8.8/10

Fort Events


30 Beoordelingen (totaal)
30 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Kalibra International

Score: 4

16 Nov 2017

gezellig bedrijfsfeest

Wij hebben een erg leuk bedrijfsfeestje gehad, bij Fort Events. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar met poncho's aan ging het een stuk beter. De opdrachten waren leuk en de escape rooms ook, maar soms toch wat lastiger als gedacht. Maar gelukkig zijn we er allemaal uitgekomen!! Leuk dat er iets wordt gedaan voor het winnende team! Met afsluiting van een heerlijk barbecue buffet. Alleen jammer dat de borden steenkoud zijn omdat ze buiten staan, dus je eten is snel koud!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kaars Koffie B.V.

Score: 5

07 Nov 2017

Fraaie locatie met veel historie, sportieve activiteiten, goed geregeld.

Met de medewerkers, partners en kinderen hebben we een leuke middag/avond gehad. Sportieve activiteiten zoals tokkelen, touwburg, boogschieten en rondleiding/ (kinder) museumbezoek over het Fort maakten samen met een geslaagde BBQ er een super event van voor het hele team. Het aardige was nog wel dat iedereen weleens langs het Fort is gereden via de A12, maar niemand was er geweest. Echt een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn de Ruyter de Wildt

Score: 4

02 Nov 2017

Leuke activiteiten op een bijzondere en gezellige locatie

Onze familiedag op Fort Vechten was helemaal wat we ervan verwacht hadden. De historische omgeving is heel sfeervol en de begroeide wallen en oude gebouwen maken het fort zeer geschikt voor zowel een sportief als een historisch-cultureel programma. Doordat er uit deze twee soorten activiteiten gekozen kon worden was er voor ieder wat wils. De lunchruimte was heel gezellig en de lunch was goed verzocht. Helaas waren de activiteiten niet zo geschikt voor kinderen onder de 8 a 9 jaar, dus daar is nog wat ruimte voor verbetering. Maar verder was het een topdag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Samantha van Pelt

Score: 4

16 Oct 2017

Originele locatie, enthousiaste begeleiding en leuke activiteit.

Wij hebben met onze familie een escape game gedaan bij Fort Events. De leeftijd van de deelnemers varieerde van 4 tot 80 jaar. Hoewel sommige opdrachten niet voor iedereen goed te doen waren (er was een escape room waar je met een hele steile trap naar beneden moest en je jezelf alleen aan een touw kon vasthouden), was dat geen probleem doordat de afvallers (nee, niet letterlijk) heerlijk op het terras met elkaar aan de koffie zaten en de omgeving van het fort al leuk is om te wandelen en rond te kijken. De opdrachten van de escape game zaten leuk in elkaar, we vonden wel dat we per opdracht te weinig tijd kregen (maar dat zegt wellicht meer over ons niveau..). Vooraf heb ik redelijk veel contact gehad met de organisatie. Dat verliep altijd prettig maar ik vind wel dat de telefonische bereikbaarheid beter zou kunnen. Wat ik heel leuk vond, is het meedenken van de organisatie. Uit zichzelf werd er voorgesteld om de feestlocatie te versieren. Onze feestlocatie was een knusse, eenvoudige, fortruimte met lange tafels en houten banken: voor de jongere mensen prima, voor de ouderen was het prettig dat er ook voldoende stoelen langs de kant stonden die we konden gebruiken. De lunch was prima geregeld maar omdat de keuken niet in de directe nabijheid was van onze locatie duurde het wel lang voordat de vergeten boter er was en de broodjes waren een beetje taai. Na de lunch hadden we de ruimte nog gehuurd voor een "mindfuckworkshop" (tafelgoochelen) van goochelaar Jordi (via Dutch Magic), ook een aanrader (voor jong en oud). Fort Events was erg behulpzaam om Jordi te helpen bij de opbouw voor zijn show. Al met al een hele leuke ochtend en middag gehad bij Fort Events! Met dank aan Marc Satijn en zijn team en de weergoden die ons heel gunstig gezind waren!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

App Annie

Score: 5

04 Oct 2017

Topmiddag teambuilding met het hele bedrijf bij Fort bij Vechten

In september 2017 hebben wij hier een fantastische middag gehad met het hele bedrijf (25 personen). Wij zochten een sportief uitje waarbij plezier voorop moest staan en ook teambuilding was voor ons belangrijk. Al deze punten kwamen aan bod tijdens onze middag bij Fort bij Vechten. Als eerste willen we een groot pluspunt geven aan de communicatie. Na het stellen van een aantal vragen kregen wij snel antwoord en werd er ook goed met ons meegedacht. Ontzettend fijn! Vervolgens een groot pluspunt voor de middag zelf. We werden vriendelijk onthaald met een kop koffie en thee terwijl ons (op verzoek in het Engels) verteld werd over de geschiedenis van het Fort. Hierna kregen we een uitleg over het verdere verloop van de dag en werden we al snel verdeeld in teams. De begeleiders namen tijd en moeite om elk spel uit te leggen en ondanks dat hun geduld (hoogstwaarschijnlijk) op de proef werd gesteld met zo’n grote groep hebben we het hele programma af kunnen maken. Aan het einde van de middag stond er een compleet geregelde barbecue voor ons klaar. Er was veel keuze zodat iedereen iets kon kiezen naar zijn of haar smaak. Bij elkaar een hele leuke en goed geregelde middag waar iedereen het ontzettend naar zijn zin heeft gehad. Wij raden een bezoek aan dit Fort zeker aan!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gazprom Energy

Score: 4

04 Oct 2017

Leuke uitdagende groepsactiviteit

Wij hebben met 40 collega's deelgenomen aan de Fort Escape. Ondanks het druilerige weer en de soms glibberige paden hebben we een leuke, actieve middag gehad die werd afgesloten met een goed verzorgde BBQ. De omgeving maakt dat je er even helemaal uit bent en door de veelzijdigheid aan opdrachten vloog de middag voorbij.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving

Score: 4

26 Sep 2017

Wat een energie in het team!

We werden op pad gestuurd met best wel veel informatie en instructies - in gezonde verwarring dus. Prachtig om te merken hoe gaandeweg het hele team de smaak te pakken kreeg en steeds fanatieker en enthousiaster werd. Leuk, de afwisseling van denkpuzzels en actieve opdrachten. En wat een mooie locatie! We kijken tevreden terug op ons bezoek aan Fort Escape op het Fort bij Vechten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Milou Gijsbers

Score: 5

20 Sep 2017

Super leuke dag gehad met onze partners en veel positieve reacties mogen ontvangen over deze unieke dag.

Er werden verschillende opties uitgewerkt waarbij we hebben gekozen voor het Fort Vechten diner met twee escape rooms. Er is vooraf de mogelijkheid om de dag tot in de puntjes af te stemmen naar onze wensen, waardoor we er echt iets moois van konden maken. De locatie was super mooi en bracht je helemaal in de stemming. Erg leuk dat er wat verteld werd over de geschiedenis van het fort en dat er ruimte was om zelf een presentatie te geven aan onze gasten. De spellen waren erg leuk en origineel en onze partners hebben heel positief gereageerd. Ook het eten werd mooi opgediend en was heerlijk. Enige wat we hierbij misten is de terugkoppeling op de allergieen, waarbij er voor de lactose intollerant slechts 1 klein cakeje was bij het nagerecht en er vraagtekens waren over de nootjes. Maar verder hebben we de dag super positief beleefd en zouden we het zeker aanraden om hier een leuke dag te organiseren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sanquin Reagents B.V>

Score: 5

08 Sep 2017

Het was een erg geslaagd uitje. Locatie, ontvangst en begeleiding was top!

Erg mooie en leuke locatie. Bij aankomst zit je eigenlijk al meteen in het spel. De opdrachten waren gevarieerd leuk en ook moeilijk!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Louis Dalenberg van het Team Houtens

Score: 5

08 Jul 2017

Gastvrij en met vertrouwen.

De mensen van Fort Events doen er alles aan om het naar je zin te maken. Van het persoonlijke welkom, de activiteiten en de bar. Zowel binnen- als buitenruimte zijn plezierige plekken om te zitten. Zeker wanneer het weer meedoet. Maar zelfs dan... Mooie plek. Vooraf wordt uitgebreid besproken welke mogelijkheden er zijn en de prijzen worden bijtijds doorgegeven. In alles denkt men mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!

Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!

Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 0343 - 421 412
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate