is prachtig. Echter het werken met de iPad gaf nog wel wat problemen. Wij hadden toch het idee dat er af en toe geen goede GPS connectie was (ook aldus de dame bij 1 van de escape rooms). Het is dan ook jammer dat de twee teams die echt aan het klooien waren geen hulp hebben gekregen. Dat had de ervaring namelijk wel een stuk leuker gemaakt. Nu hebben die twee teams bijna geen opdrachten kunnen uitvoeren. Desalniettemin hebben we een leuke ochtend gehad met ons team!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

VOKK

Score: 4

21 Mar 2019

Dagje uit met 35 jongeren

Leuke dag uit in het fort met leuke binnen- en buitenactiviteiten. Enthousiast team zorgde voor goede begeleiding. Dank voor de leuke dag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rita

Score: 4

18 Mar 2019

Informeel samenzijn met interessante activiteiten op een mooie historische locatie.

Wij hebben hier een zeer geslaagde familiemiddag en -avond gehouden met 36 personen. We hadden een eigen ruimte in het fort die van begin tot eind tot onze beschikking stond. We hebben genoten van een heerlijk BBQ-buffet en natuurlijk van de historische locatie. Het waterliniemuseum en een rondleiding over en door het fort zorgden ervoor dat onze gasten zich geen moment hebben verveeld. De sfeer was relaxed en informeel. De dag was hierdoor geschikt voor familieleden van alle leeftijden, van 1 tot 93 jaar! Let op: Doe bij slecht weer stevige schoenen aan, want het terrein kan drassig zijn. Houd rekening met wat zelfbediening voor bijvoorbeeld koffie en taart, want er is beperkt personeel aanwezig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monique KPN

Score: 5

11 Jan 2019

Goed verzorgde energieke teamdag

De hele dag was tot in de puntjes geregeld. Ontvangst was top met een vuurkorf en koffie/thee. In het auditorium stond alles klaar en alle middelen werkte perfect. Lunch was goed verzorgd en ruim voldoende. Middagprogramma Fort Escape was een unieke, competitieve uitdaging, tot het einde waren alle deelnemers aangehaakt. De spelleider zorgde tijdens de uitreiking voor de kroon op de dag. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

peter laan

Score: 5

03 Dec 2018

prima verzorgd, leuke plek en uitstekende catering

we zijn allemaal enthousiast, leuke bijeenkomst en aan te bevelen bij andere bedrijven


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

PD-Groep

Score: 4

30 Nov 2018

Leuke locatie en prima georganiseerd.

Goede organisatie en Mario maakte ons uitje echt af.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 085 - 2500 343
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate