8.8/10

Fort Events


41 Beoordelingen (totaal)
41 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

CAM Bioceramics

Score: 4

21 Jan 2018

Een inspirerende, goed verborgen locatie!

Mooie authentieke locatie waar je in verschillende ruimtes gebruik kunt maken van de faciliteiten. Wij hebben met ongeveer 50 personen twee inspirerende dagen gehad op het Fort! Fun en teambuilding stonden centraal. Het Fort Escape Diner is zeker een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Inspectie Leefomgeving en Transport

Score: 4

10 Jan 2018

Het was een leuke ervaring om in teamverband zo actief bezig te kunnen zijn in een open ruimte.

Mooie locatie om te zien hoe de Bunkers grotendeels in originele staat zijn gebleven. goed georganiseerd om de buitenactiviteit plaats te laten vinden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Susanne Gijzel, Olympia

Score: 5

27 Dec 2017

Unieke locatie voor mooie teambuildingsdag

In de ochtend hebben we gebruik gemaakt van de vergaderfaciliteiten. De middag hebben we een aantal spellen gedaan, als teambuildingsactiviteit. Zeer geslaagd! Mooie locatie, prettige ontvangst en begeleiding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gemeente Zeist

Score: 5

19 Dec 2017

Leuk programma, fantastisch eten. Zelfs in de blubber en de sneeuw hebben wij genoten!

Kou, blubber, ijs niet echt de ideale omstandigheden voor een bedrijfsuitje zou je zeggen. Niets bleek minder waar. Het spel is leuk, de sfeer zat er gelijk goed in en het eten was geweldig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

CROP registeraccountants

Score: 4

23 Nov 2017

Leuk uitje, goed geoganiseerd, mooie locatie!

Wij hebben een erg geslaagd bedrijfsuitje gehad bij Fort bij Vechten, mede door Fort Events. Leuke ontvangst en introductie (met humor). Het was even wennen aan de instructies via GPS op de mobile (soms kwamen ze niet binnen en bleef je op dezelfde plek rond rennen). Mooie omgeving en in combinatie met het spel, de tijdsdruk en spanning en de groepsdynamiek een prima bedrijfsuitje! Echt een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kalibra International

Score: 4

16 Nov 2017

gezellig bedrijfsfeest

Wij hebben een erg leuk bedrijfsfeestje gehad, bij Fort Events. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar met poncho's aan ging het een stuk beter. De opdrachten waren leuk en de escape rooms ook, maar soms toch wat lastiger als gedacht. Maar gelukkig zijn we er allemaal uitgekomen!! Leuk dat er iets wordt gedaan voor het winnende team! Met afsluiting van een heerlijk barbecue buffet. Alleen jammer dat de borden steenkoud zijn omdat ze buiten staan, dus je eten is snel koud!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kaars Koffie B.V.

Score: 5

07 Nov 2017

Fraaie locatie met veel historie, sportieve activiteiten, goed geregeld.

Met de medewerkers, partners en kinderen hebben we een leuke middag/avond gehad. Sportieve activiteiten zoals tokkelen, touwburg, boogschieten en rondleiding/ (kinder) museumbezoek over het Fort maakten samen met een geslaagde BBQ er een super event van voor het hele team. Het aardige was nog wel dat iedereen weleens langs het Fort is gereden via de A12, maar niemand was er geweest. Echt een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rabobank

Score: 4

06 Nov 2017

Goed georganiseerd teamuitje

Bedankt voor het organiseren van ons teamuitje. Het team was erg positief over de activiteiten, al had ik zelf wat meer teambuilding / teamgerelateerde activiteiten willen zien. Enige opmerking is dat er voor 4 personen vegatarisch eten was bestelt en dat dit niet al zodanig bij de cateraar is aangekomen. De soldaten BBQ is wel positief ontvangen en de kwaliteit was erg goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn de Ruyter de Wildt

Score: 4

02 Nov 2017

Leuke activiteiten op een bijzondere en gezellige locatie

Onze familiedag op Fort Vechten was helemaal wat we ervan verwacht hadden. De historische omgeving is heel sfeervol en de begroeide wallen en oude gebouwen maken het fort zeer geschikt voor zowel een sportief als een historisch-cultureel programma. Doordat er uit deze twee soorten activiteiten gekozen kon worden was er voor ieder wat wils. De lunchruimte was heel gezellig en de lunch was goed verzocht. Helaas waren de activiteiten niet zo geschikt voor kinderen onder de 8 a 9 jaar, dus daar is nog wat ruimte voor verbetering. Maar verder was het een topdag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Samantha van Pelt

Score: 4

16 Oct 2017

Originele locatie, enthousiaste begeleiding en leuke activiteit.

Wij hebben met onze familie een escape game gedaan bij Fort Events. De leeftijd van de deelnemers varieerde van 4 tot 80 jaar. Hoewel sommige opdrachten niet voor iedereen goed te doen waren (er was een escape room waar je met een hele steile trap naar beneden moest en je jezelf alleen aan een touw kon vasthouden), was dat geen probleem doordat de afvallers (nee, niet letterlijk) heerlijk op het terras met elkaar aan de koffie zaten en de omgeving van het fort al leuk is om te wandelen en rond te kijken. De opdrachten van de escape game zaten leuk in elkaar, we vonden wel dat we per opdracht te weinig tijd kregen (maar dat zegt wellicht meer over ons niveau..). Vooraf heb ik redelijk veel contact gehad met de organisatie. Dat verliep altijd prettig maar ik vind wel dat de telefonische bereikbaarheid beter zou kunnen. Wat ik heel leuk vond, is het meedenken van de organisatie. Uit zichzelf werd er voorgesteld om de feestlocatie te versieren. Onze feestlocatie was een knusse, eenvoudige, fortruimte met lange tafels en houten banken: voor de jongere mensen prima, voor de ouderen was het prettig dat er ook voldoende stoelen langs de kant stonden die we konden gebruiken. De lunch was prima geregeld maar omdat de keuken niet in de directe nabijheid was van onze locatie duurde het wel lang voordat de vergeten boter er was en de broodjes waren een beetje taai. Na de lunch hadden we de ruimte nog gehuurd voor een "mindfuckworkshop" (tafelgoochelen) van goochelaar Jordi (via Dutch Magic), ook een aanrader (voor jong en oud). Fort Events was erg behulpzaam om Jordi te helpen bij de opbouw voor zijn show. Al met al een hele leuke ochtend en middag gehad bij Fort Events! Met dank aan Marc Satijn en zijn team en de weergoden die ons heel gunstig gezind waren!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!

Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!

Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 0343 - 421 412
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate