8.8/10

Fort Events


43 Beoordelingen (totaal)
43 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

ING

Score: 4

05 Feb 2018

Leuke dag gehad bij fort events, goed georganiseerd

Voor een bedrijfsevent hebben wij dag in fort Vechten gezeten. Locatie was goed voor een groep van 30 mensen. Alle faciliteiten waren aanwezig. Bijkomend voordeel was dat er geen mobiel bereik was in de "zaal" waardoor het een effectieve dag was. In de middag de fort escape gedaan. Uitdagend programma waarbij iedereen goed moet samenwerken. Tips: timing lunch beter afstemmen met groep. Lag ook aan ons. maar de kroketten waren sowieso slap geweest Tops: goede gastheer (in ochtend en middag), zeer leuk/ gevarieerd escape programma, sfeervolle locatie


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gemeente Utrecht (Stadsbedrijven)

Score: 5

31 Jan 2018

Super locatie

We hebben kunnen genieten van een mooie dag. We hadden de hele dag de beschikking tot de locatie. Omdat we de gelegenheid kregen om de dag zelf te organiseren hadden we een combinatie van intensief als team bezig zijn met onze organisatie en activiteiten die door Fort Events begeleid werden. Voor ons de perfecte combi.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

CAM Bioceramics

Score: 4

21 Jan 2018

Een inspirerende, goed verborgen locatie!

Mooie authentieke locatie waar je in verschillende ruimtes gebruik kunt maken van de faciliteiten. Wij hebben met ongeveer 50 personen twee inspirerende dagen gehad op het Fort! Fun en teambuilding stonden centraal. Het Fort Escape Diner is zeker een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Inspectie Leefomgeving en Transport

Score: 4

10 Jan 2018

Het was een leuke ervaring om in teamverband zo actief bezig te kunnen zijn in een open ruimte.

Mooie locatie om te zien hoe de Bunkers grotendeels in originele staat zijn gebleven. goed georganiseerd om de buitenactiviteit plaats te laten vinden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Susanne Gijzel, Olympia

Score: 5

27 Dec 2017

Unieke locatie voor mooie teambuildingsdag

In de ochtend hebben we gebruik gemaakt van de vergaderfaciliteiten. De middag hebben we een aantal spellen gedaan, als teambuildingsactiviteit. Zeer geslaagd! Mooie locatie, prettige ontvangst en begeleiding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gemeente Zeist

Score: 5

19 Dec 2017

Leuk programma, fantastisch eten. Zelfs in de blubber en de sneeuw hebben wij genoten!

Kou, blubber, ijs niet echt de ideale omstandigheden voor een bedrijfsuitje zou je zeggen. Niets bleek minder waar. Het spel is leuk, de sfeer zat er gelijk goed in en het eten was geweldig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

CROP registeraccountants

Score: 4

23 Nov 2017

Leuk uitje, goed geoganiseerd, mooie locatie!

Wij hebben een erg geslaagd bedrijfsuitje gehad bij Fort bij Vechten, mede door Fort Events. Leuke ontvangst en introductie (met humor). Het was even wennen aan de instructies via GPS op de mobile (soms kwamen ze niet binnen en bleef je op dezelfde plek rond rennen). Mooie omgeving en in combinatie met het spel, de tijdsdruk en spanning en de groepsdynamiek een prima bedrijfsuitje! Echt een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kalibra International

Score: 4

16 Nov 2017

gezellig bedrijfsfeest

Wij hebben een erg leuk bedrijfsfeestje gehad, bij Fort Events. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar met poncho's aan ging het een stuk beter. De opdrachten waren leuk en de escape rooms ook, maar soms toch wat lastiger als gedacht. Maar gelukkig zijn we er allemaal uitgekomen!! Leuk dat er iets wordt gedaan voor het winnende team! Met afsluiting van een heerlijk barbecue buffet. Alleen jammer dat de borden steenkoud zijn omdat ze buiten staan, dus je eten is snel koud!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kaars Koffie B.V.

Score: 5

07 Nov 2017

Fraaie locatie met veel historie, sportieve activiteiten, goed geregeld.

Met de medewerkers, partners en kinderen hebben we een leuke middag/avond gehad. Sportieve activiteiten zoals tokkelen, touwburg, boogschieten en rondleiding/ (kinder) museumbezoek over het Fort maakten samen met een geslaagde BBQ er een super event van voor het hele team. Het aardige was nog wel dat iedereen weleens langs het Fort is gereden via de A12, maar niemand was er geweest. Echt een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rabobank

Score: 4

06 Nov 2017

Goed georganiseerd teamuitje

Bedankt voor het organiseren van ons teamuitje. Het team was erg positief over de activiteiten, al had ik zelf wat meer teambuilding / teamgerelateerde activiteiten willen zien. Enige opmerking is dat er voor 4 personen vegatarisch eten was bestelt en dat dit niet al zodanig bij de cateraar is aangekomen. De soldaten BBQ is wel positief ontvangen en de kwaliteit was erg goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!

Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!

Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 0343 - 421 412
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate