9/10

Fort Events


53 Beoordelingen (totaal)
29 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

tinker

Score: 5

09 Jul 2018

Super fijne dag gehad door een klasse organisatie van Fort Events!

Wij hebben een erg leuke dag gehad door een goede begeleiding van Fort Events. Op de dag zelf hoef je je nergens druk over te maken alles wordt uit handen genomen. In de voorbereiding goed geholpen door Marc, erg flexibel, denkt mee in activiteiten en invulling van de dag. Staat open voor eigen inbreng en weet wat nodig is om een geslaagde dag te hebben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Renate van de Pol / Dolmans Groep

Score: 4

27 Jun 2018

Verrassende middag met leuke activiteiten

Wat een leuke middag hebben wij gehad bij Fort Events! Leuke mindgames en teamchallenges. Maar de tokkelbaan heeft de meeste indruk achtergelaten bij onze collega's. Goed georganiseerd met enthousiaste medewerkers.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut

Score: 5

21 Jun 2018

Perfecte locatie, vriendelijk persoeneel, fexibiliteit in samenstellen van programma en eten, hoghe qualiteit barbecue

Wij hebben een halve dag bedrijfsuitje georganiseet voor ongeweer 50 personen. Dat is niet aaltijd makelijk om iedereen tevreden te maken in een mixed groep (van jong to oud). Fort Vechten was heel open om alles uit te leggen, zelf ons ontwangen voor een ter-plekje samenstelling van het programa. Ze waren ook heel flexible met onze eten voorkeuren (vegetarians, vegans, verschillende smakken in eten). Overall, ons uitje was een groot success. Iedereen heft de activiteiten genoten en ter ons verbassing de activiteiten waren heel leuk voor alle leeftijden. De competitie en samenwerking in groepen hebben ons dicht bij elkaar gebracht. Organizatie van activiteiten en pauzes was ook goed geregeld en volgens ons groep de wachtijden tussen activiteiten en eten's momenten waren perfect (niet te lang niet te kort). De barbecue dinner op het terras was ook een plus. Het is waak het geval dat barbecues voor groepen zijn mager en niet helemaal lekker maar dat was niet het gewal bij Fort Vechten. Van salads tot vlees, vis of vegetarian gril ... alles was lekker en genoeg voor iedereen. Wij hebben geen negative punten te melden en als wij nog een keer zouden kiesen, het zou zonder twifel Fort Vechten zijn... een echte aanrader. Perfecte locatie, vriendelijk persoeneel, fexibiliteit in samenstellen van programma


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mparts BV

Score: 5

18 Jun 2018

Zeer leuk bedrijfsuitje op een fantastische locatie

Zaterdag 16 juni hebben we Fort Escape gedaan. Het was een super dag, met het zoeken van de weg, tussendoor de opdrachten, de wegtikkende tijd en de bijzondere :-) foto’s + antwoorden van jullie kant. Een hilarische nabespreking en lekker gegeten. Onze complimenten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rabobank

Score: 5

18 Jun 2018

Goed geregeld uitje met een groep van 25 mensen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vriens Archeo Flex

Score: 5

11 Jun 2018

Fantastische locatie wat bemand wordt door een top team!

Top locatie, persoonlijke ontvangst, super vriendelijke mensen en goed verzorgd!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

UMCU Celbiologie

Score: 4

07 Jun 2018

Super leuk!

Vriendelijk en hulpzaam personeel! Lekker eten! Niet te veel en niet te weinig. De toetjes waren fantastisch :-) Er is goed rekening gehouden met de allergieen van collega's! Leuke combi van spel en een stukje geschiendenis. Het is de 2de keer dat we hier een uitje hebben van het werk en we willen zeker voor een 3de keer terug. Hartelijk dank voor super leuke dag :-) namens alle collega's


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vink & Co

Score: 5

08 May 2018

Geweldige activiteit op een toplocatie, waarbij iedereen fanatiek wordt!

Op zaterdag 5 mei hebben wij met een groep van 24 man deelgenomen aan de activiteit Fort Escape. Mede door de enthousiaste medewerkers (Erik en Nathalie) werd bij iedereen het fanatieke naar boven gehaald. Een middagvullend programma met uitdagende opdrachten en leuke fotomomenten op een gave locatie. We hebben een top middag gehad, nogmaals bedankt voor de goede en leuke begeleiding!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Team kinderradiologie UMC Utrecht

Score: 5

23 Apr 2018

Fantastische locatie, enthousiast organiserend team, uitdagende opdrachten, hilarische nabespreking en heerlijk gegeten. Top middag!

Fantastische locatie, enthousiast organiserend team, uitdagende opdrachten, hilarische nabespreking en heerlijk gegeten. Top middag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

ING

Score: 4

05 Feb 2018

Leuke dag gehad bij fort events, goed georganiseerd

Voor een bedrijfsevent hebben wij dag in fort Vechten gezeten. Locatie was goed voor een groep van 30 mensen. Alle faciliteiten waren aanwezig. Bijkomend voordeel was dat er geen mobiel bereik was in de "zaal" waardoor het een effectieve dag was. In de middag de fort escape gedaan. Uitdagend programma waarbij iedereen goed moet samenwerken. Tips: timing lunch beter afstemmen met groep. Lag ook aan ons. maar de kroketten waren sowieso slap geweest Tops: goede gastheer (in ochtend en middag), zeer leuk/ gevarieerd escape programma, sfeervolle locatie


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 0343 - 421 412
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate