8.8/10

Fort Events


81 Beoordelingen (totaal)
27 beoordelingen (12 maanden)

98.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.8%

Calibrisadvies

10 Jul 2019

4

Het was top geregeld en een mooie locatie.

Het was een hele leuke ervaring, heb veel leuke reacties ontvangen van andere collega's. De spelleidster deed het erg goed en leuk. Ik zal het zeker aanraden aan andere bedrijven en of mensen om bij jullie een evenement te laten organiseren. Wel twee kleine tipjes voor jullie om de muziek tijdens het spel wat zachter te zetten, men kon elkaar niet altijd goed verstaan. En in het auditorium stond geen water of iets dergelijks om tussen door te kunnen drinken.

Antwoord van Fort Events
Wat fijn om te horen dat jullie een leuke ervaring hebben gedaan! Ook wij vonden het erg leuk. We zullen de feedbackpunten meenemen, hartelijk dank daarvoor.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Stichting Sympany

18 Jun 2019

5

Fantastische organisatie

Vanuit alle hoeken van onze organisatie kijken we terug op een superleuk bedrijfsuitje bij Fort Vechten. Een geweldige locatie, heel sfeervol en relaxed. Er was voor ieder wat wils en het samengestelde programma sloot helemaal bij ons aan. Ook de catering was supergoed verzorgd! Alle medewerkers heel hartelijk bedankt voor jullie goeie zorgen en relaxte benadering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Karify

17 Jun 2019

5

gezellige informele workshop waarbij het leukste is dat je echt iets samen creeert

Wat een super mooie locatie waardoor je het gevoel hebt dat je in een soort filmset met decor bent beland. Lekker dat we de plek echt voor onszelf hebben. Weer was geweldig. Heerlijk gegeten en leuk dat er zoveel kruiden en kakelverse producten wordt gekookt. Dit zorgt voor de smaak bij de gerechten. Leuke gezellige man die de workshop begeleid en direct zorgt voor een warn welkom gevoel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jacqueline van Pinxteren

12 Jun 2019

5

Een fantastiche ervaring en een aanrader!

De locatie is perfect maar de gastvrijheid en verzorging maakt dat je je bijzonder welkom voelt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

.....

11 Jun 2019

2

Een heel gezellige avond, maar geen escape room

Dit bedrijfsuitje was geboekt met het idee dat het ging om echte escape rooms. Helaas waren die ver te zoeken. De ruimtes werden niet afgesloten en de begeleider bleef erbij. De duur per kamer was 10 à 15 minuten, dus niet wat je van een echte escape room verwacht. De puzzels waren onsamenhangend en niet logisch. De locatie en de kamers op zich hebben een goede potentie om een mooie escape room van te maken. Kortom, een hele gezellige avond, maar niet wat je ervan kan verwachten.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

Jessica Faasse / Transito Bevrachting B.V.

03 Jun 2019

5

Leuke, uitdagende escape game

Afgelopen vrijdag met een groep van 18 personen de Fort Escape gedaan op Fort bij Vechten. We hebben eerst heerlijk geluncht en vervolgens het spel gespeeld. Dit was erg leuk en goed in elkaar gezet, echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Rabobank Kring Midden Nederland

03 Jun 2019

5

Top team en heerlijke hamburgers

Marc en zijn Team hebben er voor gezorgd dat wij een uitstekende teambijeenkomst hebben gehad. Door de eigen locatie kon ons (nieuwe) team op een ontspannen sfeer met elkaar kennismaken. De groeps- en individuele opdrachten op het fort hebben de dag verder tot een succes gemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Serac Applications BV

21 May 2019

4

Voor ieder wat wils

Samenwerking is een must. Goede organisatie, goede uitleg en een hele mooie omgeving


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Caroline / Bartiméus Fonds

08 May 2019

5

Pubquiz teamuitje: superleuk!

Met ons hele team hebben we een geweldige avond beleefd met de Pubquiz. De locatie is prachtig en sfeervol, de BBQ die voor ons werd bereid was heerlijk en de quizmaster was geweldig. Al met al een zeer geslaagde avond en tot in de puntjes georganiseerd door Fort Events. En je leert je collega's weer eens op een hele andere manier kennen: de passie en de hilariteit bij het beantwoorden van de vragen was super! Zeker voor herhaling vatbaar!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

SURFnet bv

08 May 2019

5

Contact & communicatie en uitje zelf bij Fort Events = Top!

Wij zijn met ons bedrijf al vaker bij Fort Events in Bunnik geweest. Zo hebben wij al de team Challenges gedaan, Verdwenen goud van Fort Vegte en nu dit keer de Fort Escape. Ik krijg daar altijd alleen maar positieve reacties op. Lekkere mix (indien gewenst) van binnen en buiten, sportief/actief/creatief en op een prachtige ruim opgezette locatie. Wat me ook opvalt, deze keer had ik vooral contact met Marc Satijn, is dat de communicatie erg efficient en rustig verliep. Het uitje plannen ging dit keer nogal ad hoc en ik had tot op het laatste moment nog weinig definitieve details en diversen wijzigingen, maar Marc gaf me niet het gevoel dat dit vervelend was of dat ik op moest schieten. Hij dacht pro actief mee, en stap voor stap kwamen we bij het einde, en is alles top geregeld! Dat geeft al vertrouwen voor het uitje op zich, top! Zeker tot een volgende keer dus, see you @ Fort Vegte! Groeten, Miranda SURF, Utrecht


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl

Contactgegevens

E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 085 - 2500 343
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten